- 14 Ekim 2016
- 7.266
- 49.285
- 548
Eve döndüğünüź için değil de dayak yediģiniz için kalp krizi geçirmesi daha beklendik bir durumdur açıkçası. Babanıza geçmiş olsun.sizin yazdıklarınızsan ben onu çıkarttım açıkcası.rabbim babanıza şifa versin ama bu durum babanızın yanından ayrılacağınız anlamına gelmezki.
Merhaba arkadaşlar eşimle 3 sene önce kavga ettik ve darp raporu alıp şikayetten vazgeçtim daha sonra mahkemede eşimin sicili temiz olduğu için herhangi bir ceza almadı .5 yillik denetim surecindesin dedi hakim esime .fakat geçtiğimiz aylarda yine kavga ettik ve ben darp raporu ve 3 aylik uzaklastirma aldim aileler bir araya geldi ve bebeğimiz var ayrılmayın dedikleri için biz tekrar bir araya geldik .sorum şu ki 5 yıl bitmeden olay tekrarlandığı için eşim bu defa ceza alır mı ?konu hakkında bilgi sahibi olan bacılar değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden hepinize teşekkürler saygılar...
O zaman kadın sığınma evine baş vuru yapAilem cenazemin eve gitmesine razi umurlarında degilim ben ne çocuğa bakması ne maddiyatı
kiymete binmis, darp raporlari goz korkutmak icinse...İnşallah alır..
Sizin eşinize veremediğiniz dersi kanun verir belki..
Yaptım ilk oraya gittim ama ailem bebeğin küçük eve gel dediler gittikten sonra da beni geri gonderdiler .mahkeme çıksın tekrar oraya gideceğim.O zaman kadın sığınma evine baş vuru yap
Inşallah direk hapis olurÇok azmış ya
İnşallah ikincisi paraya çevrilmez
Boşanmak için şuan onu bekliyorum bendeUmarım ceza alır ve sizde mantıklı davranıp boşanırsınız.
Evet istiyorumBüyük ihtimal ceza alır. Sen ceza almasını istiyor musun. ?
Mesleğim var canım bebeğim için bıraktım işi ama çalışırım sorun yok benim icinBoşanın ve kendinden başka kimseyi düşünmeyen ailenizin suratına bile bakmayın, kendi ayaklarınız üzerinde durun diyeceğim AMA,
Bir mesleğiniz yok sanırım, bebeğiniz çok ufak, bir işe girseniz ancak bakıcı masrafına gider. Ooff çok zor. Eşinizin ailesi nasıl insanlar? Bebek için yardımcı olmazlar mı?
Bu yüzden genç kızlar, ne olur okuyun, kendi ayaklarınız üzerinde durmadan sakın evlenmeyin!
Siz polis mısınız???Gözü korksun diye şikayet ediliyor hakim ceza veriyo bu sefer de ay ben davayı geri cektim ceza verdiler diye agliyo kadinlar cok sahit oldum boylw olaylara
Kadınlar darp raporunu evden uzaklaştırmayı öğrendi öğreneli çoğu olay böyle,polis hakim işini yapsa suç yapmasa suç
Ilkinde sokak ortasında ağzıma yumruk atti.cezasini çeksin tabikiO zaman alsınlar içeri...ben ne istiyorsun peki içeri mi girmesini yoksa olmamış gibi devamlı etmesini.
Birde ilkinde ne oldu anlatirmisin bilgileniyim
O nasıl rapor ki ?yani benim kafama yumruk falan atıldığı için kafamda şişlik ve kollarımda morluklar vardı. Ama senin raporu emniyete götürüp sorman lazım .siz nasıl kavga ettiniz ki darpa dair bulgu yok diyor ?Bende aldım darp raporu raporda darpa dair bir bulguya rastlanmadı yazıyor. Yani şimdi ben bu raporu kullanabilir miyim ki? Tecrubelisiniz diye sorayım dedim. Allah eşine akıl.fikir versin,bir daha elini kaldıramasin inşallah.
Yok ertelenmediÖnceden adli kontrol mü verildi yoksa ertelendi de mi 5 yıl denetime tabi oldu? Hagb verildiyse eski hüküm de açıklanır, yeni ceza da verilir. Adli kontrolse eğer, ihlal etti diye hakim direkt tutuklayabilir de.
Küfür hakaret ve kafama vücuduma yumruklar atması. Üzerime ofis koltuğu fırlatmasışiddeti neydi
Valla canım kusura bakmada kızını bile bile o cehenneme iten bi adam ne geçirirse geçirsin umrumda olmazdı benim.nasıl bi anne baban var seni bile bile ateşe atıyor.keşke çocuğun olmadan boşansaydın bi işe girip kendi ayaklarının üzerinde dursaydın.ailenle de bütün iletişimini kesseydin.Sence şikayet eden bir insan göz mu yummuş oluyor?göz yummadım yummam asla evi terk edip gittim babam kalp krizi geçirdi mecburen eve geri geldim .
İnşallah alır Allah ailene de biraz vicdan versinMerhaba arkadaşlar eşimle 3 sene önce kavga ettik ve darp raporu alıp şikayetten vazgeçtim daha sonra mahkemede eşimin sicili temiz olduğu için herhangi bir ceza almadı .5 yillik denetim surecindesin dedi hakim esime .fakat geçtiğimiz aylarda yine kavga ettik ve ben darp raporu ve 3 aylik uzaklastirma aldim aileler bir araya geldi ve bebeğimiz var ayrılmayın dedikleri için biz tekrar bir araya geldik .sorum şu ki 5 yıl bitmeden olay tekrarlandığı için eşim bu defa ceza alır mı ?konu hakkında bilgi sahibi olan bacılar değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden hepinize teşekkürler saygılar...
Dipnot :arkadaşlar kocama kiyamadigimi bebeğimi bahane ederek geri döndüğümü algılamışlar
Böyle değil sığınma evine girdim ve ailem bana bebeğin küçük eve gel dediler .ben boşanma davası açmak için bütün evrakları hazirladim ve avukata gidecektim fakat babam bu olay nedeniyle ve uzaklastirma sebebiyle kapıya polise gelince kalp krizi geçirdi. Ben yine boşanacağım diye ısrar edince babam kül tabağını eline aldı ve kafana firlatirim dedi beni zorla ağlaya ağlaya gonderdiler gerçek bu kizlar .umarım beni anlarsınız ben kurtulmak için çırpındıkça ailem tarafından çukura itildim .5 yıldır çocuğum yokken defalarca gittim beni her defasında geri gonderdiler. Şimdi ortada günahsız bir çocuk var şuan psikolojik destek alıyorum eşimi de ikna edip götürmeye çalışıyorum olursa olur fakat aksi takdirde inşallah o cezayı alir ki alacağını düşünüyorum ama sizlere de sormak istedim işte böyle kızlar ...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?