Eşim hapis cezası alırmı?

sizin yazdıklarınızsan ben onu çıkarttım açıkcası.rabbim babanıza şifa versin ama bu durum babanızın yanından ayrılacağınız anlamına gelmezki.
Eve döndüğünüź için değil de dayak yediģiniz için kalp krizi geçirmesi daha beklendik bir durumdur açıkçası. Babanıza geçmiş olsun.

Alir diye biliyorum ayni suçu birdaha işlememesi halinde hapis cezasi olmuyor.

Hah. Ceza alacağını sanmam. Ayol şiddet görüp şikayet eden insanlara bile işlemiyor ki kanun, dayağından memnun olup "aman kocacıma ceza vermeyin" diyen kadına "yoo herkes cezasını bulacak" densin. :) hiç merak etmeyin, dayakçı kocanızı size bağışlarlar ve siz yine uzuun yıllar evde dayağınızı yer oturursunuz. Hiç tasalanmayın, önünüzdeki maçlara da iyi hazırlanın. Hayde kolay gele.

Mesleğim var canım bebeğim için bıraktım işi ama çalışırım sorun yok benim icin

Siz polis mısınız???

O nasıl rapor ki ?yani benim kafama yumruk falan atıldığı için kafamda şişlik ve kollarımda morluklar vardı. Ama senin raporu emniyete götürüp sorman lazım .siz nasıl kavga ettiniz ki darpa dair bulgu yok diyor ?

Sence şikayet eden bir insan göz mu yummuş oluyor?göz yummadım yummam asla evi terk edip gittim babam kalp krizi geçirdi mecburen eve geri geldim .
Valla canım kusura bakmada kızını bile bile o cehenneme iten bi adam ne geçirirse geçirsin umrumda olmazdı benim.nasıl bi anne baban var seni bile bile ateşe atıyor.keşke çocuğun olmadan boşansaydın bi işe girip kendi ayaklarının üzerinde dursaydın.ailenle de bütün iletişimini kesseydin.

İnşallah alır Allah ailene de biraz vicdan versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…