Eşim hasta olunca ....

eşim hasta olunca...

• çocuk gibi ilgi bekliyor, çok nazlıdır :)

OY: 265 64,2%
  • tüm karizmaları bitiyor, nerede o aslan parçası ?

OY: 60 14,5%
  • bana hiç yansıtmıyor....

OY: 110 26,6%

• Ankete Katılan
    413

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.504
En iyi cevaplar
2
69.632
1.623
102
Evet eşleriniz, sevgilileriniz hasta olduğunda yaşadıklarınızı merak ediyorum ?

Size eziyet mi ediyor yoksa çok şeker bir hastalık süreci geçiriyor ?

Dert değil bu sadece merak .... buyrun yazın bu süreçleri ...

Bu arada benim politikam ;

"sevgilim hasta olacağına ben hasta olayım, ben öleceğime o ölsün"

strait_jacket.jpg

Bir derdim vara ici bos, gorus sohbet topici acilmiyor yazacaktim ki konuyu kazen acmis. Ban yemeden kacayim :)))))

Aslında bu dert yani çiftler partnerleri hasta olduğunda nasıl bir tutum sergiliyor ?

dert bu, soru bu : )

benim eşim benden anne şefkati bekler. ha ben verir miyim o şefkati? vermem, doğamda yok..
politikanı sevdim. not alıyorum:31:

beğendimi işaretledim ama yazmadan edemeyeceğim bayıldım yazınıza : ))))

Eşim hasta olduğun da maalesef adamı rahat bırakmıyorum.
Sürekli başında"birşey ister misin?susadın mı?acıktın mı?diğer battaniyeyi de getireyim mi?" ve bunlara benzer bir sürü şeyle boğuyorum.
Dayanamıyorum onu hasta olarak görmeye.
Biraz naz yap be adam! Bir şey iste benden!
Sessiz sessiz yatar bu beni daha da kahreder..
Şuan playstation oynuyor bak ya kıyamam,bir sarılıp geleyim.

evet, bu tamda bizlik bir konu. sevgili sevgilim, biricik nişanlım çoook mızmızdır, çook sık aralıklarla hasta olur, ben de hiç kıyamam, ben nasıl hasta olduğumda çekilmez, huzursuz ve ilgi bekliyorsam onunda öyle olduğunu düşünerek empatiyle yaklaşırım, ve bebekmişçesine ilgi gösteririm, onunda çok hoşuna gider bu da her halinden belli olur. :6:
benim de politikam, ''hasta olma demiyorum, ama ne olur eş zamanlı hasta olmayalım...'' :9:bu seferde yetim gibi oluyoruz.

Eşim hasta olduğun da maalesef adamı rahat bırakmıyorum.
Sürekli başında"birşey ister misin?susadın mı?acıktın mı?diğer battaniyeyi de getireyim mi?" ve bunlara benzer bir sürü şeyle boğuyorum.
Dayanamıyorum onu hasta olarak görmeye.
Biraz naz yap be adam! Bir şey iste benden!
Sessiz sessiz yatar bu beni daha da kahreder..
Şuan playstation oynuyor bak ya kıyamam,bir sarılıp geleyim.

Playstation'da ne oynuyor ? network üzerinden call of duty veya pes 2014 oynuyorsa beni bulsun kapışalım : ))))

benim kocam akıllı hastadır.ilacını içer,yatar.tek sorun hasta olunca çok yemesi.o da midesini doldurunca daha çabuk iyileşeceğini düşünüyor:34:

hasta iken nasıl yiyebiliyor ki ? Maaşallah : )

Henüz sevgili olduğumuz için hastalığı hakkında pek şikayet etmez ama sürekli ilgi şevkat ister :))
Tabii aramızda biraz uzaklık var onunda etkisi var annesine yapıyordur nazını belkide :1:
Ona kıyamam ben evlenince bebek gibi bakarım hasta olduğunda ellerimle beslerim :1:

Bende dikkat dağınıklığı var,genelde cümlenin başını okur sonunu okuyamam.
Politikanızı okurken " yok artık" demiştim ki şimdi tekrar baktım cümlenin sonu anlamlıymış aslında:51:

Benim eşim hastalandığında 3 yaşında bebek gibi nazlanır, ben ne yaparım? Direk zorla acile götürür serum takturtırım ki hemen ayaklansın :27:yoksa bir grip bile günlerce naz, kapris demek:51:

Benim esim hasta olunca istekleri bitmez atar ustune bir suru yorgani,
baslar artik sunu getir bunu getir..basim agriyor bogazim agriyor diyede mizildanir :9:
Birde ilac hastasidir biraz bogazimiz agrisa gidip butun eczaneyi alip cikariz,
ben icmek istemem ama zorla icirtir,hasta olursam onada bulastiririm diye,
bu sene onun zoruyla grip asisi olmus bulunmaktayim..ise yaradi herhalde,
hic hasta olmadim nerdeyse bu sene :27:

Başlarda hersey cok mükemmel ilerler dur corba yapayim dur burnunu sileyim. 3.gün suistimal kokulari gelir, yavas yavas uzarim 4.gün iylesir..Eş bu isterki ilaclarla bedeni sevgimle ruhu iylessin..Eğer gripse kızarmîs burunla kim tatlı olmuyor yahu!

Fıfa 14 ve cod:ghost oynuyor.
Onlıne oynuyor slm ı var,kapışalım buyursun diyor.:1:

Ghostta istediği zaman istediği yerde kullanıcı adım : [TR]emir (ekleyecekse steam hesap adım benKazen)

Benim erkek arkadaşım çok ters olur benden aşırı ilgi bekler bende çok üstüne düşerim :) ama ben hasta oldugumda ondan daha aksi olurum en ufak şeyi büyütür aglarim kavga cikaririm benden daha aksisin der hep :1: verdiğim ilgiden daha fazlasini bana gösterir nolur sen hasta olma inan ki cekilmiyon der :1:

Back
X