Eşim hastayken hem ilgi bekliyor hem de kendiyle ilgilendirmiyor

Siz de buna inandınız ve kendinizi suçlu hissettiniz öyle mi?
Evet oyle dedi cunku ilk kez evlendikten sonra boyle olmus kavga gurultuden ben de yine kotulesjnce sucluluk psikolojisine girdim

daha cok gençmişsin canım allah kolaylik versin. cok şımartmışsın sen bu adamcağızı astarınıda ister tabiki , bebek olunca daha cok ilgi ister gör bak.
kendini niye suçlu hissediyorsun, hissettiriyorsun?
cocukluk taravmanla seni eziyor.

Ohoo bu adam en ufak şeyde böyleyse sizi geçtim gerçekten onun hayatı çok zor olacak... Çocuk olunca görürüm ben onu. Kimseyi suçlayarak hayat geçmez. İnsanların başına herşey gelebilir. Önemli olan sizin dayanma gucunuzdur. Cam fanuslarda yaşasın o zaman. Ya da kabullenip gidip terapi alsın. Bayılıyorum böyle insanlara.beni sen bu hale getirdin de çekil kenari... Siz olaylardan sorumlu olabilirsiniz duygulardan değil. Herkes her olayda aynı şeyi hissetmez sonuçta. Bu bile.duugularin kişi ile ilgili olduğunu gösterir. Bence bu kadar verici bir karakter olmayın. eşinizin dibinde gezip gereksiz şeylerde poposunu kaldırmayın. İleride gerçek sorunlarda yıpranan siz olursunuz

adam yolunu bulmuş valla. artık her sesin çıktığında bir yerleri ağrıyacak..sen de "benim yüzümden" diye diye çare arayacaksın. ne iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…