hmmmmmmm şımarmış anlaşılan...
sende kendini geliştir canım..
dışardan fln okumaya başla...
bakımına fln özen göster..
kitap oku...
ezilme karşısında...
Uyuz oluyorum şöyle sonradan görmelere , küçük dağları ben yarattım edalarına
Neyse...
Bence de daha bakımlı ol , kendini geliştir ve kıskanmak yerine her girdiği ortama girebil...
fazla kıskanmışssınız, adamın üstüne fazla düşmüşssünüz, onunda fazlaca bi yerleri kalkmış...
acilen aşağı indir
girdiği ortamlarda çok dikat çekiyo sinir oluyorum kendimi onun yanında basit hissediyrum değersiz hissediyorum galiba off çok mutsuzm
ıyı de sen kendını onemsız hıssedersen ve bunu ona hıssettırırsen o da senın ustune cıkmaya calısır.ılk once kendıne guven.bakımlarını yap kendını gelıstır.sen kendını begen sonra bak o da nasıl donus yapıyor[/QUOT inan bakımlı sayılırım iki çoçuk var ama evim tertmz çoçklar öle bende o geleceği zaman üzerümü değişirim süslenrm falan ama sosyallik açısından sıfırım ailem var burda akrabalar falan ama hiç arkadaşım yok faal olamıyorum sadece yürüyüşe başladım yeni
eskiden değildim ama artık süslenip dolaşıyorum evde kilo vermek için yürüyüşe falan başladım beni kıskansın istiyorum ama hiç kıskanmıyo galiba dün yürüyüşten çabuk geldim iki tur daha atsaydn dedi
kendine güvenin yok.. işe ilk önce kendini şımartmayla başla.... kendini sev.. bakımlı ol, sosyal olgirdiği ortamlarda çok dikat çekiyo sinir oluyorum kendimi onun yanında basit hissediyrum değersiz hissediyorum galiba off çok mutsuzm
benide itekleyeck birileri lazım ama tek sırdaşım annem ve gelinimz hiç arkadaşım yok onlarada herşey anlatılmıyo sonuçta anne iştekıskandığını çok belli etme, sende elinden geldiğince kendini geliştirmeye çalış.
benim kuzenim de seninle aynı durumdaydı,2 çocuğu var dışardan orta okulu bitirdi şimdi liseyi okuyor
geçen sene ehliyetini de aldı, bizim iteklememizle kız birşeyler yapmaya çalışıyor, o yaptıkça mutluluğunu görüyoruz bizlerde mutlu oluyoz.
sende başarırsın tatlım boşver kocanı takma kafana,kendin için yap.
araştırmaya başlıcam dışardan okumayı ehliyette almak istiyorum ama lise mezunu olmak şart mı acaba bilmiyorum iki çoçuk var biri iki aylık zor olcak ama yapmk zorundayım galiba çünkü kendisi şimdide mühendislik okumak istiyo üniverstye gderse hepten burnu büyüyeck gbi
siz de şey deseydinız, "kalk da 2 tur kendin at çok hımbıllaştın bu aralar"
kendini biraz kötü hissettirin ona siz de
benide itekleyeck birileri lazım ama tek sırdaşım annem ve gelinimz hiç arkadaşım yok onlarada herşey anlatılmıyo sonuçta anne işte
benide itekleyeck birileri lazım ama tek sırdaşım annem ve gelinimz hiç arkadaşım yok onlarada herşey anlatılmıyo sonuçta anne işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?