eşim havalara girdi sanırım artık beni beğenmiyor mu ne?

eliFeyza

30 OLMADAN 59 OLSUN
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.084
68
113
arkadaşlar yeni üyeyim ve bu ilk konum.nerden nasıl başlasam bilmiyorum 7 yıllık evliyim.evlendiğimzde eşim az bi maaşla istanblda çalışıyodu neyse snavlara falan girdi şimdi memlekette güzel bi yerde makine teknikeri olarak çalışıyo.ben ilköğretm mezunuyum ve artık beni küçük gördğünü düşünüyorum.çünkü bi kaç konuda bana sende o kapasite yok dedi çok kırıldım.kendine çok güvenli burnu havalarda gezer oldu iyice.bende artık hiç özgüven kalmadı ne yapsam yanlış yapcakmışım gbi geliyo.üstelik onu çok kıskanmaya başladım belli etmek istemiyorum ama bazen elimde olmuyo

hmmmmmmm şımarmış anlaşılan...
sende kendini geliştir canım..
dışardan fln okumaya başla...
bakımına fln özen göster..
kitap oku...
ezilme karşısında...

fazla kıskanmışssınız, adamın üstüne fazla düşmüşssünüz, onunda fazlaca bi yerleri kalkmış...
acilen aşağı indir

Son düzenleme:
hmmmmmmm şımarmış anlaşılan...
sende kendini geliştir canım..
dışardan fln okumaya başla...
bakımına fln özen göster..
kitap oku...
ezilme karşısında...

araştırmaya başlıcam dışardan okumayı ehliyette almak istiyorum ama lise mezunu olmak şart mı acaba bilmiyorum iki çoçuk var biri iki aylık zor olcak ama yapmk zorundayım galiba çünkü kendisi şimdide mühendislik okumak istiyo üniverstye gderse hepten burnu büyüyeck gbi

Uyuz oluyorum şöyle sonradan görmelere , küçük dağları ben yarattım edalarına

Neyse...

Bence de daha bakımlı ol , kendini geliştir ve kıskanmak yerine her girdiği ortama girebil...

Uyuz oluyorum şöyle sonradan görmelere , küçük dağları ben yarattım edalarına

Neyse...

Bence de daha bakımlı ol , kendini geliştir ve kıskanmak yerine her girdiği ortama girebil...

eskiden değildim ama artık süslenip dolaşıyorum evde kilo vermek için yürüyüşe falan başladım beni kıskansın istiyorum ama hiç kıskanmıyo galiba dün yürüyüşten çabuk geldim iki tur daha atsaydn dedi

fazla kıskanmışssınız, adamın üstüne fazla düşmüşssünüz, onunda fazlaca bi yerleri kalkmış...
acilen aşağı indir

girdiği ortamlarda çok dikat çekiyo sinir oluyorum kendimi onun yanında basit hissediyrum değersiz hissediyorum galiba off çok mutsuzm

ıyı de sen kendını onemsız hıssedersen ve bunu ona hıssettırırsen o da senın ustune cıkmaya calısır.ılk once kendıne guven.bakımlarını yap kendını gelıstır.sen kendını begen sonra bak o da nasıl donus yapıyor

girdiği ortamlarda çok dikat çekiyo sinir oluyorum kendimi onun yanında basit hissediyrum değersiz hissediyorum galiba off çok mutsuzm

sen kendini nasıl hissedersen karşı tarafa da öyle bir izlenim bırakırsın, ilk olarak kendine güvenin gelmesi lazım eksik gördüğün yanlarını geliştirmek için elinden geleni yapman lazım arkadaşım. Kıskmanmama olayıda belki de 7 yılın vermiş olduğu rahatlıktan kaynaklanıyordur. Kıskandığını belli etmeyerek onun üzerine çok fazla düşme derim, kendinle ilgilen , kendi bakımına odaklan, birazda dışarıya sosyal çevrene yönel bakalım.

kıskandığını çok belli etme, sende elinden geldiğince kendini geliştirmeye çalış.

benim kuzenim de seninle aynı durumdaydı,2 çocuğu var dışardan orta okulu bitirdi şimdi liseyi okuyor

geçen sene ehliyetini de aldı, bizim iteklememizle kız birşeyler yapmaya çalışıyor, o yaptıkça mutluluğunu görüyoruz bizlerde mutlu oluyoz.

sende başarırsın tatlım boşver kocanı takma kafana,kendin için yap.

Ayrıca erkeklerdeki üstünlük taslama olayına sinir oluyorum . Sanki herşeyin en iyisini onlar yapmak zorunda, yapamasalar bile öyle göstermeye çalışıyorlar, öyle büyütülmüşler çünkü hep pohpohlanma , hep ilgi , hep en iyisini yaparsın ,bilirsin övgüleri . Yetiştirilme tarzı sanırımi acaba ilerde oğlum olursa bende mi öyle büyütücem diye düşünürüm bazen. O ne derse desin sen sakın kendini aşağı görme ondan, 7 yıldır herşey normalde şimdi mi sen anlamazsın oldu. Ama sende eşin için değil kendin için kendini geliştirecek konulara yönel. Ama sadece kendin için

siz de şey deseydinız, "kalk da 2 tur kendin at çok hımbıllaştın bu aralar"
kendini biraz kötü hissettirin ona siz de

Son düzenleme:
benide itekleyeck birileri lazım ama tek sırdaşım annem ve gelinimz hiç arkadaşım yok onlarada herşey anlatılmıyo sonuçta anne işte

2 aylık bebeğinle çok da fazla sosyalleşip ortalığa düşemezsin yani
boşver dış arayışları, iç dünyana yönel
al kitap oku, gazete oku, siyaset vs takip et geliştir kendini

siz de şey deseydinız, "kalk da 2 tur kendin at çok hımbıllaştın bu aralar"
kendini biraz kötü hissettirin ona siz de

kendine acayip güvenen bi insan kötü hissettirmek için göbeğin çıktı falan diyorum bi ortam olsun sorar insanlara kilolu muyum ben falan diye yok ya fiziğin çok güzel dediklernde ağzı kulaklrına varır sanki iyice deli olurum

Öncelikle kitap okumaya başla. İstersen roman,istersen kişisel gelişim. Bu seni bir süreliğine de olsa dünyadan soyutlar. Kendini daha mutlu hissedersin.
Sonra spor yapmaya başla. Elinden geldiğince kendine bak. Yeni kıyafetler al. Süslen. Evin içinde ojenden saçına kadar full bakımlı ol. Ama bunları eşin için yaptığını gösterme, sana laf bile söylese hiç umursama gül geç. Mutlu görün. Mutlu ol. Onun küçük görmeleri bir kulagından girsin ötekinden çıksın. Bu hislerini de ona hissetir.
O seni nasıl değersiz hissettiriyorsa sende ona bu hisleri hissettir.

Bunları alışkanlık haline getir. Bir süre sonra eşin kendiliğinden peşine takılır.

benide itekleyeck birileri lazım ama tek sırdaşım annem ve gelinimz hiç arkadaşım yok onlarada herşey anlatılmıyo sonuçta anne işte

haklısın canım anneni de üzme,
sen gayet bilinçli bir bayana benziyorsun, hiçte cahil olduğunu kocandan aşağı olduğunu düşünme,
bu durumun farkına varabiliyorsan ne yapacağını da az çok biliyorsun bence,
kendini çok yıpratmadan yapabildiğin kadarıyla kendini geliştir,
dünyanın merkezine kocanı değilde kendini ve bebeğini koy,

Canım biz varız yaaaa. Erkek milleti işte eline biraz fazla para geçince ne oldum delisi oluyorlar. Elindeki pırlanayı göremiyorlar.

Yapacağın şeylerin listesini yazalım bak

1) Her gün spor yapmaya devam edeceksin. Fazla kilolarını atmak için gerekirse diyet yapacaksın. Bakımlı ol, eşini tahrik edecek kıyafetler, çamaşırlar filan giy.

2) Gazete okuyacaksın günlük. Ve güncel olaylardan haberdar olacaksın. Haber sitelerine de girerek yapabilirsin bunu.

3) Eşinin konuşmaktan en çok hoşlandığı konu neyse onu araştır. Oku, bu konu hakkında video izle.

4) Açık öğretime kaydol

5) İngilizce ve bilgisayar sertifikası al.

Kızlar eklemek istediğiniz şeyler varsa yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…