eşim havalara girdi sanırım artık beni beğenmiyor mu ne?

Yapamam diye birşey yok öncelikle aklına ben yaparım cümlesini yerleştir sonra eşinin karşısına oturup senden ne fazlası var bir düşün içinden ben eminimki sende ondan daha fazlası varki çözüm arıyorsun.

Su gibi aziz ol”, yani hem su gibi mütevazi , haddini bilen, hem de su gibi kıymetli. Bu sözü eşin değil sen hak ettiğine göre akıllı olan sensin canım o değil.Egoları tavan yapmış eşinin ama uzun sürmez merak etme herşeyin sırası var sabırlı ol ve yolunda devam et.Yardımcı olabileceğim birşey olursa herkonuda yanında olmaya çalışırım.

Dipnotçuk;33 yaşımda üniversiteye başladım hemide eşimin yegenım ..... bitirdi diye gururla söylediği bir üniversitenin kapısından girdim geçen yıl beyimiz şimdi kapadı çenesini oturuyor. Sessiz atın tekmesi oldu buda ona

Bir söz vardı simdi hatırlayamadım okumakla tahsille adam insan olunmuyor malesef esin seviyesizlik etmis sende bu yüzden özgüvenini kaybedersen gercekten yazık..Kimse icin istemedigin birsey yapmak zorunda degilsin acıktan okumak kurslar vs..İstiyorsan ayrı..

canım dışarıdan çok rahat liseyi bitirirsin ben öğretmenim bu tarz lise dışarıdan bitirme sınavlarındaki soruların kolaylıklarını ve sınavda verilen süreyi ilk gördüğümde kendi kendime bende keşke dışarıdan okusaydım demiştim bunu hava atmak için değil sadece senin zorlanmdan çok rahat yapabileceğini belirtmek için yazıyorum
inaki başvurlara gelen ne insanlar okuyorda senmi yapamıyacaksın
benim çevremde dışarıdan okuyup fıstık gibi iş bulan o kadar içok nsan varki en yakın örneklerden biri halam o ortaokulu liseyi dışarıdan okudu şimdi dışarıdan üniversiteyi okuyor devlet memuru bile oldu kocasınıda boşadı keyfi yerinde zamanında onu istemeyen kocası şimdi tekrar barışmak için yalvarıyor
annenlede bu konuyu paylaş o çocuklarınla ilgilenirken sen oku bol bol yürü kilolarını ver kitap oku çok değil en fazla bir sene sonra insanlar sendeki ilerlemeyi görüp sana iltifat ederken eşinde karşında seni kıskanmaya başlar

Son düzenleme:
Biz erkekleri alıp tam tepemize çıkartıyoruz sonradan da yukarıdan bize aşağılayıcı gözlerle bakmaya başlıyorlar. Bu durumdan nefret ediyorum

arkadaşlar yorumlarınız için hepinize çok çok teşekkür ederm.konuyu açtım ve kayboldum dmi kusura bakmyın lütfen bilgisayar çökmş bizim,eşim haftasonunu bekledi yaptırmak için o yzden gremedm. çoğunuzun yorumundan anlıyorum ki öncelikle kendime değer vermeli ve güvenmeliyim sonra zamanında elimde olmayan nedenlerden dolayı yarım kalan eğitimimi tamamlamalıyım,sonrası için yapabilir miyim bilmiyorum ama hedeflerime doğru gitmeliyim,en çok ekonomik özgürlüğümü kazanmak istiyorum,üniverste değil belki ama liseden sonra kpss ile memur olmak istiyorum,ilerde gerçekten kimn ne olacağı belli değil allah korusun ama belki öyle bi gün gelecek ki çoçuklarımın başında tek başıma kalacağım o zaman napabilirim dye düşündüm de hiç iç açıcı değil işim.kesin bi gün böle olacak dye bişey yok ama ya olursa...neyse yavaş yavaş düşünüyodum ama sizin desteğinizle artık kesin kararlıyım lise okumaya şimdi yne desteğinize ihtiyacım var ilk olarak nereye gdiyorum başvurmak için milli eğitime falan mı acaba

Bizim üniversitede matematik hocası profesörün eşi de ilkokul mezunuydu ama kadın kendini geliştirmiş gayet de uyumlu görünüyolardı tabi iç yüzünü bilemem..Herşey okumakla bitmiyor keşke bitse..İnsan olmak daha önemli ama kimse bunu anlamıyor bizim ülkemizde..

hani bi söz var ya herşey para değil dye gerçekten herşey para değil herşey kariyer değil yada herşey okumak değil ama bunlar insanın kendine gvenmesi ve biçok insanın da sna saygı duyması için maalasef ki biçok şey bunlar

Kayıtlar başladığında semtine en yakın liseye gidip kaydını yaptırıyorsun gerekli evraklarla beraber.Sitesindende gerekli adres ve bilgileri alabilirsin.

arkadaşlar buraya yazdıktan sonra inanın kendime gven geldiğini hissediyorum...konuşurken utanmıyorum kızarmıyorum net ve çekinmeden konuşmaya başladım bi kaç gündür inşallah daha da kendne özgveni olan birisi olcam zamanla..ve araştırdım ortaokul mezunları da ehliyet alabiliyomuş yani liseden önce ehliyete başvurmayı düşünüyorum ama liseyide boşvermicem ynede okucam inşallah..ailemede söyledim çok destek oldular annem ben bakarım çoçuklara ehliyet de al okulu da oku diyo...buraya konu açtığım gün çok mutsuzdum ama artık yavaş yavaş cesaretimi topladım sanki başarılı olmak için....ve bu sizin sayenizde oldu gerçekten içten söylüyorum bunu

Canım seni manipüle etmesine izin verme her insan kendi içinde özel ve yeteneklidir. İlkokul mezunu olman seni cahil yapmaz. Her insanın kapasitesi vardır bunu gelistirmek senin elinde sakin kiskanma kiskansan da belli etme kendini gelistir sen de ögren arastir elimizin altinda internet var her bilgiye ulasabildigimiz bi ortam sadece aşağılık kompleksi olan insanlar diger insanlari küçümser eşinin de kompleksleri var belli ki ve egosunu senin üzerinden tatmin ediyor ona firsat verme polemige girme bilmedigin bi konu mu ustune konusma arastir ogren sonra konuş kendine daima daima daima kendine inan, sen kendine inanmazsan kim inanir ki sana tatlim

Eşinizden ziyade şu devirde de ilkokul mezunu olarak dolaşmayin yahu. Yaşiniz da gençtir, artik ilkokul mezunu mu kaldi?
Eşiniz sinava bilmem neye girerken siz de oturup iki sayfa bisey baksaydiniz onunla birlikte.

Konu da eskiymiş umarim aciktan okumuştur konu sahibi.

Kendini geliştir geliştirebileceğin bi konuya yönel eşinin yaptığı hoş olmamış üzüldüm öyle demesine

Artik internette herşey var oku kendini gelistir.Ozguvenini almak senin elinde ilk kendini sev eşini değil sonra durmadan oku.Emin ol okudukça sana düşkünlüğü artacak.Muhabbet edecek konu çoğalsın sen yetiş onu beğenme ilerde bak bakalım nasıl peşinde koşturuyor.

2012 konusunu hortlatmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…