arkadaşlar yorumlarınız için hepinize çok çok teşekkür ederm.konuyu açtım ve kayboldum dmi kusura bakmyın lütfen bilgisayar çökmş bizim,eşim haftasonunu bekledi yaptırmak için o yzden gremedm. çoğunuzun yorumundan anlıyorum ki öncelikle kendime değer vermeli ve güvenmeliyim sonra zamanında elimde olmayan nedenlerden dolayı yarım kalan eğitimimi tamamlamalıyım,sonrası için yapabilir miyim bilmiyorum ama hedeflerime doğru gitmeliyim,en çok ekonomik özgürlüğümü kazanmak istiyorum,üniverste değil belki ama liseden sonra kpss ile memur olmak istiyorum,ilerde gerçekten kimn ne olacağı belli değil allah korusun ama belki öyle bi gün gelecek ki çoçuklarımın başında tek başıma kalacağım o zaman napabilirim dye düşündüm de hiç iç açıcı değil işim.kesin bi gün böle olacak dye bişey yok ama ya olursa...neyse yavaş yavaş düşünüyodum ama sizin desteğinizle artık kesin kararlıyım lise okumaya şimdi yne desteğinize ihtiyacım var ilk olarak nereye gdiyorum başvurmak için milli eğitime falan mı acaba
Canım seni manipüle etmesine izin verme her insan kendi içinde özel ve yeteneklidir. İlkokul mezunu olman seni cahil yapmaz. Her insanın kapasitesi vardır bunu gelistirmek senin elinde sakin kiskanma kiskansan da belli etme kendini gelistir sen de ögren arastir elimizin altinda internet var her bilgiye ulasabildigimiz bi ortam sadece aşağılık kompleksi olan insanlar diger insanlari küçümser eşinin de kompleksleri var belli ki ve egosunu senin üzerinden tatmin ediyor ona firsat verme polemige girme bilmedigin bi konu mu ustune konusma arastir ogren sonra konuş kendine daima daima daima kendine inan, sen kendine inanmazsan kim inanir ki sana tatlimarkadaşlar yeni üyeyim ve bu ilk konum.nerden nasıl başlasam bilmiyorum 7 yıllık evliyim.evlendiğimzde eşim az bi maaşla istanblda çalışıyodu neyse snavlara falan girdi şimdi memlekette güzel bi yerde makine teknikeri olarak çalışıyo.ben ilköğretm mezunuyum ve artık beni küçük gördğünü düşünüyorum.çünkü bi kaç konuda bana sende o kapasite yok dedi çok kırıldım.kendine çok güvenli burnu havalarda gezer oldu iyice.bende artık hiç özgüven kalmadı ne yapsam yanlış yapcakmışım gbi geliyo.üstelik onu çok kıskanmaya başladım belli etmek istemiyorum ama bazen elimde olmuyo
Kendini geliştir geliştirebileceğin bi konuya yönel eşinin yaptığı hoş olmamış üzüldüm öyle demesinearkadaşlar yeni üyeyim ve bu ilk konum.nerden nasıl başlasam bilmiyorum 7 yıllık evliyim.evlendiğimzde eşim az bi maaşla istanblda çalışıyodu neyse snavlara falan girdi şimdi memlekette güzel bi yerde makine teknikeri olarak çalışıyo.ben ilköğretm mezunuyum ve artık beni küçük gördğünü düşünüyorum.çünkü bi kaç konuda bana sende o kapasite yok dedi çok kırıldım.kendine çok güvenli burnu havalarda gezer oldu iyice.bende artık hiç özgüven kalmadı ne yapsam yanlış yapcakmışım gbi geliyo.üstelik onu çok kıskanmaya başladım belli etmek istemiyorum ama bazen elimde olmuyo
Artik internette herşey var oku kendini gelistir.Ozguvenini almak senin elinde ilk kendini sev eşini değil sonra durmadan oku.Emin ol okudukça sana düşkünlüğü artacak.Muhabbet edecek konu çoğalsın sen yetiş onu beğenme ilerde bak bakalım nasıl peşinde koşturuyor.arkadaşlar yeni üyeyim ve bu ilk konum.nerden nasıl başlasam bilmiyorum 7 yıllık evliyim.evlendiğimzde eşim az bi maaşla istanblda çalışıyodu neyse snavlara falan girdi şimdi memlekette güzel bi yerde makine teknikeri olarak çalışıyo.ben ilköğretm mezunuyum ve artık beni küçük gördğünü düşünüyorum.çünkü bi kaç konuda bana sende o kapasite yok dedi çok kırıldım.kendine çok güvenli burnu havalarda gezer oldu iyice.bende artık hiç özgüven kalmadı ne yapsam yanlış yapcakmışım gbi geliyo.üstelik onu çok kıskanmaya başladım belli etmek istemiyorum ama bazen elimde olmuyo
2012 konusunu hortlatmışsınız.Canım seni manipüle etmesine izin verme her insan kendi içinde özel ve yeteneklidir. İlkokul mezunu olman seni cahil yapmaz. Her insanın kapasitesi vardır bunu gelistirmek senin elinde sakin kiskanma kiskansan da belli etme kendini gelistir sen de ögren arastir elimizin altinda internet var her bilgiye ulasabildigimiz bi ortam sadece aşağılık kompleksi olan insanlar diger insanlari küçümser eşinin de kompleksleri var belli ki ve egosunu senin üzerinden tatmin ediyor ona firsat verme polemige girme bilmedigin bi konu mu ustune konusma arastir ogren sonra konuş kendine daima daima daima kendine inan, sen kendine inanmazsan kim inanir ki sana tatlim
Farkettim2012 konusunu hortlatmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?