Valla arkadaşım, ilköğretim mezunuyum demişsin ama benim diyenden güzel yazıyorsun. Demek ki neymiş okul sadece teferruat, önemli olan kendini geliştirmek. Böyle güzel yazan birininde kendini geliştirmediğine inanmıyorum, muhtemel eşinin densizliği sende birşey yok.
sen eşinin sana olan sevgisinden şüphelenme,sevilmeyi istemek en doğal hakkın , genelde erkekler kıskanmadan biz sevildiğimizi hissetmeyiz ama öyle olmamalı, sevgisini başka yerlerde görmeye çalış bence, illa kıskandırmaya gerek yok,çok yıpratan bir duygu kıskançlık,2 tarafıda içten içe yıpratıyor,gereksiz tatsızlık olmasın sonra,kendinden pay biç, sen kıskandığında nasıl yıprandığını ve yıprattığını düşün,kıskandırmak yerine işten dönüşte hem çocuklara hem kendine bir çikolata iste mesela:) çikolatayı alınca mutlu ol şen ol,demekki sana değer veriyor daha ne olsun, moralin bozulduğunda gidip bir öp yanında daha sakin oluyorum de, sen onu sevdiğini hissettirirsen karşılığınıda alacaksındır,bide bence sana biraz arkadaş lazım biraz sosyal çevren olsa herşey düzelecektir,kadın evlenince kendini evine eşine çocuklarına kapamak zorunda kalıyor , yaşanan tüm şeylerin nedeni bu oluyor,böyle konuşunca kendimi çok bilmiş gibi hissediyorum halbuki daha evli bile değilim:) ama senin konunu okuyunca içimden geçti böyle böyle olsa güzel olur diye ondan yazıyorum,bi nebze de olsa derdine derman olur inş
belki de dedğin gbi sosyal çevrem yok ben sadece eşimle konuşup onunla rahatlayabilirken onun benden başka konuşabileceği bir sürü arkadaşı var belki de bu yüzden onu kıskanıyorum sadece ben değil benden başkalrıda haytında var diye belki saçma ama öle işte....ha bu aman o benm dünyam ondan başka şey gözüm görmüyo bi tek benmle konuşsun falan gbi bişey değil ama anlatamıyorum işte arkadaş çevrem olsa belki bütün gnü sırf onu düşünrek geçirmicem saçma düşüncelere kapılmıcam ama işte bi de sende o kapasite yok dedi bir iki konu için acaba dışarda çalışan bayanları göznde büyütüyo da beni küçümsemeye mi başladı diyorum önceki işinde bayan yoktu pek yeni işte bayanlarlada iş yapabiliyo bazen
arkadaşlar yeni üyeyim ve bu ilk konum.nerden nasıl başlasam bilmiyorum 7 yıllık evliyim.evlendiğimzde eşim az bi maaşla istanblda çalışıyodu neyse snavlara falan girdi şimdi memlekette güzel bi yerde makine teknikeri olarak çalışıyo.ben ilköğretm mezunuyum ve artık beni küçük gördğünü düşünüyorum.çünkü bi kaç konuda bana sende o kapasite yok dedi çok kırıldım.kendine çok güvenli burnu havalarda gezer oldu iyice.bende artık hiç özgüven kalmadı ne yapsam yanlış yapcakmışım gbi geliyo.üstelik onu çok kıskanmaya başladım belli etmek istemiyorum ama bazen elimde olmuyo
araÅtırmaya baÅlıcam dıÅardan okumayı ehliyette almak istiyorum ama lise mezunu olmak Åart mı acaba bilmiyorum iki çoçuk var biri iki aylık zor olcak ama yapmk zorundayım galiba çünkü kendisi Åimdide mühendislik okumak istiyo üniverstye gderse hepten burnu büyüyeck gbi
eğer falz yükü kaldıramayacak durumdaysanız size bir kaç tavsiyem var
internet üzerinden takip edlin kurslar var. yani internetten o kursun videolarını izliyorsunuz belli bir süre sonra da yine internet üzerinden online sınava girip başarılı olursanız sertifika alıyorsunuz.
liseye filan gitmeyi gözünüzde çok büyütüyorsanız böyle bir şey yapabilirsiniz.
örneğin ben burda bir üyenin sayesinde psikologlar ve psikyatristler derneğinin internet üzerinden açtığı bir kursu keşfettim. "temel" psikoloji eğitimi veriyorlar. yani psikoloji ile ilgili temel şeyleri 0'dan başlayarak öğretiyorlar. kursun sonunda yine internetten bir sınava giriyorum ve kazanırsam kargo ile sertifika yolluyorlar. kargo ücretini de siz ödüyorsunuz
bence bu tür şeyler yapabilirsiniz. düşünseniz de bir sürü sertifika alırsınız. ingilizce almanca kursu bile var internet üzerinden.
tamam lise konusunda "yapamazsam eşimin diline düşerim" diyor olabilirsiniz şu aşamada size hak verebilirim. ama sertifikaları eşiniz takip edemez kii...
bakın ben sizin başaramayacağınızı düşüsem burda bu konuya cevap bile vermezdim ablacım. burdaki bir çok üniversite mezunundan daha iyi cümle kuruyorsun. gerçekten yapabilirsin lütfen bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?