eşim havalara girdi sanırım artık beni beğenmiyor mu ne?

M.E.B. ETEK Ak retim Lisesi Resmi Web Sitesi

acık lıse kayıtlarını burdan takıp edebılırsın.. 25 lıra sınav ucretı var onun dısında sıtelerınde testler oluyor kıtapkar ucretsız:)
bebegınız cok kucuk olmasaydı meslekı acık lıseyı soyleyecektım ama bebekle gercekten zor olabılır en ıyısı boyle bıtırın:)
sınavları ve ortak derslerı atlamadan verırsenız ki ben emınım verırsınız kredılerınızın tamamlanması uzun surmez
ısteklısınız sakın koyvermeyın.. usengeclık herseyn bası. ozguvenınız her daım tam olsun.

esınıze sen basardın ben kapasıtesız kaldım mesajını verme.
onunla yarısma sız bır butunsunuz aılesınız. sende basarıcaksın.neden ezıklenıyosun.
sen kendını oyle gordukten sonra herkeste oyle gorur.:)

M.E.B. ETEK Ak retim Lisesi Resmi Web Sitesi

acık lıse kayıtlarını burdan takıp edebılırsın.. 25 lıra sınav ucretı var onun dısında sıtelerınde testler oluyor kıtapkar ucretsız:)
bebegınız cok kucuk olmasaydı meslekı acık lıseyı soyleyecektım ama bebekle gercekten zor olabılır en ıyısı boyle bıtırın:)
sınavları ve ortak derslerı atlamadan verırsenız ki ben emınım verırsınız kredılerınızın tamamlanması uzun surmez
ısteklısınız sakın koyvermeyın.. usengeclık herseyn bası. ozguvenınız her daım tam olsun.

esınıze sen basardın ben kapasıtesız kaldım mesajını verme.
onunla yarısma sız bır butunsunuz aılesınız. sende basarıcaksın.neden ezıklenıyosun.
sen kendını oyle gordukten sonra herkeste oyle gorur.:)

Valla arkadaşım, ilköğretim mezunuyum demişsin ama benim diyenden güzel yazıyorsun. Demek ki neymiş okul sadece teferruat, önemli olan kendini geliştirmek. Böyle güzel yazan birininde kendini geliştirmediğine inanmıyorum, muhtemel eşinin densizliği sende birşey yok.

ortaokulu hep takdirle geçerdim ama bi şekilde okutmadı ailem işte kendimi kültürlüde görüyorum az çok aslında zır cahil değilim ama sanki eşim yükselip bambaşka biri olacakmış bende giderek körleşip öle sadece evle çoçuklarla ilgilenen yaşlanıp giden biri olarak kalacakmışım gbi geliyo ve çok korkuyorum bi yerden başlamam lazım yani

sen eşinin sana olan sevgisinden şüphelenme,sevilmeyi istemek en doğal hakkın , genelde erkekler kıskanmadan biz sevildiğimizi hissetmeyiz ama öyle olmamalı, sevgisini başka yerlerde görmeye çalış bence, illa kıskandırmaya gerek yok,çok yıpratan bir duygu kıskançlık,2 tarafıda içten içe yıpratıyor,gereksiz tatsızlık olmasın sonra,kendinden pay biç, sen kıskandığında nasıl yıprandığını ve yıprattığını düşün,kıskandırmak yerine işten dönüşte hem çocuklara hem kendine bir çikolata iste mesela:) çikolatayı alınca mutlu ol şen ol,demekki sana değer veriyor daha ne olsun, moralin bozulduğunda gidip bir öp yanında daha sakin oluyorum de, sen onu sevdiğini hissettirirsen karşılığınıda alacaksındır,bide bence sana biraz arkadaş lazım biraz sosyal çevren olsa herşey düzelecektir,kadın evlenince kendini evine eşine çocuklarına kapamak zorunda kalıyor , yaşanan tüm şeylerin nedeni bu oluyor,böyle konuşunca kendimi çok bilmiş gibi hissediyorum halbuki daha evli bile değilim:) ama senin konunu okuyunca içimden geçti böyle böyle olsa güzel olur diye ondan yazıyorum,bi nebze de olsa derdine derman olur inş

belki de dedğin gbi sosyal çevrem yok ben sadece eşimle konuşup onunla rahatlayabilirken onun benden başka konuşabileceği bir sürü arkadaşı var belki de bu yüzden onu kıskanıyorum sadece ben değil benden başkalrıda haytında var diye belki saçma ama öle işte....ha bu aman o benm dünyam ondan başka şey gözüm görmüyo bi tek benmle konuşsun falan gbi bişey değil ama anlatamıyorum işte arkadaş çevrem olsa belki bütün gnü sırf onu düşünrek geçirmicem saçma düşüncelere kapılmıcam ama işte bi de sende o kapasite yok dedi bir iki konu için acaba dışarda çalışan bayanları göznde büyütüyo da beni küçümsemeye mi başladı diyorum önceki işinde bayan yoktu pek yeni işte bayanlarlada iş yapabiliyo bazen

canım sende kapasite yok dedi diye çok alınmışsın ama bu kadar alınma,tamam yaptığı çok ayıp demese güzel olurmuş ama o da kim bilir nelerle uğraşıyor bazen insanın canı burnunda oluyor o an en sevdiği insana kızıyor,ben kızgın olduğum zaman en sevdiğim insanlara neler dedim normalde ağzımdan öyle kelimeler bile çıkmaz,yani olur öyle şeyler çok üzülme, üstünden zaman geçsin bir ara kırıldığını belli edersin,bir daha deme lütfen ne olursa olsun saygımızı kaybetmeyelim biz arttık anne babayız de,evimizde hep saygı sevgi olsun de, iş yerindeki bayanlara gelince başka bir çevreye girince ve ordaki bayan çalışanları görünce ister istemez böyle oluyor,karşılaştırma yoktur da insan etkisinde kalıyor iş yerinin ,bunları diyorum çünkü benimde bir kere başıma gelmişti, çok kısa süreliğine bir işe girmiştim,apayrı eğlenceli bir atmosferdi, eski hayatımda önem verdiğim şeylere daha az önem vermeye başlamıştım o zamanlar uzun süreli bir ilişkim vardı o kişide daha az önem verdiğim şeyler arasındaydı,biraz süre geçsin o ortama alışsın herşey sıradanlaşsın düzelir herşey,şimdi yeni olduğundan böyledir diye düşünüyorum,azıcık sabret

canım ya madem bunu hisseidiyorsun, ben senin yerinde olsam hırs yapıp dışarıdan okurdumlise üniversite. bak ben de benzer şyler yaşıyorum. bazı erkekler böyle oluyor demek ki. bence sen hemen dışardan lise oku, ardından da üniversite. işe girme yaşı bazı kadrolar hariç 45 fala şu anda, işe bile girrsin. hiçbirşey için geç değil, hem eğitimini, tamamlaman senin ve çocuklarının geleceği için de harika olur. sonra da işe girersin, eşin de görür keser döner ap döner gün gelir hesap döner...

canım benım eger kendıne guvenıyorsan ki guvenmelısın bence

dısardan oku liseyı

zaten dahası gelır bencee

.........

eşinde 9 aylık sende 9 aylıksın

işe gırdı dıyee bir yerlerımı kalkmış töbe yarabbım sonradan görmee iştee nasılda sırıtıyorr

senden fazla 3 gözu 3 kulagı 3 eli vs mı varmış ta kendını ustun göruyorr

zaten onun sana karsı yaptıgı bu hareketler onun sevıyesızlıgının ve kapasitsınının bır göstergesı

sen canını sıkma yeterkı ıstee elinden gelenı yap zayıfla ,gıyın suslen püslen ama kocan ıcın degıl önce kendın ıcın

benı kısaknsın dıye yapma bunları
oku ama kendın ıcın sonra zaten peşinde 4 döner sonradan görme kocacın

eşin resmen sonradan görmelik yapıyor başka birşey değil hiç oralı olma ciddiye bile alma insanoğlu kendini beğenmezse çatlar ölürmüş de benimki çok yakışıklı oldum falan deyince ben öyle diyorumbu arada kendine daha çok özen giyin kuşan kendine güven okuyabilirsen oku ama asla kendini ezik hissetme onun sana böyle davranmasına da izin verme

Bence de kendini geliştirmeye başla öncelikle eğitim olarak tatlım... Eşinin küçük görmesi kuruntularından önce dünyanın ne halleri var önce bu yüzden eğitimini tamamla... ben şu an hukuk fakültesindeyim ve 53 yaşında bir bayan da var ve dışardan lise bitirip hukuk fakültesi kazanmış ve okuyor... istedikten sonra herkes yapar ama çoğu kadınlar çocuğum var eşim var diye yan gelip yatıyor umursamıyor bu olayları boş görüyor... Allah korusun on sene,onbeş sene sonra bile terkedilebiliyor insan önce herkes kendisi için sınırlarını tamamen zorlamalı en iyi yerde olmalı diyorum....

ya adama bak..sen durumu çok iyi değilken onunla evlenmişşin onu küçük görmemişşin de şimdi beyimiz seni mi küçük görüyor...sonradan görme işte..sen de kendini geliştir bence gelişim kitapları oku giyimine kuşamına dikkat et...kendini ezdirme..ona ara ara eski günleri hatırlat sohbet aralarında ve en önemlisi kıskandığını belli etme

kardeşim hemen ağustos kayıtlarına yetişiyorsun ve liseye kaydoluyorsun

sınava sadece sitesindeki geçmiş sınav sorularını çözerek bir haftada bile hazırlanırsın hep aynı ve basit şeyler soruluyor

2.5 veya 3 senede bitirirsin aman ha meslek lisesi seçme o baya uzun iş..sen genel kültür seç yani düz lise diyim sana onun gibi..

sonra da aöf sınavlarına girersin artık üniversite sana kalmış..sakın başaramam diye korkma..çevremde bir sürü canlı örneği var..artık insanlar açıktan okuyup üniversitede öğretim görevlisi bile olabiliyorlar

bir kere kendine güvenin olsun kültürlüsün madem bunu belli et her halinle..kendine değer ver

Arkadaşım bu kadar insan sana destek vermeye motive etmeye çalışıyor. Bak açıköğretimi araştırıp bilgi aktarımı yapan arkadaşlarımız var.(kızlar cansınız)
Şimdi sıra sende kalk bir silkelen, kendine güven ve belirlediğin hedefe yürü.
Önce kendin sonra çocukların için. Gerisi kendiliğinden gelir zaten..

canım ya benim en yakın arkadfaşım bu durumdaydı,kendisi ortaokul neşi lise mezunuydu çocukta olduktn sonra eşi iyce uyuz olmya başlamıştı,halbuki lise mezunu ama markette çalışıyodu,arkadaşım dışardan liseyi bitirdi,açık öğretim ünivstsnden de okulöncesi öğretmnliği bitirdi 4 yıllık kpssden de puanını alıp atndı artık öğretmen ,eşi ise hala markette çalışıyo,arbasınıda aldı,şimdi çok mutlu eşi ise onun önünde saygıyla eğiliyo emin ol okumak dünyanın en güzel işi....ekonomik özgürlük herzaman lazım,eşin belkide böyle yaparak sana bir iylik yaptı canım aklını başına getirdi :) kendin için iste eşinde sana hayran kalacak..

lutfen kendini bu kadar degersiz gorme,sen herseyden once bir annesin ve 2aylik bebegim var diyorsun daha yeni dogum yaptigin icin daha fazla alingansin ben dogum yaptiktan sonra neredeyse 1sene kendimi degersiz,hic birseye yetemeyen biri gibi goruyordum hatta kendimi kadin gibi degil sadece anne olarak goruyordum esimden ufaktan kaciyordum ) ama zamanla geciyor(gerci senin ikinci cocugun daha iyi bilirsin) eski guvenim geri geldi...
her insan degerlidir sen iki kat daha degerlisin esinin gozunde cunku iki yavru yetistiriyorsun sana,esine layik iki evlat...
kendin icin ne karar verirsen ver ama once kendine deger ver cunku sen coook degerlisin...

sen her şeyden önce bir ANNE SİN

nasıl değersiz olabilirsin ki...

hiç bozulduğunu kıskandığını belli etme.
daha da havaya girer.
senin ne mezunu olduğun hiç önemli değil.
sen iş arkadaşı değilsin karısısın.
bir erkek için kadının cazibesi kariyerinden daha önemlidir.

kendine güvensiz olursan o cazibeyi kaybedersin.

eğer falz yükü kaldıramayacak durumdaysanız size bir kaç tavsiyem var

internet üzerinden takip edlin kurslar var. yani internetten o kursun videolarını izliyorsunuz belli bir süre sonra da yine internet üzerinden online sınava girip başarılı olursanız sertifika alıyorsunuz.

liseye filan gitmeyi gözünüzde çok büyütüyorsanız böyle bir şey yapabilirsiniz.

örneğin ben burda bir üyenin sayesinde psikologlar ve psikyatristler derneğinin internet üzerinden açtığı bir kursu keşfettim. "temel" psikoloji eğitimi veriyorlar. yani psikoloji ile ilgili temel şeyleri 0'dan başlayarak öğretiyorlar. kursun sonunda yine internetten bir sınava giriyorum ve kazanırsam kargo ile sertifika yolluyorlar. kargo ücretini de siz ödüyorsunuz

bence bu tür şeyler yapabilirsiniz. düşünseniz de bir sürü sertifika alırsınız. ingilizce almanca kursu bile var internet üzerinden.

tamam lise konusunda "yapamazsam eşimin diline düşerim" diyor olabilirsiniz şu aşamada size hak verebilirim. ama sertifikaları eşiniz takip edemez kii...

bakın ben sizin başaramayacağınızı düşüsem burda bu konuya cevap bile vermezdim ablacım. burdaki bir çok üniversite mezunundan daha iyi cümle kuruyorsun. gerçekten yapabilirsin lütfen bak

Eğitim aldığınız sitenin tam adresini verebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…