haklısın canım anneni de üzme,
sen gayet bilinçli bir bayana benziyorsun, hiçte cahil olduğunu kocandan aşağı olduğunu düşünme,
bu durumun farkına varabiliyorsan ne yapacağını da az çok biliyorsun bence,
kendini çok yıpratmadan yapabildiğin kadarıyla kendini geliştir,
dünyanın merkezine kocanı değilde kendini ve bebeğini koy,
Canım biz varız yaaaa. Erkek milleti işte eline biraz fazla para geçince ne oldum delisi oluyorlar. Elindeki pırlanayı göremiyorlar.
Yapacağın şeylerin listesini yazalım bak
1) Her gün spor yapmaya devam edeceksin. Fazla kilolarını atmak için gerekirse diyet yapacaksın. Bakımlı ol, eşini tahrik edecek kıyafetler, çamaşırlar filan giy.
2) Gazete okuyacaksın günlük. Ve güncel olaylardan haberdar olacaksın. Haber sitelerine de girerek yapabilirsin bunu.
3) Eşinin konuşmaktan en çok hoşlandığı konu neyse onu araştır. Oku, bu konu hakkında video izle.
4) Açık öğretime kaydol
5) İngilizce ve bilgisayar sertifikası al.
Kızlar eklemek istediğiniz şeyler varsa yazın
Canım biz varız yaaaa. Erkek milleti işte eline biraz fazla para geçince ne oldum delisi oluyorlar. Elindeki pırlanayı göremiyorlar.
Yapacağın şeylerin listesini yazalım bak
1) Her gün spor yapmaya devam edeceksin. Fazla kilolarını atmak için gerekirse diyet yapacaksın. Bakımlı ol, eşini tahrik edecek kıyafetler, çamaşırlar filan giy.
2) Gazete okuyacaksın günlük. Ve güncel olaylardan haberdar olacaksın. Haber sitelerine de girerek yapabilirsin bunu.
3) Eşinin konuşmaktan en çok hoşlandığı konu neyse onu araştır. Oku, bu konu hakkında video izle.
4) Açık öğretime kaydol
5) İngilizce ve bilgisayar sertifikası al.
Kızlar eklemek istediğiniz şeyler varsa yazın
girdiği ortamlarda çok dikat çekiyo sinir oluyorum kendimi onun yanında basit hissediyrum değersiz hissediyorum galiba off çok mutsuzm
Canım, benim eşim de evlenirken ve evliliğin ilk yıllarda benden daha az maaşlı ve daha düşük bir pozisyonda çalışıyordu.Ben hiç sorun yapmadım. Çünkü seviyordum ve harika bir kişiliği vardı. Daha sonra başka bir işe girdi, gittikçe yükseldi şimdi çok iyi maaş alıyor.Ben de ilk başlarda acaba değişir mi korkusu yaşamadım değil. Allaha şükür olmadı ama ben hiçbir zaman onu pohpohlamadım:) Herhangi ufak bir tartışmada bile ödün vermedim ve vazgeçilmez olmadığını ima ettim.Sonuç olarak hiçbir zaman değişmedi ama biz bayanlardan da kaynaklanıyor değişmeleri. Üzerlerine çok düşmemeliyiz, kendimizi her zaman önemli görmeliyiz. Evlilikte bile kovalayan değil kaçan olmalıyız:)
Buna dur deyin.Bu kendinize yaptığınız bir saygısızlıktır..
Kimse kimsenin yanında değersiz olamaz.Değer eğitimle olmaz.
Bunu hissediyorsanız büyük ihtimal kıskançlıklarınızdan, vaktinizin hep aynı geçmesinden kaynaklanıyordur.
Kendinizi değersiz hissederek günler geçmez..Dışarıdan bitirme sınavlarına girin.
Bu o kadar kolaylaştı ki bunu başarabilirsiniz.Bunu değer katmak için değil kendinizi mutlu hissetmek için.
Acilen kendiniz için birşeyler yapın lütfen, lütfen toparlanın.
..
Eşler arasında bu uçurum konusunda hep düşünmüşümdür.
Evlenince çiftler hep farklı hobilere eğitim düzeyine sahip olunca, özellikle kadın evlilik çocuk v.s derken aradaki çizgiyi kaçırıyor.
Erkek kendine kurdukça kuruyor dünyasını.
Oysa öyle bir dengeli olmalı ki bu durum.
Biri bir konuda ilerliyorsa diğerininde kolundan tutmalı.
En azından hayatına katmalı.
Ucundan da olsa o konudan sohbet etmeli, fikir almaya gerek yoksa bile sanki fikri çok önemliymiş gibi danışmalı v.s
Bu kapasite konusundan eşinizle tatlılıkla konuşun, kıskançlık duygunuzu nasıl bırakırsınız bilmiyorum ama kısa bir süre bir kenara atın, dediğim gibi kendinizi mutlu hissetmek için kendinizde devrim yapın..
Eşiniz için değil, kendiniz için.
Kendinize verdiğiniz değer kadar değerlisinizdir.
çok haklısınız aslında ben bilinçli biriyim gerçekten kendimi geliştirebilirim ama destek olur mu bana lise konusunda emin değilmilerledikçe ilerliyo sanki üniverste okumayı dşnüyo şimdi ben hiç istemiyorum okumasını ortamlara girdikçe beni beğenmicek gbi ama artık umrumda olmamalı galiba önce kendm için şu lise işine başkoymalıyım kesin
İlköğretim mezunuysanız ortaokul diplomasını çok rahat alırsınız.. İki aylık bebekle dahi yapabilirsiniz, zorlansanızda yapabilirsiniz.
Başarasız olmak diye bir düşünceyi atın kafanızdan. Önemli olan kayıt yaptırıp adım atmak.
Başvuru için az bir zamanınız var.Önümüzdeki sene eski sisteme geçileceği üzerinde konuşuluyor.
Bu ne demek ? Okul 4 yılsa 4 yılda bitecek açık lise..Fakat şuan krediyi tamamladığın anda mezunsun.Yani ortaokul 1.5 , lise 2.5 senede bitiyor.
Hemen bilinmeyen numaraları arayın, bulunduğunuz ilin açıköğretim lisesinin numarasını alın. Sonra arayıp kayıt zamanını ve şartları öğrenin.
Herşeyi netleştirmeden de eşinize söylemeyin bence.
Destek olmasına gerek yok.. İnternette her yerde açık öğretim dersleri var.Notlar sınavlar var.
Kitapçılarda görsel cd ler var..Zaten kitaplarınızda yollanacak. Çalışacak vakit elbet bulursunuz.Zorlanmadan başarı elde edilmez.
Edit: Ankara'daysanız sizi çalıştırabilirim.
çok haklısınız aslında ben bilinçli biriyim gerçekten kendimi geliştirebilirim ama destek olur mu bana lise konusunda emin değilmilerledikçe ilerliyo sanki üniverste okumayı dşnüyo şimdi ben hiç istemiyorum okumasını ortamlara girdikçe beni beğenmicek gbi ama artık umrumda olmamalı galiba önce kendm için şu lise işine başkoymalıyım kesin
ortaokul mezunuyum zaten lise okumam gerek habersiz yapamam onunla birlikte yapmalıyım.gerçekten öle ise bu sene okumam şart o zaman 4 sene okuyamam sanırım iki buçuk yıulda bitirebilirsem süper olur
ankarada değilim de kitaplara falan para ödenmiyo mu büyük paralar verp okutmazda cüzi miktarlarsa olabailir der ama ne olursa olsun okucam bu okulu yoksa ömür boyu kendimi pasif ve beceriksiz hissdicem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?