Böyle anne babalar yüzünden evlatlarımız kötü insan oluyorlarUmarım faketir bir tek yavruya çok üzüldüm değilse
Bu yüzden gerçek değil bence konu.Hamile kalmasına da Allahın işi demiş.Sanki ilişkiye girmeden hamile kalmış Meryem ana gibi‘Bir insanın başına daha kötü ne gelebilir’ sorusunun cevabını tek tek sıralamışsınız..
İlla ki düşünmüştür böylesi pislik bir adam tamam der miBoşanmayı düşünmek?
Uydurmadım bu yazdıklarımı hanımefendi hayatta herşey varen sonunda uzaylılar tarafından da kaçırılma eklentisi yapsaydın, hikaye tamamlanacakmış. tüh o eksik kalmış
Gerçek olabilir de olmayabilirde. Yazılan her bir satırı ayrı ayrı farklı kişiler tarafından okuduk duyduk da ama hepsinin tek bi kişi tarafından yaşanmış olması da bi garip.Bu yüzden gerçek değil bence konu.Hamile kalmasına da Allahın işi demiş.Sanki ilişkiye girmeden hamile kalmış Meryem ana gibi
İstemeyerek gebe kalınmıyor muBu yüzden gerçek değil bence konu.Hamile kalmasına da Allahın işi demiş.Sanki ilişkiye girmeden hamile kalmış Meryem ana gibi
eşcinsel adam neden sizinle evlenip bir sürü kadınla aldatıyor sizi o zaman çok tuhaf anlatmışsınız konu aşırı dağılmışUydurmadım bu yazdıklarımı hanımefendi hayatta herşey var
Burada iki hesabım daha vardı ama şifreleri unuttumGerçek olabilir de olmayabilirde. Yazılan her bir satırı ayrı ayrı farklı kişiler tarafından okuduk duyduk da ama hepsinin tek bi kişi tarafından yaşanmış olması da bi garip.
Hoşgeldin hz meryem allahın işine bak sen yoksa hiç bu vasat ezikle sevişmedin aynı yatağa girmedin tüh nasıl hamile kaldın ayrıca konunun başında annem yaşında kadınla aldatmış demişsin de annen zorlasa damatla aynı yaşta olurmuş normal geldi bana devamını da okumaya gerek yokAllah'ın işi hamile kaldım
Niye unutmak istiyorsunuz onu anlamadım? Bpşansanız olmaz mı? Maddi olarak ne durumdasınız5 yıllık evliyim 6 ay nişanlı kaldık severek evlendim ve aramızda 16 yaş farkı var. Evlendikten birkaç ay içinde eşimin beni annem yaşındaki komşusu ve çocuğu yaşındaki akrabası ile aldattığını öğrendim. Ailem bile bana inanmadı yapmaz etmez tekrar dediler. Onun için ikinci el gelinlik iki bilezik ile gelin olmayı kabul ettim hiçbir talebim olmadı ailesinden. Buna rağmen babası kına gecesi eşofmanla geldi yengesi de dini nikah Kadir gecesi büyü yaptı bize. O süreçte biraz kilolu olduğumdan 60 yaşındaki nene gibisin yanıma yakış yoksa başka kadına giderim,benim evimde oturmasına rağmen gelecek misafirlerden utanıyorum yerler pis bulaşıklar yağlı dedi. Allah'ın işi hamile kaldım tabi o tartışmalarda önümde kendini dövmekten tokatlayıp üstünü başını yırtmaya devam ederdi 3 aylık hamile iken eski Instagram hesabından erkeklerle mesajlarını okudum aktif eğilimi olduğunu öğrendim. Bunu kaldıramadım aylarca psikiyatriye gittim zaten duygu durum bozukluğum vardı çocukluktan ve hamilelikte de ilaçlarımı kullanmam yasaktı. Her gün ağlamaktan 7 aylık erken doğum yaptım 600 şeker koması ve hipertansiyon ile. Bebeğim 2 ay küvezde kaldı dördüncü evre beyin kanaması ve akciğer kanaması geçirdi aylarca sonda ile beslendi. Şuanda oğlumun iki engelli raporu var otizmli özel eğitim alıyor. Ama ben bu adamın yaptıklarını unutamıyorum alkolik gizli narsist gözü dışarıda ve eşcinsel. Üzüntüden 45 kg verdim insanlar şaşırıyor ama derdimi kimseye açamıyorum. Sonum nasıl olur bilmiyorum ruhen bedenen çok yorgunum. Uzun oldu kusura bakmayın teşekkür ederim yorumlarınız için...
ben 42 yaşındayımÇocuğu derken çocuk kaç yaşında? Pedofoli sapık herif yani.