Eşim hayatımı yaktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğun adını da İsa koyup sonsuza dek mutlu yaşamışlar…

Neden boşanmıyorsun

Konu gerçek mi fake mi çözemedim bir de Allah'ın işi hamile kaldım ne demek

Evde kalacagim panigiyle evlenip deger görme beklemeyin ya. Hangi normal bi kadin 16 yas buyuk bi adamla, eski gelinlikle evlenirdi???
Alelacele bi adam bulacagina kendine yatirim yapsan kocani sen secerdin en azindan.

Ayrica hem erkek hem kadinla birlikte olan insanlar var cok sasirtici degil.

konu sahibi banlandıktan sonra halen canhıraş yorum yazanlara bayılıyorum ya

Korunurken hamile kalmıştır :)
Hayatıyla ilgili verdiği kararlara ve vardığı sonuca bakınca ablam gelişine vurmuş gibi sanki :)

Korun korunma bize ne yani de , bunca şey olurken herifin koynunda ne işin vardı yani diye sorsam ona da Allah’ın hikmeti işte ne bileyim ben böyle olacağını diyecek var o potansiyel.

Gerçek olabilir de olmayabilirde. Yazılan her bir satırı ayrı ayrı farklı kişiler tarafından okuduk duyduk da ama hepsinin tek bi kişi tarafından yaşanmış olması da bi garip.
Burda yazılan her şeye şaşırıyorum ben zaten.

Boşanmanız ve iş bulup çalışmanız gerek.Ücretsiz özel eğitim okuluna verin oğlunuzu.
Boşanın ve çalışın.

yani bu olay gerçek mi pek inanamadım gerçekse neden kendinize bunca eziyet ettiniz boşayın gitsin yoluna?

istenmeden hamile kalınır ama böyle bi adamla sevişilir mi? yani sevişmişsiniz ki gebe kalmışsınız..

bu arada adam çift kale de oynuyor olabilir.. var öyle tanıdıklarım. ama ne bileyim… gercekse ömrünüze yazık etmişsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`