- Emoji Skoru
- 14.936
- Puanlar
- 408
Çocuğun adını da İsa koyup sonsuza dek mutlu yaşamışlar…Hoşgeldin hz meryem allahın işine bak sen yoksa hiç bu vasat ezikle sevişmedin aynı yatağa girmedin tüh nasıl hamile kaldın ayrıca konunun başında annem yaşında kadınla aldatmış demişsin de annen zorlasa damatla aynı yaşta olurmuş normal geldi bana devamını da okumaya gerek yok
Neden boşanmıyorsun5 yıllık evliyim 6 ay nişanlı kaldık severek evlendim ve aramızda 16 yaş farkı var. Evlendikten birkaç ay içinde eşimin beni annem yaşındaki komşusu ve çocuğu yaşındaki akrabası ile aldattığını öğrendim. Ailem bile bana inanmadı yapmaz etmez tekrar dediler. Onun için ikinci el gelinlik iki bilezik ile gelin olmayı kabul ettim hiçbir talebim olmadı ailesinden. Buna rağmen babası kına gecesi eşofmanla geldi yengesi de dini nikah Kadir gecesi büyü yaptı bize. O süreçte biraz kilolu olduğumdan 60 yaşındaki nene gibisin yanıma yakış yoksa başka kadına giderim,benim evimde oturmasına rağmen gelecek misafirlerden utanıyorum yerler pis bulaşıklar yağlı dedi. Allah'ın işi hamile kaldım tabi o tartışmalarda önümde kendini dövmekten tokatlayıp üstünü başını yırtmaya devam ederdi 3 aylık hamile iken eski Instagram hesabından erkeklerle mesajlarını okudum aktif eğilimi olduğunu öğrendim. Bunu kaldıramadım aylarca psikiyatriye gittim zaten duygu durum bozukluğum vardı çocukluktan ve hamilelikte de ilaçlarımı kullanmam yasaktı. Her gün ağlamaktan 7 aylık erken doğum yaptım 600 şeker koması ve hipertansiyon ile. Bebeğim 2 ay küvezde kaldı dördüncü evre beyin kanaması ve akciğer kanaması geçirdi aylarca sonda ile beslendi. Şuanda oğlumun iki engelli raporu var otizmli özel eğitim alıyor. Ama ben bu adamın yaptıklarını unutamıyorum alkolik gizli narsist gözü dışarıda ve eşcinsel. Üzüntüden 45 kg verdim insanlar şaşırıyor ama derdimi kimseye açamıyorum. Sonum nasıl olur bilmiyorum ruhen bedenen çok yorgunum. Uzun oldu kusura bakmayın teşekkür ederim yorumlarınız için...
Korunmasız sevişince hamile kalındığı bilgisi yüklenmemiş miydi? Konu gerçekse hiç üzülmedim ya aklın yok muydu evlenmeseydin baban yaşındaki adamla.
Konu gerçek mi fake mi çözemedim bir de Allah'ın işi hamile kaldım ne demek5 yıllık evliyim 6 ay nişanlı kaldık severek evlendim ve aramızda 16 yaş farkı var. Evlendikten birkaç ay içinde eşimin beni annem yaşındaki komşusu ve çocuğu yaşındaki akrabası ile aldattığını öğrendim. Ailem bile bana inanmadı yapmaz etmez tekrar dediler. Onun için ikinci el gelinlik iki bilezik ile gelin olmayı kabul ettim hiçbir talebim olmadı ailesinden. Buna rağmen babası kına gecesi eşofmanla geldi yengesi de dini nikah Kadir gecesi büyü yaptı bize. O süreçte biraz kilolu olduğumdan 60 yaşındaki nene gibisin yanıma yakış yoksa başka kadına giderim,benim evimde oturmasına rağmen gelecek misafirlerden utanıyorum yerler pis bulaşıklar yağlı dedi. Allah'ın işi hamile kaldım tabi o tartışmalarda önümde kendini dövmekten tokatlayıp üstünü başını yırtmaya devam ederdi 3 aylık hamile iken eski Instagram hesabından erkeklerle mesajlarını okudum aktif eğilimi olduğunu öğrendim. Bunu kaldıramadım aylarca psikiyatriye gittim zaten duygu durum bozukluğum vardı çocukluktan ve hamilelikte de ilaçlarımı kullanmam yasaktı. Her gün ağlamaktan 7 aylık erken doğum yaptım 600 şeker koması ve hipertansiyon ile. Bebeğim 2 ay küvezde kaldı dördüncü evre beyin kanaması ve akciğer kanaması geçirdi aylarca sonda ile beslendi. Şuanda oğlumun iki engelli raporu var otizmli özel eğitim alıyor. Ama ben bu adamın yaptıklarını unutamıyorum alkolik gizli narsist gözü dışarıda ve eşcinsel. Üzüntüden 45 kg verdim insanlar şaşırıyor ama derdimi kimseye açamıyorum. Sonum nasıl olur bilmiyorum ruhen bedenen çok yorgunum. Uzun oldu kusura bakmayın teşekkür ederim yorumlarınız için...
Allahın işi denmez yine de.Önlemini almadığın şeyin suçunu Yaradana yüklemiş gibiİstemeyerek gebe kalınmıyor mu
Hayatıyla ilgili verdiği kararlara ve vardığı sonuca bakınca ablam gelişine vurmuş gibi sanki :)Korunurken hamile kalmıştır :)
Premium evliliğe premium talihsizlik tabii kesin öyle olmuşturKorunurken hamile kalmıştır :)
Burda yazılan her şeye şaşırıyorum ben zaten.Gerçek olabilir de olmayabilirde. Yazılan her bir satırı ayrı ayrı farklı kişiler tarafından okuduk duyduk da ama hepsinin tek bi kişi tarafından yaşanmış olması da bi garip.
Aklıma şu geldibütün tuşlara basmışsınız
Şu hikayede asla garipsemem hdhdhdhdhÇocuğun adını da İsa koyup sonsuza dek mutlu yaşamışlar…
Büyüyu atlamışsınFake olduğunu düşünüyorum. Hem gey hem kaç yaşında kadınlarla yatıp kalkıyor hem 16 yaş fark hem engelli bir çocuk.
Yine hikaye mi yazıyorsun Feridun abi?
Boşanmanız ve iş bulup çalışmanız gerek.Ücretsiz özel eğitim okuluna verin oğlunuzu.5 yıllık evliyim 6 ay nişanlı kaldık severek evlendim ve aramızda 16 yaş farkı var. Evlendikten birkaç ay içinde eşimin beni annem yaşındaki komşusu ve çocuğu yaşındaki akrabası ile aldattığını öğrendim. Ailem bile bana inanmadı yapmaz etmez tekrar dediler. Onun için ikinci el gelinlik iki bilezik ile gelin olmayı kabul ettim hiçbir talebim olmadı ailesinden. Buna rağmen babası kına gecesi eşofmanla geldi yengesi de dini nikah Kadir gecesi büyü yaptı bize. O süreçte biraz kilolu olduğumdan 60 yaşındaki nene gibisin yanıma yakış yoksa başka kadına giderim,benim evimde oturmasına rağmen gelecek misafirlerden utanıyorum yerler pis bulaşıklar yağlı dedi. Allah'ın işi hamile kaldım tabi o tartışmalarda önümde kendini dövmekten tokatlayıp üstünü başını yırtmaya devam ederdi 3 aylık hamile iken eski Instagram hesabından erkeklerle mesajlarını okudum aktif eğilimi olduğunu öğrendim. Bunu kaldıramadım aylarca psikiyatriye gittim zaten duygu durum bozukluğum vardı çocukluktan ve hamilelikte de ilaçlarımı kullanmam yasaktı. Her gün ağlamaktan 7 aylık erken doğum yaptım 600 şeker koması ve hipertansiyon ile. Bebeğim 2 ay küvezde kaldı dördüncü evre beyin kanaması ve akciğer kanaması geçirdi aylarca sonda ile beslendi. Şuanda oğlumun iki engelli raporu var otizmli özel eğitim alıyor. Ama ben bu adamın yaptıklarını unutamıyorum alkolik gizli narsist gözü dışarıda ve eşcinsel. Üzüntüden 45 kg verdim insanlar şaşırıyor ama derdimi kimseye açamıyorum. Sonum nasıl olur bilmiyorum ruhen bedenen çok yorgunum. Uzun oldu kusura bakmayın teşekkür ederim yorumlarınız için...
Boşanın ve çalışın.5 yıllık evliyim 6 ay nişanlı kaldık severek evlendim ve aramızda 16 yaş farkı var. Evlendikten birkaç ay içinde eşimin beni annem yaşındaki komşusu ve çocuğu yaşındaki akrabası ile aldattığını öğrendim. Ailem bile bana inanmadı yapmaz etmez tekrar dediler. Onun için ikinci el gelinlik iki bilezik ile gelin olmayı kabul ettim hiçbir talebim olmadı ailesinden. Buna rağmen babası kına gecesi eşofmanla geldi yengesi de dini nikah Kadir gecesi büyü yaptı bize. O süreçte biraz kilolu olduğumdan 60 yaşındaki nene gibisin yanıma yakış yoksa başka kadına giderim,benim evimde oturmasına rağmen gelecek misafirlerden utanıyorum yerler pis bulaşıklar yağlı dedi. Allah'ın işi hamile kaldım tabi o tartışmalarda önümde kendini dövmekten tokatlayıp üstünü başını yırtmaya devam ederdi 3 aylık hamile iken eski Instagram hesabından erkeklerle mesajlarını okudum aktif eğilimi olduğunu öğrendim. Bunu kaldıramadım aylarca psikiyatriye gittim zaten duygu durum bozukluğum vardı çocukluktan ve hamilelikte de ilaçlarımı kullanmam yasaktı. Her gün ağlamaktan 7 aylık erken doğum yaptım 600 şeker koması ve hipertansiyon ile. Bebeğim 2 ay küvezde kaldı dördüncü evre beyin kanaması ve akciğer kanaması geçirdi aylarca sonda ile beslendi. Şuanda oğlumun iki engelli raporu var otizmli özel eğitim alıyor. Ama ben bu adamın yaptıklarını unutamıyorum alkolik gizli narsist gözü dışarıda ve eşcinsel. Üzüntüden 45 kg verdim insanlar şaşırıyor ama derdimi kimseye açamıyorum. Sonum nasıl olur bilmiyorum ruhen bedenen çok yorgunum. Uzun oldu kusura bakmayın teşekkür ederim yorumlarınız için...
Konu sahibi ile aynı yaşlarda olmalı. Zaten sapık olduğu konu sahibi ile evlenmesinden belli.Çocuğu derken çocuk kaç yaşında? Pedofoli sapık herif yani.
Bende bu kısma takılmıştım.ona tam öyle denmez ama sen bilirsin