- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
- Konu Sahibi Uyeadiyok123
-
Aynen öyle.
Kendisi içe dönük diye kendi karanlığına eşini de çekmeye çalışıp, çekemeyince de şikayet eden insanlara sinir oluyorum
Eşinize göbek bağıyla bağlanmaya çalışmadan önce kendinize bir hayat edinin.Ben arkadaşlarımla pek görüşmüyorum o yüzden gözüme batıyor belki de
Kendi kendine asosyal olarak evde hayatsız takılsın o zaman, kocası dahil kimseyi sürüklemeye hakkı yokAnormallik demeniz hoş olmamış herkesin yapısı sosyal olmaya uygun değil veya arkadaş bulmak marifet değil içedönük insanlarda çok.Maksat halinden memnun olmak.
Çok ilginç bir bakış açısı. Bana biraz komik geldi. İnsanın sevdiği kişiyle diğer herkesten daha çok paylaşım yapmayı sevmesi, bunu da belirtmesi bana hiç gelişmemiş gelmiyor. En fazla şanslıymış ki arkadaş ve eş olarak görebilmiş derim. Böyle bir eşi olmayanın anlayabileceği bir şey değil gördüğüm üzere.Size öyle diyordur belkitabi ki her ilişkinin dinamiği farklı ama benim eşim en iyi arkadaşım sensin dese gözümden düşerdi. Sosyal becerileri gelişmemiş arkadaş edinemeyen bir adam gibi görünürdü gözüme.
Eşle paylaşım yapmak, eğlenmek, sevmek ayrı mesele, eşi hayatın merkezine koyup başka kimseyle sosyal ilişki kurmamak ya da kuramamak ayrı mesele. En iyi arkadaşım eşim değil ama bu eşimle paylaşımım yok demek değil. Yakın kız arkadaşımla yapacağım her şeyi eşimle yapamam kiÇok ilginç bir bakış açısı. Bana biraz komik geldi. İnsanın sevdiği kişiyle diğer herkesten daha çok paylaşım yapmayı sevmesi, bunu da belirtmesi bana hiç gelişmemiş gelmiyor. En fazla şanslıymış ki arkadaş ve eş olarak görebilmiş derim. Böyle bir eşi olmayanın anlayabileceği bir şey değil gördüğüm üzere.
Ama en yakın arkadaşın eş olması, başka arkadaşı olmamak demek değil. Başta saçma bir çıkarım yapmış oluyorsunuz. Ben eşimle önce arkadaştım yıllar içinde sevgili olduk evlendik, gayet hala en yakin arkadaşım, başka arkadaşlarımız da var, sosyal becerisi olmayan gelişmemiş insanlar değiliz dediğiniz gibi. Sizin eşinizle olan yaş farkınıza sayfalarca cevap yazdınız ama başkalarının ilişki durumuna gelince belli ki rahatça istediğinizi yazabiliyorsunuz. Sizin 10 yaş fark da başkasına öyle geliyor işte olabilir. Herkesin ilişki dinamiği başka.Eşle paylaşım yapmak, eğlenmek, sevmek ayrı mesele, eşi hayatın merkezine koyup başka kimseyle sosyal ilişki kurmamak ya da kuramamak ayrı mesele. En iyi arkadaşım eşim değil ama bu eşimle paylaşımım yok demek değil. Yakın kız arkadaşımla yapacağım her şeyi eşimle yapamam ki
Benim eşimin de çorba kültürü vardır. Evli, bekar arkadaşlarıyla zaman zaman giderler. Erkeklerin böyle bir zevki var sanırım. Ancak saati bana pek doğru gelmedi. Daha uygun saatlerde bu planı yapsa daha doğru olur gibi. Evli çiftler ayrı ayrı arkadaşlarıyla plan yapıp görüşebilir bu bence anarmol bir durum değil. Dediğim Gibi saati bnm için sorun olurdu. Bunu eşinle konuşabilirsin canım saat olarak daha uygun saatler olsa iyi olmaz mı şeklinde.yeni evliyim eşimin bekar arkadaşları var her cumartesi günü gece 11 buçuk gibi çorbacıda gidiyor. Sizce bu bir sorun mu? Ya da sizler ne düşünüyorsunuz?
Ay siz çok yaşayınKel oğlan gibi sefer tasını sopanın ucuna takıp gece gece yollarda dolanıyormuş falan ayy ahsgshshsb
Ay sizde. Güzel günleriniz olsunAy siz çok yaşayınkahkaha attım bu yoruma
Her cumartesi olmasa iyi olur sanki ama arada çıkmak elbette hakkıyeni evliyim eşimin bekar arkadaşları var her cumartesi günü gece 11 buçuk gibi çorbacıda gidiyor. Sizce bu bir sorun mu? Ya da sizler ne düşünüyorsunuz?
Bence bu bir sorun hemde yeni evlisiniz eşiniz sizi akşam evde yalnız bırakmamalı.yeni evliyim eşimin bekar arkadaşları var her cumartesi günü gece 11 buçuk gibi çorbacıda gidiyor. Sizce bu bir sorun mu? Ya da sizler ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?