- 26 Nisan 2025
- 21
- 9
- 3
- Konu Sahibi meleklerinsozu
-
Bankaya koyarak . Zorla kolunuzdan tutup bankaya götürecek değil yaEvleneli daha yeni oldu ama eşim her gün bileziklerimi istiyor. Ben de ısrarla vermiyorum ve huzursuzluk çıkıyor hep. Düğünde zaten sadece 8 adet bilezik taktılar bana. O taktıklarını da geri istiyor. Arabası var ama yükseltmek istiyormuş. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Bıktım sürekli bu konuyu tartışmaktan.
Sadace 8 derken kaç tane takcaklardi daha .Evleneli daha yeni oldu ama eşim her gün bileziklerimi istiyor. Ben de ısrarla vermiyorum ve huzursuzluk çıkıyor hep. Düğünde zaten sadece 8 adet bilezik taktılar bana. O taktıklarını da geri istiyor. Arabası var ama yükseltmek istiyormuş. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Bıktım sürekli bu konuyu tartışmaktan.
Ben de sinirleniyorum artık sabrım kalmadı. Başka söyleyeceğim şeyleri söyle senSana takılan takılar hukuken de dinen de sana aittir. Ne bileyim ölümmkalım hastalık vb olur verirsin ama beyimiz arabasını yükseltecek diye altın verilmez
Senin altınlara mı güvenmiş. Huzursuzluk çıkarsın dursun. Bu konuda fikrim değişmeyecek boşuna hergün benimle tartışmaya girme de.
Yani başka şeyler de söyle diyeceğim de daha yeni evlisin. Çok sinirlendim yine
İstemeye devam edersen babamın evine dönerim de.Ben de sinirleniyorum artık sabrım kalmadı. Başka söyleyeceğim şeyleri söyle sen
Anlamadım ben seni 10 mayısta konu açmışsın düğüne 1 ay var diye 20 mayıs evlenmişsin bile :)Evleneli daha yeni oldu ama eşim her gün bileziklerimi istiyor. Ben de ısrarla vermiyorum ve huzursuzluk çıkıyor hep. Düğünde zaten sadece 8 adet bilezik taktılar bana. O taktıklarını da geri istiyor. Arabası var ama yükseltmek istiyormuş. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Bıktım sürekli bu konuyu tartışmaktan.
Evleneceğimiz insanı iyi tanımazsak sırf evlendim demek için evlenirsek böyle durumları yaşamak şaşırtmaz.Evleneli daha yeni oldu ama eşim her gün bileziklerimi istiyor. Ben de ısrarla vermiyorum ve huzursuzluk çıkıyor hep. Düğünde zaten sadece 8 adet bilezik taktılar bana. O taktıklarını da geri istiyor. Arabası var ama yükseltmek istiyormuş. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Bıktım sürekli bu konuyu tartışmaktan.
Bedavaya gittik demeyin kendınıze …Sadece 8 miibana 4 tane taktılar onuda alırken kuyumcuda ev alırken alacaz emanet dediler ahahha çok bedava gittik çokkk zorla yıllarca birikim yapıp araba aldık eşiniz istiyorsa verin nolacakki huzurluyken boştan sebeplerden huzursuzluk çıkmasın evliliğinizin başından arabamızı binbir hevesle alırken bilezikleri çıkarırken eşim üzüldünmü diye sordu asla dedim çünkü yine bize ait olan birşey ve kumara alkole karı kıza gitmeyecek hevesliyseniz 2 tanesini vermeyin gerisini verin ben borçlar için ev için toplam 12 tane bileziği verdim 5 yıl içinde annemin bileziği dahil şimdide hem ev hemde arabamız var başkasına vermesine kesinlikle izin vermem ama malımıza mal katacaksak neden olmasın
Valla bedavaya gitmişim bence çünkü o takılan 4 taneciktede gözüm yoktu gideceklerinden haberli şekilde yaşıyordumBedavaya gittik demeyin kendınıze …
en azından size söylenmiş böyle böyle emanet die . Şuan gönülsüz kadın yeni evlenmiş vermek istemiyor huzurlu değil demek ki bu konudaki gelmiş konu açmış . 10 günlük evlilikte adam huzur bırakmamış belli ki altın altın die kadında .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?