- Konu Sahibi meleklerinsozu
-
O kadın boşansa o 8 bilezik bir kaç ayda kirasına mutfak masrafına biter gider ki. Bu kadar göz de büyütülecek bir meblağ değil bu ekonomideSadece 8 diye takılanı küçümseyen birine az bile bu muamele
O huzursuzluk bitsin diye verirseniz ilerde kafanızı taştan taşa vurursunuz. Benim de kayinperder bey çıkarmıştı o huzursuzlgu ve basardida şimdi deki gibi pişmanımEvleneli daha yeni oldu ama eşim her gün bileziklerimi istiyor. Ben de ısrarla vermiyorum ve huzursuzluk çıkıyor hep. Düğünde zaten sadece 8 adet bilezik taktılar bana. O taktıklarını da geri istiyor. Arabası var ama yükseltmek istiyormuş. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Bıktım sürekli bu konuyu tartışmaktan.
Bu mantıklı…Bana gore araba almak icin altin bozdurulmaz. Araba zaman icinde kullanilmadan oturu deger kaybeder uzun vadede dusununce cok mantiksiz. Ote yandan ev almaya kalktiginizda altinlariniz cok ise yarar. Bence boyle diyin kocaniza. Araba icin vermem ama ev alirsak hepsini alabilirsin diyin.
Neden takılıyor?Evlenirken takılan altını gelinler sanıyor ki kara kaşına kara gözüne kara kukusuna takılıyor tövbest… sizce sana altın neden takıldı konu sahibi ??
Gerçekten soruyor musunuz ?Neden takılıyor?
Eski konularınıza baktım da nişanlıyken de sürekli ne kadar altın takarlar vs diye sormuşsunuz. Genel bir altın takıntınız var galiba. Eşinizinki saçma zaten ısrar etmekde haksız. Ama ben veriridim beraber bineceğiz sonuçtaEvleneli daha yeni oldu ama eşim her gün bileziklerimi istiyor. Ben de ısrarla vermiyorum ve huzursuzluk çıkıyor hep. Düğünde zaten sadece 8 adet bilezik taktılar bana. O taktıklarını da geri istiyor. Arabası var ama yükseltmek istiyormuş. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Bıktım sürekli bu konuyu tartışmaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?