- 2 Temmuz 2013
- 4.170
- 8.832
- 358
- Konu Sahibi meleklerinsozu
-
Arabalari var, neden versin ki? Tek arabalı evlerde kac kadın o arabayı sürüyor? İlla ki o altını harcayacak olsa kendisine alır.Eski konularınıza baktım da nişanlıyken de sürekli ne kadar altın takarlar vs diye sormuşsunuz. Genel bir altın takıntınız var galiba. Eşinizinki saçma zaten ısrar etmekde haksız. Ama ben veriridim beraber bineceğiz sonuçta
Belli ki eşiniz elinde para tutan, dar gune para saklayan biri degil. Çocuk gibi gosteriş peşinde. Maddi yonden evi bir erkek gibi idare ediyor mu bilmem ama size ait olani 1 ay içinde sirf araba modeli yukseltmek için istemek sadece ergen kafasindaki ve ailenin, koca olmanin ne demek oldugunu bilmeyen birinin yapacaği şey. Tabii ki vermeyin. Bankaya yatirin. Evde saklamayin. Delilik yapar sizden habersiz bulur alir, çalar ondan sonra o guven asla yerine germez. O duruma gelmeden bankaya yatirinEvleneli daha yeni oldu ama eşim her gün bileziklerimi istiyor. Ben de ısrarla vermiyorum ve huzursuzluk çıkıyor hep. Düğünde zaten sadece 8 adet bilezik taktılar bana. O taktıklarını da geri istiyor. Arabası var ama yükseltmek istiyormuş. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Bıktım sürekli bu konuyu tartışmaktan.
Utanmıyorda eşinin kolundaki takıları istemeye. Götür kasaya koy.Evleneli daha yeni oldu ama eşim her gün bileziklerimi istiyor. Ben de ısrarla vermiyorum ve huzursuzluk çıkıyor hep. Düğünde zaten sadece 8 adet bilezik taktılar bana. O taktıklarını da geri istiyor. Arabası var ama yükseltmek istiyormuş. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Bıktım sürekli bu konuyu tartışmaktan.
Niye ytansın evli misin çok merak ediyorum duruyor mu hepsiUtanmıyorda eşinin kolundaki takıları istemeye. Götür kasaya koy.
Konu sahibi eşiniz araba almak için istemiş ki bunu size açık açık dile getirip istemiş ne yapicagina karşılık nice insanlar var kendi eşi tarafindan yani kocası tarafından karısının takılarını izinsiz alıp götüren açıklama dahi yapmadan mesela benim ilk eski eş onu yaptı ama ikinci eşim isteyerek açıklama yaparak istedi araba almak için bende seve seve verdim birlikte gidip aldık ne var ki bunda önemli olan huzur sevgi saygı güven olduktan sonra yine gelir yerine o altın gerekirse neden bu kadar diretiyorsunuz ki.Anlamadim.Evleneli daha yeni oldu ama eşim her gün bileziklerimi istiyor. Ben de ısrarla vermiyorum ve huzursuzluk çıkıyor hep. Düğünde zaten sadece 8 adet bilezik taktılar bana. O taktıklarını da geri istiyor. Arabası var ama yükseltmek istiyormuş. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Bıktım sürekli bu konuyu tartışmaktan.
Kara kaşına gözüne takan aileler de var. Herkes böyle çingene değil. Benim ailem de tamamen geline hediye niyetiyle taktı. Gelinimizin ailesinin depremde evi yıkıldı. Yeni ev yaptırıyorlar. Erkek kardeşim kendisi teklif etti altınları borç vermeyi. Direkt onlara verdiler. Gelmezse de sorun değil kafasında. Kayınvalidem o altınlar sizin derdi eltimle bana. Ev almak için ister kullanın ister kullanmayın size kalmış derdi. Eltim altınlarını vermeden aldı evini, ben verdim. Biz karı koca pek tutumlu değiliz çünkü birikim yapamadık sjdkkdGerçekten soruyor musunuz ?
Verirsen asla alamazsın, mehir diye vermedi mi sana diye kendisi için istiyor , bu Türk erkekleri de mehir verdik diye kendilerini kandırıyorlar, kendine araba al daha iyi verme , sana böyle zorbalık yapan birinden de sakın çocuk yapmayın, düzelmezse de boşayın...Evleneli daha yeni oldu ama eşim her gün bileziklerimi istiyor. Ben de ısrarla vermiyorum ve huzursuzluk çıkıyor hep. Düğünde zaten sadece 8 adet bilezik taktılar bana. O taktıklarını da geri istiyor. Arabası var ama yükseltmek istiyormuş. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Bıktım sürekli bu konuyu tartışmaktan.
Konu verip vermemek değil ki, konu adamın zihniyeti ve evde huzursuzluk çıkarması..Biz bozdurup araba aldıydıkherkes verme deyince bi şaşırdım, ben eşime vermedim ki gidip birlikte araba aldık. Yakında 2. Arabaya ihtiyaç olacak inşallah altın olsa yine verirdim.
Gerçekte araba yükselteceğine emin misiniz? Birde verme aman diyenler neden diyor?
Ay arabayı altınlarla almadık ya, ben küçük altın biriktirmiştim onlarla aldık. Bilezikleri eve vermiştim
Birçok erkek kendisine yatırım yapıyor, kadını da kandırıyorlar düğün bitene kadarEvlenirken takılan altını gelinler sanıyor ki kara kaşına kara gözüne kara kukusuna takılıyor tövbest… sizce sana altın neden takıldı konu sahibi ??
Evlenirken takılan altını gelinler sanıyor ki kara kaşına kara gözüne kara kukusuna takılıyor tövbest… sizce sana altın neden takıldı konu sahibi ??
Gözleri mi ?Belki kara değildir
Aile birliğini düşünmek cingenelik mi oluyor geline hediye verilecekse takı verilir kolye bileklik verilir. Bilezik bir yatırım aracıdır. Asıl aile birligini kadinin düşünmesi gerekmediği fikri cingeneliktir hatta asalak yaşamaktırKara kaşına gözüne takan aileler de var. Herkes böyle çingene değil. Benim ailem de tamamen geline hediye niyetiyle taktı. Gelinimizin ailesinin depremde evi yıkıldı. Yeni ev yaptırıyorlar. Erkek kardeşim kendisi teklif etti altınları borç vermeyi. Direkt onlara verdiler. Gelmezse de sorun değil kafasında. Kayınvalidem o altınlar sizin derdi eltimle bana. Ev almak için ister kullanın ister kullanmayın size kalmış derdi. Eltim altınlarını vermeden aldı evini, ben verdim. Biz karı koca pek tutumlu değiliz çünkü birikim yapamadık sjdkkd
Mehir ve düğün altını aynı mı oluyor imam nikahında düğünde takılan altın mehir diye belirttiniz mi m2hir olsun sadece altını erkek takmıyor benim düğünümde ailem babaannem halam amcam taktı mehir mi oldu onlar? Bildiğim imam soruyor şöyle olsun diyor düğünde takılanı önceden biliyor muyuz mehir olsun ben sadece 100 gram demiştim ama düğünde çok daha fazlası takıldı abimin eşi mehir olarak umre demişti mesela. Önceden yatırımını yapmış erkekle evlenmek lazım altınım altınım denilecekseBirçok erkek kendisine yatırım yapıyor, kadını da kandırıyorlar düğün bitene kadarBir de utanmadan mehir verdik diyorlar, yatacak yerleri yok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?