Eşim her hafta sonu gezmeye gidiyor 😖

Bana çok umutsuz vaka geldi eşin. Kv kene gibi yapışması nedir ya kabusss resmen. Önce onu bi uzak tut bence. Ya bu çok yanlış biliyorum ama keşke bu adamdan çocuk yapmasaydın bu hala kendini bekar sanıyor. İyilikle anlayacak gibi değil bence, ben olsam eve almazdım. Gitsin gezsin madem.

Çocuklarımın birini isteyerek yaptım pişman değilim de, annemin yanına dönsem de onla bi şekilde burdan daha iyi yaşardım gibime geliyor. Ama 2.hiç istemeden korunurken oldu hiç kabullenemedim hamilelik te çok zor geçti psikolojik olarak. Etrafımda ne eşim ne annem adamakıllı manevi destek olan, anlayan bir kişi yoktu. Çocuğumu şimdi çok seviyorum ama zor oldu benim için her anlamda, yine de kötü bişey demeye dilim varmıyor. Ama hakkaten bu adama iki çocuk yapılmazmış ergen gibi hala. Az bi vaktimiz var akşamları sürekli elinde telefon araba oyunu oynuyor ne kadar söylediysem bağırdıysam da vazgeçmedi. Eve nasıl almiyim ki gelir kapıda bağırırsa filan ev sahibi üst katta ne oluyor der rezil olmaz mıyız, annesinin evinde kalmayı sevmiyor gidip saatlerce durur ama çok aşırı pis o yüzden evimize gelmek istiyor

Ben bu şekilde bu ilgisizlikle eşini sevmeye devam edebileceğine ihtimal vermiyorum. Yani bi kere insanın saygısı kalmaz böyle erkeğe. Ben senin evinden olmanı istemem zaten bİr işe yaradığı da yok onun rahatı bozulsun biraz dar etmek lazım ona zamanı gibi geliyor bana. Sen büyük bir tepki vermedikçe umursamaz ki. Bağırırsa bağırsın rezil, seni yanlış asla yönlendirmek istemem ama yaşadığın bence ağır gerçekten. Yada her seferinde kavga çıkaracaksın huzur bırakmayacaksın. Allah.m ne bencil herifmiş yaa

Çok iyi niyetlisiniz teşekkür ederim. Onun huzurunu kaçırdığım kavga ettiğim zamanlarda hiç konuşmuyoruz. Öyle telefonun içine gömülüyor. Olan yine bana oluyor. İyi davrandığımda o da iyi beni rahatsız eden bişey yapmaz, karışmaz hiç bi şeyime ama beraber kaliteli vakit geçiremiyoruz, hevesi yok bana karşı. Her türlü mutsuzum yani.

Eşinizin sizi sevdiğine emin misiniz?
Beni sevmediğini düşünüyorum ki. Ona da söyledim. Canten Kaya yı dinledim sevmeyen erkeğin davranışları diye, çoğu vardı eşimde. O da dedi ki ailevi meseleleri çok büyütmen(kendi ailesine karşı mesafeli olmam) benim için bir şeylere katlanmaman, benimle yeterince ilgilenmemen, gereksiz kıskançlıkları, bunlar sevgime perde çekti, set oluşturdu filan dedi. Ben seven adam her şeye rağmen sever sen sevmiyorsun dedim. Konu çok konuşmadan kapandı gitti. Ne yapiyim bilmiyorum ki

Gerçekten normal değil eşin seninle birşeyler yapmak istemiyor, yazdıklarını okuyunca diyorum ki evide yıksan o işine nasıl geliyorsa öyle davranacak. Madem evlenmeseymiş ne hakkı vaR ya hayatını mahvetmeye çok üzücü gerçekten.

Esin sana değer vermiyor burdan öyle görünüyor..bu saatten sonra düzelirmi bilmem ama ne kadar sıkıcı ve kendinizi yalnız hissettiğinizi anlayabiliyorum çevrende akraba anne baba kardeşin falan yokmu cocugunu bi kac saat onlara emanet edip sende biraz gezer kafa dagitirdin..kv de gitsin nerde kaliyosa kalsın soyle esine o baksın anasına iki cocuk yetmiyo bide anasına mi bakacakmissin sizi kölesi falan zannediyor galiba..siz de dik durun ver adamın kuracağına iki çocuğu ben gidiyorum de git alışveriş yap cafe ye git kahve iç pasta ye kendine vakit ayır biraz... çocuğu annenizin evinden getirmediniz ya babası olacak sahista üstüne düşen görevi yapsın

Son düzenleme:
Ayyy birde sevgisine perdemi çekilmiş beyfendinin oyy ne kadarda narinmiş. Allah.m üste çıkıyor birde. İleriki yıllarda bence bu şekilde evlilik sadece ev arkadaşlığına dönebilir.

Yani var ya her şey üst üste aklıma geldi içim kan ağlıyor şimdi. Burda yazılanları okudukça da gözlerim doluyor. Keşke evlenmeseymiş. Bekarken kafam rahattı, bi şeyler yapmak için çabam vardı o zaman da hayatımın zor olmasına rağmen. Ama şunu anladım bekarlık bir dert evlenmek bin dert

Hayır her şeyimi, annemi başka şehirde bırakıp evlenip buraya geldim. Kv kendi evi var da bizde kalmaya bayılıyor. Saatlerce hiç ama hiç susmuyor acayip sinir bozucu konuşuyor yüzlerce soru soruyor ard arda makine gibi resmen tempolu bi şekilde soru soruyor insan ona açıklama yapmaktan yoruluyor artık. Beynim yanıyor onla vakit geçirince, ertesi gün öğleden sonra ancak kendime gelmeye başlıyorum. Ben bırakıp gitsem de beni arayıp ağlıyolar dese acırım gelirim hemen o hiç bi zorluk çekmez her türlü rahat ta, çocuklarımın zor duruma düşmesini istemem hep başlarında olmak istiyorum. Eşim eve gelse severek değer vererek ilgilense dünyanın en mutlu kadını olurdum. Başka bişeye gerek yok beraber oturup bi çay içerken bana bişey anlatsa veya beni ilgiyle dinlese yeterdi hiç biri yok sabır taşı gibi oldum içime ata ata

Seni böyle üzdüğü için inşallah eşin daha çok üzülsün. Evet ben henüz evli değilim ama gerçekten iyice soğumaya başladım bu fikirden. Eşin bU şekilde ancak seni kaybeder. İlgisizlik kesinlikle sevgiyi yok eder. Bugün üzüldüğüne zamanla üzülmemeye, çözüm aradığın bu durumu zamanla umursamamaya ve kendi dünyana yönelmeye başlarsın. Sen evdesin tabi onun için uğraşıyorsun şimdi kafası rahattır onun..

Kendisine katlanıyorsunuz, daha ne yapacakmışsınız!
Adam çocuktan sonra böyle olmamış, en başında böyleymiş evlendiğinizde.
Yani hiç suçu size atmadın, göğüslemeyin bu topu.
O kendine annesi yerine bakacak kadın aramış o kadar.

Tövbe estg gece gece günaha sokacak beni, 2 sevişti diye koca olunmuyor öyle!!!

O çok yakışıklı yüzü, boyu, fiziği çok iyi o yüzden kendini bulunmaz nimet olarak görüyor müthiş beğeniyor kendini. Bir de işte kırmaz dökmez,yaptığıma karışmaz, rahat ettirir ne istersem yapar ama o kadar yani kendisi bir günden bir güne benle hevesle vakit geçirmedi, bi yere gitmek istemedi. Kıskanıyor da beni ama sevmediğini düşünüyorum her gün.çok umursamaz, çocuk gibi bi hali var

Bir mesleğiniz var mı? Boşansanız.yarın kv size gelince bırakın çocukları. Çıkın dışarı bol bol insanların olmadığı yerlerde gezin. Ama sanki çok eğlenmiş gibi story atın. Ne diyelim bilemedim. Sokağa çıkma yasağı geldi haftasonlarına. Belki gidemez

Mesleğim yok ta, yıllarca mağazacılık yaptım, bir müdür ne yapabilirse ben de her şeyi yaparım bi mağazada. Ama çocuklarım çok küçük, bırakmak istemiyorum onları. Benim annem çalışırken bi kaç kez taciz yaşadım çocukluğumda hiç unutmuyorum. Onların öyle bişey yaşamamaları için hep başlarında olmak istiyorum. Bugün eşim ailesine götürmek istedi yollamadım orda amcası var diye korkuyorum. Gitcek malesef saatleri ayarlamışlar yasağa göre. Kv kendine bakamayan bi tip, sürekli benden hizmet bekliyor hizmet delisi. inanın bi kez bulaşık yıkayamadım çocuk ağladı hemen beni çağırdı 2 dakika bakamaz kendi de dedi bi yere gitsen başa çıkamam bakamam. O zaman daha 1 taneydi. Evime tek bıraksam her yeri kurcalar zamanında yaptı, ona bırakıp markete bile gitmek istemem. Ama çok sinirlerim bozulursa ikisini de alıp anneme gitmeyi düşünüyorum. Orası çocukların rahat edeceği bi yer değil evin hemen önünde tavuklar ve annemin topladığı hurdalar var. Çöp ev gibi. Kömür sobası var. Burda doğalgazl ev sıcaklığı çok rahat çocuklar için, hem düzenli temiz. Orda kafam rahat ama konfor yok hiç ben tek olsam, 1 çocuk olsaydı gene idare ederdim de ikisiyle zor olur. Annem pek evde duran biri değil ihtiyacı olmadığı halde sürekli hurda toplamaya gidiyor o da sıkıntılı

esinizin manevi duygusal sosyal ve tıbbı olarak öküzlüğü tartışılmaz o ayrı konu da ben işin maddi yönüne de takildım...siz bildiğim kadarıyla 3700 maaşla kirada ev geçindiriyorsunuz 2 çocuk bakıyorsunuz, yani bugünün koşullarında çocuklarıniz net olarak yarı aç yaşıyor, esıniz eve hastalık getirme kaygısı olmadan çocuklarıniz da açken her hafta para saçıp geziyor ve siz hala sabrediyorsunuz farkında mısınız? sorun ailecek gezme eksikliğini çoktan geçmiş bence, çocuklara çok yazık...

O esiniz olan beyfendiye diyeceksiniz ki bugun cocuklar sende ben yürüyüşe çıkacağım. Ve cidden o dakika alin cantanizi çıkın. Az yürüyün evinize dönün. Biraz yoldan çıkın ya. Boylesiyle ayni evde yasasaniz nolur yasamasaniz nolur. Siz onun hizmetlisi degilsiniz. Hic cekinmeside mi yok her hafta her hafta. Esiniz dusuncesizin teki. Karisi, çocukları umru bile değil. Hele su korona gunlerinde olacak is degil gercekten cahil cesareti Allah kimseye vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…