- 18 Eylül 2020
- 841
- 3.033
- 33
- 37
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Ben forumu yeni kullaniyorum. Uyeleri tanimiyorum. Ama okudugum hemen her konuda şoka giriyorum. Kendini kullandiranlar mi dersin, onlara aman alttan al agzinizin tadi kacmasin diyenler mi dersin... bircok kisi kendini bile bile bu hayata mahkum ediyor. Durumu gercekten zor ve caresiz birkac kisiyi gordum sadece.kızarsa kızsın vallaben bir yıldır biliyorum bu kızı, en çok üzüldüğüm üyelerden biri, elimde olsa çekip alıcam o hödüklerin elinden ama ne mümkün...acı söylüyorum artık belki uyanır da kurtarır kendini
Ben de ev alma konusunu merak ettim.bilet almış plan yapmış ve sen sert konuştun diye gitmeyecek hemihadi bakalım görücez...bi de şeyi merak ettim, evi nasıl alacaksınız?
Ne güzel sövdün be valla çok hoşuma gittiAlin cocuklari gidin memleketinize
Al sana kafa dinlemek deyin giderken de
Kafalarina soktuklarim,hem basar giderler hem de analarini dikerler geride kalanlarin basina
Anasini da goturse ya giderken
sizin eşinizin ve gezdiği insanların coronadan haberi yok sanırımSelam hanımlar.. Benim iki bebeğim var onlarla dışarı çıkamıyorum. Eşim de arkadaşlarıyla gezmeye çok hevesli ilk evlendiğimiz zamanlardan beri. Benimle hiç bir gün öyle hevesli olmadı hatta benim isteğimle bi kaç kez gittik dışarıya ya telefonla oynadı, video izledi, ya etraftaki insanlara baktı doğru düzgün konuşmadı bitse de gitsek modundaydı. Nişanlıyken filan böyle değildi evlendik annesi her gün yanımızda olmak istedi,(çocukluktan beri burda yılın 6 ayı abileriyle yalnızlar annesi 6 ay köyde, evlenince 5 dakika uzağa gitmesi zor gelmiş hep bizle kalmak istedi) şimdi bizimle kalmasın, ilk günlerimizi yalnız geçirelim diye biraz ağlayarak biraz sert yaparak cevap verdim o zoruna gitmiş hemen hevesi gitti ilk haftadan. Hiç bi gün gezmedik beraber şöyle içime sine sine, mutlu bi şekilde. Geçen hafta sonu da iş arkadaşlarıyla güzel bi yere kahvaltıya gitti, önceki hafta teyzesinin oğluyla gezdi. Bu hafta cumadan yola çıkıp pazar akşama evde olacak şekilde başka şehre gideceklermiş. Ben dün gece gitme artık diye çok sinirlendim. Bugün teyzesinin oğluna hayır diyememiş biletleri almışlar bile. Annesi de köyden bugün geldi. Gelip benle kalmak ister kesin. Çok zor, sıkıcı geçiyor yanında zamanım, kalmak istemiyorum onla. Teyzesinin oğlu ona mesajda bizim için iyi olur kafa dinleriz yazmış. Eşime sıkıntı vermediğimi, kafasını yoracak bişey yapmadığımı düşünüyorum ama ne bu kafa dinleme merakı bilmiyorum. Ben kafamı nasıl boşaltcam bilmiyorum annem de çooook uzakta,gidemiyorum. Şimdiden sıkıntı çöktü içime hafta sonu nasıl geçecek diye.
Ben bile emin değilim ayrılıp ayrılacağımızdan, hatta bu yüzden onla ev almayı bile düşünmüyorum çünkü ilerde ne olacağımız belli değil bu güne bakıyorum. Ben ona mecbur değilim o da bana değil ama herkes bi 5 senedir tutturmuş ben de onu düşünüyorum 5 seneden sonra düzelir mi acaba diye. Karnımdan konuşmuyorum hatta ona karşı fazla sertim ne varsa sayıyorum.. Tamam gitmiyorum yeter ki sus dedi.
Cocuklari kayinvalideye bırakıp birkaç saat çıkın.Ben de çıkış yolu bulamadığım için benden akıllı, dışardan bakabilen kişilerden fikir almaya ihtiyaç duyuyorum. Uzun zamandır da depresyonda gibiyim hiç düzelmedi, annemin yaşadığı şehre gidince nefes alıyordum, hayattan keyif alıyordum. Ama annemin de insana hayatı çok zorlaştıran şeyleri var. Sonra buraya gelince gene aynı her şey. Eşimin düşüncesi aynen dediğiniz gibi. Hele kv ilk günden resmen köle, işçi almış gibi davrandı hep yattı çorabına pijamasına kadar giydirmemi istedi, yapmadım duymazdan geldim. Ne yapabilirim bu insanlara bilmiyorum
Bu adam size yakın değil ki hiç de olmamış zaten. Trip atınca daha ne soğukluğu yapıyor Allah aşkına?İlgisiz olduğum da çooook oldu. O zaman o da benden iyice uzak durdu. Geldi yedi, içti, telefonla oynadı, uyudu işe gitti öyle yani ben kendimi çeksem de umursamaz. Olan gene bana olur bütün gün evde yalnız, akşam da onla da konuşmadan. Arkadaşlarımla gidip gelemiyoruz, uzaktakilerle de her gün her gün mesajlaşılmıyor bi yerden sonra. Tek gördüğüm insan kendisi onla da kötü olunca hepten zor oluyor hayat bana. Dediğiniz konuda bi sorun yok devam ediyor kavgalı olmadığımız sürece.
Kv nin yanında telefona bak. Anne bırsey ızlıyorum susarmosın de. Sessiz kal o da sıkılır. Ama sende gelme istemiyorum de ya. Kırılırsa kırılsınHayır her şeyimi, annemi başka şehirde bırakıp evlenip buraya geldim. Kv kendi evi var da bizde kalmaya bayılıyor. Saatlerce hiç ama hiç susmuyor acayip sinir bozucu konuşuyor yüzlerce soru soruyor ard arda makine gibi resmen tempolu bi şekilde soru soruyor insan ona açıklama yapmaktan yoruluyor artık. Beynim yanıyor onla vakit geçirince, ertesi gün öğleden sonra ancak kendime gelmeye başlıyorum. Ben bırakıp gitsem de beni arayıp ağlıyolar dese acırım gelirim hemen o hiç bi zorluk çekmez her türlü rahat ta, çocuklarımın zor duruma düşmesini istemem hep başlarında olmak istiyorum. Eşim eve gelse severek değer vererek ilgilense dünyanın en mutlu kadını olurdum. Başka bişeye gerek yok beraber oturup bi çay içerken bana bişey anlatsa veya beni ilgiyle dinlese yeterdi hiç biri yok sabır taşı gibi oldum içime ata ata
Sizin böyle konulardaki yorumlarınızı görünce aklıma bir atasözümüz geldiKv nin yanında telefona bak. Anne bırsey ızlıyorum susarmosın de. Sessiz kal o da sıkılır. Ama sende gelme istemiyorum de ya. Kırılırsa kırılsın
Asla annesinş kabul etme, mutlaka arkadaşlarınla plan yap madem öyle sen de gezBana fikir verecek, bir şey katacak, faydası olabilecek olanlar yazabilir mi?
Bize de öyle geliyor ve konularca size söylüyoruz ama ne yazık ki bu adamdan bosanmayip ömür boyu hiç büyümeyecek bir ergenden şikayetlenmeye devam etmeye kararlisiniz. Lütfen artık kabullenin durumunuzu, "benim kocam da böyle" deyin geçin, çünkü bosanacaginiz yok, yok hem kendinize hem eşinize hayatı zehir etmeyinÇocuklarımın birini isteyerek yaptım pişman değilim de, annemin yanına dönsem de onla bi şekilde burdan daha iyi yaşardım gibime geliyor.
SeniBaşından belli olan adama neden 2 çocuk. Çok üzüldüm durumunuza eşiniz olgunlaşamamış. Annesi sizinle kalmak zorunda değil misafirlik başka sürekli kalmak başka. Oğlu evinde değilse siz kaynana ile oturmak zorunda değilsiniz. Eşinizle açık açık konuşun. Covid var evde iki küçük çocuk varken şehir dışına çıkması o kadar saçma ki o çocuklara hastalık getirse ne olacak böyle şey olmaz. Kaldı ki çocuklar gece ateşlenebilir hastalanabilir baba totosunu gezdirecek diye sizin üzerinize tüm sorumluluğu atıp kaçamaz. Küçük çocuklu ailelerde eşlerin çocukları bırakıp iş hastalık cenaze hariç gezmeye şehir dışına gitmesindeki cesareti anlayamıyorum cidden nasıl kafa yaşıyorlar.
Tamamda ben eşim hadi anneme gidelim deyince peşine takılıp gitmiyorum. Eşimle anlaştık 2 haftada bir gidecegiz. Yani hayır diyebiliyorum demek kiSizin böyle konulardaki yorumlarınızı görünce aklıma bir atasözümüz geldi
Evde kendi başını bağlayamayan düğünde gelin başı bağlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?