Eşim her hafta sonu gezmeye gidiyor 😖

Ben forumu yeni kullaniyorum. Uyeleri tanimiyorum. Ama okudugum hemen her konuda şoka giriyorum. Kendini kullandiranlar mi dersin, onlara aman alttan al agzinizin tadi kacmasin diyenler mi dersin... bircok kisi kendini bile bile bu hayata mahkum ediyor. Durumu gercekten zor ve caresiz birkac kisiyi gordum sadece.

Hafta içi yemek yapma geldiğinde aç kalsın çamaşırlarını yıkama ütüleme sorunca da ben hizmetçi miyim diye söyle kusura bakma ama bi sahte cinnet geçirmelisib gözü korkmalı

Arıza çıkarın, gerekirse bağırıp çağırın kavga edin. Bu nedir ya gencecik kadın evde iki çocuk, bir de annesi geliyor hizmet bekleyecek, kadın kendi evinde huzursuz hissedecek. Bir de her hafta sonu aynı olay. Gidemez, evli adam eşiyle çocuklarıyla vakit geçirir. Hadi arada bir çıksın, olabilir ama her fırsatta, her hafta sonu olmaz. Baştan beri göz yumarak hata etmişsiniz, hatadan dönün, asla izin vermeyin, müsaade etmeyin gitmesine, zaten virüs var ya bu ne gezme merakı.

Çok merak ediyorum yaşlar kacken evlendiniz? Belli ki bu adam bekar hayatının tadına doyamadan evlenmiş keşke biraz daha olgunlaşmayi bekleseydi evlenmek, bir evin sorumluluğunu almak için.

Adınıza üzüldüm, çıkar yol bulamıyorum çok dik ve dümdüz görüşlü bir insana benziyor. Asla hatasını kabul ettiremezsiniz, onu davranislarini sorgulamaya itemezsiniz gibi geldi bana. Ama belki bir aile büyüğünün sözünü dikkate alir. Değer verdiği fikirlerini önemsediği biri varsa eşinizle konuşsun sizin sıkıntılarınızı o dile getirsin. Çünkü eşiniz sizinle iletişime kapalı, ne söylerseniz bir kulağından girip ötekinden çıkacak. Aile büyüğü konuşursa bu kadar ciddi miymis ya bu problem diye düşünebilir.

sizin eşinizin ve gezdiği insanların coronadan haberi yok sanırım

Bence kafasında bitirmiş gibi. Erkekler bitirse bile kolay kolay boşanmaya yanaşmaz. Senin ayrılmanı bekliyordur belki.

Cocuklari kayinvalideye bırakıp birkaç saat çıkın.
Daha önceki konularinizi çok iyi biliyorum. İnşallah o konularda biraz duzelme olmuştur. O gezip tozarken siz sakın kendinizden de çocuklardan da kismayin maddi olarak. 2 çocukla size realist başka ne öneri verebilirler bilmiyorum.
Cocuklar buyuyunce biraz para biriktirip ayrılın tabi bunun için is bulmaniz ve cocuklarin okula gidiyor olması lazım.

Eşiniz her hafta sonu gezecek parayı nereden buluyor?
Kahvaltı, bilet, sizin kendinizden çocuklarınızdan kıstığınız parayla mı?
Aldığı maaşı yazmıştiniz daha önce, hala idareli olmaya çalışıyorsunuz anlaşılan, eşiniz kendine harcarayacak para bulduğuna göre.

Eşinizin neresinden tutsak elinizde kalır cinsten, tekrar aynı şeyleri yazmak istemiyorum.

İki küçük çocukla ne öneri verebiliriz size annenizin yanına dönmeniz. Onu da istemiyorsunuz. Öyleyse sürekli bir mücadele içinde geçecek evliliğiniz nereye kadar sürerse artık.

Bu adam size yakın değil ki hiç de olmamış zaten. Trip atınca daha ne soğukluğu yapıyor Allah aşkına?

Ya cesaretli bir tepki vereceksiniz ya da susup devam böyle. Eşim her hafta beni bırakıp gezmelere gitmeye kalkacak hayal edemiyorum. En fazla 2 hafta denk gelmiştir der tamam derim gerisinde gezdiği tüm haftalar için pişman olur.

Kv nin yanında telefona bak. Anne bırsey ızlıyorum susarmosın de. Sessiz kal o da sıkılır. Ama sende gelme istemiyorum de ya. Kırılırsa kırılsın

Başından belli olan adama neden 2 çocuk. Çok üzüldüm durumunuza eşiniz olgunlaşamamış. Annesi sizinle kalmak zorunda değil misafirlik başka sürekli kalmak başka. Oğlu evinde değilse siz kaynana ile oturmak zorunda değilsiniz. Eşinizle açık açık konuşun. Covid var evde iki küçük çocuk varken şehir dışına çıkması o kadar saçma ki o çocuklara hastalık getirse ne olacak böyle şey olmaz. Kaldı ki çocuklar gece ateşlenebilir hastalanabilir baba totosunu gezdirecek diye sizin üzerinize tüm sorumluluğu atıp kaçamaz. Küçük çocuklu ailelerde eşlerin çocukları bırakıp iş hastalık cenaze hariç gezmeye şehir dışına gitmesindeki cesareti anlayamıyorum cidden nasıl kafa yaşıyorlar.

Kv nin yanında telefona bak. Anne bırsey ızlıyorum susarmosın de. Sessiz kal o da sıkılır. Ama sende gelme istemiyorum de ya. Kırılırsa kırılsın
Sizin böyle konulardaki yorumlarınızı görünce aklıma bir atasözümüz geldi

Evde kendi başını bağlayamayan düğünde gelin başı bağlarmış

Gitmesine engel olmalısınız. Ben olsam bütün pılınıpırtısını o yanımdayken valize koyarım evin anahtarını elinden alırım, hatta çilingir çağırır evin kilidini değiştirim. Herseyin bir bedeli olmalı. Evli bir adamın evden sürekli gitmesi uygun davranış değil. Arada olur ama sürekli olmaz.

Çocuklarımın birini isteyerek yaptım pişman değilim de, annemin yanına dönsem de onla bi şekilde burdan daha iyi yaşardım gibime geliyor.
Bize de öyle geliyor ve konularca size söylüyoruz ama ne yazık ki bu adamdan bosanmayip ömür boyu hiç büyümeyecek bir ergenden şikayetlenmeye devam etmeye kararlisiniz. Lütfen artık kabullenin durumunuzu, "benim kocam da böyle" deyin geçin, çünkü bosanacaginiz yok, yok hem kendinize hem eşinize hayatı zehir etmeyin

Seni
Sizin böyle konulardaki yorumlarınızı görünce aklıma bir atasözümüz geldi

Evde kendi başını bağlayamayan düğünde gelin başı bağlarmış
Tamamda ben eşim hadi anneme gidelim deyince peşine takılıp gitmiyorum. Eşimle anlaştık 2 haftada bir gidecegiz. Yani hayır diyebiliyorum demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…