- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
tatlım yanilıyorsun, eşin çocuk gibi filan değil, gayet cin gibi tilki gibi , bedava hizmetçi bulmuş keyfine bakan,parasını zamanını kendine harcayan, mutlu mesut yasayan akıllı ama vicdansız bir yetişkin bence... çocuk gibi olup kendini kandıran , evlatlarini ve kendini koruyamayacak kadar zayif olan sensin bu hikayedeO çok yakışıklı yüzü, boyu, fiziği çok iyi o yüzden kendini bulunmaz nimet olarak görüyor müthiş beğeniyor kendini. Bir de işte kırmaz dökmez,yaptığıma karışmaz, rahat ettirir ne istersem yapar ama o kadar yani kendisi bir günden bir güne benle hevesle vakit geçirmedi, bi yere gitmek istemedi. Kıskanıyor da beni ama sevmediğini düşünüyorum her gün.çok umursamaz, çocuk gibi bi hali var
Anlayamadim nesi zayif kadin daha napsin 2 bebek sorumsuz es rahat vermeyen kaynanatatlım yanilıyorsun, eşin çocuk gibi filan değil, gayet cin gibi tilki gibi , bedava hizmetçi bulmuş keyfine bakan,parasını zamanını kendine harcayan, mutlu mesut yasayan akıllı ama vicdansız bir yetişkin bence... çocuk gibi olup kendini kandıran , evlatlarini ve kendini koruyamayacak kadar zayif olan sensin bu hikayede
Çocuklarımın birini isteyerek yaptım pişman değilim de, annemin yanına dönsem de onla bi şekilde burdan daha iyi yaşardım gibime geliyor. Ama 2.hiç istemeden korunurken oldu hiç kabullenemedim hamilelik te çok zor geçti psikolojik olarak. Etrafımda ne eşim ne annem adamakıllı manevi destek olan, anlayan bir kişi yoktu. Çocuğumu şimdi çok seviyorum ama zor oldu benim için her anlamda, yine de kötü bişey demeye dilim varmıyor. Ama hakkaten bu adama iki çocuk yapılmazmış ergen gibi hala. Az bi vaktimiz var akşamları sürekli elinde telefon araba oyunu oynuyor ne kadar söylediysem bağırdıysam da vazgeçmedi. Eve nasıl almiyim ki gelir kapıda bağırırsa filan ev sahibi üst katta ne oluyor der rezil olmaz mıyız, annesinin evinde kalmayı sevmiyor gidip saatlerce durur ama çok aşırı pis o yüzden evimize gelmek istiyor
Hanimefendi zulme haksızlığa sabretmek, susmak boyun eğmek marifet değildir...bu kadin tek başına olsa bana ne , ezilmekten keyif aliyordur der geçerdim ama ortada doğru düzgün beslenemeyen, hakları yenen, baba ilgisinden mahrum büyüyen en onemlisi de ileride örnek alacaklari her haksızlıga susan, psikolojik, sosyal ve maddi şiddet karşısında kendilerini korumak için parmağını bile kıpirdatmayan bir anneleri olan 2 yavru var...aman yakışıklı kocam gezsin, üzülmesin, beni bırakmasın yeter ki diye tasarruf adına çocuklarının gıdasindan, giyiminden, oyuncağından kısıyorsa, onlarla vakit geçirmekten imtina eden adama sesini çıkarmıyorsa, covid riskini bile bile , sokaklarda keyfi için sürten o adami ve cahil anasını eve sokuyorsa anneliğini de insanlığını da sorgularım, kimse kusura bakmasınAnlayamadim nesi zayif kadin daha napsin 2 bebek sorumsuz es rahat vermeyen kaynana
Elinden geleni yapiyo
Burdaki tek zayif olan koca denen buyumemeis cocuk
Az önce başka konuda şu yorumunuzu gördüm. 3bin kusur maaşla kirada 2 cocuk bakip, tutumlu olmaya calisiyorsunuz, kendisi her haftasonu gezmekte, bu nasil olur?Eşim 3000 küsur maaş alıyor, 800 lira kiramız, 2 bebeğim var. Tutumluyum hiç bi lüksüm yok idare ediyoruz dert etmiyorum pek bişey alamadığımı siz de idareli olursanız geçinir gidersiniz.
O çok yakışıklı yüzü, boyu, fiziği çok iyi o yüzden kendini bulunmaz nimet olarak görüyor müthiş beğeniyor kendini. Bir de işte kırmaz dökmez,yaptığıma karışmaz, rahat ettirir ne istersem yapar ama o kadar yani kendisi bir günden bir güne benle hevesle vakit geçirmedi, bi yere gitmek istemedi. Kıskanıyor da beni ama sevmediğini düşünüyorum her gün.çok umursamaz, çocuk gibi bi hali var
Eşinizin sizi aldatmadigina emin misiniz? Kalbinizi bulandirmak istemem ama herhaftasonu program ve bu kadar ilgisizlik konuyu okur okumaz aklıma bunu getirdi. Kuzeni ve yakın arkadaşları durumu biliyor ve yardım ediyor olabilir. Bence belli etmeden iyice bi gözlemleyin. İki çocukla kafa dagitmasi gereken de sizsiniz bu arada. Durumunuza üzüldüm gerçekten .Allah kolaylık versin.O çok yakışıklı yüzü, boyu, fiziği çok iyi o yüzden kendini bulunmaz nimet olarak görüyor müthiş beğeniyor kendini. Bir de işte kırmaz dökmez,yaptığıma karışmaz, rahat ettirir ne istersem yapar ama o kadar yani kendisi bir günden bir güne benle hevesle vakit geçirmedi, bi yere gitmek istemedi. Kıskanıyor da beni ama sevmediğini düşünüyorum her gün.çok umursamaz, çocuk gibi bi hali var
Yani hiç bi zaman boyun eğmedim ki. Bu sabah kalktı işe gidecekti konuştum onla beni hiç düşünüyor musun bu kadın iki çocukla ne yapacak evde diye düşünüyorum dedi.ondan mı cumadan gidip pazar akşamı dönüyorsun seni hiç güzel karşılamıcam ben kafamı dağıtamıyorum senin gibi dedim hayat sana güzel hem evli oliyim hem bekar gibi takıliyim filan dedim kızarak çok canı sıkıldı. Yorumlarınız beni üzdü ama üzülmeye alışkınım çok önemli değil de, gerçekliği var mı onu düşünüyorum, inansam gerçekten doğru tespit yaptığınıza dicem ki ben de kendimde bunları değiştirmeye çalışiyim. Teşekkürler yine de.bir de beni bırakmasın diye düşündüğümü yazmışsınız, yakışıklılığı hiç bir anlam ifade etmiyor beni soğuttuğu zaman, ben sürekli aklımın bi köşesinden ayrılmayı düşünüyorum ona da çookk söyledim hatta bi gün ona eninde sonunda senden boşancam demiştim, o çok zoruna gitti unutamadı sen o gün bitirdin bizim evliliğimizi diyor. O gün kafamda bitti filan demişti. Ben sadece onu boğmak istemiyorum böyle kavga ederek kızarak ta çok konuştum ters tepti. Tamam yanımda durdu ama ruhsuzdu öyle formalitedendi. İyi davranmayı denedim bu kez de düşüncesizlik yaptı. Ben de burda soruyorum işte ne yapiyim diye. Parmağını kıpırdatmayan biri değilim ne yapabilirim diye düşünüyorum da, farklı yollar deniyorum da bakalım bu depresyonu atlatabilirsem yine kendi yaralarımı kendim dikerim eşimden filan beklemiyorum zaten çoktandırHanimefendi zulme haksızlığa sabretmek, susmak boyun eğmek marifet değildir...bu kadin tek başına olsa bana ne , ezilmekten keyif aliyordur der geçerdim ama ortada doğru düzgün beslenemeyen, hakları yenen, baba ilgisinden mahrum büyüyen en onemlisi de ileride örnek alacaklari her haksızlıga susan, psikolojik, sosyal ve maddi şiddet karşısında kendilerini korumak için parmağını bile kıpirdatmayan bir anneleri olan 2 yavru var...aman yakışıklı kocam gezsin, üzülmesin, beni bırakmasın yeter ki diye tasarruf adına çocuklarının gıdasindan, giyiminden, oyuncağından kısıyorsa, onlarla vakit geçirmekten imtina eden adama sesini çıkarmıyorsa, covid riskini bile bile , sokaklarda keyfi için sürten o adami ve cahil anasını eve sokuyorsa anneliğini de insanlığını da sorgularım, kimse kusura bakmasın
İlgilenme onunla bence.Hayır her şeyimi, annemi başka şehirde bırakıp evlenip buraya geldim. Kv kendi evi var da bizde kalmaya bayılıyor. Saatlerce hiç ama hiç susmuyor acayip sinir bozucu konuşuyor yüzlerce soru soruyor ard arda makine gibi resmen tempolu bi şekilde soru soruyor insan ona açıklama yapmaktan yoruluyor artık. Beynim yanıyor onla vakit geçirince, ertesi gün öğleden sonra ancak kendime gelmeye başlıyorum. Ben bırakıp gitsem de beni arayıp ağlıyolar dese acırım gelirim hemen o hiç bi zorluk çekmez her türlü rahat ta, çocuklarımın zor duruma düşmesini istemem hep başlarında olmak istiyorum. Eşim eve gelse severek değer vererek ilgilense dünyanın en mutlu kadını olurdum. Başka bişeye gerek yok beraber oturup bi çay içerken bana bişey anlatsa veya beni ilgiyle dinlese yeterdi hiç biri yok sabır taşı gibi oldum içime ata ata
Yok gittiği yerleri biliyorum arkadaşlarıyla resimler çekiniyorlar hepsi paylaşıyor. Aldatma konusunda şimdilik eminim de ilerde yapmayacağını garanti edemem o da biliyor öyle bi durumda boşanacağımı. Ben kafamı dağıtamıyorum malesef. Gece çocukları yatırana kadar iyice yıpranıyorum, zar zor uyuyorum sonra sabaha işte daha iyi uyanıyorum biraz uyuduktan sonra. Sadece uykuyla kafam biraz boşalıyor. Allah razı olsun.Eşinizin sizi aldatmadigina emin misiniz? Kalbinizi bulandirmak istemem ama herhaftasonu program ve bu kadar ilgisizlik konuyu okur okumaz aklıma bunu getirdi. Kuzeni ve yakın arkadaşları durumu biliyor ve yardım ediyor olabilir. Bence belli etmeden iyice bi gözlemleyin. İki çocukla kafa dagitmasi gereken de sizsiniz bu arada. Durumunuza üzüldüm gerçekten .Allah kolaylık versin.
Yani hiç bi zaman boyun eğmedim ki. Bu sabah kalktı işe gidecekti konuştum onla beni hiç düşünüyor musun bu kadın iki çocukla ne yapacak evde diye düşünüyorum dedi.ondan mı cumadan gidip pazar akşamı dönüyorsun seni hiç güzel karşılamıcam ben kafamı dağıtamıyorum senin gibi dedim hayat sana güzel hem evli oliyim hem bekar gibi takıliyim filan dedim kızarak çok canı sıkıldı. Yorumlarınız beni üzdü ama üzülmeye alışkınım çok önemli değil de, gerçekliği var mı onu düşünüyorum, inansam gerçekten doğru tespit yaptığınıza dicem ki ben de kendimde bunları değiştirmeye çalışiyim. Teşekkürler yine de.
İlgisiz olduğum da çooook oldu. O zaman o da benden iyice uzak durdu. Geldi yedi, içti, telefonla oynadı, uyudu işe gitti öyle yani ben kendimi çeksem de umursamaz. Olan gene bana olur bütün gün evde yalnız, akşam da onla da konuşmadan. Arkadaşlarımla gidip gelemiyoruz, uzaktakilerle de her gün her gün mesajlaşılmıyor bi yerden sonra. Tek gördüğüm insan kendisi onla da kötü olunca hepten zor oluyor hayat bana. Dediğiniz konuda bi sorun yok devam ediyor kavgalı olmadığımız sürece.İlgilenme onunla bence.
Sende ilgisiz ol gidiyorum mu dedi ee tamam napalim bakisi kapiyi goster.
Kavga etme zaten gidiyor birak gitsin.
Cok zor bir durum gercekten cok uzuldum.
Cocuklu hayati bilirim.
Peki cinsel hayatiniz devam ediyor mu biraz ozel oldu ama kusura bakmayin lutfen.
Ben yerinizde olsam onemsemem ne hali varsa gorsun.
Mesleginiz var mi cocuklar buyuyunce calisabilecek durumda misiniz?
Ben bile emin değilim ayrılıp ayrılacağımızdan, hatta bu yüzden onla ev almayı bile düşünmüyorum çünkü ilerde ne olacağımız belli değil bu güne bakıyorum. Ben ona mecbur değilim o da bana değil ama herkes bi 5 senedir tutturmuş ben de onu düşünüyorum 5 seneden sonra düzelir mi acaba diye. Karnımdan konuşmuyorum hatta ona karşı fazla sertim ne varsa sayıyorum.. Tamam gitmiyorum yeter ki sus dedi.Yalnizbiranne seni uzun süredir yorumlarından biliyorum, çok yapıcı yorumlar da yaptım daha önce ama anlamıyorsun kuzum...ama gitme mıy mıy mıy demek tepki vermek değil ki...her tasarruf konusunda çok şükür geçiniyoruz diyip yaptığın tasarrufları anlatıyorsun mesela...yapma bunu...3000 tlyle kira verip kalanina çocuklarına et al, meyve al, sütün iyisini al, üst baş al ,evi güzelce ısıt zaten yetmez o para...sen çocuklarından kısıp kocana yaranmaya çalışıyorsun, geçiniyorum diye övünüyorsun , o da ipini koparmış gibi geziyor...adama covid var be allahın belası otur evde de çocuklara hastalık getirme, gidersen de bu kapıyı açmam sana diyemiyorsun...yaptığın tek şey mıy mıy karnından konuşmak....annenin durumunu da biliyorum ama ben senin yerinde olsam anamin evine gider, bu parazitlere çocuklarımı ezdirmem , pisse pis annenin evi, derle topla otur bi odada çocuklarınla, ufaklık biraz daha büyuýünce gir bir işe çalış...ama sen asla bırakmazsın bu adamı adım gibi de eminim
Zamana birakmaya calis uzulmemeye yipratmamaya kendini belki ilerde bosanalim o zaman dersin zaten evli gibi degiliz dersin.İlgisiz olduğum da çooook oldu. O zaman o da benden iyice uzak durdu. Geldi yedi, içti, telefonla oynadı, uyudu işe gitti öyle yani ben kendimi çeksem de umursamaz. Olan gene bana olur bütün gün evde yalnız, akşam da onla da konuşmadan. Arkadaşlarımla gidip gelemiyoruz, uzaktakilerle de her gün her gün mesajlaşılmıyor bi yerden sonra. Tek gördüğüm insan kendisi onla da kötü olunca hepten zor oluyor hayat bana. Dediğiniz konuda bi sorun yok devam ediyor kavgalı olmadığımız sürece.
seni niye umursasın ki, hiçbir şey yapmayacağını biliyor...onun keyfi yerinde zaten , sen ilgisiz olsan da evi çekip çeviriyorsun, anasına hürmet ediyorsun, eline verdiği üç kuruşa şükür ediyorsun, yatakta gönlünü ediyorsun...daha ne ilgisi göstericen, adamın senden başka bir beklentisi de yok ki zaten, gideceğin bir yer ve gelirin de olmadığı için seni kaybetmekten de zerre korkmuyor...eeee bu adam sana niye iyi davransın ki?İlgisiz olduğum da çooook oldu. O zaman o da benden iyice uzak durdu. Geldi yedi, içti, telefonla oynadı, uyudu işe gitti öyle yani ben kendimi çeksem de umursamaz. Olan gene bana olur bütün gün evde yalnız, akşam da onla da konuşmadan. Arkadaşlarımla gidip gelemiyoruz, uzaktakilerle de her gün her gün mesajlaşılmıyor bi yerden sonra. Tek gördüğüm insan kendisi onla da kötü olunca hepten zor oluyor hayat bana. Dediğiniz konuda bi sorun yok devam ediyor kavgalı olmadığımız sürece.
valla adam cin gibi, keşke erkek olsaydım da benim de böyle şahane evliliğim olsaydı...karın tokluğuna çalışan kölesi var adamın daha ne olsunBu adam evlendiginizden beri boyleymis. Siz iyice eve hapsolun o da rahat rahat gezebilsin diye bir de 2 cocuk yapmissiniz. Ne diyebiliriz ki? Daha evli oldugunu anlamamis adam ya da evliligin ona gore olmadigini anlamis. Siz ben neyin icindeyim diye dusuneceginize hamile kalmissiniz.
bilet almış plan yapmış ve sen sert konuştun diye gitmeyecek hemiBen bile emin değilim ayrılıp ayrılacağımızdan, hatta bu yüzden onla ev almayı bile düşünmüyorum çünkü ilerde ne olacağımız belli değil bu güne bakıyorum. Ben ona mecbur değilim o da bana değil ama herkes bi 5 senedir tutturmuş ben de onu düşünüyorum 5 seneden sonra düzelir mi acaba diye. Karnımdan konuşmuyorum hatta ona karşı fazla sertim ne varsa sayıyorum.. Tamam gitmiyorum yeter ki sus dedi.
Bence triple tavırla anlatmaya gerek yok zaten anlayışsız bir insan üstü kapalı davranışları ya anlamıyor ya anlamamazlıktan geliyor.Selam hanımlar.. Benim iki bebeğim var onlarla dışarı çıkamıyorum. Eşim de arkadaşlarıyla gezmeye çok hevesli ilk evlendiğimiz zamanlardan beri. Benimle hiç bir gün öyle hevesli olmadı hatta benim isteğimle bi kaç kez gittik dışarıya ya telefonla oynadı, video izledi, ya etraftaki insanlara baktı doğru düzgün konuşmadı bitse de gitsek modundaydı. Nişanlıyken filan böyle değildi evlendik annesi her gün yanımızda olmak istedi,(çocukluktan beri burda yılın 6 ayı abileriyle yalnızlar annesi 6 ay köyde, evlenince 5 dakika uzağa gitmesi zor gelmiş hep bizle kalmak istedi) şimdi bizimle kalmasın, ilk günlerimizi yalnız geçirelim diye biraz ağlayarak biraz sert yaparak cevap verdim o zoruna gitmiş hemen hevesi gitti ilk haftadan. Hiç bi gün gezmedik beraber şöyle içime sine sine, mutlu bi şekilde. Geçen hafta sonu da iş arkadaşlarıyla güzel bi yere kahvaltıya gitti, önceki hafta teyzesinin oğluyla gezdi. Bu hafta cumadan yola çıkıp pazar akşama evde olacak şekilde başka şehre gideceklermiş. Ben dün gece gitme artık diye çok sinirlendim. Bugün teyzesinin oğluna hayır diyememiş biletleri almışlar bile. Annesi de köyden bugün geldi. Gelip benle kalmak ister kesin. Çok zor, sıkıcı geçiyor yanında zamanım, kalmak istemiyorum onla. Teyzesinin oğlu ona mesajda bizim için iyi olur kafa dinleriz yazmış. Eşime sıkıntı vermediğimi, kafasını yoracak bişey yapmadığımı düşünüyorum ama ne bu kafa dinleme merakı bilmiyorum. Ben kafamı nasıl boşaltcam bilmiyorum annem de çooook uzakta,gidemiyorum. Şimdiden sıkıntı çöktü içime hafta sonu nasıl geçecek diye.
Ya dogrulari soyleyince de kiziyorlar. Bir kadinin boyle uzulmesine kirilmasina ben dayanamiyorum sinirleniyorum. Onlar kendilerine hic acimiyorlar.valla adam cin gibi, keşke erkek olsaydım da benim de böyle şahane evliliğim olsaydı...karın tokluğuna çalışan kölesi var adamın daha ne olsun
kızarsa kızsın vallaYa dogrulari soyleyince de kiziyorlar. Bir kadinin boyle uzulmesine kirilmasina ben dayanamiyorum sinirleniyorum. Onlar kendilerine hic acimiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?