Eşim her hafta sonu gezmeye gidiyor 😖

bebekleriniz ne kadarlık?
çok zor bu işler Allah yardımcınız olsun
yalandan bir cinnet geçirseniz hallolabilir de

kıskanç dediniz ya bir yürüyeceğiniz orası var
bir Cuma günü yarı şu şu saatlerde yokum ben hava alacağım çocuklar sende diyin
bikaç kez yapın bunu
aklıma başka bişey gelmedi

Kayinvalidenin gelmesini fırsata çevirin, çocukları babaneye bırakıp siz de kendi kuzeninizle veya bir kiz arkadaşınızla gezmeye gidin.

Gittiğiniz yerden de eşinize bol bol fotoğraf atıp çocukları merak etmemesini emin ellerde olduğunu söylemeyi unutmayın

Kesinlikle. Ayrıca geri çekilme bir yöntem değil. Eşinizin gönlü olsun diye kondomsuz ilişkiye girmişsiniz. Büyüklerin hatalarını hep küçükler ödüyor işte. Ve hanımefendinin dediği kimseye özellikle de çocuğunuza söylemeyin.

Hiç bir öneriyi dikkate almıyorsunuz insanlar boşuna yazıyo burda. Korona varken çocuklarla dışarı çıkamam diyorsunuz da eşiniz zaten herkesle görüşüp her yere gidiyor siz çıksanız ne olucak. Çocuğu bırak çık gez diyene de bırakamam diyorsunuz. Ev işi yemek yapma diyeni de ciddiye almıyorsunuz. Sihirli bir değnek bekliyorsunuz.

Sen çok yüz vermişsin kocan olacak insana. Bu adama çocuk yapmak çok büyük hata yazık.Nereye gidiyorlar ögren oraya bilet al atla sende git çocukları bırak ayrıl yanından bende kafa dinlemeye geldim de ama gerçekten yap. Sonra pazar akşama surda bulusuruz eve döneriz de git bi hotele miss gibi 2 gün tatil yap. Orda mecbur bakıcak cocuga.Korona var yapamam deme bal gibi yaparsınız. Eşiniz fıldır fıldır geziyor o getirir eve virüsü zaten.

Siz o kadar eleştiriye rağmen şahsım da dahil ben de size ağır konuşmuştum önceki konularda, çirkefleşmeyen nadir konusahiplerinden birisiniz, çok agresif yorumları bile gayet göğsünüzde yumuşatıp sağduyulu cevaplar veriyordunuz, o yüzden sizi çok beğenmiştim. Fakat eşinize dair neden böylesiniz cidden anlamıyorum değecek bi adam değil, yakışıklı filan diyorsunuz da başlarım onun boyuna posuna yani. Doğru düzgün bi evlilikmiş gibi ondan beklentileriniz var bi de ay çığlık aticiimm

Madem kayınvalideniz geliyor kalmaya çocukları bırakıp çıkın gezin dolaşın kendinize zaman ayırın alışveriş yapın. Neden bu kadar pasifsiniz? Adam zaten iş yerinde sosyal hafta sonu sosyal neden evlenmiş ki? Onu ancak onun yaptığını yaparak düzeltebilirsiniz. Ben şahsen hafta içinden planımı yapar hafta sonu çocuklara sen bakıyorsun biletimi aldım kusura bakma derdim ki eşime bırakıp çıktığım çok oluyor. Sizinki en basından garip bir evlilik olmuş yazık çocuklarda baba ilgisi olmadan büyüyorlar

Sanırım depresyondan kaynaklı kendinizi çok güçsüz görüyorsunuz. Çünkü size fikir verenlere mutlaka ' onu yapamam, bu olmaz' şeklinde cevap yazıyorsunuz.
Hiç kimse sizi bu durumunuzdan çekip cıkaramaz. Koşullarınızı, etrafınızdaki insanları en iyi bilen sizsiniz. Karar vereceğiniz her plan içinde iyiler de kötüler de olacak. Herşeyi dört dörtlük olacak şekilde hesaplamayın.Bir karar alıp uygulamaya geçin. Eşle ya da eşsiz.

Eşim benden izinsiz birak baska şehri ayni şehirde muhitte bulunan çarşıya gezmeye gidemez ben gidemiyorsam oda yapamaz anca beraber yok oyle keske bastan taviz vermeseydin

evde 2 bebek var gezip tozup eve mikrop getirmesini takmıyorsunuz da sizinle gezmiyor diye mi üzülüyorsunuz cidden?
şikayet edin kocanızı siz bence..kv'den de temiz raporu isteyin.
yahu arkadaşım temmuz ayinda dogum yapti, korkudan 2 saatlik mesafedeki annesine gel diyemiyor ablalari daha bebegi görmedi düşünebiliyor musunuz?
simdi bu ark mi coook pimpirikli biz mi cok aptaliz eve gelen giden eksik olmuyor diye düşünüyor insan..

Yanlış yorum yaparsam düzelt ama evli çocuklu adamın sürekli şehir dışına kaçamak yapması pek iyi niyetli değil. Erkeklerin çok olduğu ortamda çalışıyorum. Çapkınlık olarak yorumluyorlar ama adı aldatma.
Misilleme yap al biletini aylarca gelme annende kal. Eşin gelip götürmek zorunda kalsın. Evde Yanlız bunalıyorum de. Adamı dürte dürte düzelteceksin başka yolu yok.

Cocuklar onunda cocugu biraz sikayet edin hafta sonu basinda dur cocuklarin biraz dolasayim aklim basima gelsin deyin o plan yapmadan siz kuzenlerinizle randevu yapin bazen insanlara sadece ayna olmak lazim yoksa anlamazlar

Cocuklar onunda cocugu biraz sikayet edin hafta sonu basinda dur cocuklarin biraz dolasayim aklim basima gelsin deyin o plan yapmadan siz kuzenlerinizle randevu yapin bazen insanlara sadece ayna olmak lazim yoksa anlamazlar
Simdi pandemi ama uzun vadede de tum yuku uzerinize almayin adam kendini bekar sanmasin asla kavgaylada degil ya normal konusarak ya biraz acitasyon yaparak ama bu duruma muhakkak mudahele edin

Dışarıdan baksak ne degisecekki esin degismedikten sonra.Gezilecekse beraber gezersin...Hatta aradada çocukları kv bırakıp eşinle başbaşa çıkabilirsin...Ama esin yok diyorsa buradaki üyeler ne yapabilir onu anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…