- 27 Nisan 2012
- 15.845
- 19.121
- 498
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
bebekleriniz ne kadarlık?O çok yakışıklı yüzü, boyu, fiziği çok iyi o yüzden kendini bulunmaz nimet olarak görüyor müthiş beğeniyor kendini. Bir de işte kırmaz dökmez,yaptığıma karışmaz, rahat ettirir ne istersem yapar ama o kadar yani kendisi bir günden bir güne benle hevesle vakit geçirmedi, bi yere gitmek istemedi. Kıskanıyor da beni ama sevmediğini düşünüyorum her gün.çok umursamaz, çocuk gibi bi hali var
Kesinlikle. Ayrıca geri çekilme bir yöntem değil. Eşinizin gönlü olsun diye kondomsuz ilişkiye girmişsiniz. Büyüklerin hatalarını hep küçükler ödüyor işte. Ve hanımefendinin dediği kimseye özellikle de çocuğunuza söylemeyin.Boşanırsınız, devam edersiniz bilmem ama ilk çocuğumu çok isteyerek yaptım ikinciyi hiç istemiyordum oldu şeklindeki saçma düşüncenizi kimseye dillendirmeyin. Öyle ama ikisini de çok seviyorum falan durumu kurtarmıyor. Ben doğduğumda kan gerekmiş eşe dosta haber salınmış, babaannem el kadar bebe için karda kışta milleti yola döktünüz demiş. Ben koca kadın olduğumda öğrendim bunu ve çok koydu. Sizin düşünceniz daha korkunç hele ki ilk günden beri böyle olan bir adamdan ilk çocuğu çok isteyerek yapmışken. Ileride çocuğunuz duymasın bari.
Bunun dışında alın çocukları gidin ailenizin yanına ama uzun süre kalın ki riske değsin. Biraz kendinize vakit ayırma fırsatınız olur belki.
Eşim benden izinsiz birak baska şehri ayni şehirde muhitte bulunan çarşıya gezmeye gidemez ben gidemiyorsam oda yapamaz anca beraber yok oyle keske bastan taviz vermeseydinSelam hanımlar.. Benim iki bebeğim var onlarla dışarı çıkamıyorum. Eşim de arkadaşlarıyla gezmeye çok hevesli ilk evlendiğimiz zamanlardan beri. Benimle hiç bir gün öyle hevesli olmadı hatta benim isteğimle bi kaç kez gittik dışarıya ya telefonla oynadı, video izledi, ya etraftaki insanlara baktı doğru düzgün konuşmadı bitse de gitsek modundaydı. Nişanlıyken filan böyle değildi evlendik annesi her gün yanımızda olmak istedi,(çocukluktan beri burda yılın 6 ayı abileriyle yalnızlar annesi 6 ay köyde, evlenince 5 dakika uzağa gitmesi zor gelmiş hep bizle kalmak istedi) şimdi bizimle kalmasın, ilk günlerimizi yalnız geçirelim diye biraz ağlayarak biraz sert yaparak cevap verdim o zoruna gitmiş hemen hevesi gitti ilk haftadan. Hiç bi gün gezmedik beraber şöyle içime sine sine, mutlu bi şekilde. Geçen hafta sonu da iş arkadaşlarıyla güzel bi yere kahvaltıya gitti, önceki hafta teyzesinin oğluyla gezdi. Bu hafta cumadan yola çıkıp pazar akşama evde olacak şekilde başka şehre gideceklermiş. Ben dün gece gitme artık diye çok sinirlendim. Bugün teyzesinin oğluna hayır diyememiş biletleri almışlar bile. Annesi de köyden bugün geldi. Gelip benle kalmak ister kesin. Çok zor, sıkıcı geçiyor yanında zamanım, kalmak istemiyorum onla. Teyzesinin oğlu ona mesajda bizim için iyi olur kafa dinleriz yazmış. Eşime sıkıntı vermediğimi, kafasını yoracak bişey yapmadığımı düşünüyorum ama ne bu kafa dinleme merakı bilmiyorum. Ben kafamı nasıl boşaltcam bilmiyorum annem de çooook uzakta,gidemiyorum. Şimdiden sıkıntı çöktü içime hafta sonu nasıl geçecek diye.
Selam hanımlar.. Benim iki bebeğim var onlarla dışarı çıkamıyorum. Eşim de arkadaşlarıyla gezmeye çok hevesli ilk evlendiğimiz zamanlardan beri. Benimle hiç bir gün öyle hevesli olmadı hatta benim isteğimle bi kaç kez gittik dışarıya ya telefonla oynadı, video izledi, ya etraftaki insanlara baktı doğru düzgün konuşmadı bitse de gitsek modundaydı. Nişanlıyken filan böyle değildi evlendik annesi her gün yanımızda olmak istedi,(çocukluktan beri burda yılın 6 ayı abileriyle yalnızlar annesi 6 ay köyde, evlenince 5 dakika uzağa gitmesi zor gelmiş hep bizle kalmak istedi) şimdi bizimle kalmasın, ilk günlerimizi yalnız geçirelim diye biraz ağlayarak biraz sert yaparak cevap verdim o zoruna gitmiş hemen hevesi gitti ilk haftadan. Hiç bi gün gezmedik beraber şöyle içime sine sine, mutlu bi şekilde. Geçen hafta sonu da iş arkadaşlarıyla güzel bi yere kahvaltıya gitti, önceki hafta teyzesinin oğluyla gezdi. Bu hafta cumadan yola çıkıp pazar akşama evde olacak şekilde başka şehre gideceklermiş. Ben dün gece gitme artık diye çok sinirlendim. Bugün teyzesinin oğluna hayır diyememiş biletleri almışlar bile. Annesi de köyden bugün geldi. Gelip benle kalmak ister kesin. Çok zor, sıkıcı geçiyor yanında zamanım, kalmak istemiyorum onla. Teyzesinin oğlu ona mesajda bizim için iyi olur kafa dinleriz yazmış. Eşime sıkıntı vermediğimi, kafasını yoracak bişey yapmadığımı düşünüyorum ama ne bu kafa dinleme merakı bilmiyorum. Ben kafamı nasıl boşaltcam bilmiyorum annem de çooook uzakta,gidemiyorum. Şimdiden sıkıntı çöktü içime hafta sonu nasıl geçecek diye.
Cocuklar onunda cocugu biraz sikayet edin hafta sonu basinda dur cocuklarin biraz dolasayim aklim basima gelsin deyin o plan yapmadan siz kuzenlerinizle randevu yapin bazen insanlara sadece ayna olmak lazim yoksa anlamazlarSelam hanımlar.. Benim iki bebeğim var onlarla dışarı çıkamıyorum. Eşim de arkadaşlarıyla gezmeye çok hevesli ilk evlendiğimiz zamanlardan beri. Benimle hiç bir gün öyle hevesli olmadı hatta benim isteğimle bi kaç kez gittik dışarıya ya telefonla oynadı, video izledi, ya etraftaki insanlara baktı doğru düzgün konuşmadı bitse de gitsek modundaydı. Nişanlıyken filan böyle değildi evlendik annesi her gün yanımızda olmak istedi,(çocukluktan beri burda yılın 6 ayı abileriyle yalnızlar annesi 6 ay köyde, evlenince 5 dakika uzağa gitmesi zor gelmiş hep bizle kalmak istedi) şimdi bizimle kalmasın, ilk günlerimizi yalnız geçirelim diye biraz ağlayarak biraz sert yaparak cevap verdim o zoruna gitmiş hemen hevesi gitti ilk haftadan. Hiç bi gün gezmedik beraber şöyle içime sine sine, mutlu bi şekilde. Geçen hafta sonu da iş arkadaşlarıyla güzel bi yere kahvaltıya gitti, önceki hafta teyzesinin oğluyla gezdi. Bu hafta cumadan yola çıkıp pazar akşama evde olacak şekilde başka şehre gideceklermiş. Ben dün gece gitme artık diye çok sinirlendim. Bugün teyzesinin oğluna hayır diyememiş biletleri almışlar bile. Annesi de köyden bugün geldi. Gelip benle kalmak ister kesin. Çok zor, sıkıcı geçiyor yanında zamanım, kalmak istemiyorum onla. Teyzesinin oğlu ona mesajda bizim için iyi olur kafa dinleriz yazmış. Eşime sıkıntı vermediğimi, kafasını yoracak bişey yapmadığımı düşünüyorum ama ne bu kafa dinleme merakı bilmiyorum. Ben kafamı nasıl boşaltcam bilmiyorum annem de çooook uzakta,gidemiyorum. Şimdiden sıkıntı çöktü içime hafta sonu nasıl geçecek diye.
Simdi pandemi ama uzun vadede de tum yuku uzerinize almayin adam kendini bekar sanmasin asla kavgaylada degil ya normal konusarak ya biraz acitasyon yaparak ama bu duruma muhakkak mudahele edinCocuklar onunda cocugu biraz sikayet edin hafta sonu basinda dur cocuklarin biraz dolasayim aklim basima gelsin deyin o plan yapmadan siz kuzenlerinizle randevu yapin bazen insanlara sadece ayna olmak lazim yoksa anlamazlar
Dışarıdan baksak ne degisecekki esin degismedikten sonra.Gezilecekse beraber gezersin...Hatta aradada çocukları kv bırakıp eşinle başbaşa çıkabilirsin...Ama esin yok diyorsa buradaki üyeler ne yapabilir onu anlamadimBen de çıkış yolu bulamadığım için benden akıllı, dışardan bakabilen kişilerden fikir almaya ihtiyaç duyuyorum. Uzun zamandır da depresyonda gibiyim hiç düzelmedi, annemin yaşadığı şehre gidince nefes alıyordum, hayattan keyif alıyordum. Ama annemin de insana hayatı çok zorlaştıran şeyleri var. Sonra buraya gelince gene aynı her şey. Eşimin düşüncesi aynen dediğiniz gibi. Hele kv ilk günden resmen köle, işçi almış gibi davrandı hep yattı çorabına pijamasına kadar giydirmemi istedi, yapmadım duymazdan geldim. Ne yapabilirim bu insanlara bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?