- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Dediğimi yap kafan rahat eder..ben öyle yaptım eşim bir nisanlilikta köprü görevi görmeye çalıştı sert tepki verdim bir daha yapmadı...birde bugün yine sert tepki verdim baya sert oldu arada unuttukca tekrarlamak gerek...sende ama kv hakkında bir şey hoşuna gitmiyorsa eşine söyleme direk kv şöyle onunla iletişim kur böylesi sağlıklı ve huzurlu olur..aksi halde yanlis anlamalar krizler yaşanır elbetteÖyle yani. Desin birdaha derim. Hep kızım kızım derler, kızımı özledım neden gelmıyor falan. Eşimde ders calısıyor falan diyor. Zaten yarın gıdelım bırlıkte zaman gecıremıyoruz. 1gun ızın gunı var dıycem. Sımdı bırı yazmıs ki senı 1sene sonra görecem. Ben 1bucuk ayda 2haftada bir gidiyorum. 2kez cinnet gecırdım
Bagırdım gıt kal orda gelme dıye. Bu sefer kalmam dıyor. Eşimde sıkıntı hep gıtmek ıstıyor. Cocuk gıbı. Zamanla umarım düzelir
Nerden aklınıza getirdi yaa tüh bak şimdi.Kv nin yanında telefona bak. Anne bırsey ızlıyorum susarmosın de. Sessiz kal o da sıkılır. Ama sende gelme istemiyorum de ya. Kırılırsa kırılsın
Bizim bir akraba yaptı bunu.Böyle adamın üstüne çocukları bırakıp gideceksin çocuk nasılmış görecek gününü. Ama işte çocuklara kıyılmiyor.
Bende cok dik başlıyım ve huysuzum acıkcası. Eşime dün bagırdı bana baskı yapma daralıyorum dıye. Ki bagırcaksan telefonu kapatcam dedi. Evet annesıne dıycem bıze gel gel diye baskı yapma. Ben ders calısıyorum işe gıdıyorum. Arkadasımla kardesımle bulusuyorum. Evın ısı var. Eşim zaten isteyince gelıyor. Hem ev oturmasını sevmıyom ben bılıyo. Haklısın söylıycem ona tatlı dılleDediğimi yap kafan rahat eder..ben öyle yaptım eşim bir nisanlilikta köprü görevi görmeye çalıştı sert tepki verdim bir daha yapmadı...birde bugün yine sert tepki verdim baya sert oldu arada unuttukca tekrarlamak gerek...sende ama kv hakkında bir şey hoşuna gitmiyorsa eşine söyleme direk kv şöyle onunla iletişim kur böylesi sağlıklı ve huzurlu olur..aksi halde yanlis anlamalar krizler yaşanır elbette
Benn arada telefonumu kapatırım mesela canım istemez kimseyle konuşmak bunun meselesi yapıldı işte eve gelmişler merak edip yani çok iyi insanlar ama kimse için özgürlüğümü kisitlatamam esimede dedim istediğim zaman kapatır açarım telimi kimsede karışamaz dedim...yani tepkilerin sert biliyorum biraz ama bu zamana kadar ben üzüldüm insanlar kırılmasın diye şimdi insanları kirmiyorum elbette ama istediğim neyse onu yapıyorum
riskli bir deneme olmuş :) ters tepseydi sıkıntı olurduBizim bir akraba yaptı bunu.
Kocası gidersen git ama çocukları götüremezsin dediği için kalıyordu hep.
Kayınvalidesi de giderse gitsin oglum ben bakarım torunlarıma diyerek gaz veriyordu.
Bir gün bildiginiz cinnet geçirdi kadın.
Çocukları da bıraktı babasına, annesine gitti.
Kayınvalide 180 derece değişti.
Bakamaz oldu 3 çocuga.
Hepsinin de yaşları birbirine yakın ve ufak.
1 hafta sonra adam kadının kapısında yatmaya başladı.
Keyfinden oldu paşa hazretleri.
Akrabamız inat etti. Dönmeyeceğim diyerek neredeyse 1 ay boyunca peşinde süründürdü.
Süründüreceğim onu dedi ve gerçekten biz bile ikna olmuştuk dönmeyeceğine.
Eşine geri döndü ama bir sürü şart sunarak ve suan iyi ki gitmişim diyor.
Çocuklarım belki 1 ay üzüldüler benden mahrum kaldılar ama şuan her şey yoluna girdi, ben onun ve annesinin bakamayacagını biliyordum çocuklarıma diyor.
Blöfü tutmuştu.
Ama bu herkes için geçerli değil tabi.
Hadi bakalım inşallah.Bende cok dik başlıyım ve huysuzum acıkcası. Eşime dün bagırdı bana baskı yapma daralıyorum dıye. Ki bagırcaksan telefonu kapatcam dedi. Evet annesıne dıycem bıze gel gel diye baskı yapma. Ben ders calısıyorum işe gıdıyorum. Arkadasımla kardesımle bulusuyorum. Evın ısı var. Eşim zaten isteyince gelıyor. Hem ev oturmasını sevmıyom ben bılıyo. Haklısın söylıycem ona tatlı dılle
Öyle öyle. Persembe gıdelım ınsallah derler nıye gelmıyonuz dıye. Söylıycem. Ki kadın benı aramıyor artıkHadi bakalım inşallah.
Söylersiniz hepiniz rahat ederiz
Evet ama kadın ben onların iliklerine kadar çözdüm diyordu :)riskli bir deneme olmuş :) ters tepseydi sıkıntı olurdu
Valla sevse de sevmese de kendisi bir aile babası olarak görev ve sorumluluklarını yerine getirmek zorunda. Yapmayacaktı madem bunları, anasını getirip oturacaktı. Ben siZi sevmediğini değil, yapması gerekenleri bilmediğini düşündüm açıkçası. İlk iki cümlemi erkeklerin çoğu kendiliğinden düşünemez, söylenmesi, yapmıyorlarsa sertçe uyarılmaları gerekir.Ben de öyle düşünüyorum. Ama şunu anlamıyorum bi insan ne uğruna sevmediği insanla yaşayabilir, neden rol yapar öyle yaşanır mı? Ona da söyledim sevmiyorsun beni diye. Sevmiyorum diyemiyor da işte benim bazı yaptıklarım sevgisine set oluşturmuş öyle dedi onu da ilk defa duydum öyle şey olmaz dedim. Hatta bi evli çiftten bahsederken demişti o adam karısını sevmiyordur seviyo gibi yapıyordur. Demek ki kendisinden biliyor diye o zaman dank etti
Çocukları bırakıp gitmek çok mantıklı ama bunu bunu burda söylediğimde direk linç yerim diye yumuşatarak söyledim çünkü anneler asla ne olursa olsun çocukları bırakmaz anlayışı var çünkü kadınlar olarak bütün sorumluğu biz alıyoruz ama babalara pek birşey bırakmıyoruz erkeklerinde işine geliyor anne veya baba her şekilde çocuğuna bakabilmeli. Bebeği ağladığında nasıl susturum bilmeyen babalar var hemen anneye sesleniyorlar anne 5 dakika duş bile alamıyor çünkü baba bakamiyor bile.Bizim bir akraba yaptı bunu.
Kocası gidersen git ama çocukları götüremezsin dediği için kalıyordu hep.
Kayınvalidesi de giderse gitsin oglum ben bakarım torunlarıma diyerek gaz veriyordu.
Bir gün bildiginiz cinnet geçirdi kadın.
Çocukları da bıraktı babasına, annesine gitti.
Kayınvalide 180 derece değişti.
Bakamaz oldu 3 çocuga.
Hepsinin de yaşları birbirine yakın ve ufak.
1 hafta sonra adam kadının kapısında yatmaya başladı.
Keyfinden oldu paşa hazretleri.
Akrabamız inat etti. Dönmeyeceğim diyerek neredeyse 1 ay boyunca peşinde süründürdü.
Süründüreceğim onu dedi ve gerçekten biz bile ikna olmuştuk dönmeyeceğine.
Eşine geri döndü ama bir sürü şart sunarak ve suan iyi ki gitmişim diyor.
Çocuklarım belki 1 ay üzüldüler benden mahrum kaldılar ama şuan her şey yoluna girdi, ben onun ve annesinin bakamayacagını biliyordum çocuklarıma diyor.
Blöfü tutmuştu.
Ama bu herkes için geçerli değil tabi.
Çocuğunuzun ikincisi korunarak olmamış hanımefendi. Geri çekilme korunma yöntemi değildir. Bir başka konunuzda sağlık ocağından kondom aldığınızı eşinizin bundan rahatsız olduğunu ve kullanmayı bırakınca geri çekilme ile hamile kaldığınızı ayan beyan yazmışsınız. Burada millete korundum demeyin basbayağı bile isteye yapmışsınız. Hala geri çekilmeyi doğum kontrol yöntemi sanan evli kadınlar olduğuna inanamıyorum. İlk geceden hamile kalan bi kadının geri çekilme ile hamile kalması süpriz olamamlı değil mi?Çocuklarımın birini isteyerek yaptım pişman değilim de, annemin yanına dönsem de onla bi şekilde burdan daha iyi yaşardım gibime geliyor. Ama 2.hiç istemeden korunurken oldu hiç kabullenemedim hamilelik te çok zor geçti psikolojik olarak. Etrafımda ne eşim ne annem adamakıllı manevi destek olan, anlayan bir kişi yoktu. Çocuğumu şimdi çok seviyorum ama zor oldu benim için her anlamda, yine de kötü bişey demeye dilim varmıyor. Ama hakkaten bu adama iki çocuk yapılmazmış ergen gibi hala. Az bi vaktimiz var akşamları sürekli elinde telefon araba oyunu oynuyor ne kadar söylediysem bağırdıysam da vazgeçmedi. Eve nasıl almiyim ki gelir kapıda bağırırsa filan ev sahibi üst katta ne oluyor der rezil olmaz mıyız, annesinin evinde kalmayı sevmiyor gidip saatlerce durur ama çok aşırı pis o yüzden evimize gelmek istiyor
3000 maasla ev zaten alamazlar. Daha önceki konulardan biliyorum eşi sanki çok parası varmış gibi bekar kardeşlerinin faturalarını oduyordu..konu sahibi de para biriktirmeye çalışıyordu. Hatta küçük bebeği kontrole sadece sağlık ocagina götürüyordu benim bildiğim çocuklar ilk 1 yıl her ay çocuk doktorunda takip edilir. Okumuştum da çok üzülmüştüm.Ben de ev alma konusunu merak ettim.
Çok sabırlısınız.Selam hanımlar.. Benim iki bebeğim var onlarla dışarı çıkamıyorum. Eşim de arkadaşlarıyla gezmeye çok hevesli ilk evlendiğimiz zamanlardan beri. Benimle hiç bir gün öyle hevesli olmadı hatta benim isteğimle bi kaç kez gittik dışarıya ya telefonla oynadı, video izledi, ya etraftaki insanlara baktı doğru düzgün konuşmadı bitse de gitsek modundaydı. Nişanlıyken filan böyle değildi evlendik annesi her gün yanımızda olmak istedi,(çocukluktan beri burda yılın 6 ayı abileriyle yalnızlar annesi 6 ay köyde, evlenince 5 dakika uzağa gitmesi zor gelmiş hep bizle kalmak istedi) şimdi bizimle kalmasın, ilk günlerimizi yalnız geçirelim diye biraz ağlayarak biraz sert yaparak cevap verdim o zoruna gitmiş hemen hevesi gitti ilk haftadan. Hiç bi gün gezmedik beraber şöyle içime sine sine, mutlu bi şekilde. Geçen hafta sonu da iş arkadaşlarıyla güzel bi yere kahvaltıya gitti, önceki hafta teyzesinin oğluyla gezdi. Bu hafta cumadan yola çıkıp pazar akşama evde olacak şekilde başka şehre gideceklermiş. Ben dün gece gitme artık diye çok sinirlendim. Bugün teyzesinin oğluna hayır diyememiş biletleri almışlar bile. Annesi de köyden bugün geldi. Gelip benle kalmak ister kesin. Çok zor, sıkıcı geçiyor yanında zamanım, kalmak istemiyorum onla. Teyzesinin oğlu ona mesajda bizim için iyi olur kafa dinleriz yazmış. Eşime sıkıntı vermediğimi, kafasını yoracak bişey yapmadığımı düşünüyorum ama ne bu kafa dinleme merakı bilmiyorum. Ben kafamı nasıl boşaltcam bilmiyorum annem de çooook uzakta,gidemiyorum. Şimdiden sıkıntı çöktü içime hafta sonu nasıl geçecek diye.
Boşuna demiyorlar hemen hamile kalmayın diye.Selam hanımlar.. Benim iki bebeğim var onlarla dışarı çıkamıyorum. Eşim de arkadaşlarıyla gezmeye çok hevesli ilk evlendiğimiz zamanlardan beri. Benimle hiç bir gün öyle hevesli olmadı hatta benim isteğimle bi kaç kez gittik dışarıya ya telefonla oynadı, video izledi, ya etraftaki insanlara baktı doğru düzgün konuşmadı bitse de gitsek modundaydı. Nişanlıyken filan böyle değildi evlendik annesi her gün yanımızda olmak istedi,(çocukluktan beri burda yılın 6 ayı abileriyle yalnızlar annesi 6 ay köyde, evlenince 5 dakika uzağa gitmesi zor gelmiş hep bizle kalmak istedi) şimdi bizimle kalmasın, ilk günlerimizi yalnız geçirelim diye biraz ağlayarak biraz sert yaparak cevap verdim o zoruna gitmiş hemen hevesi gitti ilk haftadan. Hiç bi gün gezmedik beraber şöyle içime sine sine, mutlu bi şekilde. Geçen hafta sonu da iş arkadaşlarıyla güzel bi yere kahvaltıya gitti, önceki hafta teyzesinin oğluyla gezdi. Bu hafta cumadan yola çıkıp pazar akşama evde olacak şekilde başka şehre gideceklermiş. Ben dün gece gitme artık diye çok sinirlendim. Bugün teyzesinin oğluna hayır diyememiş biletleri almışlar bile. Annesi de köyden bugün geldi. Gelip benle kalmak ister kesin. Çok zor, sıkıcı geçiyor yanında zamanım, kalmak istemiyorum onla. Teyzesinin oğlu ona mesajda bizim için iyi olur kafa dinleriz yazmış. Eşime sıkıntı vermediğimi, kafasını yoracak bişey yapmadığımı düşünüyorum ama ne bu kafa dinleme merakı bilmiyorum. Ben kafamı nasıl boşaltcam bilmiyorum annem de çooook uzakta,gidemiyorum. Şimdiden sıkıntı çöktü içime hafta sonu nasıl geçecek diye.
Selam hanımlar.. Benim iki bebeğim var onlarla dışarı çıkamıyorum. Eşim de arkadaşlarıyla gezmeye çok hevesli ilk evlendiğimiz zamanlardan beri. Benimle hiç bir gün öyle hevesli olmadı hatta benim isteğimle bi kaç kez gittik dışarıya ya telefonla oynadı, video izledi, ya etraftaki insanlara baktı doğru düzgün konuşmadı bitse de gitsek modundaydı. Nişanlıyken filan böyle değildi evlendik annesi her gün yanımızda olmak istedi,(çocukluktan beri burda yılın 6 ayı abileriyle yalnızlar annesi 6 ay köyde, evlenince 5 dakika uzağa gitmesi zor gelmiş hep bizle kalmak istedi) şimdi bizimle kalmasın, ilk günlerimizi yalnız geçirelim diye biraz ağlayarak biraz sert yaparak cevap verdim o zoruna gitmiş hemen hevesi gitti ilk haftadan. Hiç bi gün gezmedik beraber şöyle içime sine sine, mutlu bi şekilde. Geçen hafta sonu da iş arkadaşlarıyla güzel bi yere kahvaltıya gitti, önceki hafta teyzesinin oğluyla gezdi. Bu hafta cumadan yola çıkıp pazar akşama evde olacak şekilde başka şehre gideceklermiş. Ben dün gece gitme artık diye çok sinirlendim. Bugün teyzesinin oğluna hayır diyememiş biletleri almışlar bile. Annesi de köyden bugün geldi. Gelip benle kalmak ister kesin. Çok zor, sıkıcı geçiyor yanında zamanım, kalmak istemiyorum onla. Teyzesinin oğlu ona mesajda bizim için iyi olur kafa dinleriz yazmış. Eşime sıkıntı vermediğimi, kafasını yoracak bişey yapmadığımı düşünüyorum ama ne bu kafa dinleme merakı bilmiyorum. Ben kafamı nasıl boşaltcam bilmiyorum annem de çooook uzakta,gidemiyorum. Şimdiden sıkıntı çöktü içime hafta sonu nasıl geçecek diye.
Yazik gercekten.uzuldum sizin icin.siz evde cocuk bakin o gezsin..kadinlar cocuk bakmak icin galiba..sorumluluk alamamis esiniz.cocuklarin bir kisim sorumluluklarini ona verin.cocugu bir ailwsi oldugunun bilincinde olsun.bir kere kere gezilirdi surekli sureklide cok can yakici...Selam hanımlar.. Benim iki bebeğim var onlarla dışarı çıkamıyorum. Eşim de arkadaşlarıyla gezmeye çok hevesli ilk evlendiğimiz zamanlardan beri. Benimle hiç bir gün öyle hevesli olmadı hatta benim isteğimle bi kaç kez gittik dışarıya ya telefonla oynadı, video izledi, ya etraftaki insanlara baktı doğru düzgün konuşmadı bitse de gitsek modundaydı. Nişanlıyken filan böyle değildi evlendik annesi her gün yanımızda olmak istedi,(çocukluktan beri burda yılın 6 ayı abileriyle yalnızlar annesi 6 ay köyde, evlenince 5 dakika uzağa gitmesi zor gelmiş hep bizle kalmak istedi) şimdi bizimle kalmasın, ilk günlerimizi yalnız geçirelim diye biraz ağlayarak biraz sert yaparak cevap verdim o zoruna gitmiş hemen hevesi gitti ilk haftadan. Hiç bi gün gezmedik beraber şöyle içime sine sine, mutlu bi şekilde. Geçen hafta sonu da iş arkadaşlarıyla güzel bi yere kahvaltıya gitti, önceki hafta teyzesinin oğluyla gezdi. Bu hafta cumadan yola çıkıp pazar akşama evde olacak şekilde başka şehre gideceklermiş. Ben dün gece gitme artık diye çok sinirlendim. Bugün teyzesinin oğluna hayır diyememiş biletleri almışlar bile. Annesi de köyden bugün geldi. Gelip benle kalmak ister kesin. Çok zor, sıkıcı geçiyor yanında zamanım, kalmak istemiyorum onla. Teyzesinin oğlu ona mesajda bizim için iyi olur kafa dinleriz yazmış. Eşime sıkıntı vermediğimi, kafasını yoracak bişey yapmadığımı düşünüyorum ama ne bu kafa dinleme merakı bilmiyorum. Ben kafamı nasıl boşaltcam bilmiyorum annem de çooook uzakta,gidemiyorum. Şimdiden sıkıntı çöktü içime hafta sonu nasıl geçecek diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?