Eşim her hafta sonu gezmeye gidiyor 😖

Dediğimi yap kafan rahat eder..ben öyle yaptım eşim bir nisanlilikta köprü görevi görmeye çalıştı sert tepki verdim bir daha yapmadı...birde bugün yine sert tepki verdim baya sert oldu arada unuttukca tekrarlamak gerek...sende ama kv hakkında bir şey hoşuna gitmiyorsa eşine söyleme direk kv şöyle onunla iletişim kur böylesi sağlıklı ve huzurlu olur..aksi halde yanlis anlamalar krizler yaşanır elbette

Benn arada telefonumu kapatırım mesela canım istemez kimseyle konuşmak bunun meselesi yapıldı işte eve gelmişler merak edip yani çok iyi insanlar ama kimse için özgürlüğümü kisitlatamam esimede dedim istediğim zaman kapatır açarım telimi kimsede karışamaz dedim...yani tepkilerin sert biliyorum biraz ama bu zamana kadar ben üzüldüm insanlar kırılmasın diye şimdi insanları kirmiyorum elbette ama istediğim neyse onu yapıyorum

Siz sanırım herşeyi 4/4lük yapan en ince ayrıntıyı bile düşünen evde hiç aklı kalmayacak şekilde herşeyi mükemmel yapan bir kadınsınız..Oda bu emin olma ve rahatlıkla herşeyi sizin sırtınıza yüklemiş keyfini çıkarıyor..Bence taşları biraz yerinden oynatmanızın zamanı gelmişte geçiyor...Siz biraz salın ev işlerini fln evde çorabını bulamasın gömlekleri ütüsüz kalsın siz elinizde telefonla uğraşın endişelensin biraz başı ağrısın mecburen ev işlerine bir el atsın ..Çocuklarda onu fazla görmediği için hep annecidir ..Çocukların ona düşkün olması için uğraşın .Eşiniz oralı olmasada hrp babayla oynaması için teşvik edin..Herne kadar 2 küçük çocuğunuz olsa da ikiniz için özel zamanlar tertipleyin.Çocuklar uyuyunca yanına gidip masaj yapın hayatınızın zorluklarının dışında sohbet edin..Sizinle ilgili kafasında ki sıkıcı fikrini değiştirin..Eğlenceli neşeli hayatın tadını bilen bir kadın olabileceğinizi ..Yani önce kendinize dünyaya sadece çocuk bakmak ve ev işi yapmak için grlmediğinizi hayatın hızla aktığını ve hayattan tat almanız gerektiğini hatırlatın...Herşeye rağmen neşeli mutlu hayata her pencereden bakabilen bir kadın olduğunuzda çocuklarınızda daha mutlu olur.Eşinizde sizinle zaman geçirmekten keyf alır..Bilmiyorum öylemisiniz ama sürekli şikayet eden , mutsuz, eşine ailesini sikayet eden, ev işleriyle kafayı bozan , kendine acıyan, sürekli ben bunu bunu yapıyorum sen şunu şunu yapmıyorsun diye başa kakan ,hayatı sadece sorumlulukkardan ibaret gören insanlar hep negatif enerji yayarlar...Mesela bir gün sakin bir müzik açıp halıya uzanın .Ve bu hayal müzıği hayal kuralım deyin ve sesli bir şekilde hayal kurun birlikte..(Ama çocuklar şöyle olmuş biz ev almişiz vs diye değil ne bileyim hayalinizde özgür olun uzaydaymışız filan.. Sizin içinizdeki o farklı kadını gösterin ona..Sonra oda kendi hayalini anlatınca etkilenip az az sorular sorun..Onun iç dünyasıyla ilgilendiğinizi hissettirin fln fln...Yani kendinizi biraz değiştirin .Bu sizede iyi gelecek..Mutlu anne =mutlu çocuklar mutlu aile

Böyle adamın üstüne çocukları bırakıp gideceksin çocuk nasılmış görecek gününü. Ama işte çocuklara kıyılmiyor.
Bizim bir akraba yaptı bunu.
Kocası gidersen git ama çocukları götüremezsin dediği için kalıyordu hep.
Kayınvalidesi de giderse gitsin oglum ben bakarım torunlarıma diyerek gaz veriyordu.
Bir gün bildiginiz cinnet geçirdi kadın.
Çocukları da bıraktı babasına, annesine gitti.
Kayınvalide 180 derece değişti.
Bakamaz oldu 3 çocuga.
Hepsinin de yaşları birbirine yakın ve ufak.
1 hafta sonra adam kadının kapısında yatmaya başladı.
Keyfinden oldu paşa hazretleri.
Akrabamız inat etti. Dönmeyeceğim diyerek neredeyse 1 ay boyunca peşinde süründürdü.
Süründüreceğim onu dedi ve gerçekten biz bile ikna olmuştuk dönmeyeceğine.
Eşine geri döndü ama bir sürü şart sunarak ve suan iyi ki gitmişim diyor.
Çocuklarım belki 1 ay üzüldüler benden mahrum kaldılar ama şuan her şey yoluna girdi, ben onun ve annesinin bakamayacagını biliyordum çocuklarıma diyor.
Blöfü tutmuştu.
Ama bu herkes için geçerli değil tabi.

Bende cok dik başlıyım ve huysuzum acıkcası. Eşime dün bagırdı bana baskı yapma daralıyorum dıye. Ki bagırcaksan telefonu kapatcam dedi. Evet annesıne dıycem bıze gel gel diye baskı yapma. Ben ders calısıyorum işe gıdıyorum. Arkadasımla kardesımle bulusuyorum. Evın ısı var. Eşim zaten isteyince gelıyor. Hem ev oturmasını sevmıyom ben bılıyo. Haklısın söylıycem ona tatlı dılle

riskli bir deneme olmuş :) ters tepseydi sıkıntı olurdu

Hadi bakalım inşallah.

Söylersiniz de hepiniz rahat ederiz

Valla sevse de sevmese de kendisi bir aile babası olarak görev ve sorumluluklarını yerine getirmek zorunda. Yapmayacaktı madem bunları, anasını getirip oturacaktı. Ben siZi sevmediğini değil, yapması gerekenleri bilmediğini düşündüm açıkçası. İlk iki cümlemi erkeklerin çoğu kendiliğinden düşünemez, söylenmesi, yapmıyorlarsa sertçe uyarılmaları gerekir.

Çocukları bırakıp gitmek çok mantıklı ama bunu bunu burda söylediğimde direk linç yerim diye yumuşatarak söyledim çünkü anneler asla ne olursa olsun çocukları bırakmaz anlayışı var çünkü kadınlar olarak bütün sorumluğu biz alıyoruz ama babalara pek birşey bırakmıyoruz erkeklerinde işine geliyor anne veya baba her şekilde çocuğuna bakabilmeli. Bebeği ağladığında nasıl susturum bilmeyen babalar var hemen anneye sesleniyorlar anne 5 dakika duş bile alamıyor çünkü baba bakamiyor bile.

Canım bu adam evliliği anlayamamış ki . Kesinlikle düzelmez,birde iki çocuk. Kendi hayatını kurmuş resmen, bu hayatın içinde de malesef sen yoksun

Çocuğunuzun ikincisi korunarak olmamış hanımefendi. Geri çekilme korunma yöntemi değildir. Bir başka konunuzda sağlık ocağından kondom aldığınızı eşinizin bundan rahatsız olduğunu ve kullanmayı bırakınca geri çekilme ile hamile kaldığınızı ayan beyan yazmışsınız. Burada millete korundum demeyin basbayağı bile isteye yapmışsınız. Hala geri çekilmeyi doğum kontrol yöntemi sanan evli kadınlar olduğuna inanamıyorum. İlk geceden hamile kalan bi kadının geri çekilme ile hamile kalması süpriz olamamlı değil mi?

Ben de ev alma konusunu merak ettim.
3000 maasla ev zaten alamazlar. Daha önceki konulardan biliyorum eşi sanki çok parası varmış gibi bekar kardeşlerinin faturalarını oduyordu..konu sahibi de para biriktirmeye çalışıyordu. Hatta küçük bebeği kontrole sadece sağlık ocagina götürüyordu benim bildiğim çocuklar ilk 1 yıl her ay çocuk doktorunda takip edilir. Okumuştum da çok üzülmüştüm.
Konu sahibi bence bosanmaz çünkü kocasını seviyor her şeyine katlaniyor tek derdi:kocamı nasıl düzeltebilirim?
Adamın poposu arşa yükselmiş ilerde daha zengin bir kadın bulursa hemen onunla evlenir bence

Çok sabırlısınız.
Eşiniz veya kayınvalideniz geldiğinizde çocuklarınızı bırakın ve 2 gün kafa dinleyeceğinizi söyleyip beğendiğiniz bir yere rezervasyon yaptırın derim. Birazcıkta çocuklarına baksın zahmet olmazsa..
Normalde kısas'tan hoşlanmam ama sizin yapmanız şart gibi duruyor. İma, tavırmış gibi değilde gezmek kahvaltıya gitmek için ona ihtiyacınız yokmuş gibi yapın. Pazar sabahı kalkın mesela hazırlanın çocuklar 2 saat sende kızlarla kahvaltıya gidicem diyin ve çıkın.

Boşuna demiyorlar hemen hamile kalmayın diye.

Bence dua edin karantina gelsin yoksa bu adamı evde tutamazsınız. Ne güzel iş yap çocukları at kadına kendin fink at

Boşanırsınız, devam edersiniz bilmem ama ilk çocuğumu çok isteyerek yaptım ikinciyi hiç istemiyordum oldu şeklindeki saçma düşüncenizi kimseye dillendirmeyin. Öyle ama ikisini de çok seviyorum falan durumu kurtarmıyor. Ben doğduğumda kan gerekmiş eşe dosta haber salınmış, babaannem el kadar bebe için karda kışta milleti yola döktünüz demiş. Ben koca kadın olduğumda öğrendim bunu ve çok koydu. Sizin düşünceniz daha korkunç hele ki ilk günden beri böyle olan bir adamdan ilk çocuğu çok isteyerek yapmışken. Ileride çocuğunuz duymasın bari.
Bunun dışında alın çocukları gidin ailenizin yanına ama uzun süre kalın ki riske değsin. Biraz kendinize vakit ayırma fırsatınız olur belki.

Yazik gercekten.uzuldum sizin icin.siz evde cocuk bakin o gezsin..kadinlar cocuk bakmak icin galiba..sorumluluk alamamis esiniz.cocuklarin bir kisim sorumluluklarini ona verin.cocugu bir ailwsi oldugunun bilincinde olsun.bir kere kere gezilirdi surekli sureklide cok can yakici...

Oturup acik acik konusun.baska yol goremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…