Eşim her hafta sonu gezmeye gidiyor 😖

Cinnet sebebi
Beyefendi fellik fellik gezecek, kafa dinleyecek ben evde iki bebekle uğraşıp duracağım üstüne anası zebellah gibi tepeme gelecek.
Daha hastalığı evdeki bebekleri düşünmeden oraya buraya gitmesini söylemiyorum ben
Onun o dinlenen kafasına patlatın bir tane
En başta sen olmadan ben ananla oturmam gelmesin bize derdim.

Adam ilk günden ilgisiz ama ortada iki çocuk var. Anlaşılan onlarla da ilgilenmiyor. Çalışıp karın doyurmayı, üstüne başına kıyafet almayı ilgilenmek zannediyor. Evi otel gibi kullanıyor. Yemeği önüne geliyor, üstü başı yıkanıp paklanıyor. Adam sizi kullanıyor, sizinle vakit de geçirmek istemiyor. İyi bir ayar lazım kendisine.

Eşiniz cocuk gibisi fazla.Bence korona biter bitmez mesleğin yoksa meslek edin.Belediyenin kurslarina git bir yerden başla iste.Kendini ise güce ver o adam şimdi yalnız olduğun için işin olmadığı icin hayatinin merkezinde ama haketmiyor.Calisirsan kafan dağılır çevren olur eşinden uzaklaşırsin.Bu defa eşin seninle vakit geçirmek icin cabalar

Eşin evlenmek için evlenmiş canım maalesef. Birbirini seven insanlar böyle yapmıyor, bana aldatma potansiyeli yüksek geliyor yazdıklarını okudukça. Sende o günü bekler gibisin ipleri koparmak için sanki.

Yaşı da uygunmuş... Akıl yaşta değil baştadır cümlesinin vücut bulmuş hali. Bilemedim çözüm bulamıyorum çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun.

bir eş nasıl bu kadar bencil olabilir aklım almıyor... bir de çocuklarınız var, hemde 2 tane. haftasonları insanın ailesiyle geçirmesi gereken zamanlardır... eşinizin kurduğu düzensizlikte düzen arıyorsunuz.. çok üzüldüm. böylelikle o çocuklar ne pazar kahvaltısını bilecek, ne de haftasonu geliyor diye heyecanlanacak. bu tarz şeyler çocukların hafızasından katiyen silinmiyor... aşırı bencil bir eşiniz var ama en azından çocuklarına karşı böylesi bencil olmasa... siz sürekli çocuklarla ilgilenirken, sizin de nefes almaya ihtiyacınız var. hastayım deyin, gelmesin annesi. eşiniz kendi annesinin nazını çekemiyor da, siz mi çekeceksiniz! size de günah! kalbim sizinle

Sevgiliykene sevdigini bile kabul etmemis. Soruyu sordugunda "ne fark eder" demis. Bunlari duymak seni üzüyordur fakat konusmak birseye fayda etmez. Insan sevdigine, sirf o kisi üzülüyor diye zaman geçirmez. Istediginden dolayi olur o. Kisacasi o adam tarafindan sevilmiyorsun. Bu senin sevilcek bir insan olmadigini göstermez. Herkes gibi seninde hakkin sevgiyi, sefkat, aski his etmen. Ancak bu adam ile olmaz iste. Bastan yanlis kisi ile evlilik.

Yani eger bu evlilige devam etmek istiyorsan, sevmedigini kabul edeceksin. Ve düzen bu sekilde devam edecegini kabul edeceksin. Adam seninle birseyler yapacaksa, bu ancak zor ile olur. Sende yipranmis bir sekilde tek basina 2 cocuk ile durursun.

Annen ilede geçinmek zordur. Yani "tasin git annelere" demek kolay, biliyorum. Ancak en azindan 1-2 saat olsa bile annen cocuga bakar sen disariya atarsin kendini. Yada uyursun. Zaman ile kpss'ye çalisirsin, yada özelde çalisirsin ve kendi evinede yerlesirsin. Bunlar çok büyük adimlar ve korkutucudur eminim. Aklinin bir kösesinde "bildigim celladi.." vardir. Ama artik annesin, o bildigin celladi çekme çünkü cocuklarinda bunun faturasini ödüyor. Mutsuz ve yipranmis bir anne ile büyümek zordur. Ilerde bide "sizin için yaptim" dersen ve cocuklar ile bagimli iliskisi olursa tuzu biberi olur. "Annem gün görmedi" diye kendi hayatlarini baslayamaz cocuklar. Bu onlarin ilerde iliskilerini, evliliklerinide etkiler.

Bu ne ya . Okurken sinirlendim bu adam ilk günden beri böyleymiş ve 2 çocuk diyosun. Sen evde oturcan o gezecek ne münasebet . Bilmiyorum ama çok zor düzelmez gibi geliyor.

Rol mu yapıyor eşiniz sizce?
Keşke rol yapsa, seviyor gibi davransa, sizinle hiçbir paylaşımda bulunmayarak, yanınizda bile başka kadınlara bakarak rol yapmadan yaşıyor aslında.

İlla diliyle seni sevmiyorum demesi lazım anlamadım ki. Evlenirken bile belliymiş herşey.

Eşinizle bu şekilde yaşayıp ruhunuzun yara almasındansa sürekli, annenizle yaşayıp orada bir düzen kurmanız daha az yıpratıcı olur sizin için.

Yapar benimki yillarca seviyorum gibi yapti
Cocuklar sebep ne kadar evde durmasa da bi duzen var yuzde yuz cocuklar icin surduruyodur

Sonrada eger ailesine hizmet ediyosan o dur sebep boyle tipler sirf bakici hizmetci olarak bile tutar sasirma

Aslında yapacağın şey çok basit , bu gıcık olma durumun eşinin kv ve senin aranda iletişim görevi görmesi ...bu yüzden en basit bir sey dahi seni gıcık ediyor...bunu durdurmak istiyorsan esine sert konuşacaksın...bak eğer annen ile kaynana gelin değilde ..anne ile kız olmamamizi istiyorsan arada köprü görevi gormeyi bırak hepimiz kocaman insanlarız baban yahut annen bir şey söylerse gelsin bana söylesinler ben onlara gereken cevabı veririm ..sana anlatmakla hata ediyorlar ..anlatirlarsa sen onları sustur ve bana yönlendir aksi halde ..huzursuzluklar bizi bulur..diye bunu sert bir şekilde söyle.. eşine deki aksi halde senin bana bu şekilde soylemen beni gıcık ediyor de..enerjimi cekiyor de....yani çok ozlemislerse seni arayıp söylesinler ..sende gereken cevabı verirsin .. sağolasın anne ..ders çalışıyorum evimi seviyorum daha doyamadim dersin o anlar

Öyle yani. Desin birdaha derim. Hep kızım kızım derler, kızımı özledım neden gelmıyor falan. Eşimde ders calısıyor falan diyor. Zaten yarın gıdelım bırlıkte zaman gecıremıyoruz. 1gun ızın gunı var dıycem. Sımdı bırı yazmıs ki senı 1sene sonra görecem. Ben 1bucuk ayda 2haftada bir gidiyorum. 2kez cinnet gecırdım
Bagırdım gıt kal orda gelme dıye. Bu sefer kalmam dıyor. Eşimde sıkıntı hep gıtmek ıstıyor. Cocuk gıbı. Zamanla umarım düzelir

Ben sizin konularinizi hatirliyorum anneniz cop topluyordu allah kolaylik versin isiniz zor. Kucuk bebek var sen de cik diyen arkadaslar bunu da dusunmeli. Oraya gitsen olmuyor evde kalsan olmuyor isiniz zor

Cocuklari kaynana ya birak baksin iki gun bi ise yarasin en azindan sende esinle basbasa git biyere baska sehir olmasa bile en azindan kaldigniz sehirde bi otelde iki gun gecirmek bile degisikliktir bence

Yaşanır tabii.
Adam evde yemek, temizlik, çocuk bakımı gibi işleri yapıyor mu?
Tüm kişisel ihtiyaçları karşılanıyor, sıfır sorumlulukla yaşıyorsa ve istediği gibi gezip tozuyorsa niye boşansın ki?
Yanlış anlama da ben 17 yaşımdayken eşinden daha fazla sorumluluk sahibiydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…