- 9 Eylül 2013
- 12.074
- 27.801
- 798
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Cinnet sebebiSelam hanımlar.. Benim iki bebeğim var onlarla dışarı çıkamıyorum. Eşim de arkadaşlarıyla gezmeye çok hevesli ilk evlendiğimiz zamanlardan beri. Benimle hiç bir gün öyle hevesli olmadı hatta benim isteğimle bi kaç kez gittik dışarıya ya telefonla oynadı, video izledi, ya etraftaki insanlara baktı doğru düzgün konuşmadı bitse de gitsek modundaydı. Nişanlıyken filan böyle değildi evlendik annesi her gün yanımızda olmak istedi,(çocukluktan beri burda yılın 6 ayı abileriyle yalnızlar annesi 6 ay köyde, evlenince 5 dakika uzağa gitmesi zor gelmiş hep bizle kalmak istedi) şimdi bizimle kalmasın, ilk günlerimizi yalnız geçirelim diye biraz ağlayarak biraz sert yaparak cevap verdim o zoruna gitmiş hemen hevesi gitti ilk haftadan. Hiç bi gün gezmedik beraber şöyle içime sine sine, mutlu bi şekilde. Geçen hafta sonu da iş arkadaşlarıyla güzel bi yere kahvaltıya gitti, önceki hafta teyzesinin oğluyla gezdi. Bu hafta cumadan yola çıkıp pazar akşama evde olacak şekilde başka şehre gideceklermiş. Ben dün gece gitme artık diye çok sinirlendim. Bugün teyzesinin oğluna hayır diyememiş biletleri almışlar bile. Annesi de köyden bugün geldi. Gelip benle kalmak ister kesin. Çok zor, sıkıcı geçiyor yanında zamanım, kalmak istemiyorum onla. Teyzesinin oğlu ona mesajda bizim için iyi olur kafa dinleriz yazmış. Eşime sıkıntı vermediğimi, kafasını yoracak bişey yapmadığımı düşünüyorum ama ne bu kafa dinleme merakı bilmiyorum. Ben kafamı nasıl boşaltcam bilmiyorum annem de çooook uzakta,gidemiyorum. Şimdiden sıkıntı çöktü içime hafta sonu nasıl geçecek diye.
Eşiniz cocuk gibisi fazla.Bence korona biter bitmez mesleğin yoksa meslek edin.Belediyenin kurslarina git bir yerden başla iste.Kendini ise güce ver o adam şimdi yalnız olduğun için işin olmadığı icin hayatinin merkezinde ama haketmiyor.Calisirsan kafan dağılır çevren olur eşinden uzaklaşırsin.Bu defa eşin seninle vakit geçirmek icin cabalarO çok yakışıklı yüzü, boyu, fiziği çok iyi o yüzden kendini bulunmaz nimet olarak görüyor müthiş beğeniyor kendini. Bir de işte kırmaz dökmez,yaptığıma karışmaz, rahat ettirir ne istersem yapar ama o kadar yani kendisi bir günden bir güne benle hevesle vakit geçirmedi, bi yere gitmek istemedi. Kıskanıyor da beni ama sevmediğini düşünüyorum her gün.çok umursamaz, çocuk gibi bi hali var
Eşin evlenmek için evlenmiş canım maalesef. Birbirini seven insanlar böyle yapmıyor, bana aldatma potansiyeli yüksek geliyor yazdıklarını okudukça. Sende o günü bekler gibisin ipleri koparmak için sanki.Ben de öyle düşünüyorum. Ama şunu anlamıyorum bi insan ne uğruna sevmediği insanla yaşayabilir, neden rol yapar öyle yaşanır mı? Ona da söyledim sevmiyorsun beni diye. Sevmiyorum diyemiyor da işte benim bazı yaptıklarım sevgisine set oluşturmuş öyle dedi onu da ilk defa duydum öyle şey olmaz dedim. Hatta bi evli çiftten bahsederken demişti o adam karısını sevmiyordur seviyo gibi yapıyordur. Demek ki kendisinden biliyor diye o zaman dank etti
Yaşı da uygunmuş... Akıl yaşta değil baştadır cümlesinin vücut bulmuş hali. Bilemedim çözüm bulamıyorum çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun.Başımızdaki büyükleri görseniz oturup ağlarsınız. İlk konuma gitseniz, onun teyzesinin bana yaptığı eziyeti yazmıştım. Annesi babası apayrı bi dünya. Biz büyüğüz onlar çocuk gibi inanın. Konuşacak kimse gelmedi aklıma. Konuşan olsa bile kısa süre o moda girer sonra heralde aynı doğal haline döner. O 26 yaşındaydı ben 28 evlendik
Çok güzel yazmışsınız acı da olsa ben de gerçeği bilmek istiyorum her zaman. Eşime de dedim beni sevmiyorsan da söyle her zaman en kötüsü de olsa gerçeği söyle diye. Dikkate alcam dediklerinizi konuşcam onla
Bu ne ya . Okurken sinirlendim bu adam ilk günden beri böyleymiş ve 2 çocuk diyosun. Sen evde oturcan o gezecek ne münasebet . Bilmiyorum ama çok zor düzelmez gibi geliyor.Selam hanımlar.. Benim iki bebeğim var onlarla dışarı çıkamıyorum. Eşim de arkadaşlarıyla gezmeye çok hevesli ilk evlendiğimiz zamanlardan beri. Benimle hiç bir gün öyle hevesli olmadı hatta benim isteğimle bi kaç kez gittik dışarıya ya telefonla oynadı, video izledi, ya etraftaki insanlara baktı doğru düzgün konuşmadı bitse de gitsek modundaydı. Nişanlıyken filan böyle değildi evlendik annesi her gün yanımızda olmak istedi,(çocukluktan beri burda yılın 6 ayı abileriyle yalnızlar annesi 6 ay köyde, evlenince 5 dakika uzağa gitmesi zor gelmiş hep bizle kalmak istedi) şimdi bizimle kalmasın, ilk günlerimizi yalnız geçirelim diye biraz ağlayarak biraz sert yaparak cevap verdim o zoruna gitmiş hemen hevesi gitti ilk haftadan. Hiç bi gün gezmedik beraber şöyle içime sine sine, mutlu bi şekilde. Geçen hafta sonu da iş arkadaşlarıyla güzel bi yere kahvaltıya gitti, önceki hafta teyzesinin oğluyla gezdi. Bu hafta cumadan yola çıkıp pazar akşama evde olacak şekilde başka şehre gideceklermiş. Ben dün gece gitme artık diye çok sinirlendim. Bugün teyzesinin oğluna hayır diyememiş biletleri almışlar bile. Annesi de köyden bugün geldi. Gelip benle kalmak ister kesin. Çok zor, sıkıcı geçiyor yanında zamanım, kalmak istemiyorum onla. Teyzesinin oğlu ona mesajda bizim için iyi olur kafa dinleriz yazmış. Eşime sıkıntı vermediğimi, kafasını yoracak bişey yapmadığımı düşünüyorum ama ne bu kafa dinleme merakı bilmiyorum. Ben kafamı nasıl boşaltcam bilmiyorum annem de çooook uzakta,gidemiyorum. Şimdiden sıkıntı çöktü içime hafta sonu nasıl geçecek diye.
Bunu bir bebiş mi yazdı acaba
Rol mu yapıyor eşiniz sizce?Ben de öyle düşünüyorum. Ama şunu anlamıyorum bi insan ne uğruna sevmediği insanla yaşayabilir, neden rol yapar öyle yaşanır mı? Ona da söyledim sevmiyorsun beni diye. Sevmiyorum diyemiyor da işte benim bazı yaptıklarım sevgisine set oluşturmuş öyle dedi onu da ilk defa duydum öyle şey olmaz dedim. Hatta bi evli çiftten bahsederken demişti o adam karısını sevmiyordur seviyo gibi yapıyordur. Demek ki kendisinden biliyor diye o zaman dank etti
Yapar benimki yillarca seviyorum gibi yaptiBen de öyle düşünüyorum. Ama şunu anlamıyorum bi insan ne uğruna sevmediği insanla yaşayabilir, neden rol yapar öyle yaşanır mı? Ona da söyledim sevmiyorsun beni diye. Sevmiyorum diyemiyor da işte benim bazı yaptıklarım sevgisine set oluşturmuş öyle dedi onu da ilk defa duydum öyle şey olmaz dedim. Hatta bi evli çiftten bahsederken demişti o adam karısını sevmiyordur seviyo gibi yapıyordur. Demek ki kendisinden biliyor diye o zaman dank etti
Sokağa çıkma yasağına takıldı, ondandır gitmemesibilet almış plan yapmış ve sen sert konuştun diye gitmeyecek hemihadi bakalım görücez...bi de şeyi merak ettim, evi nasıl alacaksınız?
Aslında yapacağın şey çok basit , bu gıcık olma durumun eşinin kv ve senin aranda iletişim görevi görmesi ...bu yüzden en basit bir sey dahi seni gıcık ediyor...bunu durdurmak istiyorsan esine sert konuşacaksın...bak eğer annen ile kaynana gelin değilde ..anne ile kız olmamamizi istiyorsan arada köprü görevi gormeyi bırak hepimiz kocaman insanlarız baban yahut annen bir şey söylerse gelsin bana söylesinler ben onlara gereken cevabı veririm ..sana anlatmakla hata ediyorlar ..anlatirlarsa sen onları sustur ve bana yönlendir aksi halde ..huzursuzluklar bizi bulur..diye bunu sert bir şekilde söyle.. eşine deki aksi halde senin bana bu şekilde soylemen beni gıcık ediyor de..enerjimi cekiyor de....yani çok ozlemislerse seni arayıp söylesinler ..sende gereken cevabı verirsin .. sağolasın anne ..ders çalışıyorum evimi seviyorum daha doyamadim dersin o anlarValaa açmamaya calısıcam. Takmamaya calısıyorum artık. Eşim dün diyorki. Babam kızım nıye gelmıyor dıyor. Özlesınler dedım bende. Yanı onlar eşime söyleniyor o bana. Onlarda vazgececek cagırmaktan. Kv sıktıgının farkında ve aramıyor bıle artıkKi varya bazen dıyorum korona olayım benı cagırmasın şunlar o derece.
Öyle yani. Desin birdaha derim. Hep kızım kızım derler, kızımı özledım neden gelmıyor falan. Eşimde ders calısıyor falan diyor. Zaten yarın gıdelım bırlıkte zaman gecıremıyoruz. 1gun ızın gunı var dıycem. Sımdı bırı yazmıs ki senı 1sene sonra görecem. Ben 1bucuk ayda 2haftada bir gidiyorum. 2kez cinnet gecırdımAslında yapacağın şey çok basit , bu gıcık olma durumun eşinin kv ve senin aranda iletişim görevi görmesi ...bu yüzden en basit bir sey dahi seni gıcık ediyor...bunu durdurmak istiyorsan esine sert konuşacaksın...bak eğer annen ile kaynana gelin değilde ..anne ile kız olmamamizi istiyorsan arada köprü görevi gormeyi bırak hepimiz kocaman insanlarız baban yahut annen bir şey söylerse gelsin bana söylesinler ben onlara gereken cevabı veririm ..sana anlatmakla hata ediyorlar ..anlatirlarsa sen onları sustur ve bana yönlendir aksi halde ..huzursuzluklar bizi bulur..diye bunu sert bir şekilde söyle.. eşine deki aksi halde senin bana bu şekilde soylemen beni gıcık ediyor de..enerjimi cekiyor de....yani çok ozlemislerse seni arayıp söylesinler ..sende gereken cevabı verirsin .. sağolasın anne ..ders çalışıyorum evimi seviyorum daha doyamadim dersin o anlar
Cocuklari kaynana ya birak baksin iki gun bi ise yarasin en azindan sende esinle basbasa git biyere baska sehir olmasa bile en azindan kaldigniz sehirde bi otelde iki gun gecirmek bile degisikliktir benceSelam hanımlar.. Benim iki bebeğim var onlarla dışarı çıkamıyorum. Eşim de arkadaşlarıyla gezmeye çok hevesli ilk evlendiğimiz zamanlardan beri. Benimle hiç bir gün öyle hevesli olmadı hatta benim isteğimle bi kaç kez gittik dışarıya ya telefonla oynadı, video izledi, ya etraftaki insanlara baktı doğru düzgün konuşmadı bitse de gitsek modundaydı. Nişanlıyken filan böyle değildi evlendik annesi her gün yanımızda olmak istedi,(çocukluktan beri burda yılın 6 ayı abileriyle yalnızlar annesi 6 ay köyde, evlenince 5 dakika uzağa gitmesi zor gelmiş hep bizle kalmak istedi) şimdi bizimle kalmasın, ilk günlerimizi yalnız geçirelim diye biraz ağlayarak biraz sert yaparak cevap verdim o zoruna gitmiş hemen hevesi gitti ilk haftadan. Hiç bi gün gezmedik beraber şöyle içime sine sine, mutlu bi şekilde. Geçen hafta sonu da iş arkadaşlarıyla güzel bi yere kahvaltıya gitti, önceki hafta teyzesinin oğluyla gezdi. Bu hafta cumadan yola çıkıp pazar akşama evde olacak şekilde başka şehre gideceklermiş. Ben dün gece gitme artık diye çok sinirlendim. Bugün teyzesinin oğluna hayır diyememiş biletleri almışlar bile. Annesi de köyden bugün geldi. Gelip benle kalmak ister kesin. Çok zor, sıkıcı geçiyor yanında zamanım, kalmak istemiyorum onla. Teyzesinin oğlu ona mesajda bizim için iyi olur kafa dinleriz yazmış. Eşime sıkıntı vermediğimi, kafasını yoracak bişey yapmadığımı düşünüyorum ama ne bu kafa dinleme merakı bilmiyorum. Ben kafamı nasıl boşaltcam bilmiyorum annem de çooook uzakta,gidemiyorum. Şimdiden sıkıntı çöktü içime hafta sonu nasıl geçecek diye.
Yaşanır tabii.Ben de öyle düşünüyorum. Ama şunu anlamıyorum bi insan ne uğruna sevmediği insanla yaşayabilir, neden rol yapar öyle yaşanır mı? Ona da söyledim sevmiyorsun beni diye. Sevmiyorum diyemiyor da işte benim bazı yaptıklarım sevgisine set oluşturmuş öyle dedi onu da ilk defa duydum öyle şey olmaz dedim. Hatta bi evli çiftten bahsederken demişti o adam karısını sevmiyordur seviyo gibi yapıyordur. Demek ki kendisinden biliyor diye o zaman dank etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?