İnanın şoktayım epeydir de tartışmadık herşey ne güzel gidiyordu bir anda sıfırlandım ne yapacağımı bilmiyorumEşim ailesiyle aram dahada iyi olsun diye elinden geleni yapan bir insandır şükür diyorum.
Eşiniz gibi bir çocuğu eğitmeyi göze alamazdım galiba.öyle bir eşe asla güvenmem,ve öyle bir eş benim hayat arkadaşım olamaz.
Eşim aramızda geçen bir tartışmayı olduğu gibi ailesine anlatmış ve ben de bundan haberim olmaksızın hal hatır etmek için ailesini aradım ve şok oldum sen bizim hakkımızda böyle böyle demişsin sen bizi istemiyormuşsun şimdi bizi ne b.k yemeye arıyorsun dediler halbuki eşim de benim ailem hakkında olur olmaz şeyler söylemişti ama ben aramız daha fazla açılmasın diye söylediklerini aileme anlatmadım ve tam her şey düzeldi derken bu durumla karşı karşıya geldim. Eşim zamana bırakalım her şey düzelecek daha iyi olacak bana güven diyor peki siz olsanız her tartışmayı noktası virgülüne ailesine anlatan bir eşe güvenir miydiniz herşeyden öte eşinizin ailesiyle bir daha yüz yüze gelebilir miydiniz. Ayrıca o tartışma sizin sağlıllı düşünemediğiniz kronik hastalığınızın ataklarının görüldüğü bir dönemde can acısından ne söylediğinizi bilmezken çıkmışsa .
Ailesine söyledim zaten ben böyle bir şeyi kendi aileme anlatsaydım biz şimdiye çoktan ayrılırdık gerçi ablası bu yüzden boşandı demek ki aile terbiyeleri bu . Haklısınız kendisi temizlesin . Ben şaşkınlıkla keşke beni boşayıp öyle söyleseydin şimdi napayım çekip gşdeyim mi dedim sakın bir yere gitme düzelecek diyorneden anlatmış sebebi neymiş ki
eşinin yaptığı çok ayıp hepimiz zaman zaman aileler hakkında kavga sırasında iyi olmayan şeyler söyleyebiliyoruz sinirle.
ama bunun gidip söylenmesi olayı büyütür.siz unutursunuz ama onlar unutmaz.
eşin hiç iyi yapmamış ne yazık ki.
keşke onlara söyleseydin benim ailem hakkında kötü konuştu bende sinirden söyledim diye.
ya da hiç bişey yapmayın eşiniz temizlesin yaptığını.
bana güven miEşim aramızda geçen bir tartışmayı olduğu gibi ailesine anlatmış ve ben de bundan haberim olmaksızın hal hatır etmek için ailesini aradım ve şok oldum sen bizim hakkımızda böyle böyle demişsin sen bizi istemiyormuşsun şimdi bizi ne b.k yemeye arıyorsun dediler halbuki eşim de benim ailem hakkında olur olmaz şeyler söylemişti ama ben aramız daha fazla açılmasın diye söylediklerini aileme anlatmadım ve tam her şey düzeldi derken bu durumla karşı karşıya geldim. Eşim zamana bırakalım her şey düzelecek daha iyi olacak bana güven diyor peki siz olsanız her tartışmayı noktası virgülüne ailesine anlatan bir eşe güvenir miydiniz herşeyden öte eşinizin ailesiyle bir daha yüz yüze gelebilir miydiniz. Ayrıca o tartışma sizin sağlıllı düşünemediğiniz kronik hastalığınızın ataklarının görüldüğü bir dönemde can acısından ne söylediğinizi bilmezken çıkmışsa .
ooo cok feci:O yani mevzu aranizda geçmiş aktarmamasi gerekirdi. Kayinvalidenize kötü bir dönemde söylediğinizi, can havliyle ne dediğinizi bile hatirlamadigunizi soyleyin. Hatta firsattan istifade aslinda şöyle şöyle düşünüyorum die asil düşüncelerinizi de söyleyin. Bundan sonrada esinize aileaiyle ilgili seyler soylerken biraz daha dikkatli olursunuz.Eşim aramızda geçen bir tartışmayı olduğu gibi ailesine anlatmış ve ben de bundan haberim olmaksızın hal hatır etmek için ailesini aradım ve şok oldum sen bizim hakkımızda böyle böyle demişsin sen bizi istemiyormuşsun şimdi bizi ne b.k yemeye arıyorsun dediler halbuki eşim de benim ailem hakkında olur olmaz şeyler söylemişti ama ben aramız daha fazla açılmasın diye söylediklerini aileme anlatmadım ve tam her şey düzeldi derken bu durumla karşı karşıya geldim. Eşim zamana bırakalım her şey düzelecek daha iyi olacak bana güven diyor peki siz olsanız her tartışmayı noktası virgülüne ailesine anlatan bir eşe güvenir miydiniz herşeyden öte eşinizin ailesiyle bir daha yüz yüze gelebilir miydiniz. Ayrıca o tartışma sizin sağlıllı düşünemediğiniz kronik hastalığınızın ataklarının görüldüğü bir dönemde can acısından ne söylediğinizi bilmezken çıkmışsa .
ben bu durumda ailesine çok kızamadım açıkçası.Ailesine söyledim zaten ben böyle bir şeyi kendi aileme anlatsaydım biz şimdiye çoktan ayrılırdık gerçi ablası bu yüzden boşandı demek ki aile terbiyeleri bu . Haklısınız kendisi temizlesin . Ben şaşkınlıkla keşke beni boşayıp öyle söyleseydin şimdi napayım çekip gşdeyim mi dedim sakın bir yere gitme düzelecek diyor
Eşim asker isteseydi gelininiz sizi kabul etmiyor sizi istemiyor (kesinlikle bu cümleyi kullanmadım) demek yerine görevim çıktı müsait değilim eşim de hasta sizi kabul edemeyeceğiz diyebilirdi sanırımeşinizi ailesi çok mu sıkıştırdı acaba söylemesi için, oda bunalmış dayanamamış söylemiştir.
Denedim ama kv dinlemeden telefonu yüzüme kapattı.ooo cok feci:O yani mevzu aranizda geçmiş aktarmamasi gerekirdi. Kayinvalidenize kötü bir dönemde söylediğinizi, can havliyle ne dediğinizi bile hatirlamadigunizi soyleyin. Hatta firsattan istifade aslinda şöyle şöyle düşünüyorum die asil düşüncelerinizi de söyleyin. Bundan sonrada esinize aileaiyle ilgili seyler soylerken biraz daha dikkatli olursunuz.
Eşim aramızda geçen bir tartışmayı olduğu gibi ailesine anlatmış ve ben de bundan haberim olmaksızın hal hatır etmek için ailesini aradım ve şok oldum sen bizim hakkımızda böyle böyle demişsin sen bizi istemiyormuşsun şimdi bizi ne b.k yemeye arıyorsun dediler halbuki eşim de benim ailem hakkında olur olmaz şeyler söylemişti ama ben aramız daha fazla açılmasın diye söylediklerini aileme anlatmadım ve tam her şey düzeldi derken bu durumla karşı karşıya geldim. Eşim zamana bırakalım her şey düzelecek daha iyi olacak bana güven diyor peki siz olsanız her tartışmayı noktası virgülüne ailesine anlatan bir eşe güvenir miydiniz herşeyden öte eşinizin ailesiyle bir daha yüz yüze gelebilir miydiniz. Ayrıca o tartışma sizin sağlıllı düşünemediğiniz kronik hastalığınızın ataklarının görüldüğü bir dönemde can acısından ne söylediğinizi bilmezken çıkmışsa .
Nedenini bilmiyorum görevden gelince konuşalım dedi sanırım kendi ailesinde ilişkiler bu yöndeneden anlatmış sebebi neymiş ki
eşinin yaptığı çok ayıp hepimiz zaman zaman aileler hakkında kavga sırasında iyi olmayan şeyler söyleyebiliyoruz sinirle.
ama bunun gidip söylenmesi olayı büyütür.siz unutursunuz ama onlar unutmaz.
eşin hiç iyi yapmamış ne yazık ki.
keşke onlara söyleseydin benim ailem hakkında kötü konuştu bende sinirden söyledim diye.
ya da hiç bişey yapmayın eşiniz temizlesin yaptığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?