eşim her şeyi ailesine anlatmış

yooo ben sildim mevzuyu nasılsa alıntılar var . mesele eşimin tarışmamızı abartarak kendi ailesine aktarmasıyla gelişen olaylar .

İyide silmeniz ne alaka nasılsa alıntı var mantığı nedir..
Konunuz ortada alıntı olmasaydı bile gerigetirilecektir ve getirilecekte zaten boşuna zahmete girdiniz.

konunu neden sildin ki anlamadım
yasak bide
alıntılardan göremeyecek miyiz yani
ban yiyeceksin durduk yerde şimdi
aslında forumdaki bir arkadaşın konusundan çok etkilendim benim mevzu onunkinin yanında hiç kalırdı, o daha vahimdi dikkatler dağılmasın diye sildim, bir art niyetle silmedim yani

v
İyide silmeniz ne alaka nasılsa alıntı var mantığı nedir..
Konunuz ortada alıntı olmasaydı bile gerigetirilecektir ve getirilecekte zaten boşuna zahmete girdiniz.
Sitede yeni üyeyim uygulamalardan çok haberdar değilim malum çalışıyorum uzun uzadıya forum kuralları tam okuyamadım ama akşam eşim nöbetçi evde siteyi inceleme fırsatım olur kusura bakmayın

aslında forumdaki bir arkadaşın konusundan çok etkilendim benim mevzu onunkinin yanında hiç kalırdı, o daha vahimdi dikkatler dağılmasın diye sildim, bir art niyetle silmedim yani

sanki memleket meselesi konuşuyoruz hee,dikkatimiz dağılırmış ,bu kk bayanları her konuya yetişir siz merak etmeyin

yok canım yanlış yazdım babaannemde kaynanaız gibi çıkıştı ama yengeme değil amcama
boşa oğlum boşa diye..yengemde telde duymuş dediklerini..4 yıl amcamı yollamadı bizim tarafa..bize görede haklıydı zaten..

Aman bu erkekler ya!....
Karı gibi ne gitmiş anasına anlatmış herşeyi?

Esiniz akilli biri olsaydi zaten sizin aranizda gecenleri annesine babasina anlatmazdi ! ben guvenemezdim sahsen

Benim eşim de yedi o naneyi. Hatta ben kötü konuşmamama rağmen çarpıtarak sırf beni kötüleyerek anlatmış. Sonuç ben ne dediysem aynısını onlara da dedim. Üstüne onların dedikodusu ortaya çıktı rezil olan onlar oldu. Herhangi bir kötü niyetim ve gerçekte o niyetle söylenmiş lafım olmadığı için de yüzyüze gelmekten utanan ben olmadım. Eşim ve ailesi utansın. Çok kırılıp güven sorunu yaşamadım mı evet yaşadım. Ancak bir kızımız var artık bir noktadan sonra eşine duyduğum duyacağım aşkın sevginin çok fazla önemi kalmıyor. Kırılsan da idare ediyorsun bir noktada. Koca bir hayat yaşıyoruz insanların ne hatalarını ayıplıklarını namertliklerini görüyoruz. Ne yapalım...

Mutabık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…