Uzak mi oturuyorsunuz. Yani simdi kötü bir durum oluşmuş. Yüzyüze konuşmak daha dogru sanki.telefonla duygularımızı tam aktaramayabiliriz, yuzyuze olunca bir bakışla belkide cozeceksiniz sorunuDenedim ama kv dinlemeden telefonu yüzüme kapattı.
Yanlışlıkla mesaj tekrarı. Pardonnn:-DDenedim ama kv dinlemeden telefonu yüzüme kapattı.
Bunu sadece benim ailem yapar eşimin ailesi ataerkiliz der geçer . Bunu daha önce de yaşadım ama Allah esirgesin bir sonraki kaosu anlatamam sanırım ablasının evliliği sallantıda abisi boşandı yani bir ailede 2 dağılan yuva var ama kendilerinde hiç suç aramıyorlarAilesinin ne b.k yemeye aradın demesine takıldım. Bizimkiler olsa cahildir der bi şekilde ört pas ederdi. Yazık!
Evi terkedip bir arkadaşıma mı gitsem bir süreliğine. Az önce beni çok sevdiğini söylemek için aradı şu an görevde başına bir şey gelirse vicdan azabı çekerim diye gitmekten vazgeçtimo zaman eşinize diyeceksiniz kardeşlerin gibi olmak istiyorsan her şeyi anlat diye.
bu durumda kesinlikle eşiniz çok ama çok yanlış yapmış.durduk yere huzursuzluk.
gitmek çözüm değil konuşarak halledebilirsiniz ne kadar yanlış olsa da.Evi terkedip bir arkadaşıma mı gitsem bir süreliğine. Az önce beni çok sevdiğini söylemek için aradı şu an görevde başına bir şey gelirse vicdan azabı çekerim diye gitmekten vazgeçtim
Öyle ümit ediyorum.gitmek çözüm değil konuşarak halledebilirsiniz ne kadar yanlış olsa da.
belki bir daha yapmaz.sonuçta tepkinizi ve olanları gördü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?