eşim her şeyi ailesine anlatmış

eşinizi ve ailesini sizin dedikodunuzu yaparken gözünüzde canlandırdınız mı hiç. en zoru da bu olsa gerek.
ne gerek vardı ki bu kadar getir götüre.

Esiniz cocuk mu ki hem her seyi soyluyor hem de her sey duzelecek diyor. Tavrinizi belli edib iyi bir ders verin ki ayni seyi bir daha yapmasin. Kadinlari anladik ta erkeklere yakisiyor mu esi ile arasinda olanlari anneye anlatmak ?

Canım ben asla güvenmezdim. Ama kafana hiiiç takma ne halleri varsa görsünler. Kocanın yaptığı çok ayıp ve çocukça. Ailesine bağımlı zannedersem. Hazır aranız açılmışken ben olsam hiç yanaşmaya çalışmazdım. Hem suçlu hem güçlüler. Böyle bir aileyle muhatap olmaman senin yararına diye düşünüyorum.

Denedim ama kv dinlemeden telefonu yüzüme kapattı.
Uzak mi oturuyorsunuz. Yani simdi kötü bir durum oluşmuş. Yüzyüze konuşmak daha dogru sanki.telefonla duygularımızı tam aktaramayabiliriz, yuzyuze olunca bir bakışla belkide cozeceksiniz sorunu

Eşin ailesini senden iyi tanıyordur canım. Demek ki söylemesinin daha doğru olacağına inandı.
Akışına bırak rahat ol boşver. Onlar kendi aralarında hallederler.

evliliğin iki kişilik olduğunu biri hatırlatmalı eşinize ..

Eşinizin ailesinin üzerine varmayın şimdilik bence. Aradan biraz zaman geçsin, sinirler yatışsın o zaman konuşulur gerekirse. Eşiniz için de ders olur bu olay umarım, her şeyin ailelere yansıtılması hiç hoş değil.

Ailesinin ne b.k yemeye aradın demesine takıldım. Bizimkiler olsa cahildir der bi şekilde ört pas ederdi. Yazık!

hiç bir şey düzelmez canım ..eşin gerçekten çocukluk etmiş sorunları ailesine söylemekle ..siz unuttunuz belki bitti gitti bile, ama ailesi hiç bir zaman unutmaz bu olayı hep konuşurlar şimdi ..eşiniz yaptığını temizlesin siz bir daha ailesi aramayın bile ..size saygı duymalarını sağlayana kadar mesafenizi koruyun..

Ailesinin ne b.k yemeye aradın demesine takıldım. Bizimkiler olsa cahildir der bi şekilde ört pas ederdi. Yazık!
Bunu sadece benim ailem yapar eşimin ailesi ataerkiliz der geçer . Bunu daha önce de yaşadım ama Allah esirgesin bir sonraki kaosu anlatamam sanırım ablasının evliliği sallantıda abisi boşandı yani bir ailede 2 dağılan yuva var ama kendilerinde hiç suç aramıyorlar

o zaman eşinize diyeceksiniz kardeşlerin gibi olmak istiyorsan her şeyi anlat diye.
bu durumda kesinlikle eşiniz çok ama çok yanlış yapmış.durduk yere huzursuzluk.

o zaman eşinize diyeceksiniz kardeşlerin gibi olmak istiyorsan her şeyi anlat diye.
bu durumda kesinlikle eşiniz çok ama çok yanlış yapmış.durduk yere huzursuzluk.
Evi terkedip bir arkadaşıma mı gitsem bir süreliğine. Az önce beni çok sevdiğini söylemek için aradı şu an görevde başına bir şey gelirse vicdan azabı çekerim diye gitmekten vazgeçtim

Eşiniz büyüyememiş herhalde. Bu davranışı yüzünden güveninizi bu kadar basit bişeyden sarstı. anlam veremiyorum yasımı küçük ? yani anlattığınız olayda eşiniz ancak 17-18 yasnda olabilir çocuk bile akıl eder eşler arasnda yasananlar esler arasnda kalması gerektiğini. Çok ayıp etmiş. Siz bundan snra daha dikkatli davranın derim ben.

İyi b.k yemiş yani kusura bakma da tek söylenecek laf bu eşine

Evi terkedip bir arkadaşıma mı gitsem bir süreliğine. Az önce beni çok sevdiğini söylemek için aradı şu an görevde başına bir şey gelirse vicdan azabı çekerim diye gitmekten vazgeçtim
gitmek çözüm değil konuşarak halledebilirsiniz ne kadar yanlış olsa da.
belki bir daha yapmaz.sonuçta tepkinizi ve olanları gördü.

Keske benim esimde ailesi hakkinda soylediklerimi ailesine soyleseydi.

kusura bakmada eşin çocuk mu çocuk olsa aklı erer böyle şeylerin söylenmemesi gerektiği,
kendi elleriyle evinde huzursuzluk yaratmış allah akıl fikir versin yazık olan sana olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…