eşim her şeyi ailesine anlatmış

Benim anlamadım şey neden eşler aileleri hakkında yorum yapar kötü söz söyler...
Keşke iki tarafta söylemese..
Önce yapmış sonra da bana güven mi demiş pek enteresan
bakınız durum çok farklı, aile yapıları çok değişik daha önce de eşimin ablası ve abisinin eşlerine sürekli söz geçirmeye kalktılar biri boşandı diğeri sallantıda biz ise bu hale geldik. düşünün ki evinizde her yer otomatik makinalarla dolu sana elektrik süpürgesi yerine faraş ve tel süpürge kullan diyorlar mantık bu şekilde ilerliyor benim ailem memurdu tabiri caizse apartman çocuğuyum beni böyle bilerek evliliğimizi onayladılar ve ne ben ne de ailem onlara karşı kibirlenmedik ama bıraksınlar da herkes alıştığı hayatı yaşasın . balayı gecesi kv neden beni hiç aramıyorsun kızı buldun ananı unuttun diye balayı gecemizi mahvetti Allahtan farklı şehirlerdeyiz aynı şehirde olan evlatları eşlerinden ayrıldı zaten . bu ayıbı sadece kv ya da k.peder değil kim yapıyorsa yazıklar olsun

ne mutlu size iyi bi eşiniz var
ama büyük konuşmamak lazım
başa gelen çekiliyor çünkü

Bu tarz seyler girerse evlilige guven muven hak getire bir daha…ozzellikle bu konusmalardan sonra ailesinin yanina nasil goturecek seni? Nasil iki tarafinda yuzune bakacak?? Aslinda kendini zor duruma sokmus farkinda degil okuz kocan.

Siz eşinize ailenle görüşmek istemiyorum gelmesinler, ben de gitmeyeyim dediyseniz ailesi de neden gelmiyor gitmiyor diye sorduysa mecburen istemiyor görüşmek şu nedenlerden dolayı demiştir. Hayır ortada bir sorun yoksa arayıp görüşebiliyorsanız neden o sözleri söylediniz söylediyseniz eşiniz ailesine söyledi diye neden kızıyorsunuz durup dururken dememiştir bilsinler görüşmeyeceğini diye demiştir. Ki görüşmüyormuşsunuz bir süredir sanırım tabii ki normalde tartışmaların denmemesi gerekir eşimde demez ben de demem ama bir kere oldu öyle bir süre gitmek istemedim eşim de şu davranışından dolayı bir süre gelmek istemiyor dedi. Ama yine de eşiniz bir bahane bulup demeyebilirdi elbette.

Eşime bugüne kadar ailesi hakkında etmediğim hakaret kalmamış desem yeridir..
Ilk nisan yaptigimiz tartisma haric Asla ama asla tek kelimesini dahi söylemedi. Söylese ne olurdu bilmem sizi de anlamaya çalışıyorum çok çok zor..
Huzursuzluk çıkarmak için çok daha fazlasına ortam yaratmış oluyor böylece..

En büyük abisi eşiyle Akdeniz turuna çıkmıştı dönüşte size uğrayalım demiş eşime ve eşim sabah Hakkari'den yani dış görevden dönmüştü ve biz 2 aydır eşimle görüşememiştik dediğim sadece hayatım keşke bana önceden haber verseydin ya da bana sa söyleselerdi bişeyler ayarlardım bu sefer eşim sen bizimkileri bu eve isyemiyorsun di mi diye defalarca üzerime geldi bendeki de can bendeki de sinir düğün öncesi çıkan husumeti anımsatarak sen yerimde olsan gelmeleri için can atmazdın sanırım dedim eşim de üstüne fazlasını katarak anlatmış

Cok ciddi bir sikinti olmadigi surece aileleri tartismalara dahil etmek dogru degildir.

Ben de olsam delirirdim ve asla o kocaya birdaha guvenmezdim.. Asla..
Kendisi temizlesin pislettigi gibi. siz asla karismayin..

Valla çooook büyük yanlış yapmış anlatmakla hayatta unutmazlar artık kendisini kandırmasın.Ben de eşimin ailesine beni kızdırdıkları çok olur söylerim ağzıma geleni( tabi saygı çerçevesinde) kalkıpta tek kelimesini asla söylemez, söylememeli de zaten.İnsanız hepimizin bir sabır çizgisi var en olmadık seyi bile soyleyebiliriz etrafımızdakiler hakkında.Eğer insan eşinin yanında da rahatça konuşamazsa ne yapılabilinir ki?

Ben de olsam delirirdim ve asla o kocaya birdaha guvenmezdim.. Asla..
Kendisi temizlesin pislettigi gibi. siz asla karismayin..
Bayram tatilinde Bursa'ya dedemi görmeye gitmek istiyorum dedim o da antep'e ailesinin yanına gidecek şimdi alttan alıy ben götüreyim diyor 1 yıl yalvardım gidelim diye hep lafta gittik ailen varken benimle gelmen olmaz dedim ses çıkmadı ama ben kolay kolay bir daha gidemem ailesine

dedikoducu erkekten çok korkarım çünkü bir kadından çok daha tehlikelidirler ve de yerinizde olsam asla güvenmem..

Güvenmezdim,güvenmedimde.
İki kişinin arasında yaşanan iki kişinin arasında kalır.
Aksine arayı bulmak için sizi iyi göstermeliydi.
Sonuçta sizi koşulsuz şartsız seven eşiniz annesi el kızı görürken o birleştirici kişi olmalı

Güven vermeyen erkek modeli bi bayan yapsa belki biraz anlarım da erkeğin laf taşıması nedir arkadaş ya..

Sana Şunu Söyliyeyim Hiç birşeyini eşinle Paylaşma dedikodunu Yapar..laf taşımayı Çok seviyor!!!

afedersiniz amcam eşininizin yediği nanenin aynısını babaanneme yaptı..her şeyi anlattı karısıyla olan tartışmalarını cartlarını curtlarını..ağzı gevşek bu gerizekalı yüzünden amcamı 4 sene göremedik hiçbirimiz..yengem akıllı kadındı vesselam..amcama da babaannemede haddini iyi bildirdi böylelikle..hiç çekinmeyin derim..eşiniz erkek olmayı öğrenmeli yaptığı terbiyesizliktende öte bir şey.

Yine mi silinen konu yaaa sıkılmadınız mı?
Ne yapsanızda geri geliyor konular üstüne siz ban yiyorsunuz...

ben eşime ailenle görüşme diyemem tabiki ama ben onlarla görüşmek istemiyorum çünkü kızım sorununuz nedir demek yerine ne b.k yemeye aradın deyip sinirle söylenmiş yalan yanlış sözler için sayıp söyleyip yüzüme kapattılar. ben onlardan kaçmak istiyorum keşke sizin babaanne ve dedeniz gibi davransalardı hemen yelkenleri suya indirirdim .

Yine mi silinen konu yaaa sıkılmadınız mı?
Ne yapsanızda geri geliyor konular üstüne siz ban yiyorsunuz...
yooo ben sildim mevzuyu nasılsa alıntılar var . mesele eşimin tarışmamızı abartarak kendi ailesine aktarmasıyla gelişen olaylar .

konunu neden sildin ki anlamadım
yasak bide
alıntılardan göremeyecek miyiz yani
ban yiyeceksin durduk yerde şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…