bakınız durum çok farklı, aile yapıları çok değişik daha önce de eşimin ablası ve abisinin eşlerine sürekli söz geçirmeye kalktılar biri boşandı diğeri sallantıda biz ise bu hale geldik. düşünün ki evinizde her yer otomatik makinalarla dolu sana elektrik süpürgesi yerine faraş ve tel süpürge kullan diyorlar mantık bu şekilde ilerliyor benim ailem memurdu tabiri caizse apartman çocuğuyum beni böyle bilerek evliliğimizi onayladılar ve ne ben ne de ailem onlara karşı kibirlenmedik ama bıraksınlar da herkes alıştığı hayatı yaşasın . balayı gecesi kv neden beni hiç aramıyorsun kızı buldun ananı unuttun diye balayı gecemizi mahvetti Allahtan farklı şehirlerdeyiz aynı şehirde olan evlatları eşlerinden ayrıldı zaten . bu ayıbı sadece kv ya da k.peder değil kim yapıyorsa yazıklar olsunBenim anlamadım şey neden eşler aileleri hakkında yorum yapar kötü söz söyler...
Keşke iki tarafta söylemese..
Önce yapmış sonra da bana güven mi demiş pek enteresan
ne mutlu size iyi bi eşiniz varEşim ailesiyle aram dahada iyi olsun diye elinden geleni yapan bir insandır şükür diyorum.
Eşiniz gibi bir çocuğu eğitmeyi göze alamazdım galiba.öyle bir eşe asla güvenmem,ve öyle bir eş benim hayat arkadaşım olamaz.
En büyük abisi eşiyle Akdeniz turuna çıkmıştı dönüşte size uğrayalım demiş eşime ve eşim sabah Hakkari'den yani dış görevden dönmüştü ve biz 2 aydır eşimle görüşememiştik dediğim sadece hayatım keşke bana önceden haber verseydin ya da bana sa söyleselerdi bişeyler ayarlardım bu sefer eşim sen bizimkileri bu eve isyemiyorsun di mi diye defalarca üzerime geldi bendeki de can bendeki de sinir düğün öncesi çıkan husumeti anımsatarak sen yerimde olsan gelmeleri için can atmazdın sanırım dedim eşim de üstüne fazlasını katarak anlatmışSiz eşinize ailenle görüşmek istemiyorum gelmesinler, ben de gitmeyeyim dediyseniz ailesi de neden gelmiyor gitmiyor diye sorduysa mecburen istemiyor görüşmek şu nedenlerden dolayı demiştir. Hayır ortada bir sorun yoksa arayıp görüşebiliyorsanız neden o sözleri söylediniz söylediyseniz eşiniz ailesine söyledi diye neden kızıyorsunuz durup dururken dememiştir bilsinler görüşmeyeceğini diye demiştir. Ki görüşmüyormuşsunuz bir süredir sanırım tabii ki normalde tartışmaların denmemesi gerekir eşimde demez ben de demem ama bir kere oldu öyle bir süre gitmek istemedim eşim de şu davranışından dolayı bir süre gelmek istemiyor dedi. Ama yine de eşiniz bir bahane bulup demeyebilirdi elbette.
Cok ciddi bir sikinti olmadigi surece aileleri tartismalara dahil etmek dogru degildir.Eşim aramızda geçen bir tartışmayı olduğu gibi ailesine anlatmış ve ben de bundan haberim olmaksızın hal hatır etmek için ailesini aradım ve şok oldum sen bizim hakkımızda böyle böyle demişsin sen bizi istemiyormuşsun şimdi bizi ne b.k yemeye arıyorsun dediler halbuki eşim de benim ailem hakkında olur olmaz şeyler söylemişti ama ben aramız daha fazla açılmasın diye söylediklerini aileme anlatmadım ve tam her şey düzeldi derken bu durumla karşı karşıya geldim. Eşim zamana bırakalım her şey düzelecek daha iyi olacak bana güven diyor peki siz olsanız her tartışmayı noktası virgülüne ailesine anlatan bir eşe güvenir miydiniz herşeyden öte eşinizin ailesiyle bir daha yüz yüze gelebilir miydiniz. Ayrıca o tartışma sizin sağlıllı düşünemediğiniz kronik hastalığınızın ataklarının görüldüğü bir dönemde can acısından ne söylediğinizi bilmezken çıkmışsa .
Bayram tatilinde Bursa'ya dedemi görmeye gitmek istiyorum dedim o da antep'e ailesinin yanına gidecek şimdi alttan alıy ben götüreyim diyor 1 yıl yalvardım gidelim diye hep lafta gittik ailen varken benimle gelmen olmaz dedim ses çıkmadı ama ben kolay kolay bir daha gidemem ailesineBen de olsam delirirdim ve asla o kocaya birdaha guvenmezdim.. Asla..
Kendisi temizlesin pislettigi gibi. siz asla karismayin..
ben eşime ailenle görüşme diyemem tabiki ama ben onlarla görüşmek istemiyorum çünkü kızım sorununuz nedir demek yerine ne b.k yemeye aradın deyip sinirle söylenmiş yalan yanlış sözler için sayıp söyleyip yüzüme kapattılar. ben onlardan kaçmak istiyorum keşke sizin babaanne ve dedeniz gibi davransalardı hemen yelkenleri suya indirirdim .afedersiniz amcam eşininizin yediği nanenin aynısını babaanneme yaptı..her şeyi anlattı karısıyla olan tartışmalarını cartlarını curtlarını..ağzı gevşek bu gerizekalı yüzünden amcamı 4 sene göremedik hiçbirimiz..yengem akıllı kadındı vesselam..amcama da babaannemede haddini iyi bildirdi böylelikle..hiç çekinmeyin derim..eşiniz erkek olmayı öğrenmeli yaptığı terbiyesizliktende öte bir şey.
yooo ben sildim mevzuyu nasılsa alıntılar var . mesele eşimin tarışmamızı abartarak kendi ailesine aktarmasıyla gelişen olaylar .Yine mi silinen konu yaaa sıkılmadınız mı?
Ne yapsanızda geri geliyor konular üstüne siz ban yiyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?