eşim her şeyi ailesine anlatmış

Esiniz daha büyüyememis heralde, düzeltecem diyecegine neden bozmus onu bi düsünsün...Güvenememekte haklisiniz, oturup ciddi bi konusma yapin, o bozmus o düzeltsin madem siz hicbisey yapmayin... Ailede tavir almakta hakli kimbilir esiniz nasil anlatti ama keske yüzünüze kapatacagina derdin ne diyip bi aciklama bekleseydi, gerci dedigim gibi bu raddede onlara bisi diyemiycem, en büyük hata esinizde artik sizin bi aile oldugunuzu benimsemesi lazim...

aranızda ki tüm mahremi anlatmış gözü ile baktım kavga iki kişi arasındadır
ben olsam bunun için eşimle çok ağır kavga ederdım ve daha güvenemezdim

Şimdi ben ne yapacağım önümüz bayram . Bayramlaşmaya gitmeli miyim gitmesem ailem neden gitmedim diye soracak olanları anlatmak zorunda kalacağım ve üzülecekler gidersem de orada laf ettiklerinde sağlığım bozulacak atak geçireceğim

Farklı şehirde ve kırsalda oturuyorlar telefon bile arada bir çekiyor

Himm o zamana kadar allah kerim kocan gidelim derse isin vr musaitligin ol.azsa gidemezsinz zaten ama.olursa git cnm buyukluk sende kalsin laf ederlese napacaksin kalkip gidemeyecegine gore sadece sus soz gumusse sukut altindir :)

Himm o zamana kadar allah kerim kocan gidelim derse isin vr musaitligin ol.azsa gidemezsinz zaten ama.olursa git cnm buyukluk sende kalsin laf ederlese napacaksin kalkip gidemeyecegine gore sadece sus soz gumusse sukut altindir :)
Eşimin tek kötü yanı bu daha 1 yıllık evliyiz gerçekten kötü bir insan olsaydı çocuk da yok daha basar giderdim ama eşimin hatrına katlanacağım artık

Eşimin tek kötü yanı bu daha 1 yıllık evliyiz gerçekten kötü bir insan olsaydı çocuk da yok daha basar giderdim ama eşimin hatrına katlanacağım artık
Esinizin karsina gecin guzelbir sekilde anlatin anlamiyorsa tekrar anlatin baktiniz anlamiyorsa bosbirakin akil vermek gibi olmasin gercekten ama yazik degilmi ben esime her zaman derim biz burda ne konusuuorsak bu dort duvar arasinda kalir disari cikmaz biz iki yillik evliyiz anasi babasi hakknda kinusurm agzni acmZ inlara karsi cnki onun hatalarini ben anasina babasina anlatmiyorum..

Bence kesinlikle ailesiyle görüşmeyin. Eğer gidelim falan diye bir teklifte bulunursa sayende gidecek yüzüm kalmadı dersiniz.

erkeğin çenesini tutamayanından hiç haz etmiyorum,
Adam dediğin ağır olacak arkadaş, attığı taşın nereye düşeceğini bilecek.
Böyle birini alıp yanımda koca diye taşıyamazdım.

Eşlerin aralarındaki problemleri anlatmaları onların eş olamadıklarının ve anlatan kişinin henüz yetişkin bir birey olmadığının göstergesidir.

Bu sizde çok önemli bir güven kaybına yol açtığı aşikar.Lakin ne yapmanız gerektiği hususuna gelince cidden orada aklim tıkanıyor.Çünkü kim eşini ailesine kötüler anlamış değilim.

Aranızda duvar örün ve eşinize de tavrınızı net koyun ki aklı başına gelsin

Bu adam sizi ailesi olarak gormuyor henüz. Ileride gorur mu bilemiyorum. Zira karisini ailesine kotuleyen, dedikodusunu yapan adam pek saglikli evlilik yurutemez.
Ne demek yahu karisinin dedikodusunu yapmak?

eşiniz çenesi düşüğün boşboğazlının önde gdeniymiş hiç. sevmem öle tipleri
adam akıllı uyarın onu böle herşeyi ailene anlatarak aramızı kötü yapıyorsun de
hatta görüşme konuşma onlarla bi süre
sorarsada sen anlattın onlarda artık cephe aldı bana görüşmüyorum artık de

Benim anlamadım şey neden eşler aileleri hakkında yorum yapar kötü söz söyler...
Keşke iki tarafta söylemese..
Önce yapmış sonra da bana güven mi demiş pek enteresan

hiç hoş değil...
tamamen sizin özelinize saygısızlık etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…