Eşim herkesin içinde bana bağırdı :(

Yok hiç sorun değil hep ona acırdım ama artık o hissi de aldı içimden

Yarın üstüne gelince sen de ondan daha beter bağır, tırsıt herifi. Suçlu adam, bir de üstüne bağırmış. Adamlardan tırsmayın bence, siz de annemin yanında nasıl bağırırsın, rezil ettin beni, bir daha duymak istemiyorum, ne kadar kaba biri oldun, cahil adamlar gibi davrandın, eğer bir daha yaparsan ben de başkalarının yanında sana ters cevap vercem vs vs falan diye ona laf ettirmeden üste çıkın. Biraz da onlar tırssın ya. Ne yapabilir ki, siz sindikçe daha çok üste çıkarlar, daha çok yaparlar. Ezdirmeyin kendinizi, korkmayın şunlardan...

Cahil biri olmasa zaten bunlar olmazdı zıt karakterlerin evliliği resmen konuşmıcam onunla bebeğim bana yeter zaten.

Cahil biri olmasa zaten bunlar olmazdı zıt karakterlerin evliliği resmen konuşmıcam onunla bebeğim bana yeter zaten.

Bu cahilliği ve öküzlüğü evlenmden önce hiç mi göstermedi? ailenizin bu adamı istememesindeki sebep neydi? Her neyse haklılarmış yani.
Kendinizi ezdirmeyin. Alttan almayın sabır falan etmeyin. Bunca ay sabrettim diyorsunuz da hamile halinizle siz mi sabrettiniz? Neden ettiniz? Artık sabreme günleri bitsin. Hakkınızı yedirtmeyin.

Öyle hemen karamsarlığa kapılmayın. Eşinizle ilgili başka büyük problemlerimiz yoksa istem dışı olmuştur yaptığı.
Tamam,çok kırıcı davranmış ancak kuserek halledemezsiniz sikintilarinizi.

Ben bagirmasindan çok mutfağa gelip tehdit etmesine takıldım.

Ona güzel bir mesaj atın. Artık karı kocaliginizin yanında bir de anne baba olduğunuzu , birbirinize destek olarak bu ilk zor süreci atlatabileceginizi söyleyin.

Bebek yeni, ilk zamanları, ev kalabalık, iş ister istemez gerginlik olabiliyor.

Bir de siz neden araya girdiniz ki , kendi teyzesi , ister yapsın ister yapmasın.

Yuh!
Herkesin içinde bir de, tabi erkeklik taslayacak ya!
Hiç unutmam bir gün, yine turdayız,çalışıyorum o zamanlar. Kadınla adam sürekli kavga ediyordu, adam kadına bas bas bağırıp, kafasına zınk diye yumruğunu geçirmişti. O kadın o yumruktan sonra, nasıl ölmedi şaşkınım valla.
Çok gıcık oluyorum böylelerine ya.

Böyle öküzler konuşmaktan anlamazlar. O dana bir mi bağırdı karşısında on defa fazla bağıracaksın. Sizde sessiz kalırsanız pestil gibi ezer sizi...
Daha önce çok kavga ettik bağırdım ama daha beter oldu kavgalar tabi sonuç alamadık

Güzelce mesaj atamam yediremiyrum kendime zoruma gidiyor. Ayrıca kalabalık değil ailesi bizimle küs konuşmuyorlar yani onun memleketinde yapayalnızım

Köprüyü geçene kadarmış sanırım her şey. Oyun takıntısı var ne yapıyor bilemiyorum. Bir kaç ay sorunlar olsada sesimi çıkarmadım bu gün atılınca sorun oldu ona yediremedi

Güzelce mesaj atamam yediremiyrum kendime zoruma gidiyor. Ayrıca kalabalık değil ailesi bizimle küs konuşmuyorlar yani onun memleketinde yapayalnızım
O zaman kavga edin ne geçecek elinize.
Güzelce mesaj yazmak alttan almak demek değildir ki ; incindiginizi anlatacaksiniz.

Ormanın derinliklerinde ayılar tarafından yetiştirilmiş Hanzo bile sizin eşinizin yanında oldukça kibar kalıyor.
Hem suçlu hem güçlü şu hale bakın. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş, madem canı kavga istiyormuş, madem sesini yükseltiyormuş, ses yükseltmek nasıl olurmuş bi gösteriverin. O bir bağırıyorsa siz beş bağırın, o sizi suçladıkça, siz onu iki katı suçlayın bakalım.

Lohusa halimle bir de bana sesini yükseltecek milletin içinde, kavga edeceğim daha diye tehditvari konuşacak öyle mi?
Evde sağlam tabak çanak koymam!

Genetikleri BÖyle sanırım annem içerde yalnız ve sesini bile çıkarmıyor ende gidemiyorum istemedikleri bir evlilikte olunca eşim resmen beni mahçup etti
Anlıyabiliyorum canm hem utanıyorsun hemde ne diyeceğini bilemiyorsun kadın ne kadar üzüldü kim bilir. Bari ona belli etme arkadaşım yalnız kalınca bir terslik olduğunu daha fazla anlamasın. Güzelce git anneciğinin yanına hiç bişi yokmuş gibi teyzesine kızdı sana söylüyom kızım sen anla gelinim gibi oldu bana bağırdı falan de bari canm.
Eşine gelince başladığı anda bağırmaya inceden gir ver ayarı
Teyzen üzülmesin diye söyledim kabak benim başıma patladı. Asıl mahçup olan benim herkesin içinde bağırdın gibi. Güzel güzel anlat canm bağırmadan kavga etmeden kimi surat asmaktan anlar kimi kavgadan kimi güzel güzel konuşmaktan eşinin huyunu en iyi bilen sensin. Hanginden anlıyorsa ver ayarı gitsin..
Biliyorum belli etmemek çok zor ama yarın annen gidicekmis onunla ve bebeğinle ilgilen. Tabiki için içini yicek böyle böyle diye ama bari bu aksami zehir etme.
Yarın halocak bi şekilde allahın izniyle kavga ederse ver oyunu hemen eline susar kızzz
Hadi canm topla kendini..Allah yardımcın olsun. Herşey gönlünce olur insiallah mutlu olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…