Eşim herkesin içinde bana bağırdı :(

Sende ona bağır. Hatta al eline bir tencere fırlar kafasına hanzonun!hatta telefonunda mi oynuyor o oyunları al telefonunu tuvalete at..ben olsam yaparım. Lohusasin sen ya adam olsun yada defolsun..Ay sinirlendim yemin ederim.bıktım şu erkeklerin saygısız terbiyesiz ukala tavrından artık.

Annem bağırma neden bağırıyorsun demekle yetinebildi annem yarın sabah erkenden gidecek o gidince büyük kavga var
Anneniz eşinizin yaptığını tüy dikmiş resmen
Keşke anneniz hiç müdehale etmeseydi.
Siz bu durumu kendinize ancak sakince çevirebilirsiniz aslın da.Yarın eşiniz eminim mutfağa geldiğinden daha az öfkeli olacaktır.
Sizin yapmanız gereken bugünden itibaren bu olay hiç yaşanmamış gibi davranıp eşinize karşı normal davranıp ertesi gün eşiniz size gelipte "annen kim oluyor da herkesin için de bana bağırıyor" derse sizde "bak canım dün senin herkesin için de bana yaptığını nasıl tasvip etmiyorsam elbette annemin de yaptığını tasvip etmiyorum. Başkalarının yanın da laf işitmek ne kadar onur kırıcıymış anlamışsındır umarım.Annem seni oğlu gibi sever netice de bir annenin oğluna tepki vermesi çokta sorun değil ama lohusa bir kadına bağırmak inan çok zor.Sen annemin laflarını bana yedireceksen o zaman senin bana söylediğini lafları ben kime yedireyim canım? Yeni doğum yapmış bir kadını bir anneyi üzmek sence ne kadar doğru? Dışarıdan baktığında sen kendinin yaptığında bir anormallik görmüyorsan bende annemin verdiği tepkide bir anormallik görmüyorum. Bir bebeğimiz oldu artık çekirdek aile olarak birbirimize daha sıkı sarılmamız gerekirken pireyi deve yapıp huzurumuzu kaçırmanın ne anlamı var? Bu şekilde davranarak mı çocuğumuza örnek olacağız? "
Vs vs vs.....
Işte bu tarz olumlu kelimelerle ortamı yumuşatmak sizin eliniz de.
Peki ala dilerseniz kocanıza inat yağ gibi üste çıkacaksınız diye lohusalığınızı kullanıp küsüp naz yapın eşiniz daha da gerilsin hatta konu öyle bir noktaya gelsin ki eşiniz anneniz için "O kadın bir daha benim evime girmeyecek" falan desin.Sizde el kadar bebenizle boşanmaya kadar gidin.
Ben size iki yol gösterdim.
Tercih sizin.

Ben bu mesaja sonuna kadar katılıyorum. Haklısın arkadaşım herkesin anlayışı farklı olur

Ben bu mesaja sonuna kadar katılıyorum. Haklısın arkadaşım herkesin anlayışı farklı olur
Sayın arkadaşım çoğu insanı anlamak o kadar zor ki anlam vermiyorum?
Bir konu açılıyor hep aynı isimler eline çomağını alıp geliyor hep negatif fikirler hep olumsuzlukları cümleler vs.
Ne kadar kolaymış yok etmek parçalamak yıkmak?
Konu açan kişileri ailelerin yapısını eşlerini va tanımadan kendi kişilik ve düşüncelerimize göre yönlendirmek yerine duruma tarafsız bir şekilde olması gereken en olumlu tarz da yönlendirmek daha uygun aslın da.
Bazılarının eşleri çok mülayim olur anlayışlıdır karısı ona naz yapar küser kocası peşinen koşar özür diler falan.
Ama bunu kalkıp agresif sinirli bir adama yaparsan ters tepebilir bir yuvanın yıkılmasına kadar gider.
Böyle platformlar da verilen olumsuz bir fikir yüzünden o kişinin hayatı alt üst olsa bunun vebali nasıl taşınır?
Ben şahsen taşıyamam.
Yapıcı olmak varken çomak sokmak niye?

Annem bağırma neden bağırıyorsun demekle yetinebildi annem yarın sabah erkenden gidecek o gidince büyük kavga var

Kızım adamin senden korkmasi lazım sen niye kavga edecek bu adam diye üzülüyorsun ki. Kendi teyzesine bagiramamis gelmiş sana bağırmis. Nerden buluyorsunuz böyle adamları yaaa allahım. Tam kapının önüne koymalık

Boylelerine icten ice sovecegim ama ne desem hafif kaloyr maalesef. Bazi adamlari daha dogrusu kadin /erkek fark etmez insanlari hayvanlarin yanina goturup bir kac ay birakmak gerekki hayvanlardan insalik ogrensinler. Merhamet vicdan ogrensinler.

Ne zannediyor be bu erkekler kendileri. Erkekler aslinda korkaktirm kadin sustukca kendilerine guveni gelir erkeklik taslar. Kadin biraz cirkeflik yapsin bak azicik sesini yukseltsin bak nasil siniyorlar. Cok gicik oluyorim sinir oluyorum.
Ekrkeleirn anneleri bizlere herdeyi der ama birsye olmaz. Kizin annesi birsey desin hemen senin anan soyle yapti senin anan oyle boyle kadından cikarir acisini.
Iyyy aaa diye bagirmak istiyorum.

Yaa şu yuva yıkılmasın derdini de bir gün agresif taraf çekse ne güzel olacak.

Güzel aciklamissiniz yanlış anlaşılmasın yazdığım. Ama yeter demek istiyorum yeter bu Türk kadınının çektiği çile... Bu ne ya. Çok kızdım. Ben de agresifim :)

Arkadaşım geçer lohusasin ondan boyle hassassin bence biz hamileyken annelige hazirlaniyoruz erkek direk baba oluyor.o yuzdende bu donemlerde son derece saçma oluyorlar.hamileligim cok zor gecti benim esime içten ice sinirlendim bi dogurayim bosarim belki bile diyordum.lohusaligimda cok kavga ettim. Hic gecmicek saniyordum 4 ay lohusalik sendromundan cikilmazmi cikamadim.sonra gecti gitti.basit bu gibi problemler sende ona bagirirsin,

Hayır sizi yanlış anlamadım ama dediğim gibi yuvalar yıkılmasın gerçekten de ben yaşadım inan çok zor.
Mesleğim ve işim vardı maddi gücüm de vardı ama el kadar bebeği babasız büyütmek gerçekten çok kolay değil.Şu anda iknci evliliğim.
Bende çok agresif sinirli ve inatçı bir kadınım eşim de benim gibi evde iki keçi gibiyiz ve eşim herşeyime muhalif bir adam o olmaz bu olmaz vs.
Ama 2 gün sonra olmaz dediği şeyi bana yaparken yada yap derken kendini bulur bende ona asla "bak nasıl yaptırdım ama" demem.
Biz kadınlar erkeklere göre çok daha akıllı varlıklarız ve aklımızı doğru kullanırsak eşlerimize yaptıramayacağımız hiçbir şey yok aslın da.
Bunun için sadece sabırlı olup doğru sözleri kullanarak doğru zamanı bilmeliyiz birde eşimizin huyunu suyunu iyice çözmüş olmalıyız gerisi tereyağından kıl çeker gibi kolay sonra otur ve eserini seyret
Ben şu anda eserimi seyrediyorum.
Tüm erkekler odundur ve yontulmaya ihriyaçları vardır ancak bunun için doğru aletleri ve törpüyü kullanmak şart.
Başkasının kocasında kullandığı törpü ötekinin eşine az yada çok gelebilir işte bu sebepten herkes kendi eşini tanısın ve doğru törpüyü kullansın diyorum
Burada yapılan yorumlar aklıma Cem Yılmaz'ın repliğini aklıma getiriyor.
Bel fıtığım var
Kaynımda da var çekme yapıyor
Şuramda şu var
Tamam işte aynısı kaynımda da var

Kesinlikle katılıyorum en basiti ben eşimden hangi guzel sozu duymak istersem once ben diyorum.iki gun ben desem 3.gun o bana diyor.esime ask böcügüm demiştim o ne bicim bise oyle deme dedi,ama ben demeye devam ettim dedikce pardon dedim sonra alıştı o bana diyoraslinda bi cocuktan farklari yok belkide o yuzden hamileyken lohusayken sacma oluyorlardir

O ne be piçlik yapma diye bağır git yaaa böyle bi adamla hayat mı geçer teyzesininde sülalesininde taaaa neyse ya sinirlerimiz bozulmasın tavrını koy ve ağzına et annen gidiyo diye korköma bağır çağır kimsin sen diye yırtın bişey yapamaz yaparsada annene telefon et sana geliyom de çocuğu giydir çık hasret gitsin çocuğu bırakmazsa normal gibi davran o işteyken giydir toplan çek git aklı başına gelsin manda yavrusunun.!

F fozgeb aklıma bir anım geldi.
İkinci eşimle yeni evliyiz annemle eşim bal börek resmen neyse annem birgün bize geldi kalmaya ben annemlere 1000 km uzak oturduğum için annem 20 gün falan kalacak tabi.
Ben işe gidiyorum eşim o zaman çalışmıyor annemle takılıyorlar falan bende çok rahatım ama.
Neyse yine işten geldim annem yemek yapmış sağolsun eşim bana dedi ki "bir yemek bile yapmayacaksan sen ne işe yarıyorsun" vs. Annem de "kız çalışıyor nasıl yetişsin" deyivermiş bulundu ben o sırada içimden sadece "eyvah sı..tık" dedim çünkü eşimi çok iyi tanıyorum.Eşim huyuna gidersen melek zıtlaşırsan şeytan olur.
Eşim surat yaptı yemek yemedi konuşmadı anneme dedim ki ne derse desin SUS ertesi gün ben işe gittim annemle eşim de markete gitmişler annemde sadece "oğlum evde yumurta varmıydı hatırlamıyorum" diye sormuş eşimde anneme "ben ne bileyim evin karısı benmiyim kızına sor" diyince annem yine çenesini tutamayıp "kız çalışıyor nerden bilsin" demiş
Annem farkında olmadan ortalığı b..ka bulamış yani.
Eve gelmişler eşim hiç konuşmamış annemle akşam eve geldim eşim bana dedi ki "annenin gitmesine daha var annen gidene kadar ben eve gelmeyeceğim" diyerek eşyalarını topladı ve memleketine gitti tam 1600 km uzağa Çok moralim bozuldu ama yapacak bişey yok gitme desem üstüne gitsem bidaha hiç gelmez. Vurdu kapıyı gitti bende işten izin aldım annemle bir güzel gezdik ama annem sürekli ağlıyor kadın bende boşver herşeu olacağına varır dedim.Annem evine döndü eşimi aradım annem gitti diye o da döndü geldi eve.10 gün konuşmadık falan bana "annen bir daha bu eve gelmeyecek istemiyorum onu" dedi.Ağzımı açıp bir kelime etmedim "tamam" dedim sustum.
Anneme de hiçbirşey olmamış gibi anaa selamı var vs diye yalan söyledim hep.Aradan bir kaç ay geçti Kv hastalandı kısmi geçici felç oldu bir Allahın kulu gidip bakmamış atladım uçağa gittim hemen kadın b..k için de yüzüyordu eşim işi vardı gelmedi.
Kv bebek gibi baktım 15 günde ayağa kalktı kadın yedirdim içirdim yıkadım altını bezledim falan. Kv bana bir "kızzıııımmmm" deyişi vardı kendi annem gibi diyordu aynı.Birde benden yaşça büyük kaynım var yarı özürlü onada baktım aynı anda.Neyse aradan 1 yıl geçmedi benim annem hastalandı kalp krizi bypass ameliyatı oldu hemen gittim anacığıma eşime sadece tek bişey dedim giderken "hani beni sevdiğini söylüyorsun ya sakın birdaha deme çünkü ben ağaçtan düşmedim bugün senin koynuna alıp sevdiğini söylediğin kadını doğuran büyüten sana eş yapan o yediğin lezzetli yemekleri bana öğreten kişi yani annemi istemiyor sevmiyorsun ya hani benide sevme" dedim.
Annemin yanına gittim annem zorlu bir ameliyattan sağ çıktı çok şükür sonra bşr baktım eşim uçağa atlamış geldi sarıldı anneme öptü falan annem çok sevindi tabi eşim işi dolayısı ile 2 saatliğine gelmişti uçağa binip geri döndü.Ben annemin yanında 1 ay kaldım iyileşti annem çok şükür sağolsun eşimde çok anlayış gösterdi.
Sonra sonra annemle eşim yine bal börek oldular bu defa annem akıllandı bie daha eşimin yanında bişey konuşmadı.
Şimdi herşey çok iyi Maşallah SubanAllah
Eşim anneme maddi manevi herşey de yardımcı olur hakkını ödeyemem.
Annemler geçen ay taşındı yeni evlerine koltukları sığmayımca annem çok üzüldü diye bir telefonla anneme süper kullanışlı koltuk takımı almış eşim.
Allah başımdan eksik etmesin keçidir falan ama çok merhametlidir tabi ortaya çıkarmayı bilirsen

Kavga etsin haliyle sende et herkesin içinde bağırması annen varken kötü davranması ve herkesin içinde küçük düşürmesi buda yetmezmiş gibi seni savunan annenin söylediği zararsız lafları üstüne üstlük yedirmek istemesi peeessss doğrusu... Bence sıkı bir kavga yap lohusalığımda haksız bile olsan alttan alması lazım ki KATMERLİ HAKLISIN.... Kocanın huyunu bilmiyorum ama anlayacağı birşekilde ona bir ders ver ve özür dileyene kadar pes etme sakın... Güle güle büyüt bebeğini bellide cinsel eksiklikten dolayıdır siniri de onu da hesaba kat AMA YİNE HAKSIZ YİNE HAKSIZ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…