- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Anneniz eşinizin yaptığını tüy dikmiş resmenAnnem bağırma neden bağırıyorsun demekle yetinebildiannem yarın sabah erkenden gidecek o gidince büyük kavga var
Yoksa anneniz siz kavga ettiğiniz için mi gidecek?Bende şuan annemin gitmesini Bekliyorum böyle olmaz
Ben bu mesaja sonuna kadar katılıyorum. Haklısın arkadaşım herkesin anlayışı farklı olurAnneniz eşinizin yaptığını tüy dikmiş resmen
Keşke anneniz hiç müdehale etmeseydi.
Siz bu durumu kendinize ancak sakince çevirebilirsiniz aslın da.Yarın eşiniz eminim mutfağa geldiğinden daha az öfkeli olacaktır.
Sizin yapmanız gereken bugünden itibaren bu olay hiç yaşanmamış gibi davranıp eşinize karşı normal davranıp ertesi gün eşiniz size gelipte "annen kim oluyor da herkesin için de bana bağırıyor" derse sizde "bak canım dün senin herkesin için de bana yaptığını nasıl tasvip etmiyorsam elbette annemin de yaptığını tasvip etmiyorum. Başkalarının yanın da laf işitmek ne kadar onur kırıcıymış anlamışsındır umarım.Annem seni oğlu gibi sever netice de bir annenin oğluna tepki vermesi çokta sorun değil ama lohusa bir kadına bağırmak inan çok zor.Sen annemin laflarını bana yedireceksen o zaman senin bana söylediğini lafları ben kime yedireyim canım? Yeni doğum yapmış bir kadını bir anneyi üzmek sence ne kadar doğru? Dışarıdan baktığında sen kendinin yaptığında bir anormallik görmüyorsan bende annemin verdiği tepkide bir anormallik görmüyorum. Bir bebeğimiz oldu artık çekirdek aile olarak birbirimize daha sıkı sarılmamız gerekirken pireyi deve yapıp huzurumuzu kaçırmanın ne anlamı var? Bu şekilde davranarak mı çocuğumuza örnek olacağız? "
Vs vs vs.....
Işte bu tarz olumlu kelimelerle ortamı yumuşatmak sizin eliniz de.
Peki ala dilerseniz kocanıza inat yağ gibi üste çıkacaksınız diye lohusalığınızı kullanıp küsüp naz yapın eşiniz daha da gerilsin hatta konu öyle bir noktaya gelsin ki eşiniz anneniz için "O kadın bir daha benim evime girmeyecek" falan desin.Sizde el kadar bebenizle boşanmaya kadar gidin.
Ben size iki yol gösterdim.
Tercih sizin.
Sayın arkadaşım çoğu insanı anlamak o kadar zor ki anlam vermiyorum?Ben bu mesaja sonuna kadar katılıyorum. Haklısın arkadaşım herkesin anlayışı farklı olur
Annem bağırma neden bağırıyorsun demekle yetinebildiannem yarın sabah erkenden gidecek o gidince büyük kavga var
Sayın arkadaşım çoğu insanı anlamak o kadar zor ki anlam vermiyorum?
Bir konu açılıyor hep aynı isimler eline çomağını alıp geliyor hep negatif fikirler hep olumsuzlukları cümleler vs.
Ne kadar kolaymış yok etmek parçalamak yıkmak?
Konu açan kişileri ailelerin yapısını eşlerini va tanımadan kendi kişilik ve düşüncelerimize göre yönlendirmek yerine duruma tarafsız bir şekilde olması gereken en olumlu tarz da yönlendirmek daha uygun aslın da.
Bazılarının eşleri çok mülayim olur anlayışlıdır karısı ona naz yapar küser kocası peşinen koşar özür diler falan.
Ama bunu kalkıp agresif sinirli bir adama yaparsan ters tepebilir bir yuvanın yıkılmasına kadar gider.
Böyle platformlar da verilen olumsuz bir fikir yüzünden o kişinin hayatı alt üst olsa bunun vebali nasıl taşınır?
Ben şahsen taşıyamam.
Yapıcı olmak varken çomak sokmak niye?
Hayır sizi yanlış anlamadım ama dediğim gibi yuvalar yıkılmasın gerçekten de ben yaşadım inan çok zor.Yaa şu yuva yıkılmasın derdini de bir gün agresif taraf çekse ne güzel olacak.
Güzel aciklamissiniz yanlış anlaşılmasın yazdığım. Ama yeter demek istiyorum yeter bu Türk kadınının çektiği çile... Bu ne ya. Çok kızdım. Ben de agresifim :)
Kesinlikle katılıyorumHayır sizi yanlış anlamadım ama dediğim gibi yuvalar yıkılmasın gerçekten de ben yaşadım inan çok zor.
Mesleğim ve işim vardı maddi gücüm de vardı ama el kadar bebeği babasız büyütmek gerçekten çok kolay değil.Şu anda iknci evliliğim.
Bende çok agresif sinirli ve inatçı bir kadınım eşim de benim gibi evde iki keçi gibiyizve eşim herşeyime muhalif bir adam o olmaz bu olmaz vs.
Ama 2 gün sonra olmaz dediği şeyi bana yaparken yada yap derken kendini bulurbende ona asla "bak nasıl yaptırdım ama" demem.
Biz kadınlar erkeklere göre çok daha akıllı varlıklarız ve aklımızı doğru kullanırsak eşlerimize yaptıramayacağımız hiçbir şey yok aslın da.
Bunun için sadece sabırlı olup doğru sözleri kullanarak doğru zamanı bilmeliyiz birde eşimizin huyunu suyunu iyice çözmüş olmalıyız gerisi tereyağından kıl çeker gibi kolay sonra otur ve eserini seyret
Ben şu anda eserimi seyrediyorum.
Tüm erkekler odundur ve yontulmaya ihriyaçları vardır ancak bunun için doğru aletleri ve törpüyü kullanmak şart.
Başkasının kocasında kullandığı törpü ötekinin eşine az yada çok gelebilir işte bu sebepten herkes kendi eşini tanısın ve doğru törpüyü kullansın diyorum
Burada yapılan yorumlar aklıma Cem Yılmaz'ın repliğini aklıma getiriyor.
Bel fıtığım var
Kaynımda da var çekme yapıyor
Şuramda şu var
Tamam işte aynısı kaynımda da var
Kesinlikle katılıyorumen basiti ben eşimden hangi guzel sozu duymak istersem once ben diyorum.iki gun ben desem 3.gun o bana diyor.esime ask böcügüm demiştim o ne bicim bise oyle deme dedi,ama ben demeye devam ettim dedikce pardon dedim sonra alıştı o bana diyor aslinda bi cocuktan farklari yok belkide o yuzden hamileyken lohusayken sacma oluyorlardir
Kavga etsin haliyle sende et herkesin içinde bağırması annen varken kötü davranması ve herkesin içinde küçük düşürmesi buda yetmezmiş gibi seni savunan annenin söylediği zararsız lafları üstüne üstlük yedirmek istemesi peeessss doğrusu... Bence sıkı bir kavga yap lohusalığımda haksız bile olsan alttan alması lazım ki KATMERLİ HAKLISIN.... Kocanın huyunu bilmiyorum ama anlayacağı birşekilde ona bir ders ver ve özür dileyene kadar pes etme sakın... Güle güle büyüt bebeğini bellide cinsel eksiklikten dolayıdır siniri de onu da hesaba kat AMA YİNE HAKSIZ YİNE HAKSIZ...Annem bağırma neden bağırıyorsun demekle yetinebildiannem yarın sabah erkenden gidecek o gidince büyük kavga var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?