Eşim herkesin içinde bana bağırdı :(

Aynı düşünceyi savunacağız diye bir kaide yok canım.İnsanları bir arada tutan şey aynı düşüncelere sahip olması değil birbirlerine olan saygısıdır.
Mesela sen bunu gayet güzel göstemişsin teşekkür ederim
Zaten sorun annemin söylediği söz değildi sorun eşimin karakteriydi ama noldu?
Konuyu uzatmadım ve vakti zamanı geldiğinde eşime bunu gayet güzel ödettim.Şimdi çok çok daha iyi bir kıvama geldi.
Ben o zaman eşimle tartışıp konuyu uzatsaydım emin ol boşanmış olurdum.
Ama eşimi seviyorum bir kadın olarak mücadelemi eşimin karakter yapısına göre verdim muvaffakta oldum.
Olmasaydım şayet 5 dakika yanında durmazdım.
Yapım gereği insanları hemem harcamam.
Saygılarımla

Kıyamam ya. .
Eşin de biraz kibar değil. .
Üzülme canım benim. .

olgun abla dedikleriniz cok olgunca da peki esin ese yaptigi seyleri soyledigi sozleri duymamazliktan gelelim tepki vermiyelim.ama icten ice uzuluyorsak geceleri uyku girmiyorsa gozumuze bunu niye demedim sunu niye demedim diye uzuluyorsak..hayat modumuzu dusuruyorsa zulum olmuyormu bu zulum ne demekki guclu olanin zayif olana karsi haksizlik yapmasi ezmesi kotu davranmasi cefa cektirmesi degilmi soruyorum size..

Bana göre kadın burda kötü birşey söylemiş olsa bile ev sahibi ve damadı olarak adamın saygılı olması gerekti. Hani derler ya hep büyüğe saygı. Kadına çok üzüldüm. Hiç haketmedi. Ben anneme bu şekilde davranılmasına müsaade edemem

Dengesiz o kendini rezil etmiş. O laf etmiş bide terbiyeszlik edio

Bi kaç kere okudum ama cidden anlamadım. Teyzesi eşinize ne işi yaptırmak istemiş? Sana mi yardım etmesini söylemiş? Sonra o lafı yedirtme nedir ya ne dedin ki yedircek?
Mesele herneyse bağırması cidden kırıcı ama bazı yontulmamış odunlar böyle işte bunu marifet sanıyor.

Şuan çok hassassın bence olayı büyütüp de kendini iyice yıpratma sakin bir zamanda bu konuyu gündeme getirirsin. Çok ağlayıp yıpratma kendini sütünü etkiler.

Benim anladığım, konu sahibinin eşinin teyzesi, kendi kızının bir işi için, konu sahibinin eşinden yardım istemiş, üstelemiş birkaç defa. Teyze kızı bu arada; 'bir dakika şimdi zaten işim var' demiş. Eş de bu fırsat oyununa dönmüş (sanırım telefonda durmadan bir oyun oynuyormuş) Konu sahibi kızın şimdi işim var zaten, dediğini bilmeden içeri girince eşine hadi hallet diyince adam ona bağırmış. Beyefendinin yedireceğim dediği laf da bu hallet Yani en azından ben böyle anladım.

Askmanl1 ben eşinizle kavga etmemeniz taraftarıyım ama küsün, tavır koyun derim. En güzeli onu yok sayıp yavrunuzla ilgilenmeniz. Siz şimdi hiçbir şeye canınızı sıkmayın, ruh haliniz zaten hassas. Eşiniz umarım özür diler ama özür yerine kavga çıkarmaya çalışırsa hiç cevap vermeyin, kavganın fitilini ateşlemeyin. Bazen böyle yapınca anlıyorlar çok saçmaladıklarını. Umarım hiç bunlara gerek kalmadan gönlünüzü almak için çırpınıp durur. Siz son durumu da yazın, bunaldıkça bize anlatın daraltmayın kendinizi çok, olur mu?

Annemi bu sabah beraber bıraktık gitti memelekete. Arabada hiç konuşmadık eşimle eve geldik bebeğimi falan yatırdım sonra uzandım yatağıma tabi oda uzandı. Telefonu şarja takıp sarıldı bana ben tepki vermedim öyle uyuyakaldı. Sanırım teyzesinin hıncını benden çıkardı ona sinirlendi bağıramayınca bana çattı ama yine de saçmaladı

Gelmiş sarılmış en azından. Sizde fazla uzatmayın bence. Daha fazla tatsızlık çıkmasın.
Eminim o da sizden bir adım bekliyordur.
Daha sonra tatlı bir dille bu yaptığının sizi çok üzdüğünü, rencide olduğunuzu, tekrarlanmasını istemediğinizi anlatın bence.Konuşun yani. Susarak bir yol katedemezsiniz.

İyi en azından kavga çıkmamasına sevindim gerçekten. Belli ki pişman olmuş, artık siz ne zaman isterseniz o zaman affedersiniz. Tekrarı da olmaz umarım

Siz ne güzel bi insanmışsınız ya helal olsun size.. daim olsun mutluluğunuz inşallah..

eh gecmiş olsun..bazen insanlar istemedikleri haraketlerde bulunabiliyorlar. üzülme

Canım ne diyeceğimi bilemedim ama çevremde de çok var böyle eşler mesela benim eşim ben doğum yaptıktan 3 gün sonra beni aldattı bende çok üzüldüm çok ağladım o yüzden lohusalik dönemi çok ağır geçti çok şükür şimdi iyiyiz ama hiç bir sey eskisi gibi değil belki sana o cümleyi bir sinirle söylemiş tir keşke söylemeseydi seni üzmeseydi siniri geçince yedirecek laf kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…