Eşim hiç konuşmuyor...

serrameva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
54
0
86
Bursa
Evet kızlar eşim hiç konuşmuyor benimle muhabbet etmiyor. 6 aylık evliyim eve geliyor hemen bilgisayarını açıyor ben sofrayı hazırlıyorum 3 kere çağırıyorum sofra hazır diye 4.de bağırıyorum ancak o zaman bilgisayarından kalkıp gelebiliyor.konuşuyorum bişeyler anlatıyorum yorum bile yok çoçukta..tek bana karşı değil bir ortama girdiğimizdede hiç konuşmuyor hep dinliyor çok üzülüyorum evliliğimi böyle hayal etmemiştim..

Erkekler genelde pek konuşmazlar konuşduğun zamanda ''hımm, öylemi'' falan derler. Seninki biraz abartı heralde kendi dünyasında yaşıyor gibi.Konuş onunla anlat derdini beklentileri söyle.Konuşdunuz mu hiç?

flört döneminiz olmuş muydu canım
olduysa uzun muydu...
Bazı evliliklerde oluyor öyle...
Zaten erkekler genel olarak ta çok konuşmazlar
aman boşver ilerde bi sus artık demekten iidir
:)

Huyu öyledir belki, başka ortamlarda da aynı olduğunu söylemişsin.
Evlenmeden önce konuşkan mıydı peki? Birden değiştiyse bir sıkıntısı vardır belki. Onu öğrenmeye çalışsan.

konuştum canım lojistik bölümünün sorumlusu işinden dolayı çok yoğun..sürekli işini düşünüyormuş yeni proje varmış o yüzden böyleymiş bahanesi bu..

Allah yardimcin olsun canim erkeklerin bircogu öylealsanaalsanasmile ben 15 sene oldu alistim artik bir zaman sonra herkes kendi dünyasinda yasiyor kadin olmak zor is maalesef:umursamaz:

nişanlılık dönemimizde saatlerce telefonda konuşuyorduk bişeyler paylaşıyorduk en azından evlenince herşey monotonlaşıyormu böyle

napıyo oyuna falanmı dalıyo ? bilgsayarı ilk aldığımız vzamanlar bizimkide öyleydi ama sonradan baktı ben hep küsüyorum şimdi sadece yarım saat bakar çıkar ..
zamanla düzelir inşallah..

nişanlıyken nasıldı?
eger nişanlıyken konuşuyorda şimdi susmuş sa bu huy degil başka bir şeydir..
baştan beri suskunsa yapacak bir şey yok demek huyu böyle

Allah yardimcin olsun canim erkeklerin bircogu öylealsanaalsanasmile ben 15 sene oldu alistim artik bir zaman sonra herkes kendi dünyasinda yasiyor kadin olmak zor is maalesef:umursamaz:

Doğrudur işi yoğundur.Fakat bilgisayar başında iş yapmayıp sadece zamana geçirmek için bilgisayarı kullanıyorsa, bunda bir sorun var demektir,otur konuş.Eğer adamın işi varsa yapıcak bir şey yok zaten işleri herşey den önce gelir.

nişanlılık dönemimizde saatlerce telefonda konuşuyorduk bişeyler paylaşıyorduk en azından evlenince herşey monotonlaşıyormu böyle

nişanlılık döneminde konuşan birinin susması ilginç.....
bilgi sayarda ne yapıyor nerelere girip çıkıyor bir takip edin
belkide size söylemeye çekindigi kafasını meçgul eden başka bir sorunu vardır....
işle ilgili yada aileyle ilgili.....

kendisine hiç sordunuzmu...derdi neymişte konuşmuyormuşCADIARZU

benim eşim de böyleydi konuşmazdı hiç ben konuşayım derdim benide konuşturmazdı.:bbo: sus yeter sıkıldım kafa dinleyecem derdi.çok konuşuyosun diyodu,halbuki çokta konuşmuyordum.bigün kızdım dedim bundan sonra seninle konuşmayacağım nasılsın,hadi gel yemek hazır bile demiycem dedim.ve dediğimide kaptım bi kaç gün sonra konuşmaya başladı.

Yok öyle karamsar düşünüp pes etme hemen. Daha çok yolun başındasın ve bir sürü çözümü var böyle ufak tefek problemlerin. Büyümeden çözmek lazım.
Bak yeni proje dolayısıyla kafası meşgulmüş. Sen de işi ile ilgili konular aç, analtıp rahatlasın biraz. Onun da hoşuna gider paylaşıyor, ilgileniyor olman. Bu onu sohbete yöneltmek için bir adım olacaktır.

canım girdiği sadece 3 site var yapıkredi ,********,haberler yani 4. bir site yok hep aynı şeylere giriyor saatlerce duruyor bende yanında oturuyorum .o bilgisayarda ben televizyonda öyle hayatımız geçiyor.inş düzelir

işimi düşünüyorum o yuzden konuşmuyorum bahanesi çok saçma bence.
başka bişeyleri sorunları olabilir.

denerim cnm bu gece..

işallah düzelir canım...
gelip geçici bir durumdur...yinede üstüne gitmeden konuşmaya çalış...

denerim cnm bu gece..

Dene tabi bu gece de böyle şeyler bir süreç Evlilikte (hatta sadece evlilik değil tüm insan ilişkilerinde) sorunların ortaya çıkması da çözülmesi de bir süreç. Bir akşam işiyle ilgilendin diye mucizevi bir şekilde herşey düzelmez. Sabırla birbirinize yaklaşıp çözüm aramanız gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…