evet kızlar eşim hiç konuşmuyor benimle muhabbet etmiyor. 6 aylık evliyim eve geliyor hemen bilgisayarını açıyor ben sofrayı hazırlıyorum 3 kere çağırıyorum sofra hazır diye 4.de bağırıyorum ancak o zaman bilgisayarından kalkıp gelebiliyor.konuşuyorum bişeyler anlatıyorum yorum bile yok çoçukta..tek bana karşı değil bir ortama girdiğimizdede hiç konuşmuyor hep dinliyorçok üzülüyorum evliliğimi böyle hayal etmemiştim..
Allah yardimcin olsun canim erkeklerin bircogu öylealsanaalsanasmile ben 15 sene oldu alistim artik bir zaman sonra herkes kendi dünyasinda yasiyor kadin olmak zor is maalesef:umursamaz:
nişanlılık dönemimizde saatlerce telefonda konuşuyorduk bişeyler paylaşıyorduk en azındanevlenince herşey monotonlaşıyormu böyle
nişanlılık dönemimizde saatlerce telefonda konuşuyorduk bişeyler paylaşıyorduk en azındanevlenince herşey monotonlaşıyormu böyle
nişanlılık döneminde konuşan birinin susması ilginç.....
bilgi sayarda ne yapıyor nerelere girip çıkıyor bir takip edin
belkide size söylemeye çekindigi kafasını meçgul eden başka bir sorunu vardır....
işle ilgili yada aileyle ilgili.....
kendisine hiç sordunuzmu...derdi neymişte konuşmuyormuşCADIARZU
Yok öyle karamsar düşünüp pes etme hemen. Daha çok yolun başındasın ve bir sürü çözümü var böyle ufak tefek problemlerin. Büyümeden çözmek lazım.
Bak yeni proje dolayısıyla kafası meşgulmüş. Sen de işi ile ilgili konular aç, analtıp rahatlasın biraz. Onun da hoşuna gider paylaşıyor, ilgileniyor olman. Bu onu sohbete yöneltmek için bir adım olacaktır.
canım girdiği sadece 3 site var yapıkredi ,********,haberler yani 4. bir site yok hep aynı şeylere giriyor saatlerce duruyor bende yanında oturuyorum .o bilgisayarda ben televizyonda öyle hayatımız geçiyor.inş düzelir
denerim cnm bu gece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?