Eşim hiç konuşmuyor...

erkekler normalde de fazla sevmezler bizler gibi konuşmayı, zaten adamın kafasında da varsa düşüncesi ,problemi hepten çeker kendini , işin zor :))
şu an 13 kişi var forumda:))hadi sizlerde bişiler yazın kızlar:))

En başta aynı benim eşim dedim...
Bilgisayar başında beni asla duymaz ama konuşur benle en azından...

Benim eşimde aynıı geç geliyor işten laptop kucağında bi taraftan yemek yiyo ben tabiki ne olmuş bitmiş sorular ardı ardına boğuyorum adamı sürekli bana baksın benle ilgilensin konuşsun istiyorum ben 5 soru soruyorum o 2sine cvp veriyor duyarsa oda..

Ama napsın bazen evet bende abartıyorum galiba adam eve dinlenmek için geliyor soruya boğmanın anlamı yok kendi haline bıraktım ben..olumunekankayizsmile

kızlar tafra yaptım konuşmadım olmadı 1 hafta dayanabildi bilgisayara girememeye..ağladım yine olmadı..birde dalga geçiyor bilgisayar senden daha eski ondan vazgeçemiyorum diye

en azından 3 sıteye gırmesını sevındım senın adına.
aksamları program yap sende canım yuruyuş,sınema,arkadasınıza gıdın,arkadaş cağırın.nelerı severse onları yapın beraber....

erkeklerin çoğu öle benim eşimde fazla konuşkan değildi ilk zamanlarda ama artık o da bana ayak uydurdu kaydirigubbakcemile3 inşlh seninkide açılır ama fazlada açılmasın sempatiksalakcinni

erkekler konuşmaz diye bişey mi var...
benim nişanlım çok konuşkandır hatta benden daha çok konuşur:) ama belki bir sıkıntısı vardır..

demek ki ilgisini cekmiyorsun, senin anlattigin seyler ona ilginc gelmiyor, canı istemiyor senle konusmak...isten eve gelince bekarlik gunlerindeki gibi nete girip kafa dinlemek istiyordur...6 ayda ask ne cabuk bitiyor evliliklerde artık

Erkekler çogunlukla hamuş olmayı seçiyorlar . Eskiden ben de bolca konuşurdum ; konunuzu okuyunca bende hamuş olmaya başladığımı hissettim . Üzüm üzüme baka baka kararırmış .

Demek benim kociş , bu yüzden ; neden bu aralar suskunsun , ben sormadan konuşmuyorsun , hep dinliyor we okuyorsun diyordu . Ben de bir anlam weremiyordum onun bu söylemlerine fisfisfis

Hamuş olmuşum da haberim yokmuş , aydınlandım sayende delikafadulden

Yapı bu, herkes aynı olacak diye birşey yok. Ama bilgisayar başında çok vakit geçirilmesine bende çok karşıyım. Ama çok konuşmak yada az konuşmak kişiyle alakalıdır ve olduğu gibi kabullenmek lazım. Bu durum çünkü yazdığınız üzere size özel bir durum değil, sizinle iletişim sorunu yok, genel bir durum.

değişik bi durum.internet bağlantısını kesmeyi dene...

en iyisi en basından eve pc sokmamak.ben de hiç istemiyorum ama nişanlım işi gereği sürekli netten ilan girmek zorunda ama kararlıyım olmucak benim evimde internet :) hodri meydan Çok üzgünüm çoook

telefonla arayıp konuşmayı denedinmi belki nilanlılık dönemindekine alışmıştır yüzyüze paylaşımda bulunamıyodur bilmiyom buda bir taktik bana göre

dün gece konuştu benimle.. çok mutluyum:) hafta sonu aöf sınavlarım var beni çalıştırdı televizyonu kapattık bilgisayarı kapattık meğer konuşcak ne çok şeyimiz varmış...

Kadin olsun erkek olsun tabiatinda suskunluk varsa,kim ne yaparsa yapsin üzerinden atamiyor.Is ortaminda dahi isle ilgili konularin disina cikamiyor,senin esinde oldugu gibi.Yani bunlar normal,evlilerin dikkat etmesi gereken ne olursa olsun konusacak konulari olmali,o konusmuyorsa sen dengeli bir sekilde sorman gerekenleri sor ,konusacak konu bul,oda mecburen sana uyum sagliyacak.Yeni evli oldugunuz icinde zamanla hersey yoluna girer insaallah.

dün gece konuştu benimle.. çok mutluyum:) hafta sonu aöf sınavlarım var beni çalıştırdı televizyonu kapattık bilgisayarı kapattık meğer konuşcak ne çok şeyimiz varmış...

Ne güzel sen bi çöz derine in bizede yol göster bisde konuşturalım şunları yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…