- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
-
20 dakikada nasıl hazırlanamadın. blöf yapmak için eşini aradın herhaldeİki gundur cok hastayim grip olmusum ama oyle boyle degil kolumu kaldiracak halim yok oksuruk yuzunden butun gece uyuyamadim alsilik olucak ya iki yasinda kizim var o da hasta gece ikimizde oksurukten uyuyamadik . Hasta oldugumu goruyor esim kizim da zaten mizmiz hasta olunca herseye aglamaya basladi insan bir der ki nasilsin iyimisin yok adama doktora gidicem bugn dedm birsuru laf soyledi bagirdi telefnu kapatti pat 20 dk snra eve geldi bna da gelecegni soylememisti suratima kapatinca telefnu bnde gelmeyecek sandim kizimi ona birakacaktim bu arada eve gelirken ablasiyla karsilasmis arabayla bes dk gotur demis eve geldi bi ton bagirdi hazir degilim diye bnde dedim ki eve gelirim bakarim cocugu demedin telfnu suratima kapattin ne bilim gelecegni dedim telefnumu aldi birini aradi sen git o hazir degil dedi bnde kim o dedim ablam seni hastanye birakicakti dedi bnde dedim ki insan der ki hazirlan ablam seni bes dk gotursun der dedim suratima kapatacagna telefonu dedim sen insan msin dedim cekti gitti halimi goruyor kizimin mizmizligini da yalandan da olsa bi ara de ki iyimisin nasilsin o bile yok yaa cok zoruma gidiyr cokk
Geliyorum hazirlan dememiski bagirmis cagirmis suratina kapamis telefonu.20 dakikada nasıl hazırlanamadın. blöf yapmak için eşini aradın herhalde
Adam geleceğini söylememiş, neden hazırlansın ki kadın?20 dakikada nasıl hazırlanamadın. blöf yapmak için eşini aradın herhalde
Ben onu aradigimda gelicem demedi ki bana isim var dedi pat kapatti telefnu sonrada aramadi daha blof ne yani ?? Hasta hasta20 dakikada nasıl hazırlanamadın. blöf yapmak için eşini aradın herhalde
doktorların belli bir çalışma saatleri var. hasta insan üstüne bişey alıp hastaneye gider. sırf eşi gelmediği için doktora gitmiyosa demekki konu sahibi öyle fazla hasta değilAdam geleceğini söylememiş, neden hazırlansın ki kadın?
Cok sagolun . Hep boyle ne zaman hasta olsam boyle ilgisiz bir de diyor ki senin birseyin yok hadi hadi diyor banaEşinin hastaneye götüreceğini bilmediğin için hazırlanmamışsın tavrında haklısın insanın eşi sormayacak da kim soracak ki zaten zorla ablasına götürtüyo gibi olmuş isteksiz ve İlgisiz sen de ilgini kes eşinden
Hastalıkta sağlıkta diye söz veririrz evlenirken nerde sözler?
Çol geçmiş olsun
Çocuğu var 2yaşında ayrıca hasta insan kendi gidemez hastaneye sevdikleri koluna girerdoktorların belli bir çalışma saatleri var. hasta insan üstüne bişey alıp hastaneye gider. sırf eşi gelmediği için doktora gitmiyosa demekki konu sahibi öyle fazla hasta değil
açıklamamı yukarda yazdım. eğer insan gerçekten hastaysa illede kocasını beklemezki direk hastaneye gider. benim bebeğim hasta olsa kocamdan ilgi beklemek yerine koşa koşa bebeğimi hastaneye götürrüm kurşun yemiş olsam bileBen onu aradigimda gelicem demedi ki bana isim var dedi pat kapatti telefnu sonrada aramadi daha blof ne yani ?? Hasta hasta
Bilmiyorum dedim ki ona ben seni Allah'a havale ettim o goruyor elbet soracak sanaAnlayamadığım telefon açıyorsun bağırıp çağırıyor eve geliyor sana hazırlan denemişti hem hastalık insanlar için ne diye trip atıyor
Cocugunu bırakmak için çağırmış eşini. .tam anlamadan cevap yazmışsınız sizde..doktorların belli bir çalışma saatleri var. hasta insan üstüne bişey alıp hastaneye gider. sırf eşi gelmediği için doktora gitmiyosa demekki konu sahibi öyle fazla hasta değil
kib tatlım. ayrıca benim bebeğim hasta olsa ben ölüm döşeğinde olsam bile bebeğime koşa koşa hastaneye götürrüm kocamdan ilgi beklemek yerineÇocuğu var 2yaşında ayrıca hasta insan kendi gidemez hastaneye sevdikleri koluna girer
yanında olur ve ihtiyaçlarını giderir karı koca
olmak da bunu gerektirie ama siz sevgisiz katı
kalpli bi insansınız belliki
Ben esimi beklemedim kizimi birakacagim kimsem yok o yuzden esimi cagirdim kizimiza bak ben gideyim doktora diyeaçıklamamı yukarda yazdım. eğer insan gerçekten hastaysa illede kocasını beklemezki direk hastaneye gider. benim bebeğim hasta olsa kocamdan ilgi beklemek yerine koşa koşa bebeğimi hastaneye götürrüm kurşun yemiş olsam bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?