esim hic umursamiyor ne yapayim tavrim ne olsun sizce?

Ayy siz adamı oldurursunuz kadın eşimden ilgi görmüyorum hastalaninca diyor..adamlar malesef boyle dogurmadiklari icin biraz merhametsizler bazilari kafana takma.

doktorların belli bir çalışma saatleri var. hasta insan üstüne bişey alıp hastaneye gider. sırf eşi gelmediği için doktora gitmiyosa demekki konu sahibi öyle fazla hasta değil
iyi de eşi gelmeyen kadın 2 yaşında hasta çocuğu kime bırakıp kendi hastalığına hastaneye gitsin
gereksiz bir yüklenme yapıyorsunuz konu sahibine

Vay arkadaş nasıl adamlar var ya, kusura bakma ama senin koca insan olmamış, yolda kalmış. Bundan sen pek bir şey bekleme.

iyi de eşi gelmeyen kadın 2 yaşında hasta çocuğu kime bırakıp kendi hastalığına hastaneye gitsin
gereksiz bir yüklenme yapıyorsunuz konu sahibine

Aynen ya, ben anlamadım kadıncağıza neden geçiriyor, kocasının avukatı galiba

Kocan
Doktora gitmene niye karışıyor anlamadım? Çocuğa bakmak zorunda kalacak diye mi? Para?

Eşin de harbiden vicdansızmış yalnız. İnsan çocuğuna bile dönüp bakmaz mı? Hep mi böyleydi bu adam?
Görümcen de ayrıca ilginç. Madem hazır değilsin 5 dakika beklerim dememiş mi?

doktorların belli bir çalışma saatleri var. hasta insan üstüne bişey alıp hastaneye gider. sırf eşi gelmediği için doktora gitmiyosa demekki konu sahibi öyle fazla hasta değil

Çok ilginçsiniz gerçekten. Gündüz doktorunu bulamazsa nöbetçi doktor denen bir şey var. Doktorun gripli hastaya yapacağı şey belli. Beyin cerrahı bakmayacak herhalde.
Evde de 2 yaşında bir bebek var. O birine emanet edilip gidecekmiş işte daha ne?

Neden böyle yapıyor hep böyle miydi ya da ne zamandır

Kocan

Doktora gitmene niye karışıyor anlamadım? Çocuğa bakmak zorunda kalacak diye mi? Para?
Evet para dukkaninda iki tane calisani var hala bes dakika eve gelip kizima bakmaya useniyor kiziyor bagirip cagiriyr . Kizimi dun doktora goturdum ama cok mizmizlandi o yuzden kendim gidemedim doktora evde ihlamur yaptim kendime ictim ilac falan da ama daha cok rahatsizlandim bugun esimi aradim bes dakika eve gelip bakarmsn kzimi bnde doktora goruneyim diye acile saglik ocagna gidecektim esimde boyle yapinca bn yarin giderim cocugumu da alir dedim ki halimi goruyor elim ayagim buz gi insan hic mi acimaz cok dusunuyorum nasil bu kadar merhametsz olur bir insan .. Cop goturme yuzunden bile bagiriyr bana ne diyeyim ki dhaa. Cop konteynri bize uzak ama esimin yolunun ustunde hemen cop arabasi da evin onunden gecmiyor bna sen gotur diyor bn nasil gotureyim kizim merdivenleri yuruyerek inmiyr kucagmda o elimde cop bu en ufak bir ornek bagirmasina iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…