- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi keskelerveben
-
çocuğumda bende hastayız diyorCocugunu bırakmak için çağırmış eşini. .tam anlamadan cevap yazmışsınız sizde..
Çocuğu için değil kendisi için gidecekmiş doktora DİYOR.çocuğumda bende hastayız diyor
iyi de eşi gelmeyen kadın 2 yaşında hasta çocuğu kime bırakıp kendi hastalığına hastaneye gitsindoktorların belli bir çalışma saatleri var. hasta insan üstüne bişey alıp hastaneye gider. sırf eşi gelmediği için doktora gitmiyosa demekki konu sahibi öyle fazla hasta değil
iyi de eşi gelmeyen kadın 2 yaşında hasta çocuğu kime bırakıp kendi hastalığına hastaneye gitsin
gereksiz bir yüklenme yapıyorsunuz konu sahibine
hatta kocası bile olabilir :)Aynen ya, ben anlamadım kadıncağıza neden geçiriyor, kocasının avukatı galiba
Doktora gitmene niye karışıyor anlamadım? Çocuğa bakmak zorunda kalacak diye mi? Para?İki gundur cok hastayim grip olmusum ama oyle boyle degil kolumu kaldiracak halim yok oksuruk yuzunden butun gece uyuyamadim alsilik olucak ya iki yasinda kizim var o da hasta gece ikimizde oksurukten uyuyamadik . Hasta oldugumu goruyor esim kizim da zaten mizmiz hasta olunca herseye aglamaya basladi insan bir der ki nasilsin iyimisin yok adama doktora gidicem bugn dedm birsuru laf soyledi bagirdi telefnu kapatti pat 20 dk snra eve geldi bna da gelecegni soylememisti suratima kapatinca telefnu bnde gelmeyecek sandim kizimi ona birakacaktim bu arada eve gelirken ablasiyla karsilasmis arabayla bes dk gotur demis eve geldi bi ton bagirdi hazir degilim diye bnde dedim ki eve gelirim bakarim cocugu demedin telfnu suratima kapattin ne bilim gelecegni dedim telefnumu aldi birini aradi sen git o hazir degil dedi bnde kim o dedim ablam seni hastanye birakicakti dedi bnde dedim ki insan der ki hazirlan ablam seni bes dk gotursun der dedim suratima kapatacagna telefonu dedim sen insan msin dedim cekti gitti halimi goruyor kizimin mizmizligini da yalandan da olsa bi ara de ki iyimisin nasilsin o bile yok yaa cok zoruma gidiyr cokk
sizin tepkiniz de bi tuhaf okumadan yorum yapmışsınız garipsiniz!kib tatlım. ayrıca benim bebeğim hasta olsa ben ölüm döşeğinde olsam bile bebeğime koşa koşa hastaneye götürrüm kocamdan ilgi beklemek yerine
hatta kocası bile olabilir :)
doktorların belli bir çalışma saatleri var. hasta insan üstüne bişey alıp hastaneye gider. sırf eşi gelmediği için doktora gitmiyosa demekki konu sahibi öyle fazla hasta değil
hastalığı hemen kocana bulaştır. sonrada kendi haline bırak çorba dahi yapma
Neden böyle yapıyor hep böyle miydi ya da ne zamandırİki gundur cok hastayim grip olmusum ama oyle boyle degil kolumu kaldiracak halim yok oksuruk yuzunden butun gece uyuyamadim alsilik olucak ya iki yasinda kizim var o da hasta gece ikimizde oksurukten uyuyamadik . Hasta oldugumu goruyor esim kizim da zaten mizmiz hasta olunca herseye aglamaya basladi insan bir der ki nasilsin iyimisin yok adama doktora gidicem bugn dedm birsuru laf soyledi bagirdi telefnu kapatti pat 20 dk snra eve geldi bna da gelecegni soylememisti suratima kapatinca telefnu bnde gelmeyecek sandim kizimi ona birakacaktim bu arada eve gelirken ablasiyla karsilasmis arabayla bes dk gotur demis eve geldi bi ton bagirdi hazir degilim diye bnde dedim ki eve gelirim bakarim cocugu demedin telfnu suratima kapattin ne bilim gelecegni dedim telefnumu aldi birini aradi sen git o hazir degil dedi bnde kim o dedim ablam seni hastanye birakicakti dedi bnde dedim ki insan der ki hazirlan ablam seni bes dk gotursun der dedim suratima kapatacagna telefonu dedim sen insan msin dedim cekti gitti halimi goruyor kizimin mizmizligini da yalandan da olsa bi ara de ki iyimisin nasilsin o bile yok yaa cok zoruma gidiyr cokk
Bak bu fikri tuttum. Böylelerine yağmurlu havada su yok aslında.
Evet para dukkaninda iki tane calisani var hala bes dakika eve gelip kizima bakmaya useniyor kiziyor bagirip cagiriyr . Kizimi dun doktora goturdum ama cok mizmizlandi o yuzden kendim gidemedim doktora evde ihlamur yaptim kendime ictim ilac falan da ama daha cok rahatsizlandim bugun esimi aradim bes dakika eve gelip bakarmsn kzimi bnde doktora goruneyim diye acile saglik ocagna gidecektim esimde boyle yapinca bn yarin giderim cocugumu da alir dedim ki halimi goruyor elim ayagim buz gi insan hic mi acimaz cok dusunuyorum nasil bu kadar merhametsz olur bir insan .. Cop goturme yuzunden bile bagiriyr bana ne diyeyim ki dhaa. Cop konteynri bize uzak ama esimin yolunun ustunde hemen cop arabasi da evin onunden gecmiyor bna sen gotur diyor bn nasil gotureyim kizim merdivenleri yuruyerek inmiyr kucagmda o elimde cop bu en ufak bir ornek bagirmasina isteKocan
Doktora gitmene niye karışıyor anlamadım? Çocuğa bakmak zorunda kalacak diye mi? Para?
Neden böyle yapıyor hep böyle miydi ya da ne zamandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?