esim hic umursamiyor ne yapayim tavrim ne olsun sizce?

Sizin ilgisizlikten daha büyük sorununuz var eşinizle, sizi döven bir eşiniz var siz hala hastayım niye ilgisiz diye kafa yoruyorsunuz. İş bulup çalışın o adamı da boşayın, tabi siz büyük ihtimal ikinci çocuğu ne zaman doğursam diye düşünüyorsunuzdur da hani bi ihtimal yine de söyleyeyim dedim.

siz yazınca baktım eski konularına. en ufak şeyde vuruyor demiş. şimdi de hastaneye gitcektim ilgilenmedi diye konu açıyor. cidden şaşıyorum ben bu kadınlara ya.

Uzaklas guzel kardesim. Sen kosma onun pesinden o nsil seni umursamiyosa sende umursama kizinla ilgilen kavga etme bi sure sonra o glir zaten pesinden

İşin içinde şiddet de mi var

Gerçekten nasıl erkekler var bu dünyada, hergün okuyup hergün yeniden dehşete kapılıyorum. Rabbim böylelerinin kalbine merhamet ve vicdan versin.. Ne tepki verirsen ver anlamayacaktır seni muhtemelen. Bağırsan çağırsan sen kötü olacaksın, görmezden gelsen demekki problem yok ben böyle devam edeyim diye düşünecek. Sen yinede insanlık bende kalsın deyip oturup adam akıllı sesinin tonunu yükseltmeden sorunlarını medenice dile getir. Şu şu şu tavırlarına çok kırılıyorum, artık beni sevmiyor musun ki hastalığım, derdim ve tasam sana dert olmuyor diye bir sor. Umarım ıslah olur..

kib tatlım. ayrıca benim bebeğim hasta olsa ben ölüm döşeğinde olsam bile bebeğime koşa koşa hastaneye götürrüm kocamdan ilgi beklemek yerine
Ne kadar boş bir insansaniz, kendi hasta çocuğu hasta. hastaneye gitmek için eşinin çocuğa bakması lazım, virus dolu bir ortama hasta çocuk daha da hasta etmek için götürulmez....
Bekara boşanmak kolay gelirmiş sizinki de o hesap

Birseyler duzelsin diye cabaliyorum en azindan siddet problemini cozebildik psikiyatri yardimiyla evliligmi kurtarmak icin elimden gelenin fazlasni yapiyorum kk de bir fikir almak icin konu actim akil akildan ustundur denir .. Ayrica ikinci bir cocukta dusunmuyorum evliligimn ilerisi var mi yok mu bilmiyorum cunku ..

Böyle adamlara kadınlık yapmak büyük hata zaten...aciz yaratık bence senin esin ,cidden aciz, Allah sana sabır versin...

Psikiyatre gidiyr esm ve siddet problemimiz yok cok sukur aileler biraraya gelip knusuldu bir dha siddet tekrarlanacak olursa herkes kendi yoluna denildi su an.icin yok oyle brseyi ama tekrarlanacak olursa o zaman herkes kendi yoluna

Hastayken bile ilgilenmiyor. .
Bazı şeyler bitmiş olabilir. .
Umarım düzelir canım. .

Bence annen babanın tepkilerini biliyorsan onlara söyle baban bi karşısına alsın konuşsun yok olmadı düzelmiyorsa bi çaresini bulmaya çalışın çünkü işin içinde şiddet var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…