- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi keskelerveben
-
Sizin ilgisizlikten daha büyük sorununuz var eşinizle, sizi döven bir eşiniz var siz hala hastayım niye ilgisiz diye kafa yoruyorsunuz. İş bulup çalışın o adamı da boşayın, tabi siz büyük ihtimal ikinci çocuğu ne zaman doğursam diye düşünüyorsunuzdur da hani bi ihtimal yine de söyleyeyim dedim.
Psikiyatre gidiyr esm ve siddet problemimiz yok cok sukur aileler biraraya gelip knusuldu bir dha siddet tekrarlanacak olursa herkes kendi yoluna denildi su an.icin yok oyle brseyi ama tekrarlanacak olursa o zaman herkes kendi yoluna
Az hasta çok hastası mı var ya bunun siz de konu sahibiyle aynı zihniyettesiniz anlaşılan pesssdoktorların belli bir çalışma saatleri var. hasta insan üstüne bişey alıp hastaneye gider. sırf eşi gelmediği için doktora gitmiyosa demekki konu sahibi öyle fazla hasta değil
İki gundur cok hastayim grip olmusum ama oyle boyle degil kolumu kaldiracak halim yok oksuruk yuzunden butun gece uyuyamadim alsilik olucak ya iki yasinda kizim var o da hasta gece ikimizde oksurukten uyuyamadik . Hasta oldugumu goruyor esim kizim da zaten mizmiz hasta olunca herseye aglamaya basladi insan bir der ki nasilsin iyimisin yok adama doktora gidicem bugn dedm birsuru laf soyledi bagirdi telefnu kapatti pat 20 dk snra eve geldi bna da gelecegni soylememisti suratima kapatinca telefnu bnde gelmeyecek sandim kizimi ona birakacaktim bu arada eve gelirken ablasiyla karsilasmis arabayla bes dk gotur demis eve geldi bi ton bagirdi hazir degilim diye bnde dedim ki eve gelirim bakarim cocugu demedin telfnu suratima kapattin ne bilim gelecegni dedim telefnumu aldi birini aradi sen git o hazir degil dedi bnde kim o dedim ablam seni hastanye birakicakti dedi bnde dedim ki insan der ki hazirlan ablam seni bes dk gotursun der dedim suratima kapatacagna telefonu dedim sen insan msin dedim cekti gitti halimi goruyor kizimin mizmizligini da yalandan da olsa bi ara de ki iyimisin nasilsin o bile yok yaa cok zoruma gidiyr cokk[/QUOTE
kızın ve sana çok geçmiş olsun
bundan sonra hasta olacağın zaman eşinden izin iste onun keyfine keder dönemde hasta olmaya bakkk,,,
böyle trip atıp ,kadına çemkirmekle olmuyorr işlerr
herkesin zoruna gider haklısınnn
Amin insaallah cok sagolun duaniz icinHastayken bile ilgilenmiyor. .
Bazı şeyler bitmiş olabilir. .
Umarım düzelir canım. .
Allah razi olsun canim . Hasta olmuyr ki olsun bnde yapicam aynisni dedgin gbiAy kıyamam ya uzulmesen bır annesın guclu ol keser dner sap dner gun gelır hesap dner bazı ınsanlar aynısını yasamadıkca karsısındakının halını anlamıyor sımdı uzulme zamanı gelınce sende aynısını ona yap da grsun nasıl bışeymiş
Tekrarlarsa beni de kizimi da kaybedecek biliyr bunu o yuzden psikiyatriye gitmeye ikna oldu ya .. Amin insallahİnşallah tekrarlamaz o zaman..
Babasi da boyle ilgisiz duyarsz ne olursa olsun kafasndaGeçmiş olsun canım, maalesef bazen insanlar bukadar duyarsız olabiliyor demekki ailesinden böyle gördü
Benim zihniyetim ne ?? AnlamadimAz hasta çok hastası mı var ya bunun siz de konu sahibiyle aynı zihniyettesiniz anlaşılan pesss
Konu sahibinin eşiyle yazacaktım yanlış olmuş pardonBenim zihniyetim ne ?? Anlamadim
Anladim canim onemli degilKonu sahibinin eşiyle yazacaktım yanlış olmuş pardon
İki gundur cok hastayim grip olmusum ama oyle boyle degil kolumu kaldiracak halim yok oksuruk yuzunden butun gece uyuyamadim alsilik olucak ya iki yasinda kizim var o da hasta gece ikimizde oksurukten uyuyamadik . Hasta oldugumu goruyor esim kizim da zaten mizmiz hasta olunca herseye aglamaya basladi insan bir der ki nasilsin iyimisin yok adama doktora gidicem bugn dedm birsuru laf soyledi bagirdi telefnu kapatti pat 20 dk snra eve geldi bna da gelecegni soylememisti suratima kapatinca telefnu bnde gelmeyecek sandim kizimi ona birakacaktim bu arada eve gelirken ablasiyla karsilasmis arabayla bes dk gotur demis eve geldi bi ton bagirdi hazir degilim diye bnde dedim ki eve gelirim bakarim cocugu demedin telfnu suratima kapattin ne bilim gelecegni dedim telefnumu aldi birini aradi sen git o hazir degil dedi bnde kim o dedim ablam seni hastanye birakicakti dedi bnde dedim ki insan der ki hazirlan ablam seni bes dk gotursun der dedim suratima kapatacagna telefonu dedim sen insan msin dedim cekti gitti halimi goruyor kizimin mizmizligini da yalandan da olsa bi ara de ki iyimisin nasilsin o bile yok yaa cok zoruma gidiyr cokk
Tekrarlarsa beni de kizimi da kaybedecek biliyr bunu o yuzden psikiyatriye gitmeye ikna oldu ya .. Amin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?