esim hic umursamiyor ne yapayim tavrim ne olsun sizce?

Gerçekten mi?!
O zaman bu adamın öküzlüklerine şaşırmamak lazım. Ortada daha büyük problemler var. Ve ortada 2 yaşında şiddeti anlayabilecek bir çocuk. Yazık.

Psikiyatre gidiyr esm ve siddet problemimiz yok cok sukur aileler biraraya gelip knusuldu bir dha siddet tekrarlanacak olursa herkes kendi yoluna denildi su an.icin yok oyle brseyi ama tekrarlanacak olursa o zaman herkes kendi yoluna

İnşallah tekrarlamaz o zaman..

Ay kıyamam ya uzulme sen bır annesın guclu ol keser dner sap dner gun gelır hesap dner bazı ınsanlar aynısını yasamadıkca karsısındakının halını anlamıyor sımdı uzulme zamanı gelınce sende aynısını ona yap da grsun nasıl bışeymiş

Allah razi olsun canim . Hasta olmuyr ki olsun bnde yapicam aynisni dedgin gbi

Müneccim miymişsin sen , vahiymi iniyormus sana da gelecegini soylemeden hazirlanmani bekliyormus.Kolay kolay kızmam ama esim ben hamileyken sinekler beni cok ısırırdı salakmışız da gidip elektrikli sinek kovar almiyormuşuz.Hala suratina vururum kalkipta öldürmezdi sinekleri hava sıcak camları kapatamıyoruz,o koca karnimla zipliyorum sinek öldürcem diye.Unutamiyorum bunu ya ben hastayken zordayken benimle ilgilenmeyen adam cok sey beklemesin benden .Bence sen de ona göre davran.

Sende o hastayken onu tınlama umursama. Belki.anlar

Tekrarlarsa beni de kizimi da kaybedecek biliyr bunu o yuzden psikiyatriye gitmeye ikna oldu ya .. Amin insallah

Hiç de kaybetme korkusu yok eşinizde.

Dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanan biri daha.
Hem bencil, hem merhamet yoksunu eşiniz.

Zaten kadınların hastalanmaya hakkı yok, erkek hastalanabilir ama kadın asla
Böyle bencil düşünen insanlar var, birşeyleri eksik olmasın aman ondan birşey istenmesin oh ne güzel dünya
Yalnız biz bayanlarda robot değiliz bunu anlamakta kıtlık çekiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…