- 13 Nisan 2007
- 33.702
- 102.756
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Solukiklimler
-
Biliyorum biliyorum.İroni yaptım zaten
Aaaa arsız utanmaz. Hem kendi vermeyip hem fe sizin vermemenize mi bozuluyor. İlerde bu çocuğun masraflarını tek başına karşışayamaz olduğunuzda ama çocuğu kendim için istiyorum, sevsin yeter diyemeyeceksinizVermez ki . bir yeğeninin doğumunda göz aydınlığı için 100 tl taktı. Bizde en aşağı çeyrek takılır. Parasını inkâr ediyor zaten.
Adamın damızlık görevi görmesi yeterliymiş….. adam spermini bile sakınır da neysePeki böyle adamdan çocuk istemek neden?
Ne zaman söyledi bunu size kayınvalideniz?Çünkü benim param ifşa oldu. O ise saklıyor. Kayinvalidemin tahmini bu. Kira , maas arazi geliri (ürünler var Ayrıca kiralik büyük bir arazi de var) ve yaşam tarzından yaptığı çıkarım. Kayinvalidem bizde kalmıştı. Tüm alışverişi benim yaptığımi farketmiş. Sen eve harcama oğlumun en az 500 bini vardır tüp bebeğe biriktir demişti.
Mükemmel hayatina donuyorsundur. Sana laf da sokmamıştım. Güya vurmaya kalkman iğrenç. Sana ne yazma bir daha. Golü eşimden yemismisim.Ne golü yasen golü eşinden yana yemişsin, ben sayfayı kapatınca hayatımda bile yoksun.
Herşey çok normal bu kafayla devam edin
Parayla verir onu da.Adamın damızlık görevi görmesi yeterliymiş….. adam spermini bile sakınır da neyse
Bakıma yardımcı olur çünkü tembel değil. Ev işini yemeği hep o yapıyor. Ben işten gelince yemeği yer televizyonun başına geçerim. O sofrayı toplar bulasigi yıkar. Bir kere olsun ben niye hizmet ediyorum demediYani böyle bir adamdan bebek istemenizin sebebi ne? Masraflari bir kenara bu adam size bebek bakim konusundada yardimci olmaz. Yalan.söylemesine felan girmiyorum bile.
Bakıma yardımcı olur çünkü tembel değil. Ev işini yemeği hep o yapıyor. Ben işten gelince yemeği yer televizyonun başına geçerim. O sofrayı toplar bulasigi yıkar. Bir kere olsun ben niye hizmet ediyorum demedi
Bana ne onun akrabasından. Kendi akrabalarım yakınlarım gelince alıyorum zaten.Siz de cimrisiniz bence!15 bin tl maaşınız var evinize et alıverin bi zahmet misafire ot yedirmeyin
Bilmiyorum. Belki de kafasında böyle bir algı vardır. Faturaları alışverişi o aliyor bari ben de yemek yapayım gibiniye desin?
masraflar sizden.
masraf yapmayı kesin bakın bakalım öyle yemek falan yapıyor mu?
Tek kuruş istemeyin diye tek ayağının üstünde dönüyor adam resmen, böyle pinti ömrümde görmedim, benim bildiklerimin canı tatlıydı, burnundan kıl aldırmazdı.Bakıma yardımcı olur çünkü tembel değil. Ev işini yemeği hep o yapıyor. Ben işten gelince yemeği yer televizyonun başına geçerim. O sofrayı toplar bulasigi yıkar. Bir kere olsun ben niye hizmet ediyorum demedi
Bakıma yardımcı olur çünkü tembel değil. Ev işini yemeği hep o yapıyor. Ben işten gelince yemeği yer televizyonun başına geçerim. O sofrayı toplar bulasigi yıkar. Bir kere olsun ben niye hizmet ediyorum demedi
Onun arkadaslari akrabasiysa saliyorum. Bir zahmet bari onlara alsin diye. Çünkü yetişemiyorum. Ama almıyor. Yine ben mahçup oluyorumAma alışverişi hep kendinden yapıyorsa adamda zaten hiç para harcamıyormuş artık kadın da bıktı bu durumdan salıverdi
Bilmiyorum. Belki de kafasında böyle bir algı vardır. Faturaları alışverişi o aliyor bari ben de yemek yapayım gibi
Kendi çocuğu için bile vermiyor ki görümceye versin . Zaten görümce cesaret edip senin paran var diyemez. Çünkü benim param var demiyoraynen öyle düşünüyor.
birde yukarıda bir arkadaşa kızmışsınız sizde normal değilsiniz dediği için ama bende farklı bir açıdan normal olmadığınızı düşündüm.
şu görümceye tüp bebek konusunda kendinizi çok kötü hissedip suçluluk duymuştunuz bu şartlar altında suçluluk duymanız nornal değil mesela.
üstelik eşinizde size kızmıştı neden vermedin diye e kendi parası varmış kendisi verseymiş size mi düşmüş. adam kendi kardeşinin tüp bebek parasını bile size ödetmeye kalkıyor siz hala bu adamdan çocuk sahibi olma peşindesiniz.
Oha yaa... Şaşırmayacagim deyip yinede şaşırıyorum Allah kahretsin.aynen öyle düşünüyor.
birde yukarıda bir arkadaşa kızmışsınız sizde normal değilsiniz dediği için ama bende farklı bir açıdan normal olmadığınızı düşündüm.
şu görümceye tüp bebek konusunda kendinizi çok kötü hissedip suçluluk duymuştunuz bu şartlar altında suçluluk duymanız nornal değil mesela.
üstelik eşinizde size kızmıştı neden vermedin diye e kendi parası varmış kendisi verseymiş size mi düşmüş. adam kendi kardeşinin tüp bebek parasını bile size ödetmeye kalkıyor siz hala bu adamdan çocuk sahibi olma peşindesiniz.
Kendi çocuğu için bile vermiyor ki görümceye versin . Zaten görümce cesaret edip senin paran var diyemez. Çünkü benim param var demiyor
O konuda biraz eşinizde bahsetseydiniz durum çok farklı olurdu.Çünkü benim param ifşa oldu. O ise saklıyor. Kayinvalidemin tahmini bu. Kira , maas arazi geliri (ürünler var Ayrıca kiralik büyük bir arazi de var) ve yaşam tarzından yaptığı çıkarım. Kayinvalidem bizde kalmıştı. Tüm alışverişi benim yaptığımi farketmiş. Sen eve harcama oğlumun en az 500 bini vardır tüp bebeğe biriktir demişti.
Görümcenizin çocuğu olunca eşinizin yapmadığı dayılık sizden beklenecek, farkında mısınız? Yeğenine çeyreği de siz alırsınız artıkın. Milletin nazı size geçiyor.Kendi çocuğu için bile vermiyor ki görümceye versin . Zaten görümce cesaret edip senin paran var diyemez. Çünkü benim param var demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?