Eşim ikinci çocuğu istemiyor.

esraral

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
127
15
98
47
Arkadaşlar 9 yıllık evliyim.7 yaşında bir oğlum var.Ben 38 eşim 44 yaşında.Artık ikinci bir çocuğumuz olsun istiyorum.Eşim şiddetle karşı çıkıyor.Asla istemiyor.Rahatı bozulacakmış,ben depresyona girecekmişim,yaşımız uygun değilmiş ve daha birçok anlamsız sebep sıralıyor.Halbuki oğlumuzu ben kendi başıma hiçbir destek olmadan büyüttüm.Eşim zaten 4 yıl yurtdışındaydı.Yeni geldi.Üzülmemeye çalışıyorum ama çok üzülüyorum.Sizin de aranızda bu tarz bır durum yaşayan var mı?Ne yapmalıyım?

Zorla istetilmez ki çocuk denilen şey.
İkinizin de isteği ile olmalı.

peki ona rağmen neden bu tepki ? siz depresyona mı girmiştiniz ilkinde ? ya da çocuğunuz huzursuz muydu ?

Çok mu zor geçti hamileliğiniz..
Çok mu eziyet ettiniz eşinize o süreçte ve doğumdan sonra?
Yaşınızda bişey yok..
Ben de 2. çocuğumu sizin yaşınızda doğurdum
..

saglikli olan her iki tarafin da kabullendigi, arzuladigi bir hamilelik gecirmek.
yerinizde olsam bu sekilde yola devam ederdim.

Bende bunu çok merak ediyorum benim eşim de çocuk istemiyor 1 tane oğlumız var . İstediğim için yapmalımıyım ? Yapmamalımıyım ?

Kesinlikle eşin istemiyorsa yapmamalısın. Ben de istemiyorum eşim söyleyip duruyor.. Bir tane neyimize yetmiyor.. Allah başımızdan eksik etmesin.. Sağlıkla sıhhatle bebeğimizle yaşayıp gidiyoruz işte.. Bir daha bu stresleri çekemem. İstemiyorum kesinlikle 2. çocuk.. Bilmem eşini kendi açımdan çok haklı buldum.

Yok öylesini hiç düşünmedim zaten isteseydim bu zamana kalırdım bence kadın isterse gebe kalabilir ben sadece yapsam nasıl olur diye merak ediyorum

İsterse gene kalır elbette,eşine der ki ben korunuyorum ama korunmaz ovulasyon günlerini de takip eder oldu bitti, sıkıntı etik olmaması, açıkça istemiyorum diyen birine nasıl denir ki ben hamileyim diye

ben onu bunu bilmem de bir çocuğa kardeş yapmamak ona büyük haksızlık olur. siz öldünüz diyelim çocuğun kimi kalacak hayatta. bir kardeş şart mutlaka

İsterse gene kalır elbette,eşine der ki ben korunuyorum ama korunmaz ovulasyon günlerini de takip eder oldu bitti, sıkıntı etik olmaması, açıkça istemiyorum diyen birine nasıl denir ki ben hamileyim diye
adam zaten ilkiyle ilgilenmemişki yurt dışındaymış yeni gelmiş,ben farklı düşünürdüm

adam zaten ilkiyle ilgilenmemişki yurt dışındaymış yeni gelmiş,ben farklı düşünürdüm

Bende tam bu nedenden istemezdim, kendim bakar büyütürüm diyecek birsey değil ki, cidden anne babaya hiçbir yük bindirmese bile çocuk babaya yönelecek ilgi isteyecek o ilgiyi göremezse de ruhu yara alacak

esiniz istemiyorsa yapamazsiniz

Yok öylesini hiç düşünmedim zaten isteseydim bu zamana kalırdım bence kadın isterse gebe kalabilir ben sadece yapsam nasıl olur diye merak ediyorum
Kadın istese nasıl gebe kalabilir anlamadım ben bunu
ben de istıyorum ama kalamıyorum yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…