evet o yüzden allahtan hayırlısını istemek lazım, benim 1 kız kardeşim var dünyalara değişmem babamlar 5 kardeş yarısı yarısıyla küs öldü mü kaldı mı bilmez.... hayatta herşeyin hayırlısı
Mutlaka. 4 kardeşiz, 1 si ölsek oh der o kadar ayrıyız. ama diğer üçümüz bildiğin can-ciğer. Kanlım olsun kardeşim olsunculardanım ben.Cidden bu kadar gönlü güzel kardeşe sahip olmasaydım, annemin ardından hayata tutunamazdım.Kardeş dikili taş olmuyo yalnız her zaman; hep aynı şeyi yazıyorum ama hortlayasıca büyük amcam babamın cenazesine bile gelmedi, vefatından sonra diğer amcam da bize karşı köşedeki bakkaldan daha yakın değil
aynı durumu ben yaşadım birkaç ay önceye kadar, anneler genelde duygusal düşünüyor kardeşsiz olmasın istiyor babalar daha doğrusu erkekler daha dışa dönük oldukları için çok kardeş olayını anlamıyor , benim eşimin ablası var ama olmasada olurdu diyor halbuki ablasıyla bazen oturup saatlerce anne babasını çekiştiriyor o olmasa bu konuyu konuşacağı kimse olmaz dünyada, beraber büyümek aynı anne babaya sahip olmak ayrı bir durum çok özel. elbette hayırlısı öncelikle benim eşimde 44 yaşında bu devirde bu yaş çok değil allah hayırlı ömür versin herkeseAynen öyle ille olsundan önce hayırlısı olsun demeli
44 çocuk doğana kadar 45, çocukla arasında yarım asır olacak nerdeyse yani ne bileyim ben hak veriyorum adama, 10 seneye zaten hastalıklar yoklamaya başlayacak
Konu sahibini tenzih ederim ama kimileri de yaşlılığımızda yanımızda bakacak biri olsun diye çocuk yapıyo,hani diğerleri evlenir küçük bizle kalır,bakıyorsun çocuk 20 yaşında anne baba 60larda
bence de bir insana anne babasından daha yakın olan kardeştir. benim için sıralama da evlattan sonra kardeş gelir:)Mutlaka. 4 kardeşiz, 1 si ölsek oh der o kadar ayrıyız. ama diğer üçümüz bildiğin can-ciğer. Kanlım olsun kardeşim olsunculardanım ben.Cidden bu kadar gönlü güzel kardeşe sahip olmasaydım, annemin ardından hayata tutunamazdım.
Mutlaka. 4 kardeşiz, 1 si ölsek oh der o kadar ayrıyız. ama diğer üçümüz bildiğin can-ciğer. Kanlım olsun kardeşim olsunculardanım ben.Cidden bu kadar gönlü güzel kardeşe sahip olmasaydım, annemin ardından hayata tutunamazdım.
aynı durumu ben yaşadım birkaç ay önceye kadar, anneler genelde duygusal düşünüyor kardeşsiz olmasın istiyor babalar daha doğrusu erkekler daha dışa dönük oldukları için çok kardeş olayını anlamıyor , benim eşimin ablası var ama olmasada olurdu diyor halbuki ablasıyla bazen oturup saatlerce anne babasını çekiştiriyor o olmasa bu konuyu konuşacağı kimse olmaz dünyada, beraber büyümek aynı anne babaya sahip olmak ayrı bir durum çok özel. elbette hayırlısı öncelikle benim eşimde 44 yaşında bu devirde bu yaş çok değil allah hayırlı ömür versin herkese
Aynen ya, böyle ince hesaplara bitiyorum..anna baba ölürse, kardeş kalsın; önce kimin öleceği duvarda yazıyor sanki, ya anne erken ölse o küçük çocuk nolcak peki?Kardeş dikili taş olmuyo yalnız her zaman; hep aynı şeyi yazıyorum ama hortlayasıca büyük amcam babamın cenazesine bile gelmedi, vefatından sonra diğer amcam da bize karşı köşedeki bakkaldan daha yakın değil
ay evet çok detaycısın senin ilk bebek olacak değil mi olursa? ya iyi düşün iyi olsun, bizim eşimle aramızda 12 yaş var detay düşünsem hiç evlenmemek lazım ama çok iyi de anlaşıyorum hiç yaştan dolayı bir sorunda yaşamadım. yani hayatın bir matematiği yok maalesef 2 kere 2 4 değil hiçbir zaman, benim eşim 44 değil 34 olsada ikinciyi istemezdi istememe sebeplerinde yaş vs hiç yoktu o rahat etmek istiyor her zaman, o yüzden hayırlısını istemek lazım kocanın da evladın da...:)Canım naçizane bence her devirde geç bir yaş önceden kuşak çatışması 20 30 yılı kapsıyosa şimdi 10 sene, çünkü teknoloji akıyo hersey çok çabuk değişiyor kardeşimle aramda 6 yaş var ve ben jargonlarını çözemiyorum
Sağlıklar da giderek bozuluyor zaten GDO teknoloji yapay gıdalar vs derken hastalık yaş ortalamaları düşüyor
Amaaaan ne bileyim ben çok.detaycıyım hayatım boyu hiçbir şeyi hadi yapıveriyim diye yapmadım, ben erken ölecem mesela bu yüzden
Aynen ya, böyle ince hesaplara bitiyorum..anna baba ölürse, kardeş kalsın; önce kimin öleceği duvarda yazıyor sanki, ya anne erken ölse o küçük çocuk nolcak peki?
Hadi diyelim süper anlaşsan bile, sonra evlenip biri arşa diğeri fizan gitmiyor mu bazen kardeşlerin? Evlendikten sonra erkek kardeşi zaten unut. Çocuk için çocuk doğrulmaz diyorum ben. İlk nakli vs ihtiyacınız yoksa tabi.
ay evet çok detaycısın senin ilk bebek olacak değil mi olursa? ya iyi düşün iyi olsun, bizim eşimle aramızda 12 yaş var detay düşünsem hiç evlenmemek lazım ama çok iyi de anlaşıyorum hiç yaştan dolayı bir sorunda yaşamadım. yani hayatın bir matematiği yok maalesef 2 kere 2 4 değil hiçbir zaman, benim eşim 44 değil 34 olsada ikinciyi istemezdi istememe sebeplerinde yaş vs hiç yoktu o rahat etmek istiyor her zaman, o yüzden hayırlısını istemek lazım kocanın da evladın da...:)
kadın 23 sene sonra nasıl doğurmuş???? şok!!! menapoza girdim sanmıştır heraldeHayat...30 yaşında arkadaşımın 7 yaşında kardeşi var mesela anne babası bize birsey olursa abisi bakar diyorlar, e abisi yalnız mı karısı var çocukları var, ha elbet bakar ama çocuğu önce anne babası düşünecek sen nasıl abisine o sorumlulugu yüklersin yaparken sordun mu
a ben seni küçük sanıyordum, maşallah allah bağışlasın iyi kardeşsiz bırakma kuzuyu:)))))Var bi oğlum 2 yaşında ellerinden öper teyzesi :)
a ben seni küçük sanıyordum, maşallah allah bağışlasın iyi kardeşsiz bırakma kuzuyu:)))))
Bende katılıyorum yaş konusuna 55 yaşında tekrar baba olan bi tanıdığımız var babamın amcası ve 3.çocuğu oldu ve inanın herşeyine cevap veriyor.Kıymetlim diye hitap ediyor.Ağzım açık kaldı vallahi benim eşimde 33 yaşında bebeğimiz olsa tutumu aynı olmayacaktır eminimay evet çok detaycısın senin ilk bebek olacak değil mi olursa? ya iyi düşün iyi olsun, bizim eşimle aramızda 12 yaş var detay düşünsem hiç evlenmemek lazım ama çok iyi de anlaşıyorum hiç yaştan dolayı bir sorunda yaşamadım. yani hayatın bir matematiği yok maalesef 2 kere 2 4 değil hiçbir zaman, benim eşim 44 değil 34 olsada ikinciyi istemezdi istememe sebeplerinde yaş vs hiç yoktu o rahat etmek istiyor her zaman, o yüzden hayırlısını istemek lazım kocanın da evladın da...:)
benim babam 63 annem 53 ben 32 yaşındayım babam hep daha enerjik ve çocuklarla iyi anlaşan bir adam olmuştur, babalık çocuk doğduktan sonra başlayan bir süreç eminim eşinde bebeğini kucağına aldığında iyi bir baba olacaktır, zaten bu hormonlar yüzünden anneler ve babalar anlaşamıyor:) kadınlar çocuk rahme düştüğünde anne, erkekler kucağına aldığında baba....Bende katılıyorum yaş konusuna 55 yaşında tekrar baba olan bi tanıdığımız var babamın amcası ve 3.çocuğu oldu ve inanın herşeyine cevap veriyor.Kıymetlim diye hitap ediyor.Ağzım açık kaldı vallahi benim eşimde 33 yaşında bebeğimiz olsa tutumu aynı olmayacaktır eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?