kk klasigi(kirmizi gecelik )Kadın istese nasıl gebe kalabilir anlamadım ben bunu
ben de istıyorum ama kalamıyorum yardımcı olur musunuz
onu kastetmedimkk klasigi(kirmizi gecelik )
ay konu başlığını görünce acaba benim açtığım eski konulardan biri mi hortladı dedim:)) vallahi ben aynı hatta daha kötü durumdaydım, ben 32 eşim 44 yaşında 3 yaşında bir kızımız var ben kızım 1 yaşına geldiğinden beri istiyorum, hatta 2 kere çok şiddetli kavga ettik yok yok adam kesinlikle istemiyor, sebep aynı 1 çocuk yeter diyor beni paylaşmak istemiyor,benim ablam var da ne oluyor kardeş şart değil diyor vs vs , ben çalışıyorum o çalışıyor ikimizin geliri de çok iyi ama adam kesintisiz uyumak istiyor ve zırıltı istemiyor, ha iyi babamı dersen çok iyi el bebek gül bebek bakıyor bebekken yardımda ediyordu biraz rahat adam ve biraz da aşırı sorumluluk sahşbş 20 yıl sonrayı planlıyor, neyse neticeye geleyim biz korunuyorduk 6 yıllık evliyiz hep böyle korunduk hiç sorun çıkmadı ben de çocuk mevzusunu kapattım eşimden değil allahtan istedim, benim için kızım için hayırlıysa olsun bir bebeğimiz dedim veeeee imkansız oldu ben hamile kaldım eşim şok:) 2 ayda anca şoku atlattı şimdide 3 yıldır uyumadık bir 3 yıl daha uyumayız diyor:) bakalım ben de merak ediyorum 2 çocuklu hayatı yani nasib ise oluyor en açık örneği benim....Arkadaşlar 9 yıllık evliyim.7 yaşında bir oğlum var.Ben 38 eşim 44 yaşında.Artık ikinci bir çocuğumuz olsun istiyorum.Eşim şiddetle karşı çıkıyor.Asla istemiyor.Rahatı bozulacakmış,ben depresyona girecekmişim,yaşımız uygun değilmiş ve daha birçok anlamsız sebep sıralıyor.Halbuki oğlumuzu ben kendi başıma hiçbir destek olmadan büyüttüm.Eşim zaten 4 yıl yurtdışındaydı.Yeni geldi.Üzülmemeye çalışıyorum ama çok üzülüyorum.Sizin de aranızda bu tarz bır durum yaşayan var mı?Ne yapmalıyım?
Çok mantıklı bir yaklaşım bravo gerçektenbilmiyorum etkili olur mu ama eşinize bu iletiyi okutun mümkünse;
Annem öldüğünde kocaman kız olduğum halde kardeşim olmasaydı hayata tutunamazdım. Başım mı sıkıştı hemen kardeşimleyim, bi derdim mi var kardeşimle çözerim.Kendi rahatınızdan ziyade evladınızın bir dikili ağacı olsun hayatta.Sığınacağı bir limanı...
evet o yüzden allahtan hayırlısını istemek lazım, benim 1 kız kardeşim var dünyalara değişmem babamlar 5 kardeş yarısı yarısıyla küs öldü mü kaldı mı bilmez.... hayatta herşeyin hayırlısıKardeş dikili taş olmuyo yalnız her zaman; hep aynı şeyi yazıyorum ama hortlayasıca büyük amcam babamın cenazesine bile gelmedi, vefatından sonra diğer amcam da bize karşı köşedeki bakkaldan daha yakın değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?