Eşim ile 1. Evlilik Yıl Dönümümüz de çok kötü kavga ettik :(

netten bile vermiş olsa araştırmış hangi çiçeği almalıyım hangi çikolata olsa hımm bu güzel değilmiş yada hımmm pınar bunu beğenir bunu alsam hoşuna gider gibi düşünmesi bile bence sana verdiği değerin bir göstergesi. bardağa dolu tarafndan bak bence, seneye sen de internetten sipariş verirsin olur biter. en güzel zamanlarınızı böyle tartışarak geçirmeyin.

sevdiğiniz adamla 1 sene geçirmişsiniz.. bundan daha güzel hediye var mı?

((ki, bu kadar özendiğinize göre onu çok seviyorsunuz.))

Kesemiz bir artık ne istese alırım, çiçek alayım gerisini kendi beğenince de alırım demiştir
Bu kadar duygusala bağlamayın bence

erkekler bayanlar kadar ince değil, adam gene düşünüp internette olsa almış, bence gereksiz büyütmüşsünüz konuyu

Boşuna kavga çıkarmışsınız
Erkekler kadınlar kadar ince fikirli olamaya biliyorlar
Bu yüzden hatırladıgına sukretmeniz lazım bence

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkürler genel olarak aldığım sonuç ben biraz abartmışım. Ama tamamen de haksız değilim. Bundan sonra hediyelerim daha basit olmalı onun ki gibi internetten ve sıradan. Böylece ortada hiç bir sorun kalmayacak gibi gözüküyor. Ne yazık ki evlendikten sonra bir yıla kalmadan erkekler özüne dönüyor.

Kusura bakmayın da saçma bi sebepten kavga etmissiniz herkesin karakteri farklı. Eşinize göre de kendi aldığı hediye güzeldir. Siz eşim güzel bişey yapacak diye uğraşıp sonra da batirmissiniz her şeyi , hiç bişey yapmasaniz daha çok makbule geçerdi eşiniz için. Tamam biz hanımlar daha çok düşünüyoruz ama bu kadar beklentiye girmeyin. İstediğiniz bişey varsa da eşinize ima ile belli edin ya da açık açık söyleyin daha çok mutlu olursunuz.

Kucuk seylerle mutlu olmayi ogrenin. Sonucta ortada bir hediye var yoldan gelirken sokak saticisindan bir cicekte alabilirdi ki ben sorun etmezdim. Bazi insanlar boyle gunlere cok asiri anlam yuklemez. Bu karsi tarafa onem vermemek degil belirli gunlere takilmamaktir sadece. Eger diger gunler mutluysaniz size deger veren bir esiniz varsa boyle seylerin ne onemi var?

Size bir ornek vereyim bir arkadasima erkek arkadasi sinema da evlenme teklifi etti. Filmin sonunda perde de ikisinin resmi cikmis herkes alkislamis tanidiklar zaten sinemayi doldurmus guller tek taslar felan filan. Video cekip kizda cocukda facebookda paylasti herkes sahit oldu derken bunlar evlendi bir yil sonra siddetli gecimsizlikden mahkemenin yolunu tuttular.

Yani esinizle mutlu musunuz? Evinizde huzur var mi siz ona bakin. Boyle kucuk seylere takilip huzurunuzu bozmayin.

Çok şükür ciddi problemlerimiz yok . Dün kötü geçti sadece. Tüm özel günlerde bende ona oda bana elimizden geldiğince özenli hediye seçip alırız. Normalde hediye seçemeyecek yada böyle şeylere yabancı biri değil. Bunu ilk evlilik yıl dönmümüzde yapması tuaf geldi. Çünkü annesine bile hediye alırken baya düşünüp dolaşır beraber saatlerce gezeriz. Beni önemsememesine üzüldüm.

Bayaa bi abartmissinz.
Ne bilsin adam senin yok kumasi sectigini yok dugmesini hediye paketini aradigini.
Oda sonucta unutmamis hediyesini almis.
Bak gor bi kac sene sonra bu gunleri ariycaksin.
" beni dusunup bi gul alsa yetrrli" diyceksin.
Eldekilerle mutlu olmayi bil.

Ya insan hediye için neden kavga eder. Adı üstünde hediye. Gönlünden o koptu diye ya da o kadar düşündü diye tartışılır mi? Lütfen evliliğinizi çekilmez değil çekilir hale getirin. İnanın çooook mutlu olursunuz

Özenilmek illa hediye ile mi oluyor? Yani özel gün =hediye demek değil bi kere bunu anlamaliyiz sanırım. Eğer sırf çiçek için tepki verdiysen haksızsınız ama eşinizi tanıyorsunuz eğer özenmediğini, umursamadığını düşünüyorsanız haklılık payınız var.

canım kocamdır çok romantiktir ama evlendiğimizden beri bi dal çiçek görmedim. ben olsaydım boynuna atlardım

Eger sabah kalktiginizda "bugun ne bahane bulsam da yildonumumuzu zehir etsem" diye karar vermediyseniz abartmissiniz bence.

Size bir tavsiye, yildonumuymus hediyeymis bu tur seylere fazla anlam yuklemeyin. Evlilik bu tur seylere indirgenmeyecek kadar ciddi bir kurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…