Eşim ile 1. Evlilik Yıl Dönümümüz de çok kötü kavga ettik :(

en azından başka bi gün söyleyebilirdin daha özel bi hediye bekledigini... hediyeye özenip hazırlamak yerine o günü sorunsuz geçirmek için çabalasaydın daha iyiydi...

Evlilikte kiyas olmaz. Sizin ailenizin de ince dusuncelisi sen ol, ne olmus yani. Sirf daha az ozenilmis birsey diye guzel bir hediyeyi haketmiyor mu?

canım benim ya kıyamam sana ne büyük sorunmuş senin ki vah vah :) tatlım evliliğin baharında ne bu çocuksu muhabbetler :) ben evliliğimin ilk senesi adama hediye aldığımda verdiğimde çok beğendi senin ki gibi :) hani benim hediyem dediğimde kapitalist düzenin saçmalıkları bunlar ne gerek var sen söyle bakıyım ne yemek yaptın dedi adam ve ben bu hödükle 6 yıldır evliyim :) aşıkmıyım salakça olucak ama aşığım :)

Evlilikte en büyük hatalardan biri de ufak şeyleri büyütmek.
Ben artık şunu anladım erkekler bizim gibi herşeyi ince düşünmüyorlar.
O yüzden de onların bizim gibi olmasını beklememeliyiz.
Sen yine iyisin bak benim eşim hediye bile almaz bir pasta ile geçiştirir.

Böyle yüzüne vurduysan düşündüm ettim paketşne 1 saat harcadım sana özel yaptırdım diye harcadığınız emeğinde hiç bir güzelliği kalmıyo kusura bakmayın ama. Gidip seçip alabilirdi çok saçma bir düşünce tarzı artık kimse çiçekçiden gidip çiçek almıyor internet sitesinden seçiyor o size en yakın çiçekçiye siparişi yaptırıyo zaten anlamsız bir tartışma başlatıp gününüzü heba ettiğiniz için bir daha yüzüne vurmamak üzere özür dileyip gönlünü alın derim

Evlilik kulübüne hoşgeldin canim.gittikçe azalan bir egriyle bundan sonraki her özel gün hayal kırıklığı olacak.abartmisin cnku birçok erkek böyle :) beklentiyi dusuk tut hiiiiic üzülmesin şekerim.

bana yapılsa çok bozulurdum, yani sizin yaptığınız bana yapılsa. her şeyi abartmayın nolacak çiçekçiye gitmediyse ordan da alacağı gül burdan da gelen gül. bu kadar yüzüme vurduktan sonra benim için isterseniz dünyaları serin hiç bir anlamı olmazdı.

sonradan lafini edeceksiniz keske hic ozenip hazirlamasaydiniz o kadar sey..
bilememistir sizin bu kadar anlam yuklediginizi o gune..
biz hediyelesmeyiz evlilik yildonumlerinde,hatta gecen yil ki evlilik yildonumunde bizim sipayi zor bela uyuttuk,arkasindan avakodo maskesi yapip lahana corbasi ictik

Haksızlık etmişsiniz.
1. yıldönümümüzde eşim bana çiçek ve çikolata alsa, ben yanına şampanya falan açar geceyi odamızda devam ettirirdim, istemediğiniz kadar hediye yağardı sonrasında.
Bence biraz idare etmeyi öğrenmeniz lazım.
Şimdi ne hediye alırsa zordan alacak.

12 sayfayı okuyamadım

Sizin ilk yazdığınıza göre derdiniz olmadığı için kavga edecek yer aramışsınız gibi geldi

Adam düşünmüş sürpriz yapmış kendince

Şumyıldönümü ve benzeri günlere bu kadar anlam yüklemeyin tüketim toplumu bizi böyle yaptı

Doğru düşünüyorsunuz ama yanlış bir zamanda anlatmışsınız duygularınızı ..

Bakın kendiniz söylemişsiniz; bütün özel günlere ikimizde özeniriz..
Ee bu da böyle geçseydi.. Çiçek ve çikolata güzel bir hediyedir.
Bu msj.ınızı gördükten sonra biraz haksız buldum sizi.
Sizin bu jestinizden feyz alıp bir daha ki özel günlerde o da birşey yapabilirdi üstelemeseydiniz.
Birbirinizin gönlünü alın. Hayatta çok büyük acılar var.
Gözünüzü kapatın , 10 dk. Sonra birbirinizin yanında olamayabileceğinizi düşünün..
Ve gidip sarılın eşinize..

Ben de hediye almadi unuttu sandim.
Hicbir seyden memnun ve razi olmamaya programlanan insanlar bundan vazgecerse mutlu olabilirler...

Derdiniz büyük olsaydı bunları takmazdınız

Evli olmadığımdan sanırım size hak verdim bende özenilmiş şeyler isterdim. Birinci yıl önemli.

biz 1. Yılımızı kutlAmadik bile ne o ne ben bisey almadık Ne guzel düşünmüş biseyler yapmış tadını çıkart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…