Esim ile iliskimiz ?

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.543
63
Kizlar bebegim 6 aylik. Dogumdan sonra farkettim. Bebegide benim deh dememle yaptik zaten. Esim cok isteksiz iliski konusunda. Normal de her istedigimi yapiyor. Isten erken cikiyor hemen eve geliyor falan filan bunlar guzel hos ama iliski konusunda kardes gibiyiz. Mesela 45gundur hic beraber olmadik. 2 kez adet gordum bitti gitti ama adam hic istemiyo. Neden boyle ? Aldatiyo desem aldatan adam farkli olur anlamadim ben bi akil verin.

Kizlar bebegim 6 aylik. Dogumdan sonra farkettim. Bebegide benim deh dememle yaptik zaten. Esim cok isteksiz iliski konusunda. Normal de her istedigimi yapiyor. Isten erken cikiyor hemen eve geliyor falan filan bunlar guzel hos ama iliski konusunda kardes gibiyiz. Mesela 45gundur hic beraber olmadik. 2 kez adet gordum bitti gitti ama adam hic istemiyo. Neden boyle ? Aldatiyo desem aldatan adam farkli olur anlamadim ben bi akil verin.
Biraz işve cilve esinizin hosuna gidecek sekilde giyinme ve bikac cümle ile halledebilirsiniz süprizler yapın

Hamilelikten önce de böyle miydi? Doğum yaptınız belki çocuk emzirme filan sizi anne olarak ayrı bir görüyordur artık. Bu arada deh nedir ya eşinize de bu üslup varsa adam yanaşmamakta haklı.

Bebeğin için hayırlı olsun allahım uzun ömürler versin canım sinirden öyle söylemen normaldir kızlar normal karşılamak gerek ama sende ılımlı yaklaşmayı dene istersen canım normal değil bu ilişki süreniz çünkü belki bir problemi vardır . Oda olmadı uzmandan bir destek alın kendi başına düşünme bunu eşinle paylaş haberi varmı eşinin senin bu düşüncede oldugundan erkekler genelde umursamazlar pek kadının ne düşündüğünü çünkü

Biz ne bilelim

Uçağın havalanmasında mı bir sıkıntı var acaba ?:KK48:
Yok aslinda. Bende anlamadim.
Deh demenizle mi oldu? O zaman ben de size "çüş" diyorum. Kendinizi başka şekilde ifade edemez miydiniz?:işsiz:
Malesef durum tamda bu.
Ay gülmemeliyim :KK70: :KK70: :KK70:
Aglancak halimize guluyoruz sizde haklisiniz.
Kendinizi bu şekilde ifade ediyorsanız onun yanında da çekici gelmemeniz normal bence. Deh demek nedir ya???
Deh cokta kotu bi ifade degil bence. Ayrica cekici olmadigimi nerden biliyosunuz veya karsimdaki adam ne kadar cekici? Buna siz karar veremezsiniz. Cekici gelmisim ki benimle evlenmiş. Benm skntim cekici nasil olurum degil oylede bi gayretim yok. Kendimden eminim sukur.
Biraz işve cilve esinizin hosuna gidecek sekilde giyinme ve bikac cümle ile halledebilirsiniz süprizler yapın
Neler denedim neler. Adam o kdr seye hii ne guzel diyip basini cevirdi daha ne yapayim bilemedim.
Hamilelikten önce de böyle miydi? Doğum yaptınız belki çocuk emzirme filan sizi anne olarak ayrı bir görüyordur artık. Bu arada deh nedir ya eşinize de bu üslup varsa adam yanaşmamakta haklı.
Esimde ne usluplar var bide onu dusunun. O kadar kiziyorum ki artik ancak boyle ifade edebildim kendimi. Biraz empati. Dogumdan once boyle degildi ama bazen ilski olcagi zaman gerceklestiremiyodu. Anlamadim gitti.
Bebeğin için hayırlı olsun allahım uzun ömürler versin canım sinirden öyle söylemen normaldir kızlar normal karşılamak gerek ama sende ılımlı yaklaşmayı dene istersen canım normal değil bu ilişki süreniz çünkü belki bir problemi vardır . Oda olmadı uzmandan bir destek alın kendi başına düşünme bunu eşinle paylaş haberi varmı eşinin senin bu düşüncede oldugundan erkekler genelde umursamazlar pek kadının ne düşündüğünü çünkü
Bosver isteyen istedigini anlasin. Herkes mukemmel degil. Bu benim uslubum onlar daha kibar sekilde ifade etsinler kendilerini cok biliyolarsa. Esimede soyledim ama nafile.
Bilmiyosan bos yapma.
Cinsel bir problemi olabilir. 45 gün baya uzun.
Bencede ama anlatamiyorum.
Deh :KK53: Kurban olduğum yaradan farklı farklı yaratıyor işte :deli: İlişki konusunda da deh dehleyin bari. Ama iyi dehleyin, dur çüş anlamasın. İyi dehlemeler.
Sizinki baya egitilmis sanirim tecrube konusuyor.

O zaman eşinizin bir doktora gitmesi gerekiyor. Gerçekleştiremiyordu demişsiniz bir sorun var. Örtbas etmek için birliktelikten kaçıyor gibi. Doktor için ikna etmelisiniz.

hep mi koca kur yapsın?

Sen gel sevişelim demek gibi hareket yap.

Jartiyer giyip, ölü taklidi yapmak işe yaramaz

Doktora çıksın konuştunuz mu bu konuyu eşinizle.hormon tahlili yapılınca az çok sebep belli olır belki psikoljikte olabilir.
En kısa zamanda bi ürologa görünsün.dilerim düzelir

Back
X