Eşim ile kavga

Kafa mi atti? Bu kucuk bir sey mi? Bir daha olmasin mi? :KK12:
Bir kere olunca gerisi geliyor, ben gelmeyeni gormedim. Simdi yatagi ayirinca sen ona ceza verdigini mi sanacaksin ya da bir iki gun kusunce o da bir daha yapmayacak saniyorsun oyle degil mi? Yok oyle olmuyor iste. Kafa da atsam gidemiyor diyor. Ha bir de ben kizlarina kafa attim anasi babasi bir daha olmasin dedi diyorlar... bir dahaki sefere daha beter yapiyorlar. Siddetin dozu da sıklıgı da artiyor. Ilki hep boyle baslar... gerisi gelir...Ha bir de dovmedim seni, dovsem nefes bile alamazdin diyorlar.
Belli ki barışacaksin. Taktik maktik yapmana gerek yok bu durunda.

Herkese hayırlı geceler öncelikle. Hemen başlıyorum anlatmaya Ramazan oruç malum eşimin sinirleri aşırı derecede gergin normalde olmayacak şeyler oldu bu akşam. Eve gelirken meyve al demiştim almış şu şu para bu bu para saydı bende niye bu kadar para verdin keşke bi çeşit alsaydın dedim baktım daha sayıyı böyle sayacağına almasaydın dedim sonra kuzu eti almış bende kokuyor diye ne yaparım ne yerim ne yapılan ortamda dururum bunu bile bile niye aldın annemlere gidelim orda ye dedim zaten bayramda yasak olacağı için akşam oraya gidecektik iftara bana küfretmeye başladı bende ona bağırdım yeter diye bana resmen kafa atıp burnumu morarttı şişti çabuk hazırlan gidiyoruz dedi ağlaya ağlaya gittik kardeşim sordu tabi bende anlattım hemen gitti erkekliğini ablamdan çıkartıp utanmıyomusun buraya gelmeye dedi sonra babamlar duydu bi daha olmasın bu raddeye gelecek ne var VS kızdılar eşime sonra geldi sarıldı ben yalnızken ben sarılmadım tabi şimdi ben oruca verip sussam içim içimi yiyo kafa atmak nedir? Olayı boşanmaya getirsem yine içim razı değil yatağımı mı ayırayım nasıl davranayım bi akıl verin kurban olam. Not bende karşılık verdim evet ama küfür VS değil sadece bağırdım bıktım yeter VS gibisinden

okurken bakislarim ddeğişti.tutmayin arkadasim oruc. karina kafa atmak ne demek. bu mu sevap kazanmanin yolu. ailenizin karismasi hem iyi hem kötü olmus. icinizden geldigi gibi davranin. ama bence ne olur ne olmaz diye bir darp raporu kaydi actirsaniz iyi olur.

Tekrarlamaması için bir çözüm arıyorum kusura bakmayın
Ailenizin sıra arkadaşları kavga etmiş de biri diğerinin saçını çekmiş gibi "bir daha olmasın" güzellemesinden, hafife almasından sonra tekrarlamaması pek olası değil açıkçası, farkında mısınız bunun bilmiyorum.
Ciddi adım atmadığınız sürece de gözü korkmayacak. 1 yıl yatakları ayırırsınız, aldatır, yatakları ayırmasaydın der işin içinden sıyrılır.
Surat assanız, suratınıza bakmaz, yine umurunda olmaz.
Şiddetle kaşılık verseniz, daha güçlü olduğu için canınızı asıl o yakar.
Kısacası çare belli ama onu da siz yapmayacaksınız.

Allah için bir oruç tutacaklar onu da pislikleri ile gölgeliyorlar. Böyle adamlar oruç tutmasın. Size gelince kafa atmayı fazla büyüttüğünüzü sanmadığımdan. Tavsiyem bir süre konuşmayıp ihtiyaçlarını gidermeyin yemek yapmayın iş güç yapmayın iftarda kendi yemeğinizi yiyin kalkın

O halde birşey olmamış gibi eşinizi alıp ailenizin yanına giderek hata yapmışsınız, aileniz içinde şiddet çokta mühim değil , eşinizde bunu görmüs oldu. Birkaç gün küsüp konuşmamaktan başka ne yapabilirsiniz?
Benimde başka aklıma gelen bişey yok bir an önce ekonomik özgürlüğümü alıp onsuz ayakta olduğumu bilirse belki o zaman kaybetmekten korkar şuan gidecek yerim olmadığını biliyor 😔 sorsan pişman özür diliyor ama hiçbişey özürle geri gelmiyor

Ailenizin sıra arkadaşları kavga etmiş de biri diğerinin saçını çekmiş gibi "bir daha olmasın" güzellemesinden, hafife almasından sonra tekrarlamaması pek olası değil açıkçası, farkında mısınız bunun bilmiyorum.
Ciddi adım atmadığınız sürece de gözü korkmayacak. 1 yıl yatakları ayırırsınız, aldatır, yatakları ayırmasaydın der işin içinden sıyrılır.
Surat assanız, suratınıza bakmaz, yine umurunda olmaz.
Şiddetle kaşılık verseniz, daha güçlü olduğu için canınızı asıl o yakar.
Kısacası çare belli ama onu da siz yapmayacaksınız.
Yapmamak değil yapamamak arkamda kimse yok gördüğünüz üzere küçük bir çocuğum var ve maalesef işsizim şuan 😔

Eşiniz canavar, aileniz tuhaf.. ne denir ki?
Yani sizi o halde görünce sen bizim kızımızı kum torbası mı sandın hıyar diyip girişmeleri lazımdı.
Nasıl sizi gönderdiler hayret.
Keşke gitmeseydiniz ailenize. En azından "aileme söylemiyorum söylersem boşan gel derler" diye blöf yapardınız belki çekinirdi. Bu şekilde arkanızda kimsenin olmadığını düşünüp tekrarlayacaktır.
Yani madem boşanamazsınız en azından tartışmayın. Karışmayın aldıklarına. Ben de vejeteryanım ama eşimin kırmızı et yemesine bir şey diyemem. Alır kendisi yapar ben kokusuna dayanamam. Bırakın ne yiyorsa yesin.

Allah için bir oruç tutacaklar onu da pislikleri ile gölgeliyorlar. Böyle adamlar oruç tutmasın. Size gelince kafa atmayı fazla büyüttüğünüzü sanmadığımdan. Tavsiyem bir süre konuşmayıp ihtiyaçlarını gidermeyin yemek yapmayın iş güç yapmayın iftarda kendi yemeğinizi yiyin kalkın
Çaresizce küçümsemeye çalışıyorum sadece yoksa burnumdan ziyade içimdeki acıyı haketmeyişimi düşündükçe kabıma sığamıyorum

Ve ilk defa yaşıyorum böyle bişey yani şiddet olmazdı evimizde hiç
Ilk defa yasiyorum der yasayanlar hep... inanamaz. Sen oruca, onun acligina bagla. Bahaneler yarat... adamin maskesi dusmus, gercek yuzu ortaya cikmis. Kafa atmak ne ya? Itme kakma degil olay. Adam resmen kafa atmis. Hemen polisi arayacaktin. Tutanak tutturup hastaneden bir guzel darp raporu alacaktin, savciliktan evden uzaklastirma karari cikaracaktin. Bak bakalim bir daha yapabiliyor mu? Sen boyle sessiz olursan o daha cok kafa goz dalar. Bu is oyle kusmekle yatak ayirmakla duzelmez. Adam ruh hastasi. Siddete meyilli. Giderek sindirileceksin. Kisiliksizleseceksin.

Boşanmak v.s elbette size kalmış, Biz ne desek eksik kalır böyle canice bir durum karşısında.

Benim aklımın almadığı konu ; Neden ailenize gittiniz o halde ?

Bu kadar berbat bir durumdan sonra beraberce kalkıp ailenize gitmek yanlış ötesi olmuş.

Üstüne de ailenizin tavrı eşinizi daha iyi yüreklendirmistir.

Bende ondan korkuyorum bi kere oldu ya bi daha olursa? Bunu yapmamaya nasıl ikna ederim sizce
Bu kadar basit bı tartışmada kafa attıysa bunun devamı gelir ,hazır ailenizin yanındayken babanız yada erkek kardesinizde ona bı kafa atsaydi tadına bakmış olurdu dengesiz kocaniz.

Eşiniz canavar, aileniz tuhaf.. ne denir ki?
Yani sizi o halde görünce sen bizim kızımızı kum torbası mı sandın hıyar diyip girişmeleri lazımdı.
Nasıl sizi gönderdiler hayret.
Keşke gitmeseydiniz ailenize. En azından "aileme söylemiyorum söylersem boşan gel derler" diye blöf yapardınız belki çekinirdi. Bu şekilde arkanızda kimsenin olmadığını düşünüp tekrarlayacaktır.
Yani madem boşanamazsınız en azından tartışmayın. Karışmayın aldıklarına. Ben de vejeteryanım ama eşimin kırmızı et yemesine bir şey diyemem. Alır kendisi yapar ben kokusuna dayanamam. Bırakın ne yiyorsa yesin.
Teşekkür ederim şuan için mantıklı olan bu galiba ben sadece işimi bulup dik durabilsem kimse yanımda olmasa da ben başımın çaresine bakarım diyebilsem belki bişeyler farklı olur biterse biter ama çaresizlik çok zor Allah kimseye yaşatmasın hele ki bu mübarek günlerde

Boşanmak v.s elbette size kalmış, Biz ne desek eksik kalır böyle canice bir durum karşısında.

Benim aklımın almadığı konu ; Neden ailenize gittiniz o halde ?

Bu kadar berbat bir durumdan sonra beraberce kalkıp ailenize gitmek yanlış ötesi olmuş.

Üstüne de ailenizin tavrı eşinizi daha iyi yüreklendirmistir.
Mecbur kaldık gitmeye planlıydı çünkü

Banakafa atacak, ben de kuzu etini alip anamlara goturecegim orada yesin diye. Zikkimin pekini yesin. Hepsini alir cope atardim. Ac yatardi. Kendi ne bulilursa yerdi. Sana kafa atti, annen de oturdu ona kuzulari mi pisirip yedirdi? Adami odullendirir gibi.
Yok onu söyledim diye başladı kavga normal gitmedik yani

Yalnız ben size şiddet uyguladıktan hemen sonra sizi alıp ailenize götürmesine takıldım.

Artı sizin de gitmenize şaşırdım. Ben olsam.
Gitmiyorum ben hiç bi yere sen istediğin yere defol git derdim. Ve anlattığına göre o kadar sinirleniceği bişi de dememişsin.

Ailenin verdipi tepki onun yüz bulmasına sebep olmuş olabilir.

Ailemde hiç bişi yapmıyor, arkamda değil diyorsan.

Tek çözümü var bacım. Hep alttan alıcan canım derken bile üç kere düşünücen.

Back
X