- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
- Konu Sahibi Blackcat95
kalkip gidip darp raporu alsaydiniz korkuturdu ve geri adim attirirdi. azicik akli basina gelirdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mecbur kaldık gitmeye planlıydı çünkü
Acınası bir şekilde böyle sonuçlanacak gibi kısa vadede ama ilk işim iş bakmak oluyor şuanBir kaç gün ya da hafta trip atıp,kendimizce gururunuzu tekrar onarıp ilişkiye devam edeceksiniz bence..
HaklısınızNe olursa olsun gitmeyecektiniz. Bin tane yalan bulabilirdiniz.
Yüzsüz yüzsüz ailenizin sofrasına oturmuş eşiniz ve sizde buna yardımcı olmuşsunuz.
Çok teşekkür ederim en mantıklı olan bu sanırım aslında akşam olay olduğu an da aklıma geldi ama virüs var sığınma evi nasıl bi yer bilmiyorum hayalmde huzur evi gibi kalabalık olduğu için korktum bebeğim içinçok çalişin kpss kazanın kendi ayaklarınız üzerinde durun eşinizin karşısında sağlam durun
bir daha olursa boşanırım ailem olsun yada olmasın arkamda kadın sıgınma evine giderim gerekirse kendi düzenimi kurarım diyin esmesenizde gürleyin ..
Teşekkür ederim boşanmak istememek değil yapacak gücümün olmamasıKeşke ailenizin evine gitmeseydiniz o halde. Öğrenirlerse işin kötü olacağını düşünseydi. Şimdi yapacağınız çok bişey yok boşanmak istemiyorsunuz. Tamamen pişman olduğundan emin olduktan sonra normale dönün bari.
Şiddetin her türlüsüne karşıyım evet ama bile bile yapmasıHerkese hayırlı geceler öncelikle. Hemen başlıyorum anlatmaya Ramazan oruç malum eşimin sinirleri aşırı derecede gergin normalde olmayacak şeyler oldu bu akşam. Eve gelirken meyve al demiştim almış şu şu para bu bu para saydı bende niye bu kadar para verdin keşke bi çeşit alsaydın dedim baktım daha sayıyı böyle sayacağına almasaydın dedim sonra kuzu eti almış bende kokuyor diye ne yaparım ne yerim ne yapılan ortamda dururum bunu bile bile niye aldın annemlere gidelim orda ye dedim zaten bayramda yasak olacağı için akşam oraya gidecektik iftara bana küfretmeye başladı bende ona bağırdım yeter diye bana resmen kafa atıp burnumu morarttı şişti çabuk hazırlan gidiyoruz dedi ağlaya ağlaya gittik kardeşim sordu tabi bende anlattım hemen gitti erkekliğini ablamdan çıkartıp utanmıyomusun buraya gelmeye dedi sonra babamlar duydu bi daha olmasın bu raddeye gelecek ne var VS kızdılar eşime sonra geldi sarıldı ben yalnızken ben sarılmadım tabi şimdi ben oruca verip sussam içim içimi yiyo kafa atmak nedir? Olayı boşanmaya getirsem yine içim razı değil yatağımı mı ayırayım nasıl davranayım bi akıl verin kurban olam. Not bende karşılık verdim evet ama küfür VS değil sadece bağırdım bıktım yeter VS gibisinden
Maalesef arkamda kimse yok bu kadar küçük olayda bunu niye yaptın demekten başka bi işe yaramadılar sağolsunlar.Yalnız ben size şiddet uyguladıktan hemen sonra sizi alıp ailenize götürmesine takıldım.
Artı sizin de gitmenize şaşırdım. Ben olsam.
Gitmiyorum ben hiç bi yere sen istediğin yere defol git derdim. Ve anlattığına göre o kadar sinirleniceği bişi de dememişsin.
Ailenin verdipi tepki onun yüz bulmasına sebep olmuş olabilir.
Ailemde hiç bişi yapmıyor, arkamda değil diyorsan.
Tek çözümü var bacım. Hep alttan alıcan canım derken bile üç kere düşünücen.
Allah kimseyi benim yerimde bırakmasınŞiddetin her türlüsüne karşıyım evet ama bile bile yapması
Aileniz pek ayar çekemedi anladığım kadarıyla benim babam olsa cesedini çıkartıdi evden üstüne de o çocuğu gostermezdi hiç bir şekilde
Neyse konumuza dönelim madem boşanma olmamak adam akıllı konuş de ki bana bir daha el kaldırıp vurursan senin boğazını keserim anlayamazsin ne olup bittiğini de aynen bunu söyle kendini sakın ezdirme bazı insanlar bundan anlar ufak bir ayar verirsen bu şekilde tekrarlarmi orası bile muamma
Çok haklısınız bişey diyemem burdan yazmak kolay. Yaşamakla bir olmuyor. En azından kendinizi çok fazla üzmeyin. Aklınızı dağıtmaya çalışın. Her şey yoluna girer elbet.Teşekkür ederim boşanmak istememek değil yapacak gücümün olmaması![]()
İnşallah bir an önce iyi bir iş bulurum tek gücü orada bulacağım sanırım çok teşekkür ederimÇok haklısınız bişey diyemem burdan yazmak kolay. Yaşamakla bir olmuyor. En azından kendinizi çok fazla üzmeyin. Aklınızı dağıtmaya çalışın. Her şey yoluna girer elbet.
Tekrarlamaması için hiç birşey istememeniz gerekiyor,kuzu eti koyun eti ne getirirse pişireceksiniz,meyve sebze ne alırsa tamam diyeceksiniz,her dediğini onaylayacaksınız.Tekrarlamaması için bir çözüm arıyorum kusura bakmayın
Her kez bişekilde sınanıyor emin ol kimsenin evi güllük gülistanlık değil herkesin kavgası oluyor ama iş bu morartma kafa atma üzerine ailene götürme çok fazla cesaret isteyen şeyler yani siz eşiniz sinirlise sakın olacak sen snirliysen o yani birbirinizi alttan alın yermeyin neye hangi kelimelere sinirlencegi kelimeler az çok biliyorsuuzdur kullmayin uzaklaşın o aradan cevap vermeyin çıkın balkona cevap vermek zorunda hissetmeyin evladınız kavgalara şahit olmasın anne babasını öyle görünce ne kadar korkmuşturAllah kimseyi benim yerimde bırakmasın
Herşey o kadar absürt gerçekleşti ki ben anlamadım ne olduğunu siz nasıl anlayacaksınız siz de haklısınızMadem boşanmayacaksın ailene niye yetiştiriyorsun aranızdaki meseleyi?
Adam kafa atmış boşan yani tabiki. Hem psikolojik hem fiziki şiddet var burada.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun bu mesaj bana çok iyi geldiHer kez bişekilde sınanıyor emin ol kimsenin evi güllük gülistanlık değil herkesin kavgası oluyor ama iş bu morartma kafa atma üzerine ailene götürme çok fazla cesaret isteyen şeyler yani siz eşiniz sinirlise sakın olacak sen snirliysen o yani birbirinizi alttan alın yermeyin neye hangi kelimelere sinirlencegi kelimeler az çok biliyorsuuzdur kullmayin uzaklaşın o aradan cevap vermeyin çıkın balkona cevap vermek zorunda hissetmeyin evladınız kavgalara şahit olmasın anne babasını öyle görünce ne kadar korkmuştur
Annem değil ama babam çok katı maalesef o yüzden dediğinizi yapamıyorum inanın öyle bir babam olmasını çok isterdimNe biçim ana babalar var ya...
Sorsan doğurdum, büyüttüm, yok acısını göstermesin Allah bilmem ne ama sana en ihtiyacı olduğu anda yanında mısın yok.
Olur mu aile kutsal müessese sonuçta.
Konu sahibi bakın kendimi tamamen sizin yerinize koyup yazıcam, şartlarını da düşünerek.
Ben olsam gururumu en azından o pislik herife karşı değil de aişeme karşı ayaklar altına alırdım. Alır çocuğumu giderdim yanlarına ya. Ağlardım, yalvarırdım yanlarında kalmak gitmemek için.
Siz gitseniz kapılarına geri mi çevirirler gerçekten.
Sonra da o evden dönmezdim bir daha.
Bir iş bulurdum çalışırdım. Çocuğumu da anneme emanet ederdim.
Ya bilmiyorum ne biçim ana babalar var ya
Şu yazdığım şeyi ben bırakın evladıma yapmayı, beni kocam dövdü diye kapıma gelen herhangi bir kadına yaparım. Bu nasıl bir vicdansızlık ya
Anne değilim ama benim kızım bunu yaşasa diye düşündüğümde bile içim sızladı.
Merhametsizler, kötü insanlar...