- Konu Sahibi Blackcat95
Rica ederim canım allah evladını sağlıkla buyutmeyi nasip etsin iyi geceler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kazanamazsam diye korkuyorum işte Allah hakkımızda hayırlısını versin dua etmekten başka hiçbir şey yapamıyorum kimsem yok gibi hissediyorumTekrarlamaması için hiç birşey istememeniz gerekiyor,kuzu eti koyun eti ne getirirse pişireceksiniz,meyve sebze ne alırsa tamam diyeceksiniz,her dediğini onaylayacaksınız.
Ama hayat arkadaşına kafa atabilen adam neden gözünün üstünde kaşın var diye de atar.
Yaşamadığım için durumunuzu anlayamam ama empati yapabiliyorum,haklisinizdir da ama şimdi çocuk var ailenize gidemiyorsunuz,kpss çalıştınız kazandınız diyelim eşinizden gizli de farklı şehire atandiniz,bu kafa atan adamdan bosanabildiniz de.
Çocuk 2 yasina geldi düzen kurdunuz, bakıcı tuttunuz işe başladınız.İnsallah böyle olur.kazanamazsanız peki:/
Yada ramazandan sonra herşeyi unutup orucun verdiği sinir haliyle kafa attı diyerek tatlıya bağlayacaksınız bilemiyorum, umarım aileniz durumun farkına varır ve destek olur.
Amin Allah razı olsun hayırlı gecelerRica ederim canım allah evladını sağlıkla buyutmeyi nasip etsin iyi geceler![]()
Özel sektörde iş imkanı yok mu normalleşme süreci başladı sektörler yeniden canlanacak, işe alimlar yeniden başlayacaktır.Allah yardımcınız olsun,inşallah kazanırsınız.iyi geceler.Kazanamazsam diye korkuyorum işte Allah hakkımızda hayırlısını versin dua etmekten başka hiçbir şey yapamıyorum kimsem yok gibi hissediyorum
İnanın babamdan bu tepki yerine senin kafanı kopartırım çık git evimden demesini bekliyordum demediBen eşinizden daha çok size kızdım
İnsan az çok ailesini bilir madem hadi geçmiş olsun bi daha olmasın deyip yollayacaklarını bile bile nasıl o burunla oraya gidersiniz...
Şimdi eşiniz daha çok yüklenecek bence ve bu olay tekrarlanacak emin olun...
hakkınızda hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederimÖzel sektörde iş imkanı yok mu normalleşme süreci başladı sektörler yeniden canlanacak, işe alimlar yeniden başlayacaktır.Allah yardımcınız olsun,inşallah kazanırsınız.iyi geceler.
Bende ondan korkuyorum bi kere oldu ya bi daha olursa? Bunu yapmamaya nasıl ikna ederim sizce
Suçlamıyorum sizi, yanlış anlamayın. Elbette maddi güç yoksa insan tereddüt edebilir, ailenizin de saçma tutumu ortada. Ancak zannettiğiniz gibi bir çözüm yok, onu anlatmaya çalıştım. Dilerim bir işiniz olur ve gerektiğinde hakkınızı savunabilirsiniz.Yapmamak değil yapamamak arkamda kimse yok gördüğünüz üzere küçük bir çocuğum var ve maalesef işsizim şuan![]()
Teşekkür ederimSuçlamıyorum sizi, yanlış anlamayın. Elbette maddi güç yoksa insan tereddüt edebilir, ailenizin de saçma tutumu ortada. Ancak zannettiğiniz gibi bir çözüm yok, onu anlatmaya çalıştım. Dilerim bir işiniz olur ve gerektiğinde hakkınızı savunabilirsiniz.
Ben sandım ki bu yürek yemiş gidiyor beni bu halde görünce babam en azından çık git utanmadan nasıl geliyorsun der asıl amacım orada kalmaktı aama umduğum olmadı bana başka çare bırakmadılaredemezsin. adam yüzsüz burnunuz morarmış kalkmış o halde ailenizin evine götürmüş sizi.
sizde kuzu kuzu gitmişsiniz her şey yolunda gibi. ailenizde duymuş bir daha olmasın demiş.
nasıl olsa bir yaptırım görmemiş.
üzgünüm ama o el bir daha kalkacak ve ikincisi ilkini affedeceğiniz için tamamen sizin suçunuz olacak.
Aynen öyle biri eş de olsa el ama babamdan korumasını beklemiştimGenelde bir kere vuran yada aile evine goturen devamini getiriyor ama herkeside ayni kefeye koymamak gerekir. Sanki esinizden cok aileniz caninizi acitmis gibi. Suan olay cok taze yalnsi kararlar alınabilir. bikac gun sessiz kalin kendinizi dinleyin en dogru karari verirsiniz
Hepimiz eslerimizle kavga ediyoruz ama siddet olunca isler degisiyor sanirim daha once basiniza gelmemis yeni mi evlisinizAynen öyle biri eş de olsa el ama babamdan korumasını beklemiştim![]()
Yaklaşık 3yıllık flörtümüzle 9yıldır tanıyoruz birbirimizi bu ilk oldu umarım son olurHepimiz eslerimizle kavga ediyoruz ama siddet olunca isler degisiyor sanirim daha once basiniza gelmemis yeni mi evlisiniz