Eşim ile kavga

Tekrarlamaması için hiç birşey istememeniz gerekiyor,kuzu eti koyun eti ne getirirse pişireceksiniz,meyve sebze ne alırsa tamam diyeceksiniz,her dediğini onaylayacaksınız.
Ama hayat arkadaşına kafa atabilen adam neden gözünün üstünde kaşın var diye de atar.

Yaşamadığım için durumunuzu anlayamam ama empati yapabiliyorum,haklisinizdir da ama şimdi çocuk var ailenize gidemiyorsunuz,kpss çalıştınız kazandınız diyelim eşinizden gizli de farklı şehire atandiniz,bu kafa atan adamdan bosanabildiniz de.
Çocuk 2 yasina geldi düzen kurdunuz, bakıcı tuttunuz işe başladınız.İnsallah böyle olur.kazanamazsanız peki:/

Yada ramazandan sonra herşeyi unutup orucun verdiği sinir haliyle kafa attı diyerek tatlıya bağlayacaksınız bilemiyorum, umarım aileniz durumun farkına varır ve destek olur.
Kazanamazsam diye korkuyorum işte Allah hakkımızda hayırlısını versin dua etmekten başka hiçbir şey yapamıyorum kimsem yok gibi hissediyorum

Ben eşinizden daha çok size kızdım
İnsan az çok ailesini bilir madem hadi geçmiş olsun bi daha olmasın deyip yollayacaklarını bile bile nasıl o burunla oraya gidersiniz...
Şimdi eşiniz daha çok yüklenecek bence ve bu olay tekrarlanacak emin olun...

hakkınızda hayırlısı olsun

Kazanamazsam diye korkuyorum işte Allah hakkımızda hayırlısını versin dua etmekten başka hiçbir şey yapamıyorum kimsem yok gibi hissediyorum
Özel sektörde iş imkanı yok mu normalleşme süreci başladı sektörler yeniden canlanacak, işe alimlar yeniden başlayacaktır.Allah yardımcınız olsun,inşallah kazanırsınız.iyi geceler.

6745DDB1-FF33-4034-BE37-3849FE9B3DE3.webp

konu içeriğine ve konu sahibinin tavırlarına en fazla yorumum bu oldu üzgünüm😞

Ben eşinizden daha çok size kızdım
İnsan az çok ailesini bilir madem hadi geçmiş olsun bi daha olmasın deyip yollayacaklarını bile bile nasıl o burunla oraya gidersiniz...
Şimdi eşiniz daha çok yüklenecek bence ve bu olay tekrarlanacak emin olun...

hakkınızda hayırlısı olsun
İnanın babamdan bu tepki yerine senin kafanı kopartırım çık git evimden demesini bekliyordum demedi😔 ne kadar değersiz hissettiğimi anlayamazsınız 😔

Bende ondan korkuyorum bi kere oldu ya bi daha olursa? Bunu yapmamaya nasıl ikna ederim sizce

edemezsin. adam yüzsüz burnunuz morarmış kalkmış o halde ailenizin evine götürmüş sizi.
sizde kuzu kuzu gitmişsiniz her şey yolunda gibi. ailenizde duymuş bir daha olmasın demiş.
nasıl olsa bir yaptırım görmemiş.
üzgünüm ama o el bir daha kalkacak ve ikincisi ilkini affedeceğiniz için tamamen sizin suçunuz olacak.

Yapmamak değil yapamamak arkamda kimse yok gördüğünüz üzere küçük bir çocuğum var ve maalesef işsizim şuan 😔
Suçlamıyorum sizi, yanlış anlamayın. Elbette maddi güç yoksa insan tereddüt edebilir, ailenizin de saçma tutumu ortada. Ancak zannettiğiniz gibi bir çözüm yok, onu anlatmaya çalıştım. Dilerim bir işiniz olur ve gerektiğinde hakkınızı savunabilirsiniz.

Suçlamıyorum sizi, yanlış anlamayın. Elbette maddi güç yoksa insan tereddüt edebilir, ailenizin de saçma tutumu ortada. Ancak zannettiğiniz gibi bir çözüm yok, onu anlatmaya çalıştım. Dilerim bir işiniz olur ve gerektiğinde hakkınızı savunabilirsiniz.
Teşekkür ederim

Genelde bir kere vuran yada aile evine goturen devamini getiriyor ama herkeside ayni kefeye koymamak gerekir. Sanki esinizden cok aileniz caninizi acitmis gibi. Suan olay cok taze yalnsi kararlar alınabilir. bikac gun sessiz kalin kendinizi dinleyin en dogru karari verirsiniz

edemezsin. adam yüzsüz burnunuz morarmış kalkmış o halde ailenizin evine götürmüş sizi.
sizde kuzu kuzu gitmişsiniz her şey yolunda gibi. ailenizde duymuş bir daha olmasın demiş.
nasıl olsa bir yaptırım görmemiş.
üzgünüm ama o el bir daha kalkacak ve ikincisi ilkini affedeceğiniz için tamamen sizin suçunuz olacak.
Ben sandım ki bu yürek yemiş gidiyor beni bu halde görünce babam en azından çık git utanmadan nasıl geliyorsun der asıl amacım orada kalmaktı aama umduğum olmadı bana başka çare bırakmadılar

Genelde bir kere vuran yada aile evine goturen devamini getiriyor ama herkeside ayni kefeye koymamak gerekir. Sanki esinizden cok aileniz caninizi acitmis gibi. Suan olay cok taze yalnsi kararlar alınabilir. bikac gun sessiz kalin kendinizi dinleyin en dogru karari verirsiniz
Aynen öyle biri eş de olsa el ama babamdan korumasını beklemiştim 😔

Senin yerinde olsam sabah o gidince evden cikar, bir hastaneye giderim ve darp raporumu alirim ne olur ne olmaz. Raporum elimde dursun. Tabi darp raporu alinca sana sikayetci misin falan diye soracak hastanedeki polis. Olayi anlattiracaklar tutanak tutacaklar. Bu senin elinde kanit olacak.
Babanin gosteremedigi cesareti kardesin gostermis bu arada. bravo kardesine. Ama cocuk tek kalmis bu olayda. Orada baban kizim burada kaliyor sen gidiyorsun gule gule deseydi bak bakalim nasil kuzu kuzu kuyrugunu sıkıstırıp gidiyordu. Kocanin gucu sana yetiyor anca. Darp raporu alsaydin oyle "o benim karim doverim de severim de" ile islerin yurumedigini gorurdu. Sen onun esisin, kolesi degil. Esi yani esiti. Yan yana yurudugu... ayakkabi nasil diger esi olmadan olmuyorsa insanin esi de oyle olmali. Kacinci yuzyildayiz ya... sinirlerim bozuldu. Surada o adam olsa ben kafa goz girerim cidden. Pislik herif. 5 para etmez öküz...Anca karisina gucu yeter.. Sahsiyetsiz.

Bu adam burnunuz o haldeyken ailenizin yanına gitmekten nasıl korkmadı diyeceğim ama ailenizin nasıl yaklaşacağını biliyormuş belli ki. Gerçekten çok üzüldüm ya... Ama bahanelerle aklamayın şu vahşeti. Eşiniz dengesiz, psikopatın teki. Bu kadar. Size vurmasını engellemenizin tek yolu, ses çıkarmamak, sürekli huyuna gitmek... Eee hayat böyle mi geçecek? Ve bunun ilk olduğuna da inanamıyorum ya kusura bakmayın. Hiç şiddet uygulamamış biri kalkıp da çat diye kafa mı atar? Mantıklı değil. Ufak tefek itip kakmaları yok muydu yani, bunları şiddetten saymıyor muydunuz? Umarım bir iş güç sahibi olursunuz da bu ruh hastasından kurtulursunuz. Çünkü bana göre tek alternatif kendinizi korumak, nefsi müdafaya gitmek. Eeee evlilik bir savaş alanı mı ya, böyle de yaşanmaz ki... Ama bunu devamı gelir, hayatımda hiç kocasından bir kere dayak yemiş kadın duymadım. Ya hiç olmamıştır ya da belirli aralıklarla oluyordur, arası olmuyor bu işin. :KK43:

Back
X