Beraber oynamayı deneyin daha çok eğlenirsiniz, daha çok bağlanırsınız,paylaşacak şeyiniz ve ortak noktanız artar.Biz nişanlımla beraber oynuyoruz. Evlenince de oyun odası tarzı bişi yapmayı düşünüyoruz.Merhaba arkadaşlar
benim derdim yine eşim...
hafta içi ikimizde calisdigimiz için fazla gorusemiyoruz...
hafta sonu da sürekli başka şeylerle uğraşıyor. ..oyun oynuyor bilgisayarda yada telefonunda...Kendimi çok yalnız hissediyorum. ..zaten burda çok yalnızım. ..bide eşimin beni kayle almaması beni çok üzüyor...monotonlasti artık hayatımız. ..aslında çok iyi bi insandır. ..ama ne bileyim zaten kendimi ıssız ada da hissediyorum böyle dahada çok etkiliyor. ..Hayat böyle devam edermi yaaa...bilmeyenler için yazayım. ..ben başka bi ülkeye gelin geldim nerdeyse 4 yıldır burdayım. ..ama adapte sorunum var. ..çok yalnız hissediyorum kendimi çooook. ..yorumlarınıza ihtiyacım var. ..daha 4 yıl böyleyse ömür nasıl geçecek diye düşünmeden edemiyorum. .?
ben egeye tablet almayarak böylemı yapcam acaba cocugu bı an dusundumYani bazen anlayamıyorum bu erkekleri. Çocukluklarını mı yaşayamamış bunlar?
Evlisin, sorumlulukların var ama sen oyun oynamayı tercih ediyorsun.
anadan babadan kaynaklı yanlış eğitim kısmen.
İnşallah eşin en kısa zamanda aklını başına toplar.
bu eşinin huyuna suyuna gitmektir bu. Ne zamana kadar?ben egeye tablet almayarak böylemı yapcam acaba cocugu bı an dusundum
ben konu sahıbıne oyuna dahıl olmasını onerıyorum
Ben oyuna dahıl olsun dedımbu eşinin huyuna suyuna gitmektir bu. Ne zamana kadar?
4 yıl doymayan adam için okkalı bir çözüm bulmak lazım.
Anası kulağını çekse işe yarar belki.
hhahahahahah doğru. mesaj alınmıştır merkezBen oyuna dahıl olsun dedım
kalkıp ne oynayacaklarını benmı soylıcem bacım yaw
Konuştunuz mu peki eşinizle bunu?
Nasıl yalnız hissettiğini vs...
Duygularınızı açın,
Oyun oynamaması içinde cilve işve yollarına başvurunBir erkeği kendi silahı ile furun
Sen eşine hallen o da sizinle oynar
Yalnız değilsin tatlım teknolojiyi bizim kocalarımız bağımlı hale getiriyorlar.Eşimde telefonda sürekli vine izliyor.Sabah kalkar kalkmaz telefonuyla ugraşıyr nete giriyor , arabalar bakıyr , whatsa. uğraşıyr.Sinir olmamak elde değil.Kafasında kırasım geliyor telefonu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?