- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.992
- 548
- Konu Sahibi sebdikan34
Fazla iş yapmanız konusu vs ayrı
Lakin başka zaman su istemezken annenizin yanında mı istediniz
Siz o istemeden onu bunu götürüyorum yazmışsınız o sizden başka zaman ister mi
Su içmek çok da elzem değil yani izlediğiniz şeyin önemli sahnesi geçer yahut bitince içerdiniz annenizin yanında suyumu bile getirir imajı çizmeye çalıştığınızı düşünmüş
Onun ve sizin aile yapılarınızı bilmiyoruz muhtemelen babanız da ev işi vs yapmıyordur (çünkü bütün işleri kolaylıkla üstlenmişsiniz) eşiniz de annenize gösteriş yapmak için su istendiğini düşünmüş olabilir
Kalk kendin al söylemi çirkin, annenin yanında daha da çirkin
Karşılıklı sen onu yapmıyorsun sen bana böyle diyorsun şeklinde değil de bu durumların sizde yarattığı hislere göre değerlendirin
Bir de kadınların temizlik yaptığı süreçlerin bir çoğu erkeklere göre gereksizdir
Dışarıda çalışılan çocuk olmayan evde de her gün ev süpürülmez ki haftada bir yeter
Ya da çamaşır yeterince var ise ayda bir de yıkanabilir bunlar sorun değil atıyorum 15 atlet 15 külot alır iki haftada bir yıkar
Bu nasil gerici bir düsüncedir ya! Bir bardak suyun getirilmesi neyin sovu olsun? 1940 köydemi yasaniliyor? Ev isi ile alakali bile degil, aile yapilar ile alakali bile degil. Bunun bir nevi nasil savunmasi olur?
Erkege ev temizlemenin gerekli olup olmadigi önemli degil. Neticede dip köse temizlenmiyordur. Ancak yemek, bulasik, alis veris,.. bunlar bile çok is. Yemekten sonra sen ortaligi süpürmüyormusun? Camasir iki haftada birmi yikanir? O nasil bir ev öyle? Kusura bakma ama igrenç, kirli çamasirlarin öyle 2 hafta, 1 ay kalmasi.
Ki sorun bu bile degil. Pipisi var ev niye farkli organize edilsin pasa gönlü için? Tabiki is bölümü olacak ve çamasirda yapacak, bulasikta.
Yani halen o bardak su getirmemesinin nedenlerini neredeyse savunuyorsun ya. Agzim açik okudum gerçekten.