Eşim ilgisiz olduğumu düşünüyor,yardım edin..

yorumların tamamını okuyamadım ama şarkta iseniz iş yükü stresi doğunun stresi derken eşiniz evlilikten değil de.. bulunduğu şartlardan sıkılıp da size yansıtıyor olasilir mi

nasıl ya? sen neler yaşıyorsun

daha yeni okudum bu yorumu geçmiş olsun diyelim o zaman...

Yazıklar olsun
Taraflardan biri haysiyet yoksunu olmak zorunda mı
Madem yiyorsun bi nane, bari onu örtmek için karşı tarafa çamur atma...

Danceofdeath,
konuyu acali tam bir yil olmus ve sen bunlari bir yil sonunda mi ogrendin?

O kadar uzgunum ki ne diyecegimi bilemiyorum ,
kararini vermissin ,
tanidigim kadariyla akli basinda bir kadinsin

insallah bundan sonra seni guzel gunler bekler

Allah yar ve yardimcin olsun

Son düzenleme:
Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım ama eşine diyecek söz bulamıyorum.Kendi pisliklerinin örtmek için,insan nasıl iftira atar eşine ya,nasıl bir terbiyesizlik ( ya ben gerçekten çok üzülüyorum artık burda ki konulara,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun off (

madem böyle düşünüyordu ,evlenmeden önce aklı nerdeydi,neden evlendi? başka bir şey var ama çözemedim. bahane etmiş olmasın

konu eski ama bende yeni gördüm
hayret bişey kendin yiyon bi nane eşine niye atıyosun çamur
canım bi ara iyi olduğunda yaz bize buraya yazdıktan hemen sonra mı öğrendin yoksa yeni mi
ayyy delirmemek içten değil.. Allah yardımcın olsun..

gerçekten üzüldüm bu kadar zaman boşuna kendinizde hata aramışsınız, hakkınızda hayırlısı olsun umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz

nasıl ya? sen neler yaşıyorsun
Neler yaşamıyorum ki. Sıcağı sıcağına yazamazdım şimdi baya uyuştum..soğudum.. Bildiğim bir şey var yolun sonundayız.

daha yeni okudum bu yorumu geçmiş olsun diyelim o zaman...

Sağol canım, hayırlısı ya..

Yazıklar olsun
Taraflardan biri haysiyet yoksunu olmak zorunda mı
Madem yiyorsun bi nane, bari onu örtmek için karşı tarafa çamur atma...

Aynen öyle! şimdi bana ettiği lafları anamıyor bile çıktı pisliği çünkü...

Bu erkekler hiç ölmeyecek toprağın altına girmeyecek hiç hesap vermeyecek sanki ya

Evet ya..buna ben de şaşırıyorum.. Bir de böyleleri Allah korkusundan bahsetmezler mi gülüyorum sadece..

Sağ ol Cudana,Allah hepimize yardım etsin...
öğrendiğimde en az 1yıl aptal yerine konduğumu gördüm..gerisini sen düşün..Nasıl uyumuşum Öğreneli oluyor baya sinir krizleri geçirdim ben ağladım o ağladı.. kırdım döktüm..neler neler.. günlerce haftalarca..şimdi daha sağlıklı (ne kadar olabiliyorsa) düşünüyorum...

Amin,çok sağolun.. Ben de söyleyecek söz bulamıyorum artık.. Hani bir yazı vardı kadın sessiz gider diye o moddayım artık.

madem böyle düşünüyordu ,evlenmeden önce aklı nerdeydi,neden evlendi? başka bir şey var ama çözemedim. bahane etmiş olmasın

Zaten bahaneymiş.. şimdi anmıyor bile..söyledim açıkça o düşünceni sadece iftira olarak alıyorum aksi mümkün değil demiştim.. artık anlamı kalmadı..

İyi değilim ama eskiye göre iyiyim.. Boşanıyoruz ve bu konuda ki rahatlığıma deliriyor...rahat değilim ama belli etmiyorum tabi ki...

iyi yada kötü olumlu veya değil bir karar vermiş olmanın huzuru var içimde..

nasıl anladın
kendi hatasını kapatmak için bahaneler üretmiş
şimdi ne diyor pişmanmı
hakkında hayırlı olsun

gerçekten üzüldüm bu kadar zaman boşuna kendinizde hata aramışsınız, hakkınızda hayırlısı olsun umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz

İlginç bir durum ya.. Hem kendimden eminim,hem bir saçmalık var anlamaya çalışıyorum.. Çıktı kokusu

Mutlu olurmuyum bilmiyorum ama huzurlu olacağım kesin..Kavganın olmadığı huzurlu günler istiyorum artık..yalan dolan bıktım ya.. İnandığım her şey yalan çıktı,kendime kızıyorum hiç huyum değil tel karıştırmak pc karıştırmak yoksa çoktaaann çıkardı..

eşin takıntılı biri mi? 4 yıllık evlisiniz ve üniversitedeki olaydan mı bahsediyor sana,
olacak iş değil, doğuda olmanızın etkisi olabilir, başka şeylerden sıkılmıştır,
bizde doğudayız, burda bazen insan hayattan soğuyor, inşallah tayininiz çıkınca düzelirsiniz.

ahh canım yorumların hepsini okumamıştım
demekki başka eğlenceler bulmuş seni beğenmez olmuş,
ondan mı sana ilgisiz diyormuş, hakkında hayırlısı olsun,
değmeyecek adamları koca diye hayatınıza alınca böyle oluyor işte.
nerden bileceksin ki, kokusu sonradan çıkıyor işte.

buna düpe düz suç bastırmak denir.zaten ben konuyu okuduğumda aklıma takılan eşinin benimle ilgilenmiyorsun falan demesi.yani bir erkek kolay kolay böle şeyler söyleyeceğini sanmıyorum kadının söyleyeceği şeyleri eşin sana söylemiş .sizin evlilikte karakterler değişmiş.daha sonuna gelmemiştim konunun içinde aldatma olduğunu hissettim, yani son sayfaya gelincede anlaşıldı zaten sonuç.iyiki çocuk yapma gibi bir hataya düşmemişsin.

Bu onun yetersizliği olup da sana yıkmaya çalışma olabilir mi? Artık cinsellik olarak aranızda bir şey kalmaması bana bu çağrışımı yaptırdı. Yani bir erkek bu noktaya geliyorsa fizyolojik bir ihtiyacında altında daha derin sebeplere bakmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…