- Konu Sahibi danceofdeath
-
Beni merak etmişsiniz teşekkür ederim. kendi konum ama açıkçası girmeyi pek istemiyordum malum tatsız konular..
Her neyse çok şeyler oldu, şimdi kısaca özet geçeyim müsait ve kafa olarak hazır olduğumda isterseniz uzun uzun anlatırım. Şu an daha fazla yazamam
Bütün o saçmalıklarının,sözde hazmedemediği iftiralarının kendi pisliğini örtmek için kılıf olduğunu gördüm maalesef..
Aslında baya süre iyiydik şöyle, çöplerin üzerine 2cm toprak attık diyelim ve ilk yağmurda kokusu çıktı işte..
meğer altında daha neler neler varmış..
yalanlardan bir hayat kurmuş telde mesajlar msnler..sevgililer...neler neler.
Günlerce,haftalarca uzun uzun kavga ettik,bağrıştık,konuştuk..en doğrusu için uğraştım hep..Affedenler oluyor ya belki bende
affederim dedim ama olmuyor.. unutmuyorum ve asla affetmiyorum. midem almıyor...
kısaca bu koşullarda %99 boşanıyorum... hayırlısı....
doğudayız malum..az bir zaman sonra tayinci,buradan gidiyoruz ve
buradan taşınırken anlaşmalı boşanıp o yoluna ben yoluma,öyle karar verdik.
sitede online görünebilirim çünkü sürekli açık ama pc başında olmayacağım.
o nedenle niye cevap vermiyor bize diye düşünmeyin arkadaşlar.
Beni merak etmişsiniz teşekkür ederim. kendi konum ama açıkçası girmeyi pek istemiyordum malum tatsız konular..
Her neyse çok şeyler oldu, şimdi kısaca özet geçeyim müsait ve kafa olarak hazır olduğumda isterseniz uzun uzun anlatırım. Şu an daha fazla yazamam
Bütün o saçmalıklarının,sözde hazmedemediği iftiralarının kendi pisliğini örtmek için kılıf olduğunu gördüm maalesef..
Aslında baya süre iyiydik şöyle, çöplerin üzerine 2cm toprak attık diyelim ve ilk yağmurda kokusu çıktı işte..
meğer altında daha neler neler varmış..
yalanlardan bir hayat kurmuş telde mesajlar msnler..sevgililer...neler neler.
Günlerce,haftalarca uzun uzun kavga ettik,bağrıştık,konuştuk..en doğrusu için uğraştım hep..Affedenler oluyor ya belki bende
affederim dedim ama olmuyor.. unutmuyorum ve asla affetmiyorum. midem almıyor...
kısaca bu koşullarda %99 boşanıyorum... hayırlısı....
doğudayız malum..az bir zaman sonra tayinci,buradan gidiyoruz ve
buradan taşınırken anlaşmalı boşanıp o yoluna ben yoluma,öyle karar verdik.
sitede online görünebilirim çünkü sürekli açık ama pc başında olmayacağım.
o nedenle niye cevap vermiyor bize diye düşünmeyin arkadaşlar.
Neler yaşamıyorum ki.nasıl ya? sen neler yaşıyorsun
daha yeni okudum bu yorumu geçmiş olsun diyelim o zaman...
Yazıklar olsun
Taraflardan biri haysiyet yoksunu olmak zorunda mı
Madem yiyorsun bi nane, bari onu örtmek için karşı tarafa çamur atma...
Bu erkekler hiç ölmeyecek toprağın altına girmeyecek hiç hesap vermeyecek sanki ya
Danceofdeath,
konuyu acali tam bir yil olmus ve sen bunlari bir yil sonunda mi ogrendin?
O kadar uzgunum ki ne diyecegimi bilemiyorum ,
kararini vermissin ,
tanidigim kadariyla akli basinda bir kadinsin
insallah bundan sonra seni guzel gunler bekler
Allah yar ve yardimcin olsun
Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım ama eşine diyecek söz bulamıyorum.Kendi pisliklerinin örtmek için,insan nasıl iftira atar eşine ya,nasıl bir terbiyesizlik( ya ben gerçekten çok üzülüyorum artık burda ki konulara,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun off (
madem böyle düşünüyordu ,evlenmeden önce aklı nerdeydi,neden evlendi? başka bir şey var ama çözemedim. bahane etmiş olmasın
konu eski ama bende yeni gördüm
hayret bişey kendin yiyon bi nane eşine niye atıyosun çamur
canım bi ara iyi olduğunda yaz bize buraya yazdıktan hemen sonra mı öğrendin yoksa yeni mi
ayyy delirmemek içten değil.. Allah yardımcın olsun..
Neler yaşamıyorum ki.Sıcağı sıcağına yazamazdım şimdi baya uyuştum..soğudum.. Bildiğim bir şey var yolun sonundayız.
gerçekten üzüldüm bu kadar zaman boşuna kendinizde hata aramışsınız, hakkınızda hayırlısı olsun umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?