- 23 Ocak 2016
- 35.086
- 51.051
- 598
- Konu Sahibi isimcvermekistemeyen
-
Birçok kişi yanlış biliyormuş onu farkettim o dediğiniz 2 kez ayrılıncaEşiniz dindar biriyse ve üç kez boş ol diyip nikahini düsürduyse baska biriyle evlenip ayrilmadan esinizle evlenemezsiniz diye biliyorum. Sanirim resmiyettede bosanmak istiyor esiniz
Gidin açın davanızı.Aramızda biraz tartışma geçti uzadıkça uzadı tartışma yüzük 4 gündür takmayışı kavga büyüdü eşim sonra imam nikahını düşürdü üstelik hamileyim 2 aylık bunuda biliyor evde ben yokmuşum gibi davranıyordu bende diğer evimize geldim orda kalıyorum şuan aradım birkaç kez sürekli dışarda asla pişman değil bunu belirtiyor nerdesin vs soru sorduğumda hayatımdan çıkardım sanane diyor napmalıyım bana akıl verin yardım edin kimseye anlatamadım
Bir KK klasiği...Konu 6 sayfaya ulaşmıs ama konu sahibinin sadece ÜÇ yorumu var.
Nikah ta sonraki iş. Yüzük yüzünden evden gönderip boşamak ciddi bir durum.Hay ağzın bal yesin. Olay sadece nikah olsa keşke. Oraya gelene kadar neler neler var
Ay tamam dini dini nikah uzmanı. Beni alıntılayıp durmayın, uzak durun ya üfffYanlış bilgilendirmeyin 2 kez oluyor 3.kez olmuyor aynı kadınla nikah
Ben olsam bisanma davasini alnina cakar cocugu aldirirdim muhtemelenAramızda biraz tartışma geçti uzadıkça uzadı tartışma yüzük 4 gündür takmayışı kavga büyüdü eşim sonra imam nikahını düşürdü üstelik hamileyim 2 aylık bunuda biliyor evde ben yokmuşum gibi davranıyordu bende diğer evimize geldim orda kalıyorum şuan aradım birkaç kez sürekli dışarda asla pişman değil bunu belirtiyor nerdesin vs soru sorduğumda hayatımdan çıkardım sanane diyor napmalıyım bana akıl verin yardım edin kimseye anlatamadım
Hulle diye birsey yok dinimizde saçma sapan uydurma o işAynı kişiyle tekrar dini nikah olmuyor diye biliyorum ben. Hülle miydi ne, çetrefilli bir uygulaması var bunun.
Yani hassasiyeti olan bir insan hiç şu topa girmemeli.
Süt Kardeşler?Ben de hiç görmedim Zerre. Ama filmde görmüştüm bir kere.
Tek talaksa ki aynı anda söylediyse tek olur nikah tekraryla birleşirler. 3 ayrı yerde 3 ayrı zamanda yapılan talak yani boş ol sözü nikahı tamamen düşürür geri dönüşü yoktur. Hülle diye bir şey dinde yoktur nikah oyuncak değildir geçici olarak yapılamaz karıkoca ilişkisi şarttr. ( umarım mune beni banlamaz valla bilgi karşklığını düzeltmek için yazdm dini yorum değil amacım)Aynı kişiyle tekrar dini nikah olmuyor diye biliyorum ben. Hülle miydi ne, çetrefilli bir uygulaması var bunun.
Yani hassasiyeti olan bir insan hiç şu topa girmemeli.
Başkasıyla dini nikah yapılıp ciddi ciddi evlenmesi gerekiyor vs. yazmışlardı yukarıda zaten.Hulle diye birsey yok dinimizde saçma sapan uydurma o iş
Dini nikahiniz düşse nolur dusmese nolur ? Hamile olduğunuzu bile bile böyle bir muamele uygulamış hayatımda istemiyorum demiş..Allah'tan resmi nikahiniz varmış bundan sonra yapmanız gereken hukuki yollarla boşanmak ve tüm haklarınızı aramakAramızda biraz tartışma geçti uzadıkça uzadı tartışma yüzük 4 gündür takmayışı kavga büyüdü eşim sonra imam nikahını düşürdü üstelik hamileyim 2 aylık bunuda biliyor evde ben yokmuşum gibi davranıyordu bende diğer evimize geldim orda kalıyorum şuan aradım birkaç kez sürekli dışarda asla pişman değil bunu belirtiyor nerdesin vs soru sorduğumda hayatımdan çıkardım sanane diyor napmalıyım bana akıl verin yardım edin kimseye anlatamadım
KesinlikleHerif hamile eşini dini olarak (!) boşayıp hayatımdan çıkardım seni sanane diyebiliyor ondan sonra işte... Resmi nikaha , Medeni kanuna ve Atatürk'e tekrar teşekkür ediyorum buradan. Yoksa bu kuş beyinli heriflerin eline kalmıştık.
tartışmayla düşmez - öyle olsa evli çift kalmazdıKizlar dini nikah hemen öyle tartismada düsebiliyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?