Eşim imam nikahını düşürdü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gidin açın davanızı.
Adam sizi istemiyor..
Dini tarafını ben bilmem, ülkemizde medeni kanunlar ve resmi nikah var. Davanızı açın, geleceğinize bakın.

Ben olsam bisanma davasini alnina cakar cocugu aldirirdim muhtemelen

Aynı kişiyle tekrar dini nikah olmuyor diye biliyorum ben. Hülle miydi ne, çetrefilli bir uygulaması var bunun.
Yani hassasiyeti olan bir insan hiç şu topa girmemeli.
Hulle diye birsey yok dinimizde saçma sapan uydurma o iş

Aynı kişiyle tekrar dini nikah olmuyor diye biliyorum ben. Hülle miydi ne, çetrefilli bir uygulaması var bunun.
Yani hassasiyeti olan bir insan hiç şu topa girmemeli.
Tek talaksa ki aynı anda söylediyse tek olur nikah tekraryla birleşirler. 3 ayrı yerde 3 ayrı zamanda yapılan talak yani boş ol sözü nikahı tamamen düşürür geri dönüşü yoktur. Hülle diye bir şey dinde yoktur nikah oyuncak değildir geçici olarak yapılamaz karıkoca ilişkisi şarttr. ( umarım mune beni banlamaz valla bilgi karşklığını düzeltmek için yazdm dini yorum değil amacım)

Dini nikahiniz düşse nolur dusmese nolur ? Hamile olduğunuzu bile bile böyle bir muamele uygulamış hayatımda istemiyorum demiş..Allah'tan resmi nikahiniz varmış bundan sonra yapmanız gereken hukuki yollarla boşanmak ve tüm haklarınızı aramak

Şu anda resmi nikah varken dini nikahın bı hükmü var mı ? Zaten nikahın amacı etrafa duyurmak değil mi ? Eskiden kadı kanun adamıydı o bu işleri duzenliyordu diye biliyorum . Umarım ban yemek ama dini nikahin hükmünü resmi nikah varken nedir bilmiyorum

sizin 24 saat başka erkekle evli kalıp ilişkiye girmenizi göze almış yani? Dini nikah böyle oyuncak edilmesin diye yapılmış umarım gerçek resmi nikahınızda vardır hakkınızı arayın

Kizlar dini nikah hemen öyle tartismada düsebiliyor mu ?
tartışmayla düşmez - öyle olsa evli çift kalmazdı

boşama anlamına gelecek sözleri kesin olarak etmiş olması lazım. en bilinen şekliyle boş ol *3 demesi lazım yani.

fakat konu sahibi nikah düştü dediği için bunlar etmiş olduğunu farz ettik. kendisi de konuyu açtı gitti zaten.

Adam çok fazla Süt Kardeşler izlemiş herhalde. Boş ol demeyi oyuncak sanıyor.

Çok müslümansan boşanmak önce bebeğin bütün nafakasını ödeyeceksin, bebeğine bakacak bir süt anne bulacaksın
Kadına da mehrini vereceksin ondan sonra boş ol diyeceksin.

Ne dini ve ne medeni kanunda kafana göre boşanamazsın. Ikisinde de bedel ödemek zorundasın.

Dini kanunu koyan Allah ve medeni kanunu koyan Atatürkün kendisinden daha akıllı olduğunu biri bu çok müslüman beyefendiye soylesin. Kendisinin durumdan haberi yok galiba.

Valla hem dinen hem.de hukuken bütün haklarimi isteyip anasini ağlatırım bu dangalak herifi

Yarın il müftülüğünü arayıp kaç kere nasıl hangi kelimelerle dediği vs ile ilgili net bir şekilde konuşup ayrıntısını öğrenin. Kelimeler, söyleme sayısı vs hepsi etkili olur.

Bir diğer taraftan eşiniz pişman bile değil. Nikaha zarar gelme riski bile adamı ürkütmemiş ki. Bir ömür devam eder mi sizce? Sağlıklı bir evlilik için doğru adımları atın ama sağlıklı bir ruh hali için de kendinizi elin oğluna yem etmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…