- Konu Sahibi isimcvermekistemeyen
-
Karakterinden olgunluğundan emin olmadığınız kişiyle evlilik yapmak bu sonuçları doğuruyor maalesef.Yazılanları okuyorum zor bir süreçten geçiyorum yarın bir avukat bulup detayları görüşücem elbette resmî nikah da önemli ki bizim resmî nikahımızda var buraya yazarken acaba ben mi abartıyorum diyordum kendime destekleriniz için teşekkür ederim en azından kendi abartım olmadığından daha kinlendim eşime
Tam anlat bari ne dedi tam olarak yazdın bir konu bari açıkla mübarekYazılanları okuyorum zor bir süreçten geçiyorum yarın bir avukat bulup detayları görüşücem elbette resmî nikah da önemli ki bizim resmî nikahımızda var buraya yazarken acaba ben mi abartıyorum diyordum kendime destekleriniz için teşekkür ederim en azından kendi abartım olmadığından daha kinlendim eşime
Yazdıklarınız için teşekkür ederim karakterinden emindim aklı başında birisiydi her zaman herşeyi göremeyebiliyoruz malesefKarakterinden olgunluğundan emin olmadığınız kişiyle evlilik yapmak bu sonuçları doğuruyor maalesef.
Konudan bağımsız son cümlenize hitaben yazmak istedim yuvasını yıkmak isteyen buraya derdini açması yeterli önüne gelen boşan diyor çünkü
Avukatla görüşmemi soruyorsanız daha görüşmedim yarın inşallahTam anlat bari ne dedi tam olarak yazdın bir konu bari açıkla mübarek
Çoçuk tamamiyle istem dışı evlilikse severekti zaten yeni aklım başıma geliyor bu kadar erken yapmazdım evliliği oyuncak gibi görüyor herşeyi ve salak gibi bende arıyorum arada
Ne demek çocuk istem dışı?çocuk istem dışı? Keşke sizin gibiler de
Boşanabilirsiniz.Aramızda biraz tartışma geçti uzadıkça uzadı tartışma yüzük 4 gündür takmayışı kavga büyüdü eşim sonra imam nikahını düşürdü üstelik hamileyim 2 aylık bunuda biliyor evde ben yokmuşum gibi davranıyordu bende diğer evimize geldim orda kalıyorum şuan aradım birkaç kez sürekli dışarda asla pişman değil bunu belirtiyor nerdesin vs soru sorduğumda hayatımdan çıkardım sanane diyor napmalıyım bana akıl verin yardım edin kimseye anlatamadım
Aramızda biraz tartışma geçti uzadıkça uzadı tartışma yüzük 4 gündür takmayışı kavga büyüdü eşim sonra imam nikahını düşürdü üstelik hamileyim 2 aylık bunuda biliyor evde ben yokmuşum gibi davranıyordu bende diğer evimize geldim orda kalıyorum şuan aradım birkaç kez sürekli dışarda asla pişman değil bunu belirtiyor nerdesin vs soru sorduğumda hayatımdan çıkardım sanane diyor napmalıyım bana akıl verin yardım edin kimseye anlatamadım
Yok böyle bi saçmalık süreli nikah diye bi şey yok dinde... 3 talakta boşanmanın dönüşü asla olmaz. Eski eşe dönmek için başkasıyla evlenilmez bu niyetle yapılan nikah geçerszdir zaten dolaysyla araya başka evlilik girmediği için eski eşe de dönülemez.sizin 24 saat başka erkekle evli kalıp ilişkiye girmenizi göze almış yani? Dini nikah böyle oyuncak edilmesin diye yapılmış umarım gerçek resmi nikahınızda vardır hakkınızı arayın
Boşanabilirsiniz.
Dini bilginizin eksik haliyle yorum yapıyorsunuz.E sizi boşamış o zaman?
Daha ne arıyorsunuz? İslam'a göre tekrar direkt nikah olmuyor da.
Ay bir de hamileymişsiniz, yaş da 24 gözüküyor. Cidden niye bu kadar acele?
Yüzük takmamadan boş ola nasıl geldi konu?
Sorumluluğunu kaldıramayan evlenmesin diyorum valla.
Ya arkadaş, ne kadar üslubunuz kötü. Biri de çıkmış atma vs. diyor. Şimdi de siz dini bilginiz eksik bilmem ne diyorsunuz.Dini bilginizin eksik haliyle yorum yapıyorsunuz.
Doğru. Kendisini istemeyen, dinen boşayan ve bitti artık diyen adama zamk gibi yapışmasını, gururunu ayaklar altına almasını falan tavsiye etmeliydim.Kadin nikahim dustu diye aramaktan helak olmus, sen kalkmis bosan diyorsun. Yok abi kadinin dusmani yine kadin.
Sözlerinize dikkat edin tartışmak için bu konuyu açmadım . Bebeğimi aldırıcam bakmiyacağım yada öyle bir köşeye atıcağımdan bahsetmedim sizlere ne bu öfke çok şükür maddi durumum işim gayret yerinde bu kadar öfkeniz niye istem Dışı isteğim olmadan oldu çocuk istiyorum diye ortalıklarda dolanmıyordum yaniNe demek çocuk istem dışı?
Keşke sizin gibilerde istem dışı olsaydı..
Doğru. Kendisini istemeyen, dinen boşayan ve bitti artık diyen adama zamk gibi yapışmasını, gururunu ayaklar altına almasını falan tavsiye etmeliydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?