Eşim imam nikahını düşürdü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazılanları okuyorum zor bir süreçten geçiyorum yarın bir avukat bulup detayları görüşücem elbette resmî nikah da önemli ki bizim resmî nikahımızda var buraya yazarken acaba ben mi abartıyorum diyordum kendime destekleriniz için teşekkür ederim en azından kendi abartım olmadığından daha kinlendim eşime

Karakterinden olgunluğundan emin olmadığınız kişiyle evlilik yapmak bu sonuçları doğuruyor maalesef.

Konudan bağımsız son cümlenize hitaben yazmak istedim yuvasını yıkmak isteyen buraya derdini açması yeterli önüne gelen boşan diyor çünkü

Tam anlat bari ne dedi tam olarak yazdın bir konu bari açıkla mübarek

Yazdıklarınız için teşekkür ederim karakterinden emindim aklı başında birisiydi her zaman herşeyi göremeyebiliyoruz malesef
Tam anlat bari ne dedi tam olarak yazdın bir konu bari açıkla mübarek
Avukatla görüşmemi soruyorsanız daha görüşmedim yarın inşallah

Boşanabilirsiniz.

Hamile karısına, doğacak çocuğuna saygısı sevgisi olmayan üstelik içinde bulunduğunuz durumdan hiç de rahatsızlık duymayan biri için mücadele etmeye değmez. Ayrıca Ailenize bahsedin olanları.

sizin 24 saat başka erkekle evli kalıp ilişkiye girmenizi göze almış yani? Dini nikah böyle oyuncak edilmesin diye yapılmış umarım gerçek resmi nikahınızda vardır hakkınızı arayın
Yok böyle bi saçmalık süreli nikah diye bi şey yok dinde... 3 talakta boşanmanın dönüşü asla olmaz. Eski eşe dönmek için başkasıyla evlenilmez bu niyetle yapılan nikah geçerszdir zaten dolaysyla araya başka evlilik girmediği için eski eşe de dönülemez.

Dini bilginizin eksik haliyle yorum yapıyorsunuz.

Dini bilginizin eksik haliyle yorum yapıyorsunuz.
Ya arkadaş, ne kadar üslubunuz kötü. Biri de çıkmış atma vs. diyor. Şimdi de siz dini bilginiz eksik bilmem ne diyorsunuz.
Güzelce bir şeyi açıklamak varken hurra azarlıyorsunuz. Siz kimsiniz ya? Açıklamak istemiyorsanız da basın beğenmedimi geçin.
Gerçekten aşırı yorucu oluyorsunuz.

Kadin nikahim dustu diye aramaktan helak olmus, sen kalkmis bosan diyorsun. Yok abi kadinin dusmani yine kadin.
Doğru. Kendisini istemeyen, dinen boşayan ve bitti artık diyen adama zamk gibi yapışmasını, gururunu ayaklar altına almasını falan tavsiye etmeliydim.

Mezhebiniz şafi değilse Şafi mezhebine geçip tekrar nikah kıyabilirsiniz. Hülle gerektirmeden ama bence bunu bir kere yapan tekrar boşar sizi. Resmi olarak boşanmanız en hayırlısı.

Ne demek çocuk istem dışı?

Keşke sizin gibilerde istem dışı olsaydı..
Sözlerinize dikkat edin tartışmak için bu konuyu açmadım . Bebeğimi aldırıcam bakmiyacağım yada öyle bir köşeye atıcağımdan bahsetmedim sizlere ne bu öfke çok şükür maddi durumum işim gayret yerinde bu kadar öfkeniz niye istem Dışı isteğim olmadan oldu çocuk istiyorum diye ortalıklarda dolanmıyordum yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…