- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.140
- 53
- Konu Sahibi isimcvermekistemeyen
-
hassasiyet dediniz de bi gülme geldiResmî nikahı varmış. Dini nikahına da hassasiyeti var belli ki
Haha aynen öyle. Tekrar aynı adamla dini nikah kıyılmaz dinimize göre. Ama üstte de dediğim gibi amaç kadımı güvence altına almak herkese de evlendiklerini ilan etmek nikahın. E resmî nikah bunu fazlasıyla yapıyor zaten.
normalde böyle olmalıbence gayet doğru bir uygulama, kadını 3 kelimeyle kapı önüne atıyorsan o zaman bedelini odersin p.şt ve g.vat olmayı da pasa pasa kabullenirsin. İşleri çocuk oyuncağına çeviricem diyorsan o boynuzu takar hayatboyu taşırsın
Boşan ya da boşanma demiyorum sadece nikahları bozulmamış olabilir demek istedimBir kişi istemezse o evlilik bitmeli yani. Kaldı ki bu kadar gurur kırıcı hareketlerden sonra nasıl yaşayacaklar?
O zannetmeye devam etsin. Resmî nikah bar. Maddi manevi tazminat nafaka her şeyi talep edebilir şu an. Gerizekalı herif 2 aylık hamile kadını uğraştırdığı şeye bakBoşan ya da boşanma demiyorum sadece nikahları bozulmamış olabilir demek istedim
Kocası tereyağından kıl çeker gibi kurtuldum zannediyor ya
Valla bizim de öyleBende ya
Bunca yıllık sevişgenim daha hiç kaza olmadı
3 kelime ile mesuliyetlerden feragat edemiyorsun zaten İslamda bütün sorumluluk erkekteYani taşlanıcam ama saçmalık, her şeyden önce ortada yasal bir kontrat var, kontratllar tek taraflı bozulmaz. Kadınlar çöp mü ki kardeşim erkek istediği zaman tek taraflı anlaşmayı bozabilsin, kadını çöp poşeti gibi kapı önüne koysun??? Yılllardan oldu nerdeyse 2025 hala bir adamın ağzına mı bakıyorsunuz bırakın bunları Allah aşkına böyle boşanma mı olur, boşanmak da evlenmek de 2 kişiye bakar. Öyle 3 kez 2 kelime edip sorumluluklarından feragat olup basıp gidemezsin hele ki çocuk varsa. Adam gibi konuşmayı boşanalım demeyi bile karşıdaki insana çok göremezsin, medeni bir şekilde davranmak mecburiyetinde herkes. Konuya geleyim bu adamdan hiçbbbbiiiiiiiiiir b.k olmaz , boşanma davası aç konu sahibesi hhaklarını iste. Yok öyle sıvışıp gitmek.
Aynen öyle Allah ıslah etsinO zannetmeye devam etsin. Resmî nikah bar. Maddi manevi tazminat nafaka her şeyi talep edebilir şu an. Gerizekalı herif 2 aylık hamile kadını uğraştırdığı şeye bak
Nasılsa dini nikahı kontrol eden yok deyip bas tekmeyi git ne kolaydı öyle kapı gibi resmi nikah var ise hadi bakalım şimdi o boşadım seni demelerin hıncını almaya mahkemeye çocuk varmış yokmuş kadın hamileymiş umrunda değil bosadim seni ne kolaydı beYani taşlanıcam ama saçmalık, her şeyden önce ortada yasal bir kontrat var, kontratllar tek taraflı bozulmaz. Kadınlar çöp mü ki kardeşim erkek istediği zaman tek taraflı anlaşmayı bozabilsin, kadını çöp poşeti gibi kapı önüne koysun??? Yılllardan oldu nerdeyse 2025 hala bir adamın ağzına mı bakıyorsunuz bırakın bunları Allah aşkına böyle boşanma mı olur, boşanmak da evlenmek de 2 kişiye bakar. Öyle 3 kez 2 kelime edip sorumluluklarından feragat olup basıp gidemezsin hele ki çocuk varsa. Adam gibi konuşmayı boşanalım demeyi bile karşıdaki insana çok göremezsin, medeni bir şekilde davranmak mecburiyetinde herkes. Konuya geleyim bu adamdan hiçbbbbiiiiiiiiiir b.k olmaz , boşanma davası aç konu sahibesi hhaklarını iste. Yok öyle sıvışıp gitmek.
Aynı şey geçti aklımdan, ben de gülerdim Allah affetsin.Benim adam kavga üstüne boş ol boş ol boş ol dese gülerim yahu.
He kolaydı öyle hemen
Valla nasıl da güzel atıyorsunuz bilmediğiniz de belli neden tekrar nikah olmuyor 1 kez ayrıldıktan sonra 2.kez nikah yapılabiliyor eğer 2 kez nikahlandıktan sonra ayrılınca 3.kez aynı kadınla nikah yapılamıyorE sizi boşamış o zaman?
Daha ne arıyorsunuz? İslam'a göre tekrar direkt nikah olmuyor da.
Ay bir de hamileymişsiniz, yaş da 24 gözüküyor. Cidden niye bu kadar acele?
Yüzük takmamadan boş ola nasıl geldi konu?
Sorumluluğunu kaldıramayan evlenmesin diyorum valla.
Boş ol boş ol boş ol Şaban'ın filminden. Hani bizde de resmi nikahtan sonra önem verilir ama ben bir orda gördümNasıl düşürdü ya bir dahakine daha dikkatli olsunajskxjdk tamam linçlemeyin de gerçekten anlamadım nasıl düşürdü?
Yanlış bilgilendirmeyin 2 kez oluyor 3.kez olmuyor aynı kadınla nikahAynı kişiyle tekrar dini nikah olmuyor diye biliyorum ben. Hülle miydi ne, çetrefilli bir uygulaması var bunun.
Yani hassasiyeti olan bir insan hiç şu topa girmemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?