Eşim imam nikahını düşürdü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
normalde böyle olmalı

ama oluyor mu?

"ya iştee o öyle sayılmaz sizin nikahınız aslında duruyor siz bir kurban dağıtın bi töbe edin, biiznillah Allah affeder " zart zurt diyolar, hocalar mümkün mertebe

"evet boaşamışsın, o zaman karın gitcek başkasıyla evlenecek" demiyorlar.
e hocalar da erkekkkk.

yanlış anlaşılmasın ben dini nikah savunucusu da değilim hoca da değilim ama İslami hassiyet varsa olayı oyuncağa çevirmeye ve hele hele bir şekilde heeeep erkeğe göre yontmaya karşıyım.

ne güzel be islamda nafaka yok demeyi biliyorsunuz ama...

Boşan ya da boşanma demiyorum sadece nikahları bozulmamış olabilir demek istedim
Kocası tereyağından kıl çeker gibi kurtuldum zannediyor ya
O zannetmeye devam etsin. Resmî nikah bar. Maddi manevi tazminat nafaka her şeyi talep edebilir şu an. Gerizekalı herif 2 aylık hamile kadını uğraştırdığı şeye bak

3 defa boşol dediyse nikah düşer ama bildigim kadariyla safii ya da diğer mezhepleri bu konuda taklot edip 3 ü bir gibi kabul edip ayni sekilde 2 defa daha boş ol bos ol boş ol derse geri dönüsü yokmuş.Imam nikahımızı kıyan hoca söylemisti bize.Ama nikahi diline dolayan biriyle çok da gitmez zaten o evlilik.Ayrıca resmi nikahtan da bosaması lazim o kadar kolay değil

3 kelime ile mesuliyetlerden feragat edemiyorsun zaten İslamda bütün sorumluluk erkekte
Ama şu an İslam hukukuyla yönetilmediğimiz için bunu denetleyecek kurumlarda yok insanlarda böyle dini menfaatlerine alet edip çıkarları doğrultusunda kullanıyor. İslamın işine gelen kısmını kullanıyor gerisini atıyor

Oncelikle esnin pesinde kosup havaya sokmaktan vazgec engelle yoksay arama sorma seni bulamasin bak ozaman nasil tutusuyor

Nasılsa dini nikahı kontrol eden yok deyip bas tekmeyi git ne kolaydı öyle kapı gibi resmi nikah var ise hadi bakalım şimdi o boşadım seni demelerin hıncını almaya mahkemeye çocuk varmış yokmuş kadın hamileymiş umrunda değil bosadim seni ne kolaydı be

Valla nasıl da güzel atıyorsunuz bilmediğiniz de belli neden tekrar nikah olmuyor 1 kez ayrıldıktan sonra 2.kez nikah yapılabiliyor eğer 2 kez nikahlandıktan sonra ayrılınca 3.kez aynı kadınla nikah yapılamıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…