eşim işsiz kaldı evliliğim zorda çıkmazdayım lütfen bana dua edinnnn :((

Sırf eşinin işi yok diye boşanmak saçma bence artık başka branşlarda kendine iş baksın , öğretmenlikte ısrar etmesin , gerekirse oradan göçün veya eşin başka şehirde iş arasın , zor bir sınav bence umutlu olun ,akrabalara haber salın , iş için

anlaşılan o ki; maalesef sizin evliliğiniz zaten zaten yıkılmaya müsaitmiş... biz de eşimle çok zor şartlarda evlendik maddi manevi çok mücadele verdik ama hiç sizin gibi yabancılaşmadık birbirimize, tam tersi daha da kenetlendik... ve böyle olan bir sürü örnek var...

İşsizlik yüzünden boşanma olmamalı bence.. Bu kadar kolay olmamalı. Eşiniz başka bir iş bulsun. Yapacakk başka bir şey var mı? Yok..

Avmde çalışsa eve 1000lira para getirir. Bu kadar umutsuz olmayın. Eşiniz tembeldir çalışmak istemiyodur tamam. Ama işsiz kaldı diye boşanılmaz.

Lütfen oturup, konuşun ve sağlıklı düşünün.
Paranın aranıza girmesine müsade etmeyin.
Eşiniz başka iş yapsın, öğretmenlik yapması şart mı?
Tabir-i caizse erkek adam taşı sıksa suyu çıkarıp, evine ekmek götürmeli az yada çok...

Anneni, babani hiç frenlemiyormusun? Tavrini koymuymorsun? Tersi olsaydi ve onun annesi babasi böyle konussaydi, kendini nasil hisederdin? Senin ile ayni durumda olsaydim hiç kimse bu konuda agzina bile açamazdi. Annemler böyle davransaydi restimi çekerdim. Bir daha böyle laflar söylendiginde beni de asla tekrar göremezler diye güzelce anlatirdim onlara.

Kendimde diplomama göre is bulamiyorum, çok üzülüyorum fakat esimin sayesinde güçlü duruyorum. Geçici bir ise girdim ve en azindan maddi sikinti ortadan kalkti. Senin yapacagin sey, yuvani korumak canim. Asla üzülme, üzelecek birsey yok çünkü. Esin çabalamasa, yan gelip yatsa, o zaman elbette yorumum tamamen farkli olurdu fakat esin çabaliyor. Calismak istiyor. Senin yapacagin bu konuda esinin yaninda durmak. Sakin utanma, bu herkesin basina gelebilcek bir durum. Bunu esinede hisettir. Senin daha halen onu sevdigini, senin için o halen evin erkegi oldugunu göstermelisin.

Aradada biraz para biriktirip günü birlik bir yerlere gidin, yada hafta sonu bir yerlere gidin. Restorana felan gidin. Yani biraz ikinizde nefes alin, tekrar iliskinize enerji gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…